Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Nati

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-12-13 21:50:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nati +36308870527 116476 erotikus masszázs

Brum a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Nati hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem hét közepén, délutáni órákban, azonnal felvette másnap estére egyeztettünk időpontot. Másnap délelőtt megcsörgetett és nagyon kedvesen és sürű elnézések közepette programunk áthelyezését kérte. Aznap ki is került a piros " nem eĺérhető " jelzés.Természetesen fájó szívvel de nagy megértéssel és türelmetlen várakozással a magam részéről, egyeztettünk a szombat délelőttre amit VTR en is megerősítettem.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Szokásom szerint gyalogosan ill. BKV val érkeztem. A ház előtt bíztosan nem lehet parkolni, de a mellette lévő két utcában elképzelhető hogy van üres parkoló hely. Új épület tömb, a földszintjén müködő kávézó, mellette szombat lévén zárva lévő másik étkezést is kináló vendéglátó egység, belső részen várakozásra is alkalmas kedves park. Mindez egy utcányira Dózsa György és pár utcányira a Váci úttól, de a Lehel piac sincs túl messze. Szóval jó helyen, szép ház kellemes kiegészitőkkel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásból csak a szobára és a fürdőre emlékszem, mert belépésem után Nati megpillantása teljesen elvarázsolt! Később a rövid - kaptam egy kis vízet - szünetben megállapitottam hogy nagyon pazarul, minden szükségessel berendezett szobában egy hatalmas francia ágyon üldögélek pucéran ami a szemben lévő tükörből nem okozott különösebben nagy élményt, a magam látványa. A fürdő szintén nagyon rendben van.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy megláttam belépésemkor Natit azonnal elbűvölt testileg és lelkileg egyaránt. Ez nem túlzás! Nati tőkéletes alakú rendkivűlien és tekintetem nem tudtam levennien szép arcú vonzóan kedves részletekkel amik együttesen olyan jelleget adnak a személyiségével kiegészítve hogy a magam fajta sokat látott embernek is csak az jutott folyamatosan az eszembe hogy Nati de szép vagy. Gyönyörű szemek, hosszú de vonzóan szexi szempillák, szép formájú de szeretném megcsókolni száj és ajak, nemes vonalú nyak és mindehez izgatóan lazára alakitott frizura, lófarokra kötve. A cicik formásak, kivánatosak, popsi combok mint a fehérnemű hirdesék nagyon formás lányainak, csak sokkal kivánatosabb és hát kézzel foghatóbb és csókolható is. Nati egy jelenség, Nati a kedvesség és Nati az intelligens elegancia és erotika és szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel.
1. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 116476 erotikus masszázs
3. Nati +36308870527 beszámoló Budapest 116476 erotikus masszázs4. Nati +36308870527 beszámoló 2022-12-15 00:43:36 erotikus masszázs 1164765. Nati +36308870527 beszámoló 2022-12-15 00:43:36 erotikus masszázs 1164766. Nati +36308870527 beszámoló 2022-12-15 00:43:36 erotikus masszázs 116476
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Amikor beléptem a lakásba és Nati előlépett az ajtó mögül, a ruházata egy piros pántokból rafináltan szekesztett szalagokból állt aminek gyakorlatilag csak a bugyi része takart valamit a rendkivül kívánatos alakjából. Miután még nem beszéltünk az elöttem álló másfél óra élményeiről ezt gyorsan pótoltuk és megegyeztünk hogy ujjaim belső használatától eltekintve az egyébb ezen oldalnak megfelelő határt nem átlépve minden lehetséges a masszáz témakörben.
Zuhanyozásom után ezért, bármennyire is kedvelem az ismekedős, beszélgetős masszázs részt kész voltam azonnal későbbre halasztani. Mivel ettől Nati sem vette el kedvemet azon nyomban mellé álltam és minden végtagommal és testrészemmel próbáltam közel kerülni hozzá.
Ezért a masszázsra csak később került sor, de akkor is röviden. A szakszerü maszirozó igen jó illatú krémes kezek munkáját immár egy nagyon kellemes beszélgetés váltotta fel.....
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Szóval, ahogy Nati mellé álltam és kezeim végig siklottak selymes bőrén, formás alakján, szám a nyakat a fülét és száját kereste Nati hasonló képpen viszonozta kezeivel és finom ajkaival, érdekes "ruhájától" megszabadult közben ilyen formán az eddig takart kivánatos izgató részei is a kezem áldozatai váltak.
Elöször ráültünk, majd rá feküdtünk a hatalmas ágyra, testét végig csókolgatva, bár bizonyára inkább móhon és türelmetlenül minden részét egyszerre akarva jutottam isteni combjai talalálkozásához és minden erőmet bevetve visszafogtam mohóságomat és finoman nyaltam punciját de időnként azért a környező részekbe is belehabzsoltam. Csak remélni merem számára is jutott az engem megrenditő érzésekből.
Pici mellebújás és finom csók váltás után Nati mutatta meg hozzáértését és finom erotikus nyelvjátékát az én farkamon és annak szoros környékén. Ezen hozzáértésének kiválóságát különös finomsággal párositotta amit igéző szemmeinek rám rám pillantásával izgatott még jobban és ugyanakkor nyugtázta hogy teljes odaadással élvezem nyelv és száj játékának minden mozdulatát. Megkérve, felém forditotta popsiját és punciját, megkaparintva és simogatva mindkettöt mind két kezemmel. Feladtam a hosszantartó élményekre való terveimet és végem lett.
Az elején, látva Nati csodás és izgató jelenségét, úgy terveztem hogy a már sokat megélt korom és szokásom ellenére kivételesen élek a másfélóra adta kétszeri lehetőséggel, és mivel még ídőnk is volt, mohóságomnak köszönhetően egy kedvesen kinált víz ivása és a szintén felkinált masszázs lehetőségével élni szeretnék.
Azonban az egyébként jól induló maszirt felváltotta egy nagyon kellemes beszélgetés ami annyira lebilincselt hogy nem derült fény, második élvezkedésem sorára. Igy zuhany, öltözködés és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csak arról beszéltünk mit nem szabad, extrát külön nem nevezett meg, elszámolni csak a végén ő ajánlotta fel hogy ráér.
Számomra minden szál aranyat ért. Ezért gondosan az asztalkán lévő vázába helyeztem. Tényleg asztalka is volt a szobában!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Érzéseim hatalmasak, egyetértek kedves kollégával, kiegészitve ha én három nappal lennék fiatalabb, megkérném a kezét Natinak. Bár nem hiszem hogy hozzám jőnne. Én viszont még visszamennék szívesen Még a hosszan elhúzodó beszélgetésünk alatt is ahogy néztem az arcát a szemeit és intelligens stilusát bár beszélgetésünk témája nem az erotika volt, mégis folyamatosan vonzott tekintete és izgatott jelenléte.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-01-24) : Kezdetét vette az érzéki szopás, teljesen merev lettem odalent, Nati cuppogott, mélyen bevette, majd a golyókhoz lejebb csúszott. Ott is elidőzött, majd visszanylt a fagyi. Lábaim misszibe emelte, én megfogtam és úgy kinyalta a popsim, ahogy eddig csak egy leány tette pár éve.

(2023-01-12) : Átlagosnak mondanám a masszázst, gyengéd, jóleső masszázst kaptam, amit melltartóban és bugyiban végzett. Masszírozás közben már a seggnyalásra gondoltam végig, alig vártam, hogy neki kezdjünk. Körülbelül tíz perc volt a masszázs, aztán megkérdem Natit, hogy vegye le a bugyit és a melltartót és kezdjünk neki az erotikának.

(2023-01-11) : Ezután Nati befészkelte magát a lábam közé és elkezdte méltán sokan dicsért szopását. Mit is lehetne mondani. Perfect. Nyalogatja széltében hosszában, nem hagyja ki a golyókat sem, jó nyálasan kivitelezi ezt.

felejthetetlen: 14db
(2024-01-20) : Visszatértemkor egy kellemes, inkább simító masszázzsal kezdtünk. Én voltam az "elszenvedője". Közben nagyon érdeklődött, de úgy lehetett vele hétköznapi dolgokról beszélgetni, hogy végig érdekfeszítő volt

(2023-06-22) : Nos a masszázsra igazából a 2 finomságokkal teli felvonás között került sor, mely szintén kellemes volt. Vádi - comb kombót kértem tőle, melyet krémmel végzett, a masszázs alatt szuperet beszélgettünk, felszabadultan, mintha főiskolás barátok lennénk..

(2023-04-13) : A szűkebb értelemben vett masszázsra a találkozónk második részében került sor. Ami semmiképp nem minősült gyógy-, vagy sportmasszázsnak, De nem is ezért mentem.

nagyon jó: 13db
(2024-04-23) : Az a nyelvmunka és váltakozó erősségű nyomás, teljesen leszedált. 2 perc alatt jutatott így a csúcsra, illetve melleire, ami lehetett volna gyorsabb is, ha önző módon nem próbálok kitartani.

(2023-08-14) : A masszázs inkább cirógatás volt, itt-ott finoman megnyomkodott, néha eltévedt a keze, közben végig beszélgettünk. Jó kis ráhangolódás volt ez a folytatásra.

(2023-06-13) : Fürdés után hasra feküdtem, majd Nati a nyakamtól a fenekemig átmasszírozott, közben végig beszélgettünk. Maga a masszázs nem volt különleges, tényleg csak a ráhangolódás volt a célja, azonban a végén a benyúlkálásai nagyon érzékiek voltak.

: 10db
(2024-02-21) : Kellemes volt, jól esett. Nem tudom megítélni, de talán inkább lelkes mint sem szakszerű. Nati felülről lefelé haladt közben jót beszélgettünk. Érdeklő volt és beszédes.

(2023-07-13) : Nem tanulta a masszázst, inkább a simogatós fajta, de abból a kellemes, beszélgetős, a másikra hangolódós verzió. Nem szakszerű, de nagyon kellemes volt és jól esett.

(2023-07-12) : positive Nati's massage is more like gentle caresses of the back of the shoulders and legs he is relaxed I did not ask for a strong massage and I do not know if she realizes it and what is its quality the massage came between two erotic sequences the second at his request...