Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Netti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2012-07-14 23:38:56

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Jaaaj:-D!Édes vagy,köszönöm.Akkor most tekerjük a bringát,hogy legközelebb tudjunk dicsekedni:-P Várlak visssza.Sok puszi és sok kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beszámoló Netti +36204121367 40086 erotikus masszázs

TheBoyToyBox a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Netti hirdetővel
Egyeztetés
Ötöt se csörgött a telefon máris felvette, és bájos hangjával azonnal tájékoztatott mindenről, és már meg is beszéltünk egy 1,5 órával későbbi időpontot.
Megközelítés
Gyorsan be lehet határolni a házat, eltéveszteni lehetetlen. Autóval a közelben lehet parkolni, a villamos majdnem a kapu elé tesz le.
Helyszín
A lakás nem túl nagy, de nagyon barátságos, színes, amolyan csajos. :) Nekem abszolút bejött. Kellemes a fényerő, pont annyit lehet látni ami feltétlen kell ahhoz, hogy lássad azt a csodát amit művel. A két kis kutyus pedig csak megdobja azt a hangulatot, hogy nem valami gyárba látogattál, hanem egy kedves teremtés otthonába. Így az idill már mondhatni tökéletes volt.
Netti külseje
Cuki piros ruciban fogadott, beinvitálás után gyorsan letusoltam, mire kijöttem már csak a tanga maradt, így azonnal megcsodálhattam azokat a gyönyörű IGAZI ciciket, amitől meg kell veszni. Elmondása szerint most felszedett egy keveset, de kitárgyaltuk, hogy mindketten a felesleg ledolgozásának ugyanazon módszerét kezdtük el mostanában, úgyhogy drukkolunk egymásnak a mihamarabbi eredményekért, bár őszintén szólva nekem így is nagyon bejött! :)
1. Netti +36204121367 beszámoló Budapest 40086 erotikus masszázs
3. Netti +36204121367 beszámoló Budapest 40086 erotikus masszázs4. Netti +36204121367 beszámoló 2012-07-14 23:38:56 erotikus masszázs 400865. Netti +36204121367 beszámoló 2012-07-14 23:38:56 erotikus masszázs 400866. Netti +36204121367 beszámoló 2012-07-14 23:38:56 erotikus masszázs 40086
Erotikus masszázs
Masszázs közben is nagyon sokat beszélgettünk, csicseregtünk folyamatosan, de amikor már nem tudok beszélni azt észre veszi! ;) Nagyon jól megdolgozott, váltogatta az érzékibb simogatós masszázst a keményebb csomókioldó masszázzsal, így elég változatos volt. Jött a fordulás ami után még a talpamra is figyelmet szentelt, és még mindig csicseregtünk, hangolódtunk mint egy jól megszervezett koncert. A műszerhez még gyakorlatilag alig ért hozzá, mégis olyan mozdulatokkal zökkentette ki a csevelyből, hogy Ő kérdezett rá, hogy jól érzem-e magam?! :) Mondtam Egyre jobban. Majd jöttek az apró puszik a mellemre, hasamra, miközben a műszer egyre jobban dörgölődött azok között a gyönyörű cicik között. Addigra már nem volt kérdés, készen ÁLL mindenre! A puszik tovább haladtak, és jött a NF! Nagyon jól reagál a hangokra, így pontosan érzi mi húz, így váltogatta az ajkait és a mellét amit nagyon nehéz elengedni. Tökéletesen eltalálta azt az iramot, amivel se túl későn, se túl korán juttatott el a csúcsra, - ha előttem lett volna egy óra, talán percre pontosan - így kapták meg azok a gyönyörű mellek a kikívánkozó nedűt. Teljesen kifacsarva éreztem magam, minden úgy történt ahogy azt a fantáziám előre megírta, kipihegtem magam, letörölgetett, hozott egy kis frissítőt, és még elcsacsorásztunk vagy 20 percet. Csupán a köztünk lévő korkülönbség miatt nem tudnám azt mondani, hogy BF, de talán ez tette annyira izgalmassá az együttlétet. Akinek képről/leírásról szimpatikusnak tűnik, ne habozzon, látogassa meg, szerintem visszatérő leszek! :)
Elszámolás
A telefonban elmondottnak megfelelően, hiába beszélgettünk tovább, annyi volt a vége amit megbeszéltünk. Tökéletes érték arány, nincs TP, nincs várakoztatás.
Rózsacsokor
TheBoyToyBox nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pontosan azt kaptam amiért mentem, egy tünemény aki igéző szemekkel, huncut mosollyal az arcán szavak nélkül fedezi fel az igényeidet, így hozva ki belőled azt az érzést, hogy ez többszöri visszatérésre még finomabb, még ízletesebb lesz. A visszatérésem száz százalék, még most is borzongok... :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Netti erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNetti legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-01-14) : Teljes testmasszázst kínál, ami elég profinak mondható, itt kérem nem csak krémes simiről van szó! Először hason fekve a lábakat dolgozza meg, majd a fenék, a hát, nyak és a karok után fordulás. És igen! Végre a testem eleje is kap masszírt!

(2012-04-18) :

Relaxálós masszázst kértem, de miután elkezdte hamar közölte, hogy úgy érzi (jogosan egyébként), hogy jót tenne nekem, ha kicsit átgyúrná az izmokat is, így egy nagyon kellemes, nem erős, hanem egyszerre határozott és érzéki masszást kaptam, ami borzasztóan jólesett, valamint teljesen ellazított.



felejthetetlen: 1db
(2015-08-07) : 3/4 óra után kérte, hogy forduljak meg és a lábak masszírozásáról szinte észrevétlenül, fokozatosan váltott át az erotikus részre, de a finom érintésekkel, simításokkal addigra már bőven hangulatba hozott.

nagyon jó: 1db
(2016-04-19) : Láb után kis fenék masszázs majd hát és vállak, aztán fordulás és karok, mellkas, lábak sorrendben előröl is megmasszíroz. végig nagyon kedves beszélgetö partner.

: 7db
(2015-01-02) : A fent említett okokból már teljesen meztelenül végezte a masszázst amit a tükörből figyelhettem. Egészen szakszerűnek tűnt, nagyon jól esett. Lábaktól haladt felfele erősen határozottan masszíroz de nem tépi le a húsodat.

(2013-09-26) : Amikor végig ért, mondta, hogy most már lehet ficánkolni. Éltem a kölcsönösség opcióval, igyekeztem kedvére tenni, közben jól felhúztam magam. Franciát kértem/kaptam a végére. Imádtam hogy közben a kezeit a testem mellett tartotta. Nagyon jól franciázik, közben meg van a szemkontaktus.

(2013-08-23) : Nagyon szakszerű, érezni, hogy ért hozzá. Jó erősen végiggyúrt mindenhol. Nemcsak a hátsó részeket, hanem fordulás után is mindenhol: lábakat, talpat, mellkast. Végig csacsogja a masszázs részt, nagyon értelmes nő, jót lehet vele dumálni.