Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Nina és Lola

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-02-25 01:40:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nina és Lola +36304489038 120759 erotikus masszázs

Adamn a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Nina és Lola hirdetővel
gyönyörű arc
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Amint megláttam Lola regisztrációját, nagyon megörültem. Csodálatosak a képek, és a bemutatkozásban is egy nagyon szimpatikus lány képe alakult ki. Ninára emlékeztetett, aztán egyszer csak eljutottam ahhoz a sorhoz, ahol említi a négykezes lehetőséget. Na ezen a ponton baromira izgatott lettem, és máris azon agyaltam, mikor tudnék ellátogatni hozzájuk. Korábban sosem mentem el senkihez, akinél nem volt még beszámoló, de ismerve Ninát biztos voltam benne, hogy földöntúli élményben lesz részem. Lolával vettem fel a kapcsolatot Whatsappon, talán annyira nem sűrűn nézi, de eleve azzal számoltam, hogy a rákövetkező hétre tudunk csak egyeztetni, mindenesetre nagyon közvetlenül írt vissza, kicsit már ott is húzta az agyamat, szóval a válaszai csak erősítették a pozitív előérzetemet.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel érkeztem, busszal pofonegyszerű a megközelítés, de aki autóval érkezik, az is könnyedén fog tudni parkolni. Festői környezetben van a lakás, és mivel kicsivel korábban érkeztem, volt lehetőségem gyönyörködni a hegyekben, mielőtt SMS-ben jeleztem érkezésemet. Már itt látszott az összhang, mert totál egyszerre írták meg a bejutást. :D
Helyszín
Mint Ninánál korábban mindig, most is tökéletes rend és tisztaság fogadott. A szoba hangulatos, a fürdőben többféle tusfürdő, dezodorok, szájvíz és az ahhoz való egyszer használatos poharak vártak. A törcsi ízlésesen feltekerve várt a matracon, masszázs után pedig Nina felajánlotta, hogy ad újat ha szeretném. A berendezésről, ahogyan a lányok fogadó öltözékéről sem fogok tudni nagy részletességgel beszámolni, ugyanis belépés után enyhe transzba estem.
Nina és Lola külseje
Hű! Itt bajban leszek. Szerencsémre a képek amennyire lehet, visszaadják a valóságot, így megúszhatnám annyival is, ha azt mondom, a valóságban még gyönyörűbbek a lányok. A képekről nyilván nem jön át a hangjuk, két szirén duruzsolt a fülembe. Nagyon igényes, szexi ruhában vártak a lányok, de a kezdeti sokkos állapotomból kifolyólag annál sokkal többet nem fogok tudni mondani, hogy Lola pirosat viselt, Nina pedig talán egy sötétbarna selyem (?) köntöst. Amiben biztos vagyok, hogy mindkettőjüknek baromi jól állt ami rajtuk volt, illetve hogy a fürdőből való visszatérésem után röviddel megszabadultak ezektől. :D Mindketten rendszeresen sportolnak, egészségesen élnek, és ez nagyon meglátszik. Megismerkedésünk elején Lola közelebb húzott magához, ennek a lánynak az illata is isteni! Én már ezen a ponton boldogságban úsztam…
1. Nina és Lola +36304489038 beszámoló Budapest 120759 erotikus masszázs
3. Nina és Lola +36304489038 beszámoló Budapest 120759 erotikus masszázs4. Nina és Lola +36304489038 beszámoló 2024-02-26 10:46:36 erotikus masszázs 1207595. Nina és Lola +36304489038 beszámoló 2024-02-26 10:46:36 erotikus masszázs 1207596. Nina és Lola +36304489038 beszámoló 2024-02-26 10:46:36 erotikus masszázs 120759
Erotikus masszázs
Mondanám, hogy a masszázsra a két kényeztetés között került sor, de igazából maga a masszázs is kényeztető volt. Egyértelmű, hogy Nina és Lola is pontosan tudják, hogy mit csinálnak, ez mind a masszázsra, mind az erotikára érvényes. Nina megkérdezte, hogy használhatnak-e illatos olajat, illetve hogy a talpamat masszírozhatja-e. Egyúttal kérte, hogy jelezzek, ha az erősség esetleg nem lenne megfelelő. Ezzel a lehetőséggel nem éltem, mert minden pillanat tökéletes volt. Masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk, sokat nevettünk, ezért nem mindig tudtam, hogy ki mit csinál (na meg azért mert kétszer annyi kéz tevékenykedett rajtam mint amit eddig megszoktam), de a derekamat egyikük nagyon jólesően megdolgozta, illetve egy ponton kaptam egy szuper nyakmasszázst is Ninától. Lola hihetetlenül aranyos, amikor nevetés közben arccal előre a matracnak dől. :D Közben Lola elkezdett ráhangolni a fordulásra, majd egyszer csak rákérdeztek a fordulásra.
Levezetés
Az első kényeztetés elkezdődött, amint helyet foglaltam. Egyértelmű volt, hogy nem teljesen vagyok magamnál, de a lányok átvették a kezdeményezést, mondhatjuk úgy is, hogy szétszedtek. Aki esetleg tart attól, hogy "csak" kézi kényeztetés van, neki leírnám, hogy leírva talán ezek a keretek szűkösnek tűnhetnek, de hiányérzete itt senkinek nem lesz. Nina tud úgy varázsolni a kezével, hogy az agyad puncinak vagy szájnak érezze, de Lola is nagyon érzi, hogy hogy érjen az emberhez... Meg is jegyeztem, hogy az ő keze is életveszélyes, mire megkérdezte, hogy abbahagyja-e. Természetesen nem szerettem volna, így összeszedtem az erőmet, és küzdöttem a túlélésért amíg lehetett. A megpróbáltatások ellenére egészen sokáig tartott a felvezetés, én már egész testemben remegtem, és valószínűleg néhány hang is elhagyta a számat, amikor is Nina megkérdezte, hogy bírja-e a szívem. Magam sem voltam benne biztos, hogy fogja. Lola egyszer csak gyönyörű izmos combját az ég felé nyújtva átfordult, talpát az arcomhoz közelítve átpozicionálta magát, nagyjából ezen a ponton kezdtem érezni, hogy itt már esélyem sincs, végleg elvesztettem az irányítást az érzékeim felett. Nina egyszer csak nagyon érzékien rám szólt: "élvezz el", én pedig abban a pillanatban eleget tettem a kérésének...

A második kényeztetés másképp volt felépítve mint az első. Ninát már korábban is beavadtam a piszkos fantáziáimba, ezeket a masszázs alatt Lolával is kitárgyaltuk. Úgy tűnt, izgalmasnak találja ezeket, mondta is, hogy az ilyen bolondságokban ő benne van. Az most mindegy is, hogy mik ezek a bolondságok, ez hármunkra tartozik, de imádtam, hogy Lola is mennyire nyitott volt az újdonságra. Hol csúszkáltak rajtam, hol egyikük lingamját élveztem, míg másikuk valamelyik perverziómat használta ellenem élvezettel. Csodálatos volt Nina szemében látni azt a csillogást, amivel konstatálta, hogy teljesen uralják az érzékeimet. Végül helyet cseréltek, Nina kezébe kerültem, míg Lola a fejemnél helyezkedett el, és ott okozott bizsergető érzést. Ezen a ponton kiszakadt minden ami még bennem volt, hatalmas orgazmust éltem meg. Feltehetőleg sok minden itt már nem távozott, talán csak a lelkem egy darabja, de az nagy erőkkel. Lola így aztán kicsit meg is lepődött, olyan cuki hangon fakadt ki belőle, hogy "Elélveztél? Ajj, nem is láttam, lemaradtam róla.", hogy a kedvéért rögtön megismételtem volna, de aztán realizáltam, hogy ennél kielégültebb már nem lehetek. Amíg Nina kiment kezet mosni, Lola mellémbújt és átölelt. Nagyon sok szép momentumot tudnék visszaidézni a találkozóról, számomra mindenképp ez volt az egyik legszebb.
Elszámolás
Az elszámolás teljesen egyértelmű, én voltam csak béna. Az adatlapjukon szerepelnek a csokorméretek, mivel ketten voltak, így értelemszerűen egy kétszeres szorzót kell alkalmazni, így aztán erről egészen a felöltözésemig szó sem esett. Sajnos viszont rosszul jegyeztem meg a számokat, eredetileg azt beszéltük meg, hogy másfél-két órát maradok, ebből végül másfél lett mert teljesen kicsináltak. Én viszont csak a két órás csokor méretére emlékeztem, ez alapján pedig először ennek a háromnegyedével számoltam, szóval ezúton is röstellem a tévedést. Egyébként szerintem nagyon kedvező, a kapott élményhez viszonyítva meg aztán főleg.
Rózsacsokor
Adamn nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nináért már lassan 9 éve odavagyok, és most Lola rajongó is lettem. Ha tehetném, istennő besorolást adnék mindkettőjüknek, mivel hosszú elvonulás után azért regisztráltam újra, hogy megörökíthessem a találkozást, ezt csak szóban tudom megtenni. Elnézést azoktól, akik objektívabb írást vártak, tudom, szentimentálisra sikeredett kissé, de azóta se tértem magamhoz. Szerencsés ember vagyok, sok szép pillanatot megélhettem, de a velük töltött másfél óra ezek között is előkelő helyen van. Ha tehetném, legalább hetente látogatnám őket, mindenesetre reménykedem a mielőbbi viszontlátásban.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina és Lola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-28 21:01:36
Nagyon érzékletesen írtad le a randit és minden szükséges infót is megosztottál

2024-02-27 19:10:44
Nina, ha ilyen szèdületes tempóban szorgoskodnak a többiek is mint a mostani író (szinte azonnal cselekedett) a top 10-be se fogok befèrni. :)))) De nem gond, ismersz.

2024-02-27 18:03:31
Viva, talán második még lehetsz, aki ír rólunk.😊

2024-02-27 08:30:56
Nagyon jól tetted, hogy megosztottad velünk ezt az élményt ! Köszönet érte. Az én én ezt lilaként könyvelem el !

2024-02-27 08:13:11
Pedig mennyire biztosra vettem hogy èn leszek az első aki párosban megírom. :) Mindenesetre így is jó mert tudhatom mire számítsak, igaz fèlig már tudtam, most hozzáadtad a másik fèlt. (Lolát) :)
Mutasd mindet

FunkciókNina és Lola legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-02-20) : Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is.

(2024-02-15) : Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).

(2024-01-12) : A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról.

felejthetetlen: 11db
(2024-04-24) : Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről.

(2024-03-28) : Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.

(2024-02-29) : Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős?

nagyon jó: 12db
(2024-04-19) : Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt,

(2024-03-19) : Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat.

(2024-02-07) : Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk.

: 11db
(2024-04-21) : Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,

(2024-04-09) : A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :)

(2024-03-20) : Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.