Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Nara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-02 19:37:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nara +36303889245 121952 szexpartner

vakar a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Nara hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Csak VTR-en egyeztettünk, egy nappal előre. Elkérte a telefonszámomat, hogy észrevegye, ha én hívom lentről. Minden nagyon flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
4
Kocsival mentem. A kapott címen már jártam, így nem okozott gondot megtalálni. Azért azt megjegyezném, hogy nem az utca frontján van az a lépcsőház, hanem meg kell kerülni a tömböt és a másik oldalon. Ha valaki még tapasztalatlan, ezzel elmehet egy kis idő.
A parkolás nem egy álom, de sikerült megoldani. Természetesen fizetős. Tömegközlekedésről sajnos fogalmam sincs.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
A lakásban sem először voltam és ezúttal is teljesen normálisnak találtam. Új építés, minden nagyon csinos és egyben van. A fürdőszobában normális rend és tisztaság van és jót lehetett zuhanyozni. A baszobában sajnos nem volt semmi szobainas vagy szék vagy komód vagy akármi, amire pakolhattam volna, ez egy kicsit kellemetlen, de azért túltettem magam rajta.

A helyszínen nem Nara volt az egyetlen szolgáltató, amit abból gondolok, hogy hallottam egy másik hölgyet is, épp akkor magyarázta el a bejutást valakinek, amikor én éppen a cipőmet vettem le. A fürdőbe se tudtam második alkalommal csak úgy menni, ellenőrizni kellett Narának, hogy tiszta-e a levegő. Narát is hallottam a kolléganővel beszélgetni illetve hallottam, ahogy járkál. Szerencsére azért Narán kívül mással konkrétan nem találkoztam, de azért mégsem nevezném nagyon diszkrétnek a helyet.
Nara külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek egyértelműen Narát ábrázolják és az adatok is stimmelnek. Barna bőr, vastag ajkak, kedves arc és érdekes vágású szemek, nagyon jó alak és főleg popsi. Lehetséges, hogy egy hajszálnyival vékonyabb a képeken, de az is lehet, hogy rosszul láttam. Vannak tetoválások is, ezekből pár látszik a képeken is, ha valaki alaposabban megnézi őket. Egy fekete body-szerűségben fogadott, nagyon szép volt.
1. Nara +36303889245 beszámoló Budapest 121952 erotikus masszázs
3. Nara +36303889245 beszámoló Budapest 121952 erotikus masszázs4. Nara +36303889245 beszámoló 2024-07-03 10:32:06 erotikus masszázs 1219525. Nara +36303889245 beszámoló 2024-07-03 10:32:06 erotikus masszázs 1219526. Nara +36303889245 beszámoló 2024-07-03 10:32:06 erotikus masszázs 121952
Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A zuhany után visszamentem a szobába és kisvártatva Nara is megjelent. Megbeszéltük a lehetőségeket és a rózsákat, majd kezdődött a buli. Először kicsit a hetyke kis cickókat kényeztettem, majd egy kis kölcsönös franciát dobtam be (mikor jeleztem, Nara gyorsan megtörölte magát valami törlőkendővel, amitől olyan illatos lett az ágyéka, mint egy komplett arborétum), de sajnos nem volt sikerem, inkább csak hagyta a dolgot.

Miután ezzel megvoltunk, Nara franciája jött. Szépen nyalogatta egészen alulról egészen felülre a rudat, a zacsit is, és éppen csak kis mértékben kezezett közben, nem volt zavaró, sőt. Időnként bekapta és fel-le mozgott rajta a szájával, ami kellemes volt, de néha felszisszentem, ahogy megkarcolta a rudat. Máskor csak a végét nyalogatta, ami szintén fincsi volt, illetve más pozitúrát is keresett, de úgy valahogy még jobban éreztem a karcot, de szerencsére csak ritkán, mert főleg a nyalogatást művelte. A kényszerfranciáról letettem, valahogy nem is olyannak éreztem Narát, akinél ezt kéne csinálni, meg hát akkor ugye csak még jobban karcolna. Végül talán megunta vagy valami, de abbahagyta és felgumizott, ami ellen semmi kifogásom nem volt természetesen.

Lovaglással kezdődött a dolog, mert nagyon szerettem volna a popsit markolászni. Nem lovagolt nagy tempóban, de mégis kellemes volt. Nem annyira fel-le, mint inkább amolyan dörzsölősen, előre-hátra lovagolt rajtam, miközben én gyúrtam a popsit. Később rájöttem, hogy a popsit még jobban tudom nézni dugás közben, ha ő hasra fekszik, én meg hátulról támadok. Így is lett, kis darabig mozogtam így benne, amivel még mérsékelt sikereket sem tudtam sajnos elérni nála, aztán a gumiba fejeztem be a gyakorlatot.

Ezután kicsit várni kellett a fürdőre, de aztán felszabadult és mehettem zuhanyozni. Utána már csak indultam haza.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
3
Ahogy az Action részben írtam, a lehetőségeket és az anyagiakat a randi elején beszéltük meg. Ez tényleg megbeszélést jelentett, a csokor megkötésére és átadására utólag került sor. A randi szervezésének idején még 40 rózsás volt a csokor. A helyszínen Nara a sok vendégre hivatkozással ennél 5-tel többet mondott. Egyben megjegyezte, hogy tudja, hogy az oldalon még 40 szerepel, ezért rögtön azt is hozzátette, hogy ha ez gond, akkor lehet a kisebb csokor. Én ezt korrektnek találtam, de jó hangulatot akartam és hogy nehogy ezen múljon a dolog, ezért úriember módjára azt mondtam, hogy nyilván nem örülök, de igazság szerint ha eleve 45 lett volna kiírva, akkor is eljövök, szóval maradjon a nagyobb csokor. Extrákat egyébként nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében nem bántam meg, hogy elmentem, de nem is leszek visszajáró vendég. Nara elég zárkózottnak tűnt és lehet, hogy csak fáradt volt vagy én nem voltam szimpi vagy csak szimplán nem volt jó napja, de eléggé passzív volt és valahogy hiányzott valami szikra a dologból. Pornósnak nem volt elég vad vagy perverz, barátnősnek meg túlságosan tartózkodó volt. Szerintem tulajdonképpen csinos, rendes lány, aki túlságosan nagy beleélés nélkül, de szeretne jót tenni a vendégnek. Mi valahogy nem passzoltunk össze, de jó szívvel merem ajánlani azoknak, akiknek az egyébként hiteles képek alapján megtetszik.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nara szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet