Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-03 10:10:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem!
Köszönöm ezt a kifinomult egyben tartalmas beszámolót!
És köszönöm az általam kért diszkréciót is mely a rózsa csokrokat illeti! Figyelembe véve az eddig általad megélt tapasztalatokat már nagyon várom a visszatérésed! Tökéletes volt minden perc veled!❤️😍😘addig is sokszor csókollak! Nina

Beszámoló Nina +36202599791 120274 erotikus masszázs

Pussoholic a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Nina hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Ez nem az első találkozásunk volt, most is személyes üzenetben, majd sms-ben egyeztettünk időpontot. Minden nagyon flottul ment.
Már az első alkalommal elhatároztam, hogy visszatérek és két órát maradok, igy is lett😋.
Megközelítés
Nekem a reggeli időpontokra érkezés általában zűrös lehet a városba vezető utak forgalma miatt, de ez alkalommal a karácsonyi időszak előtt egészen gyorsan és időben a helyszínre érkeztem. Ha BKV-t választok sem lett volna gond, több irányból is a közelbe lehet jutni.
Helyszín
Nagyon kellemes kis lakás egy új projektben. A folyosóról a nappali/konyhába lép az ember, itt lehet lekabátolni, cipőből kibújni. Én a többi göncömet is itt szoktam hagyni, a kabátom pedig általában vállfán "végzi". A masszoba egy kellemesen nagy franciaággyal és egy kis asztalkával s székkel van bútorozva, a falon pedig a mozizáshoz tökéletes tükör függeszkedik. Kellemes hangulatfények fokozzák a barátságos atmoszférát. A fürdőben (is) tökéletes a tisztaság és minden rendelkezésre áll a nagy és puha törölközőtől a tusfürdőkön és dezodorokon át a szájvízig, hogy a higiénia tökeletes legyen.
Nina külseje
Ez a lány egy csoda. Szép arcát hangsúlyozza copfba hátrakötött haja, világító szemei csuda-vágásúak, alakja tökéletes, popsija izmosan kerek, combjai és hasa mutatja az korábbi sportéletet, mellei műremekek és az egyik legfinomabb tapintásúak a maguk nemében. Összefoglalva: Nina veszettül izgató és izgalmas nő🤗
1. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 120274 erotikus masszázs
3. Nina +36202599791 beszámoló Budapest 120274 erotikus masszázs4. Nina +36202599791 beszámoló 2024-01-03 12:12:43 erotikus masszázs 1202745. Nina +36202599791 beszámoló 2024-01-03 12:12:43 erotikus masszázs 1202746. Nina +36202599791 beszámoló 2024-01-03 12:12:43 erotikus masszázs 120274
Erotikus masszázs
Ez a műveletsor immár "hagyományosan" abból áll, hogy felfrissülésem után a fürdőből visszatérve és egy kellemes, még álló helyzetben, összesimulva abszolvált csókolózás után ő macskamozgással az ágyra tekereg, én pedig a hason fekvő szépséget kezdem olajozni és masszírozni. Aranyos, mert bár profinak egyáltalán nem nevezhető, amit művelek, jólesően dorombol, nyögdécsel kezeim alatt. Én a combjain, popóján ülve dolgozom egy kis ideig, amikor vágyam már inkább simogatásba, cirógatásba fordítja mozdulataimat és ezután már majd csak ő "keres rajtam fogást" a program vége felé, miután kielégülve pihiztünk kicsinyég.
Levezetés
Még a masszírozásával foglalkozom, amikor az érintéseim és az alattam fekvő csodálatos test érzésére alhasi vérbőség vesz rajtam erőt, minek hatására szép partneremre borulok, nyakát és oldalról felém fordított ajkait csókolgatom, miközben vesszőmet feneke félgömbjei közé szorítom, amit izgató csípőemelgetéssel és hanghatásokkal kísér. Szépen lassan elemelkedem róla, lejjebb csúszva puszilgatom, cirógatom végig hátát, popsiját, combjait és vádlijait, ami szintén hallhatóan tetszik neki. Kicsit széjjelebb nyitja combjait, amint azok belső oldalát csokolgatom és nyelvemmel cirógatom, így elém tárul ölének szép kincse, melyet nagyon finom mozdulatokkal érintek csak, s nyelvemmel éppen csak ízlelgetek. Ekkor finom sürgetéssl hanyatt fekvésbe kérem őt, s immár újra csókolózva simulok rá, majd haladok ajkaimmal lefelé mesés cickóira, melyekkel imádok közös örömunkre játszadozni. Innen már egyenes út vezet le feszes hasán át újra a combjaira, majd azok után végre megérkezem tűzforró és vágynedves öléhez. Itt töltöm a következő bő félórát. Nyelvem minden tapasztalatával játszom izgalmában kinyíló, kényeztetésemre folyamatosan visszajelző ékszerével, amelyre fülemnek kedves hangokkal, tekergéssel és saját cicijeinek gyurmázásával reagál szépséges játszótársam. Ő pontosan tudja, hogy átadhatja magát nekem és a saját örömére koncentrálhat, ezért az én izgalmam is a tetőfokára hág, amikor kitartó és különböző sebességű és erősségű nyelvjátékomnak köszönhetően végül ujjait az enyémekbe fonva, azokat szorítva jut el a csúcsra. Hasizma összerándul, szinte felül és az orgazmustól gyönyörbe feszült arccal néz le rám, majd nyöszörögve, lihegve hálálkodik a fincsi élményért. Én nagyon lágy és "szintecsak" érintésemmel vezetem őt le a csúcsról, nagyajkain tartva még a nyelvemet, de már csak a nyugalmat közvetítve általa. Pár perc múlva felkúszom mellé, combjainkat egymásén átvetve csókolózunk finoman egy ideig. Azután ő indul el finom csókokkal, puszikkal érintve arcomat, nyakamat, mellkasomat, mellbimbóimat és hasamat, majd ér le ölemhez, ahol először csak finoman körbejárja kezeivel s nyelvével himtagomat, s férficsomagomat, és kezd bele egy eszméletlenül izgató franciás kényeztetésbe. Olyanba, amit szerintem csak a hozzá hasonló szexussal bíró, a saját értékeikkel tisztában lévő, a partnerük örömében maguk is gyönyörködő, valóban felnőtt csodanőktől kaphat az ember. Hossasan vagyon ajkai között, ujjai csak annyira és annyiszor segítenek be, amennyire érzi, hogy én igénylem. Élvezkedve figyelem magunkat a tükörben, mialatt szépen haladok az úton addig a pontig, ahonnan már nincs visszaút, s én átadom magam a gyönyörnek végül. Fogalmam sincs, hogy hová spriccelek, a magom végül beteríti hasamat, s én csak nyüszítek, hörgök és tekergek, amíg ő markában tartja hanyatló büszkeségemet addig, amíg lassan magamhoz nem térek.
Mellém hanyatlik a drága és még egy ideig így simogatjuk egymást, mielőtt a búcsúmasszázsomat meg nem kapom tőle. Aztán fürdő újra, öltözködöm és néhány búcsúcsók után kiképek a paradicsomból. Tudom, hogy leszek még it...😋
Elszámolás
Egészen egyszerűen nem emlékszem az összegre, de tudom, hogy az eltöltött idővel és a kapott élménnyel abszolúte összhangban volt és én azt tökéletesen elfogadhatónak tartottam. Kis ajándékaim közé helyeztem és éekezésemkor adtam át neki.
Rózsacsokor
Pussoholic nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nina - a fentiekből biztosan kiolvashatóan - egy remek partner, kellemes társalkodó, végtelenül izgalmas nő, aki pontosan tudja, mit akar adni és kapni. Nagy élmény őt végigvinni az úton és talán még nagyobb vele tartani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 13:01:16
Átjön az lelkesedés és az elégedettség. Emellett Nina reagálása is tetszett.

2024-01-08 10:59:32
Az oldal egyik legkülönlegesebb masszőzével eltöltött randidat méltóképpen tártad elénk. Gratula az íráshoz és nagy gratula Ninának.

2024-01-04 10:53:41
Ez egy remek ívű erotikus novella, mely mindent megmutat abból az atmoszférából, mely e kivételes nőt körbelengi. Nem csodálom, hogy a matek ilyenkor megbicsaklik…

2024-01-04 10:20:33
Viva!
Tudok olvasni, az én véleményem viszont, hogy Pussoholic inkább volt tapintatos, diplomatikus, mint feledékeny és ezt a javára írom.

2024-01-04 08:11:23
Yoss, azt írta Pussoholic hogy nem emlèkszik.
Mutasd mindet

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-05-08) : Nina mestere a kéz nélküli, testtel történő masszírozásnak. Szorosan magához ölelt, miközben egymás ajkait csókolgattuk néha kissé ellazította combjait, miközben én szívélyesen kissé beroggyantottam a térdemet, hogy csípőjét mozgatva jobbra-balra sodorgathassa combjai között a szivaromat, majd ráfogott és előre hátra húzogatta

(2022-12-12) : Amikor úgy éreztem, hogy van még mondanivalóm a masszázs részre is gyorsan ledobtam a ruhámat, felkaptam az előre kikészített törölközőt és miután megbizonyosodott, hogy szabad a fürdő el is mentem gyorsan tisztálkodni. Visszatértemkor a melltartó már lekerült, addig nem hagyta hogy leheveredjek a tatamira mielőtt rendesen meg nem ölelgetett és szenvedélyesen megcsókolt.

felejthetetlen: 6db
(2024-02-19) : Egy nagyon jó és megfelelően erős masszázst kaptam. Közben beszélgettünk. Nina nagyon kedves beszélgetőpartner. Megmasszírozta a lábaimat és a fenekem és a hátamat is.

(2023-11-20) : Nina masszázsa igazán kellemes, igény szerint mindenre kiterjedő, lényegében teljesen szakszerű masszázst tud nyújtani. Olajjal végzi a műveletet, vállakat, karokat, hátat és lábakat, minden testrészt átdolgoz és mindenhol annak megfelelően alkalmazza az erősség szintjét.

(2023-10-12) : Folytatódott a meztelen csúszka , ami már alapvetően megtette hatását, és hason fekvésemet már alaposan nehézkessé tette. Megkímélt a további 'láthatatlan' bár kellemes érzésektől, hátamra parancsolt, és elejét vette ugyanez, csak előről.

nagyon jó: 2db
(2023-09-15) : Először a lábaimat gyúrta át, majd a hátamat, közepes erősséggel, szakszerűen. A hátmasszázs közben rám borult, cicijei folyamatosan karcolták a bőrömet. Mindezt a tükörből csodáltam, lenyűgöző látvány volt a tökéletes teste, nem tudtam egy percre sem levenni Róla a szemem.

(2022-09-07) : Hátamra feküdtem, ő pedig az ágy mellé térdelt. Olajjal bekente a testemet elől, nyakamtól a combomig. Olajos kezével szépen elsimította minden felé, majd elkezdett masszírozni. Közepes erővel végezte a masszázst. Jól esett, de én már az első perctől fogva az erotikus részre vágytam, annyira tettszett nekem Liza. Főleg így, hogy csak a bugyika volt rajta, nagyon izgató volt a szexi testének a látványa.

: 1db
(2023-10-19) : Nagyon jól masszíroz, csillagokat is láttam, lejött a Szaturnusz is. Közölte velem, hogy van egy nagy csomó a hátam jobb, felső részén és gyógymasszőrt keressek és heti min. 1x, köpölyözéssel együtt járjak el