Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Natasa

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-29 11:38:33

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natasa +36300727308 118507 erotikus masszázs

bobinho a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Natasa hirdetővel
hosszú lábak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
Egyeztetés
Két kolléga nőjével is beszéltem, aztán a választásom végül is Natasára esett. Leegyeztettük, amit ilyenkor kellett. Nem tartott sokáig az egész és szinte már készülődhettem is a randevúra.
Megközelítés
Metró aluljárójából a régi Corvin mozi irányába jöttem fel. Onnan még 100 méter sétáltam a felszínen és már célba is értem.
Helyszín
Fél tucat ázsiai polgár mellé léptem be a liftbe. Nagy nyüzsgés csak akkor szűnt meg, amikor kiszálltam az emeleten. Ott már csend és nyugalom volt.

Lakásban többen rendelnek, de csak keveset hallottam belőlük. Jelenlétük észrevehető volt, de még sem zavart. Egy függönnyel elválasztott részen a nappaliban vannak elszeparálva. Onnan szűrődtek ki hangok.

Világos, tágas, hangulatos, tiszta szobában voltunk a folyosó végén jobbra. Dupla méretű szivacson történik a masszírozás és minden más is.

Modern ott minden. A kialakítások tetszetősek és az épület korával arányos állapotúak. A lakásban a fürdőszoba is teljesen normális állapotban volt. Zuhany kabinban a tálca szélén sorakoztak a tusfürdők. Volt választék bőven.
Natasa külseje
Natasa képei nagyon meggyőzőek. Az, hogy jól választottam, az a helyszínen egyértelműen beigazolódott. Cuki mosoly, kedves arc és fiatalos báj jellemzi az arcát. Ez az ami nem látszott a fotóin. Mindenkit megnyugtatok, hogy helyes arcú és ápolt nő Natasa.

A teste pont mint a fotóin. Csodás manöken alkat. Hosszú végtagokkal rendelkezik. Nem véznán karcsú, hanem sportosan szikár forma. Vékony alkatához képest egészen jól gömbölyödik a melle és a popsija is. Nem az a beesett mellkasú, tyúkmellű, horpadás, hanem nagyon szép formát öltő, dekoratív felsőtesttel rendelkezik. Kifejezetten szép dekoltázzsal lepett meg. Kétrészes fehérneműt viselt az érkezésemkor. Egyből megakadt a szemem rajta, hogy milyen domborulatokkal fogadott (elöl-hátul). Azt hiszem már az ajtóban beleszerettem. .
1. Natasa +36300727308 beszámoló Budapest 118507 erotikus masszázs
3. Natasa +36300727308 beszámoló Budapest 118507 erotikus masszázs4. Natasa +36300727308 beszámoló 2023-06-29 18:22:41 erotikus masszázs 1185075. Natasa +36300727308 beszámoló 2023-06-29 18:22:41 erotikus masszázs 1185076. Natasa +36300727308 beszámoló 2023-06-29 18:22:41 erotikus masszázs 118507
Erotikus masszázs
Ez kronológiailag a program utolsó harmadában történt meg. Amikor már mindketten túl voltunk a kényeztetés boldog percein. Tökéletes levezetés volt, szépen lenyugtatott. Simogatások és közepes erősségű nyomikálások közepette beszélgettünk az élet mindenféle dolgairól. Kellemes érzés volt ahogyan ténykedett a hátamon. Feltételezem tudott volna erőteljesebben is masszírozni, ha kérem, de én most pont ilyen finomságra vágytam.
Levezetés
Vicces lány Natasa. Fülig érő mosollyal üdvözölt. Jó kedvét egyből átragasztotta rám is. Meg fogta a kezemet és úgy vezetett be a szobába. Ahogyan becsukta az ajtót egyből lesmárolt és neki látott vetkőztetni. Szinte felfalt a szájával. Kinek nem tetszenek az ilyen fogadtatások. Úgy viselkedett, mintha enyhén megőrült volna. Mondtam is neki, hogy ezt az elementáris fogadtatást minek köszönhetem? Semmi, semmi, csak az egyik barinővel leszboszisat játszottak az érkezésem előtt és ez nagyon beindította őt. Ez alapozta meg a mostani kívánós hangulatát. Mondtam neki, hogy ezen ne múljon, hívja csak be nyugodtan és folytassák előttem, amit elkezdtek. Ne zavartassák magukat. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója.

Erre azonban technikai okok miatt nem kerülhetett sor. (Ahhoz a lányhoz is érkezett egy kuncsaft)

Úgy hogy velem kellett beérnie. Még fürödni sem volt időm kimenni, úgy ahogyan érkeztem láttam neki a kényeztetéséhez. Csupasz kagylóját enyhén kinyílt állapotban találtam. Pár nyalintás után teljes lendülettel lefetyelhettem a fodrokat. Hangosan élvezet. Megadta a módját neki mondhatom.

Ekkor volt egy kis műsor szünet. Addig én lefürödtem. Bevallom őszintén az előzmények hatása deréktól lefelé látszott rajtam. A hideg zuhany sem mulasztotta el. Álló farokkal tértem vissza a szobába. Ezt látva Natasa azonnal kezelésbe vett. Kicsit nyomogatta, huzigálta, aztán a szájába vette a férfiasságomat. Nem csak a csábításban jár élen, de a cumizásban is tanítani való amit tud. Felnőttfilmek mozdulatait másolta le. Én legalábbis úgy éreztem magam, mintha én lennék a saját pornófilmem főszereplője. Látványosan és intenzíven szopott. Nyaklánca az ágyékomat csapkodta. Alkalmanként mélyebben is benyelte a rudolfot. A mogyorókat sem hagyta parlagon. Érezhető volt, hogy a korábbi örömöket szeretné viszonozni. Hagytam tehát, hogy kifejezze a háláját. Ejakulációm a szájában kezdődött el és kézi kísérettel ért véget. Mindketten örömmel konstatáltuk a kifolyt fehér sűrítmény kiadós mennyiségét.

Alapos tisztogatás után jött a fentebb említett finom masszázs.
Elszámolás
Annyira az események hatása alatt voltunk mindketten, hogy csak az ajtóban , búcsúzáskor jutott az eszembe, hogy valami kimaradt. Neki még akkor sem esett le, hogy nem rendeztük az ajándékot.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Magánéletben sem sűrűn találkozom ilyen magas és szép arcú lánnyal. Meglepett a szenvedélyessége és a domináns szerepe. Temperamentumát, lazaságát,finom csókját és az együtt töltött derűs perceket nem fogom elfelejteni egy jó darabig. De most az jobban izgat, hogy milyen lehet Natasa és a barátnőjének a társaságában eltölteni egy izgalmas másfél vagy két órás programot, ha szólóban ilyen extrém erotikus volt. Felkerült a bakancs listámra ez a négykezes program.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natasa erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-09 19:33:31
Megadom magam, de akkor sem egyértelmű. Hivatkozni kellett volna rá.
PS. Kezdek olyan lenni mint a Viva.🙂

2023-10-09 19:27:04
Yoss, a megfejtèst Apple-től olvashatod, jól mondja.

2023-10-09 15:04:40
"egy óra foglalkozásért másfél óra díját adományoztad" - egy óra 2 extra (NFVSZ, csók)

2023-10-08 14:48:57
Mivel a hírdető sem és a vendég sem utal extra szolgáltatásra, így nem gondoltam rá. Talán a beszi írója jobban képben van.

2023-10-08 14:14:43
Yoss, az nem lehet hogy extrák voltak a taliban, erre nem gondolsz?
Mutasd mindet

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-05-30) : A fenekemre ült (meztelenül) és a hátamat masszírozta meg. Olajat használt hozzá. Nem kérdeztem meg, hogy milyen fajta volt, vagy milyen minőség, de nem babaolaj volt az tuti. Nagyon kellemes volt, ahogyan megdolgozott vele.

(2023-05-16) : Orális kényeztetése is színes elemeket felvonultató, lendületes akció volt. Többször is le kellett állítanom, mert annyira szenvedélyesen adta elő a farok cumit. Szereti ezt csinálni.

nagyon jó: 2db
(2023-11-29) : Ez rendkívül élvezetesre sikeredett, iszonyúan izgató volt ahogy a két pajkos kis nyelvecske játszadozik érzékien a farkamon, a makkomon is lefetyeltek egyszerre, nagyon durván bekeményedtem.

(2023-06-02) : Hasra parancsolt és elkezdődött a masszírozás része a programnak. Itt egy kisebb meglepetés ért, mert jól és erősen tette a dolgát. Nem is értettem, hogy miként tud ekkora erőt kifejteni egy ilyen vékony hölgy.

: 2db
(2023-11-19) : Mikor Natasa becsatlakozott a karomat meg a lábaimat kezdte masszírozni és közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Gyengédebb talán picit félszegebb volt a hirtelen jött helyzet miatt mint Kendra de magabiztosan vette át a beszélgetés irányítását

(2023-06-08) : A tusolás után hasra feküdtem, Natasa pedig a bokáimtól felfelé haladva átgyúrta a testemet. Ahhoz képest, hogy erről nincs oklevele, meglehetős szakszerű mozdulatokkal, hol gyengédebben, hol pedig erősebb fogásokat alkalmazva vette kezelésbe a testemet.

rossz: 1db
(2023-10-21) : A két extrája egyike a csók amit kértem de egy szájra pusziban is több bele élés van mint amit kaptam. Ha ez szimpátia alapú és nem voltam az akkor ezt mondhatta volna de ez így inkább kellemetlen volt.