Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Nykol

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-10-03 09:24:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszit 😘Várlak vissza hogy folytassuk🥰

Beszámoló Nykol +36707233414 122753 szexpartner

kovacsbela a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Nykol hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy korábban írt, belső rendszeren küldött üzenetemre pozitív választ kaptam. Ezután a randi napján fél órával a kezdés előtt rácsörögtem, néhány csörgés után beszéltünk, néhány szó után indultam. A telefontól a távozó pusziig 92 perc telt el. Első randira ez több, mint tökéletes.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A jelzett cím pontos, a bejutás villámgyors. Parkolni lehet a környéken, bár nem feltétlenül az ajtó előtt és fizetős. BKV van, buszok járnak arra, bár az 1-es vili is elsuhan nem messze, de hogy ott hogy van-e megállója, azt nem tudom. Kis sétával biztosan elérhető vilivel is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás pici, előszoba, tornahelység, fürdő. Ezt láttam, ennél több nem is kell, mégis úgy érzem, pontosan megfelel az elvárásoknak. Aki egy budai villa összes bútorán hancúrozni akar Nykollal, az vegye meg a villát és hívja el magához... :)
Fürdő tiszta, tusi van elég, törcsi rendben. A melegvízre várni kell. Vagy hős vagy, vagy türelmes. ;)
Nykol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szerintem legtöbben a fotók alapján megyünk el a lányokhoz, persze egy jó beszi, vagy egy számunkra fontos részlet infó segíthet a választásban, de alapjáraton a fotók miatt. Nykol fotói jók. Valóban úgy néz ki, pontosan úgy. Amit a fotók nem hoznak, és hiába van leírva, azért a számokat mindig olyan felületesen, kétkedve fogadom. (szerintem más is). Az, hogy 160 cm, az kb stimmel, egy nagyon apró hölgy. Én 170 felett vagyok egy kicsivel, és innen nézve is pici. Persze az is számít, hogy tényleg attól függ, hogy van-e 50kg, ahogy megadta, hogy mennyi vizet ivott aznap... Az idomai a pici méretei ellenére is nagyon tökéletesek. A cicik hangsúlyosak, de a dereka, a feneke, mind mind finom. A bőre? Az meg egyszerűen hihetetlen. Olyan finom, olyan selymes...
Átolvasás után azért még ideírom egyértelműen is. Bomba csaj.
1. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122753 erotikus masszázs
3. Nykol +36707233414 beszámoló Budapest 122753 erotikus masszázs4. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-10-03 23:15:28 erotikus masszázs 1227535. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-10-03 23:15:28 erotikus masszázs 1227536. Nykol +36707233414 beszámoló 2024-10-03 23:15:28 erotikus masszázs 122753
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Utcai ruhában fogadott, smink, mosoly, puszi. Az ajándék és a rózsák átadása után (én az elején szeretek ezen túlesni) kis beszélgetés, hogy milyen hideg lett, meg ilyenek, de szépen lassan kaptam törcsit és mentem a fürdőbe. Test és szájvizezés után irány az ágy, ami 2 lépés, és nem is volt gond, hogy meg tudtam támaszkodni az ágy szélében, mert Ő már meztelenül várt az ágyon... Ilyenkor nálam az agy hebegőre kapcsol. Néhány virágos tavaszt már megéltem, de ilyenkor azért nagyon kell koncentráljak, hogy ne nyáladdzak, mint egy bölcsis büfiztetés után. Aktívan telt a randink, amolyan ismerkedős volt, bár a közös hullámhossz megvolt, úgy éreztem. (és ezekért az érzésekért is megyünk). Hosszadalmas, testfelületen elkövetett taperolás után felmásztam az ágyra ( Vele együtt majdnem 2 mázsa volt az ágyon, és meg sem nyekkent, úgyhogy nem kell félni), és az ágyon egy bátorító franciát kaptam, ami kérésemre nagyon gyorsan átfordult számolgatásba, de 70-ig már nem jutottunk...
Aztán ágyról le, alkalmi istennőm az ágy szélére feküdt, és a francia úgy folytatódott, hogy én is jobban mozogtam. Majd egyszercsak ideje lett az esőkabátnak, amit a nagy körmök (nagyon szép) ellenére úgy pattintotta fel, hogy fenn is maradt, nem is zavart, szóval pazar volt.
Hanyatt feküdt, és felkínálta a kelyhét, hogy töltsek ki ott egy kis űrt. És mintha csak egész életemben erre vártam volna, becsúsztam. Passzos, selymes, rugalmas kis punci fogadott, és azonnal komfortosan éreztem magam. A számomra lehetséges pózokat végigéltük, de sajnos a végkifejlet nem tudott így érni. Amikor ez már egyértelművé vált, hanyatt feküdtem és kértem, hogy... Nem kellett túlcifráznom, hogy mire vágyok, nagyon tudta, és nagyon hatékonyan átsegített az orgazmus felé vezető úton. (Amikor légvonalban 5km, de ismersz az erdőn át egy rövidebb utat... Na mi az erdőn át mentünk)
Kis takarítás után még volt idő, beszélgettünk, néha vihogtunk, jó kis közös témák is voltak, de elmúlt az idő.
Pancsi, tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon sajnálom, extrákról nem volt szó, csak a záró beszélgetésben kérdeztem rá a "swingerbe is elkísérlek" dologra, vállalja. (Inkább amolyan gyermeki kíváncsiság vezette a kérdést, mint valós igény)
A rózsákat előre adom, kifelé még ott volt. (az sem zavar, ha elrakják...)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Elsőre csak a régi nagy kedvencemnél volt ilyen érzésem. Befelé sem izgultam, majd Nykoltól eljőve sem voltak kusza gondolataim. Egyszerűen jó volt. Pazar. Mosolyog, kacag, figyel, veled van. Biztosan visszamegyek, mert kiszakadtam a valóságból, és nála még önmagam sem kellett legyek...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nykol szexpartner beszámolójáról


2024-10-19 00:17:32
Jól megfogalmazott íràs megfelelő terjedelemmel.

2024-10-11 22:00:57
Tökéletes írás, jó volt olvasni. Köszi!

2024-10-10 05:15:19
Előadásmód egyedi. Szubjektív benyomások, amelyekkel érdekesen tájékoztat. Kedves és nyílt szöveg, amit szuper olvasni. Számomra Nykol az emojik mögött maradt. --- Szűnni nem akaró taps a táncosoknak.

2024-10-08 14:47:52
Ritka, hogy már a helyszínleírásnál kellemes meglepetés ér, de ezt a továbbiakban is sikerült fokoznod. Remek stílus, pazar tartalom, határozottan kedvcsináló írás, köszönet érte!

2024-10-04 09:45:17
Ez az egyik legjobb stílusú, eléggé informatív, tiszteletteljes és épp a kellő mértékig könnyed írás, amit mostanában olvastam, köszi érte!
Mutasd mindet

FunkciókNykol legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-08) : A kezecskéje elkalandozott és verni kezdte a farkam ezalatt. Értettem a célzást, így hanyatt feküdtem és átadtam neki a terepet a kibontakozásra. Fölém hajolt, szájába vett és hevesen szopni kezdett. Nagyon ügyesen csinálta, közben pedig szexi, nyögdécselő/búgó hangokat hallatott.

(2023-12-11) : Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába.

(2023-01-09) : Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra.

felejthetetlen: 16db
(2024-09-08) : Ebben a merőben kissé szokatlan helyzetben elkezdte simogatni Nykol hátát és melleit, amíg ő a farkamal tüsténkedett a szájában. Persze nem akartuk kihagyni Gábort sem a dologból így csere következett és most az ő farka került Nykol szájába,

(2024-09-06) : Nykol kezél dolgozott a szerszámon, majd a még térdelő pozícióban a szájába vette a meredező hímtagomat és elkezdte szopni. Inkább barátnősen, mint pornósan, semmi köpködés, de nekem kifejezetten jól esett. Lefeküdtem mellé és Nykol pozíciót váltott, most ő térdelt és szenzációs franciával kökemémyre szopott.

(2024-04-04) : Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö .

nagyon jó: 19db
(2024-07-19) : Ezek után tértünk rá nyelvlecke következő feladatára ami már francia nyelven íródott amit jó érzékkel művel Nyikol csalódás itt se várhat senkit majd úgy hozta a együtt lét hogy az ajándék extra egy kis kényszer francia lett ami bizony szuper élvezetes lett mély torokkal és mindennel amivel ki lehet maxolni ezt az élményt persze azért kulturált határokon belül

(2023-05-30) : Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem,

(2023-05-17) : Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.

: 30db
(2024-09-19) : Egy játékos kis birkózás következett, míg ő újra felém kerekedett. Egy isteni mozdulattal került fel az óvszer, és tudtam, hogy innen már csak egy irányba haladunk. Amit utána kaptam, az maga volt a mennyei élvezet – egy olyan lovaglás, ami örökre az emlékezetembe égett

(2024-09-16) : Némi tisztálkodás és pihenés után hanyat fekve elkezdett újból hadrendbe állítani, majd amikor keménnyé varázsolt hanyat feküdtem és Én a cicik között a szájába csúsztam. Nagyon látványos helyzetben szopott, a kezét nem használta, a cicik meghatározták az irányt:-).

(2024-09-10) : Ezt követően meglovagolt, de úgy igazából, hát a mellei látványa, az leírhatatlan volt! Sosem lovagolt még meg ennyire egy nő, és ahogy játszott a varázspuncival.... Jeleztem, hogy a szájában szeretnék elmenni, semmi akadálya.