Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Niki

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-03 23:26:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Niki +36305586775 121419 erotikus masszázs

Holden a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Niki hirdetővel
érzéki hang
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Amikor itt villogott a “most telefonnál” van felirat, hívtam hamar fel is vették, call center van, de minden ment ahogy kell.
Megközelítés
Vagina part, szerintem akinek már kis rutinja van a csajokhoz járkálásban az bekötött szemmel is odatalál, GPS-ről meg nem is beszélve. BKV a közelben, parkolás a tömbök körül, már ha találsz.
Helyszín
Jól ismert viszonylag új építésű társasház, több szobával jól szervezett logisztikával, tisztasággal, tatamival, piros ledes világítással.

Fürdő nagyon rendben van mármint rendesen lefolyik a víz nem látni penészesedést sehol, izléses a kialakítás. Minden féle tüsfördő van és magából fürdőből is kettő. Nagyon sok törölközőjük van és jó félék.
Niki külseje
Semmi különös. 😀 Mármint ő van a képeken, a cicik melltartó nékül bitang jók, kis arányos alakja van azt mondta nem edz, ennek ellenére bomba feszes segg, ruganyos izmos karok, selymes bőr, mindenhol. Olyan jó kis közepes méretű a cicije arányos bimbóudvarral peckes bimbikkel. Direkt Netflixezéshez való, tudod amikor a csajoddal valami uncsi filmet vagy valami sorozatot néztek, amiben éppen meztelenkednek, te meg átkarolod, lecsúszik a kezed a hóna alá és ebből az ölelésböl jól megcsöcsörészed a kezedhez közelebbi mellét, na pont olyan. Aztán a pofikán minimál smink, helyeske arcocska. Nekem Bernáth Odettet (ha valaki járna Tiktokra) juttata eszembe csak nem annyira kocka inkább lágyabb arca van Nikinek. Aztán még egy kis tetkó a csuklón. A hangja is nagyon kellemes, jó volt hallgatni amikor a végén már fesztelenül beszélgettünk.
1. Niki +36305586775 beszámoló Budapest 121419 erotikus masszázs
3. Niki +36305586775 beszámoló Budapest 121419 erotikus masszázs4. Niki +36305586775 beszámoló 2024-05-06 09:53:28 erotikus masszázs 1214195. Niki +36305586775 beszámoló 2024-05-06 09:53:28 erotikus masszázs 1214196. Niki +36305586775 beszámoló 2024-05-06 09:53:28 erotikus masszázs 121419
Erotikus masszázs
Elmentem fürödni, visszajöttem ekkor már lekerült róla a kis drapp színű egyberuha, egyből totál pucér volt.
Kicsit döcögve indult a tali, talán mert kicsit zavarban szoktam lenni, amikor először megyek valakihez, ennek ellenére az elejétől kezdve figyelmes volt és kedves bár távolságtartó, ami a későbbiekben jól feloldódott.
Masszázs semmi különös szerintem nem tanulta, de vádlit, combot jól tudott masszírozni.
Ügyesen veti be cicket.
Levezetés
Mellettem helyezkedett el négykézláb a guszta borotvált punciját láttam a tükörben. Öröm volt nézni mit ne mondjak.

Elkezdett kézzel, testtel felváltva kényeztetni, ügyes volt, ha csak ennyit csinált volna végig már az elég lett volna. Én is rákérdztem a puni simire, mondtam is neki, hogy én nem ujjazok, nyugi, ennek örült is mondta is a kolléganőktől hallott bölcsességet, hogy “az ujjaz, aki nem tud dugni”.
Aztán ebbe a pettingbe, ahogy így belelendültünk rákérdezett, hogy használja-e az ajkait, - mivel kicsit tartozkodva indult a talink - mondtam neki, hogy rábízom, szerencsére nem volt ellenére. Na szóval itt éreztem leginkább hogy feloldódott a hangulat. Tanulság, nem a vodka connecting people, hanem petting connecting people. Ha egyszer lesz masszázs szalonom ez lesz a szlogen. 😀

Nem olajozta be magának alul, de semmi gond nem volt, természetes módon indult meg lent a kenés, szépen lassan, nyugodtan növekedett a termelés egy kis idő után meg már akkora volt a hozam, hogy a bal kezemet aznap este már nem kellett kézápolózni. Külön feledhetelen élmény volt, ahogy az előbújt kisajkak bársonyos szirmait simogattam abban a lucskos közegben. Akkora virtuóz, hogy szopás közben még ütemesen belemozgatta a kis csiklóját az ujjaim közé, tud élni, hát gondoltam hadd élvezze ő is. 😀 De így ahogy visszaolvasom, kár ezt leírni, jó nagy hülye vagyok, hogy ilyeneket elpofázok nektek. 😀

Na de visszatérve a sztorira, nem sajnálta a kis farkamtól az időt szopta, nyalta, húzta, vonta. Ebben a farok leápolásban igazi művész. A kézzel, cicivel, szájjal izgatást váltogatta. Többször felnyögtem a kéjtől.
Nem mentem el de ez a hosszabb ajnározása a farkamnak nagyon jól esett. Látszott hogy itt szakértői kezek közé kerültem, mindent is tud. Gyengéd, buzgólkodó munkájával többször szinte az orgazmusig vitt és nem erőltette, hogy elélvezzek, a döntést rám hagyta.

Na, aztán ha hiszed ha nem belefáradtam az élvezkedésbe, azért több 10 percen keresztül állni, mint a cövek elég fárasztó tud ám lenni. Hát sajnálta, hogy nem mentem el, de nekem így is jó volt, meg szerintem lesz még alkalma hogy ezt is ki tudja pipálni a kis listáján. :) Aztán hozott egy pohár vizet, kicsit beszélgettünk, aztán elmentem fürödni a másik fürdőbe. Visszamentem a szobába öltözködtem ő is visszatért, bájosan folytatta velem a beszélgetést mondta többek között, hogy hol lehet szerinte egy jó levest enni, közben kimentünk a cipőhöz és puszi-puszi után eljöttem.
Elszámolás
Annyi amennyit a telóban mondanak nem változik később sem, előre kérte. Nem tudom milyen extrái vannak, de szerintem nem nagyon van nála kölcsönös francia, vagyis legalábbis nálam ezt jelezte az elején. Amúgy tök korrekt, figyel a vendégre nincs óra nézegetés vagy TP.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Érdekes volt, hogy egy ilyen jó külső, belső adottságokkal rendelkező lánynak eddig csak egy beszámolója volt. Mint kiderült egyébként járnak hozzá rendesen, én itt élnék a gyanúval, hogy a sumák kollégák inkább el akarták titkolni, hogy milyen jó kis élményekben lehet itt része az embernek, és a jó kis játszótársat meg akarták maguknak tartani. 😀

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niki erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!