Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Netti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2012-04-18 01:15:45

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!Köszönöm:-)Sok puszi.Netti

Beszámoló Netti +36204121367 38020 erotikus masszázs

orloff a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Netti hirdetővel
Egyeztetés
Könnyen elérhető és gyorsan meg tudtunk mindent beszélni. Koraeste hívtam, hamar felvette, másfél órával később tudott is fogadni. Még gyorsan elmondta  az opciókat, tudnivalókat és a címet, majd le is tettük.
 
Megközelítés
13. kerület, nem metróközelben, de a Lehel tértől villamossal egész gyorsan oda lehet érni, az épület maga pedig nagyon modern, rendes, nem lakótelepi bérház.
Helyszín
Lent a kapuban elég nagy volt a jövésmenés, így a kapu előli feltelefonálás kicsit döcögősre sikerült, fent azonban közvetlenül a lift mellett van a lakásajtó, így maximálisan diszkrét a bejutás.
A lakás maga tökéletes: kicsi (nem szeretem a nagy hodályokat), barátságos, nagyon otthonos, tiszta és a berendezés is hangulatos. A fürdőben minden van ami kell és az ágy is nagy és kényelmes. Ami meglepett, hogy az előszobában két tacsi szaladgált, de nem zavaróak, sőt, ettől még otthonosabbnak tűnik a hely és persze a szobának a közelébe sincsenek engedve.
Netti külseje
A képek alapján azonnal felismerhető, de ami ott nem látszik, élőben azonban azonnal feltünő, az a végtelenül kedves, barátságos kisugárzása, ami önmagában elég a bensőséges hangulat kialakulásához. Kicsit husibb mint a fotókon, de nagyon szexi módon az, így én ennek az igazat megvallva inkább örültem, a mellei pedig egyszerűen tökéletesek és még nagyobbak, mint a képek alapján gondolná az ember.
1. Netti +36204121367 beszámoló Budapest 38020 erotikus masszázs
3. Netti +36204121367 beszámoló Budapest 38020 erotikus masszázs4. Netti +36204121367 beszámoló 2012-04-18 01:15:45 erotikus masszázs 380205. Netti +36204121367 beszámoló 2012-04-18 01:15:45 erotikus masszázs 380206. Netti +36204121367 beszámoló 2012-04-18 01:15:45 erotikus masszázs 38020
Erotikus masszázs
Lazító, stresszoldó egy órára mentem és ha megszakadnék sem tudnék semmi negatívumot mondani arról amit kaptam. Egyszerűbb, lengébb ruhában fogadott, de az igazat megvallva annyira nem figyeltem miben, mert lekött a mosolya, meg a lakás baráti hangulata. Megmutatta a szobát, hogy hova tudom pakolni a ruhákat és adott törcsit, így célba is vettem a fördőt. Kilépve egy szál bugyiban fogadott,  ekkor láttam, hogy mennyire tökéletesek a mellei, mind méretben, mind formában, majd megmutatta, hogy hova feküdjek az ágyon és elkezdett masszírozni.
Relaxálós masszázst kértem, de miután elkezdte hamar közölte, hogy úgy érzi (jogosan egyébként), hogy jót tenne nekem, ha kicsit átgyúrná az izmokat is, így egy nagyon kellemes, nem erős, hanem egyszerre határozott és érzéki masszást kaptam, ami borzasztóan jólesett, valamint teljesen ellazított. Közben elég sokat beszéltünk erről arról, amit általában nem szeretek masszázs közben, de itt ez sem volt zavaró kicsit sem.
Nagyjából fél óra után kérte, hogy forduljak meg és a lábak masszírozásáról szinte észrevétlenül, fokozatosan váltott át az erotikus részre, de a finom érintésekkel, simításokkal addigra már bőven hangulatba hozott. Amikor elkezdett komolyabban kényeztetni, bepolcoltam a fejem alá pár nagypárnát, hogy gyönyörködhessek a látványban és kértem, hogy maradjunk az érzékibb, lassabb tempónál. Szinte mennyei volt, ahogy ezt kivitelezte és keverte az érzéki, finom franciát, a simogatásokat, néha pedig váltott és a mellivel izgatott, melyeket végig szinte képtelen voltam kiengedni a kezeim közül. Jó ideig húztuk a dolgot, mire már nem bírtam tovább visszafogni magam és hatalmasat élveztem.
Várt egy kicsit, megkérdezte, hogy sikerült-e a stresszoldás (de még mennyire, hogy igen), majd letörölgetett. Mialatt kicsit összeszedtem magam még beszélgettünk kicsit, majd fürdés,  elbúcsuztunk és egy kiemelkedően jó élmény emlékével távoztam tőle.
Elszámolás
Szerintem teljesen reális ezért az élményért.
Rózsacsokor
orloff nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, attól a pillanattól kezdve, hogy beléptem, végtelenül kedves, közvetlen, természetes, amit csinál, azt pedig maximális odaadással, látható odafigyeléssel végzi, érezhető, hogy szeret masszírozni és figyel arra, hogy az embernek mire van szüksége, sőt, esetemben a masszírozás tipusánál jobban tudta, hogy mi kell nekem, mint én magam. Testileg, lelkileg teljesen megújulva, felfrissülve jöttem el tőle és szinte biztos, hogy előbb-utóbb visszatérek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Netti erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNetti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2013-01-14) : Teljes testmasszázst kínál, ami elég profinak mondható, itt kérem nem csak krémes simiről van szó! Először hason fekve a lábakat dolgozza meg, majd a fenék, a hát, nyak és a karok után fordulás. És igen! Végre a testem eleje is kap masszírt!

felejthetetlen: 1db
(2015-08-07) : 3/4 óra után kérte, hogy forduljak meg és a lábak masszírozásáról szinte észrevétlenül, fokozatosan váltott át az erotikus részre, de a finom érintésekkel, simításokkal addigra már bőven hangulatba hozott.

nagyon jó: 1db
(2016-04-19) : Láb után kis fenék masszázs majd hát és vállak, aztán fordulás és karok, mellkas, lábak sorrendben előröl is megmasszíroz. végig nagyon kedves beszélgetö partner.

: 8db
(2015-01-02) : A fent említett okokból már teljesen meztelenül végezte a masszázst amit a tükörből figyelhettem. Egészen szakszerűnek tűnt, nagyon jól esett. Lábaktól haladt felfele erősen határozottan masszíroz de nem tépi le a húsodat.

(2013-09-26) : Amikor végig ért, mondta, hogy most már lehet ficánkolni. Éltem a kölcsönösség opcióval, igyekeztem kedvére tenni, közben jól felhúztam magam. Franciát kértem/kaptam a végére. Imádtam hogy közben a kezeit a testem mellett tartotta. Nagyon jól franciázik, közben meg van a szemkontaktus.

(2013-08-23) : Nagyon szakszerű, érezni, hogy ért hozzá. Jó erősen végiggyúrt mindenhol. Nemcsak a hátsó részeket, hanem fordulás után is mindenhol: lábakat, talpat, mellkast. Végig csacsogja a masszázs részt, nagyon értelmes nő, jót lehet vele dumálni.