Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Noi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-27 15:37:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Noi +36701561358 119398 erotikus masszázs

KICSIZOO69 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Noi hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
csodás kézimunka
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Péntek késő reggel, kora délelőtt kerestem meg telefonon. Korrekten tájékoztatott az összes lehetőségről. Bejelentkeztem kora délutánra, elmondta a pontos címet, kerület irányítószám (utóbbit a GPS miatt).
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföldnek egy kicsit kívülebb eső része, nem annyira túl messze az M3 bevezetőtől, a Biodómtól és a Rákosrendező pályaudvartól. Jár arra BKV busz, meg villamost is láttam a környéken, de mivel nem túl sűrűn fordulok meg nyilvánosan arra, nem ismerem annyira a környéket, így az autót választottam. A GPS eszközöm és a software alkalmazásom, egyáltalán nem éppen tegnapi fejlesztés, így az egyirányú utcák miatt, nem pontosan a ház előtt parkoltam, hanem 5 perc sétára. A környék hétköznap fizetős 3 órában maximált időkerettel, az automaták meg egész jól álcázva vannak, szürke színükkel és formájukkal teljesen beolvadnak a környezetbe, elektromos doboznak- ill., szekrénynek látszanak messziről. Nem árt, ha van az embernél néhány 100-as, meg 200-as apró, vagy korrektül frissített parkolási alkalmazás. Helykeresés, automata keresés, fizetés, jegy kihelyezés, 5 perc séta, nem árt egy 10-15 perc puffert bekalkulálni így a késés elkerülése okán, még jó, hogy 30 perccel korábban érkeztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kaputól diszkréten 150 méterre hívtam kb. pontos navigációt kaptam a csengőkódról, be- ill. a pontos tetthelyre jutástól. Az újépítésű ház tényleg labirintus, de Noémi pontos diszpécser útmutatását, még egy TEK-es szakember is megirigyelné szerintem. Újépítésű lakás ízlésesen berendezve. Chill hangulat és modernista optimizmus ötvöződik Noémi béke szigetén. Tiszta és jól felszerelt fürdőszoba, nagy méretű, kellően nedvszívó és puha törölközővel.
Noi külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek nem hazudnak, ugyanakkor élőben sokkal szebb. Tökéletesen kidolgozott nőiesen sportos izomzat, amelyet még egy senior fittness versenyző is megirigyelne. 50+ -os milf, tökéletesen kidolgozott vádlikkal, combokkal, fenékkel, hasizommal.
1. Noi +36701561358 beszámoló Budapest 119398 erotikus masszázs
3. Noi +36701561358 beszámoló Budapest 119398 erotikus masszázs4. Noi +36701561358 beszámoló 2023-09-27 19:36:20 erotikus masszázs 1193985. Noi +36701561358 beszámoló 2023-09-27 19:36:20 erotikus masszázs 119398
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A tisztálkodás után megbeszéltük a részleteket, és azt is, hogy a kényeztetést a másfélórás program közepén fogjuk megejteni. A masszázspadon hasrafeküdve, a vádlimmal és a combokkal kezdte a masszázst majd az ülő gumóval fenékkel, csípővel és a forgómmal folytatta. Éreztem a törődését, de megkegyelmezett nekem alul, mivel derék alatt azért nekem nincs túlságosan erős és kötött izomzatom. A hátammal, a vállaimmal, a nyaki szalagokkal, a nyak és a koponya találkozásával pedig jól megizzasztottuk egymást. Noémi dolgozott rendesen a kezével, ujjaival, öklével, könyökével, ugyanis ezen részeken annyira kötött, meszes és még „cementes” is vagyok, hogy költői túlzással élve talán eltörne a baseball ütő és meghajolna a vipera is, de Noémi ügyesen megoldotta a kihívást, majd a kihívás utáni kényeztetést követően kaptam egy finom lenyugtató masszázst is.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A kihívás sikeres teljesítése után a kényeztetés a kanapén kezdődött 52-es pozícióban, az intim testrész kézzel került ingerlésre, majd a masszázspadon folytatva a kényeztetést, kaptam egy profi prosztatamasszázst lingammal ötvözve. Ekkor nyilvánvalóvá vált, hogy Noéminek nem csak erős, de nagyon finom keze is van.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag került rá sor. Noémi a hirdetésében teljesen nyilvánvalóan tesz közzé, az ezzel kapcsolatos részleteket.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Noémit elsősorban a masszázs miatt látogattam meg. Sokkal felszabadultabb és lazább lettem. Az extra kényeztetés, pedig csak hab a tortán, hogy emlékezetesebb maradjon a felfrissülés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Noi erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-30 16:38:06
Ha nem szexuális együttlèt, akkor már nem is olyan fontos. :) A te titkod marad Kicsizoo69 hogy mit jelent az 52.

2023-09-30 16:23:56
Drága Uraim, nem szexuális együttlét, és nem is 69-et jelent. Tessék picit utána olvasni a dolgoknak. :)))

2023-09-30 00:05:34
Kicsizoo69, 2009 óta mozgok az oldalon, de ezt a kifejezèst rajtad kívűl mèg soha senkitől se hallottam, se itt se máshol. Valld be te találtad ki. :) Èrdekes a 69-et mindenki tudja, mèg a 18 alatti is, arról mindenki hallott.

2023-09-29 19:48:01
Az 52 olyan szexuális együttlétre utal, amelyben mindkét fél egymással szemben áll. Mintha az 5 és a 2 egymásnak esne. Bár az nem világos előttem, hogy erre a szitura, ami a beszámolóban van, ez hogyan húzható rá.

2023-09-28 17:30:34
Uraim, úgy látom, hogy nagyon fiatalok az itteni hozzászólók, hogy még ezt a kifejezést nem hallották. Felhívnám a figyelmet, hogy az oldalt, csak 18 éven felüliek látogathatják. ;) Várom a fogadásokat, addig pedig tessék szíveskedni utána olvasni. :)))))
Mutasd mindet

FunkciókNoi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2022-04-20) : Olyan, mint a Led Zeppelin. Amint elkezdi, tudod, hogy kurva jó lesz. Hol iszonyúan kemény, de amikor nem kell, akkor gyengéd és finom. Néha a könnyeim potyognak a földre az arcomnál lévő lyukon keresztül, néha dorombolok, néha meg nyögdécselek.

nagyon jó: 3db
(2022-09-20) : Az alapos hátmasszázs után oldalra fordított , és jól megnyújtott . Majd Megfordultam és a hátamon fekve folytatta a testem "átdolgozását" újra a vádli combok , mellkas , kéz masszirozása jött . Itt már ujra és ujra "ágaskodtam" a kellemes érintésétől , a látványától . Néha a farkamhoz nyúlt , és pajkosan megérintette... Mikor végzett velem előröl , áttörölt , majd kiment kezet mosni .

(2022-09-11) : Noémi kifejezetten jó masszőz, képes kifejezetten erősen is masszírozni. Most azonban csak relaxálásra vágytam: lábak, farizom, néhány, inkább csak sejtető besimítással a farpofák közé, derék, nagyon óvatosan a hát, gerinc, majd a vállal, nyak és a fejbőr. Hason fekve néha éreztem, hogy a testem mellett nyugvó kezem kisujjai hozzá-házzá érnek a combjához. Próbáltam elővenni minden energiakisugárzó képességemet, hogy éreztessem vele: a bőrének ez a piciny érintése is borzasztóan jól esik, de nem tudom, érezte-e?

(2022-06-04) : Először keményen átgyúrta a testem lábtól nyakig, néha mintha az öklét is végig tolta volna a hátamon. Keményen átgyúrta vállaim a nyakam, a karjaimat de mégis jól esett és voltak megborzongató pillanataim is, persze jó értelemben véve. Ezután törölközövel lépésről lépésre áttörölte inkább mintha itatós papírt - ŕégebben volt használatos, töltötollas írás után-használna, felitatta a börömet a krémtől vagy az izzadságtól.

: 4db
(2023-05-21) : A masszázs erőssége megfelelő volt - igazából pont azon a határon csinálta, ahol még nem fáj, nem kellemetlen, de az izmokat átgyúrta. Vádlin, combon kezdte, majd fenék, derék, hát, vállak, kezel, a végén pedig - fordulás után - visszatért a lábamhoz egy talpmasszázsra.

(2023-03-19) : Erős és gyúrós sportmasszázs cirógatós etapokkal megspékelve. Egyedu technikákat is alkalmaz és valóban erős keze van. Az kissé zavaro volt hogy kozben kiment telefonalni de szolt es elnezest kert igy korrekt modon termeszetesen rendben van.

(2022-04-28) : Nem véletlenül mondom , hogy dolgozni , mert annyi csomó volt a hátamba , hogy mire azokat kimasszírozta el is fáradt a keze . Valahogy az első pillanattól úgy éreztem hogy jó helyre kerültem . Tökéletes szakszerű masszázst kaptam , és még a fájdalom is megszűnt .