Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Nina

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-02-15 13:34:04

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Archer84,
Nagyon szépen köszönöm az istennő beszámolót!🤗 Jól éreztem magam veled.
Várlak legközelebb is!

Beszámoló Nina +36304489038 120668 erotikus masszázs

Archer84 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
perfekt popsi
profi, szakszerű
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
VTR-en történt. Kedvesen válaszolt minden kérdésemre, hamar megbeszéltük, h mikor. Jóval előre bejelentkeztem tehát talán 1-2 héttel előre de semmi kifogása nem volt ez ellen :)
Megközelítés
BKV-val mentem, kb. 1 perc gyalogútra tesz le a ház előtt.
Láttam néhány parkolóhelyet is, szóval szerintem megállni is meglehet könnyedén.
Helyszín
A lakás, amit láttam belőle az normális volt, semmi kivetnivalót nem találtam benne, na meg amint belépsz a hölgy elvon minden másról minden figyelmet :)
Fürdőszobában igaz nem volt egy egész DM-nyi tusfürdő de amennyi kellett annyi volt, válogatni is tudtam.
Törcsi illatos és puha volt, volt szájvíz is, sprayből is vagy 3-4 féle.
Matrac volt a földre rakva, ami nagyon kényelmes volt, a szoba is akkora amekkora kell, h legyen, a ruháimat kanapéra le tudtam tenni.
Tisztaság volt mindenütt!
Nina külseje
Nina egy tünemény. Gyönyörű arca és mosolya, cuki hangja a belépéstől kezdve elvarázsol, ehhez társul tökéletes alakja, formás popsija, gyönyörű mellei.
Egy egyberészes ruciban fogadott, csinos volt, kívánatos.
A képeken 10000%ban ő van, akinek tetszik a hölgy a képek alapján, annak a csalódás kizárt.
1. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 120668 erotikus masszázs
3. Nina +36304489038 beszámoló Budapest 120668 erotikus masszázs4. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-15 17:18:32 erotikus masszázs 1206685. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-15 17:18:32 erotikus masszázs 1206686. Nina +36304489038 beszámoló 2024-02-15 17:18:32 erotikus masszázs 120668
Erotikus masszázs
Zuhanyzásom után visszatértem a szobába. Ő levetkőzött, megbeszéltük a dolgokat, h mit szeretnék. Első körben kértem egy kézi kényeztetést, amit alább részletezek, amint az megvolt és megtisztálkodtam, a hasamra fordultam és megfeleő erővel átgyúrta a lábam, vádlijaimat, fenekemnél, hátamnál mindent.
Ügyes keze van és szépen szakszerűen tud maszírozni, nem az a simogatós "masszázs", hanem tényleg hatékony is.
Nagyon sokat beszélgettünk, kb, az elejétől a végéig végig!
Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).
Talpam is megmaszíroztam mikor visszafordultam a hátamra, eléggé csikis vagyok ott, de nagyon jól megoldotta, h ne legyen az és jól is esett.
Levezetés
Kizárólag kézi levezetésre van lehetőség, deee az olyan, h véged van. Nem hiába van kiírva neki, h magic hands. Ez teljesen fedi a valóságot.
Zuhany után szobába beértem, megbeszéltük a részleteket és kértem is egy kézi kényeztetést rögtön az elején.
Szépen beolajozta a kezét, mellém térdelt és elkezdte cirógatni, simogatni a velem egykorút. Nem kellett neki sok és kemény is lettem rendesen. Ekkor elkezdte verni szépen a farkam, közben még több olajat rakott a kezére folyamatosan.
Emberek ezt át kell élni, jobb érzés volt mint egy franciáztatás. Közben a fenekével is elkezdett rajta csúszkálni, aztán megfordult és majdnem az arcomba tolta gyönyörű punciját és eszméletlen kerek fenekét és elkezdett csúszkálni rajtam és a farkamon cickóival. Közben és markolásztam gyönyörű fenekét, elhalmoztam puszikkal azt. Intim területhez nem lehet érni, de ez érthető is.
Vissza lemászott rólam ezek után és kicsit oldalról is csúszkált az oldalsó tükör fele pucsítva, hát uraim az a látvány annyira gyönyörű volt, h majdnem el is mentem abban a pillanatban. Visszatérdelt és fokozatosan emelte a tempót a kezeivel a farkamon és közben végig a szemembe nézett, a fenekét mozgatta, ekkor közel hajolt, h szinte hozzáért a farkamhoz a szájával, de sajnos csak szinte, huncutul rámnézett és elkezdte lehetlgetni azt. Ezek után már nem volt visszaút számomra, még egy kis olaj és addig csinálta a kezeivel míg egy hatalmasat nem élveztem.
Hagyott lenyugodni és szépen letörölgetett.
Ezután jött az egyik fentebbi masszázs és utána a talpmasszázsom után egy újabb fergeteges kézi munka és újabb élvezés részemről. Közben simogattam cickóit, markolásztam tökéletes popsiját, nagyon jó érzés volt minden ott töltött percem.
A végén megpróbálkoztunk még egy harmadik kézi levezetéssel is, ő mindent beleadott, ő is ajánlotta fel, h próbáljuk meg de már sajnos nem sikerült harmadjára elmennem, de ez nem őmiatta volt, mindent beleadott, egyszerűen ennyi volt benne aznap.
Elmentem zuhanyozni, felöltöztem, odaadtam neki a virágcsokrot a 2 órára amennyit voltam, megfejelve kis extra virággal, megöleltem, megpusziltam és eljöttem.
Nagyon nagyon jól éreztem magam Ninával, valószínűleg nyert magának egy újabb törzsvendéget!
Elszámolás
Nincsennek extrák, de azt kapod ami le van írva és ami a sok sok beszámolóban benne van!
Elszámolás szerintem korrekt. Nina kedvessége, szépsége és a kézimunkája, masszázsa minden pénzt megér egyébként is.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jól éreztem magam. Ott abban a 2 órában elfeledtem minden gondomat, bajomat.
Köszönöm Nina ezt a csodát ami te vagy és hamarosan látjuk egymást, ahogy mebeszéltük :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-18 07:11:37
Jól részletezett, informatív leírás a bemutatástól kezdve a végső "lenyugvásig". Tetszett levezetés részletessége, átjött, hogy kisebb "portfólióval" is lehet maradandó élményt nyújtani. Nagyon felkeltette a kíváncsiságom.

2024-02-17 11:38:06
Archer: értem.
Igazából ez egy jó beszámoló, már bánom, hogy átlagos polcra tettem. Sajnálom.
Az értékei a részletekben rejlenek: "Köszönöm Nina ezt a csodát ami te vagy" - ezzel nagyon egyet tudok érteni.

2024-02-17 08:19:23
Terszett a beszámolód! Nem volt hiányérzetem, és Nina varázsa is átjött számomra. Az összegzés "elfeledtem gondomat, bajomat" mondata remek. Nina tényleg ilyen hatással bír.

2024-02-16 22:53:48
tudatos: Ez nem spórolás részemről, hanem így írok ezer éve csak ennyi :D

2024-02-15 23:12:49
Úgy gondolom, h ez egy átlagosan megírt beszámoló. Ahhoz, h jobb legyen az értékelésem, nem elég, h a leveztést részletesen leírod, hanem a többi fejezetre is fektess hangsúlyt. Az meg, h h betűket írsz a "hogy" szó helyett, az sms írás hozadéka. Spórolni lehetett a karakterekkel, h ne lépjünk túl a 160-at. De ez nem sms, h erre kelljen vetemedni, és a prediktív szövegbevitelt használva pláne nem is értem, h mi ennek a célja, haszna.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

(2023-11-08) : We totally skipped this for the lingam massage, but if needed, she can knead dough way better than Pusheen. As Nina doesn't know monotony, I had to subdivide our date in the next section to cover all of it.

felejthetetlen: 11db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

: 12db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.