Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

NÓRI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-13 00:30:09

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NÓRI +36305786042 120929 szexpartner

jean-pierre a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg NÓRI hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Előtte nap VTR-on keresztül egyeztettük az időpontot amit később telefonon megerősítettem. Könnyen ment. A hangja vidám volt és kedves ami bizakodásra adott okot.
Megközelítés
BKVval mentem. Metro, villamos nagyon közelben.
Helyszín
A lakás a valahányadik emeleten van. Körgangos folyosó sarkában. Liftel mentem fel. A lift borzasztóan lassú. Akinek van egy kis mozgás igénye fusson fel. De gyalog is hamarabb felér. :) A lakás nekem jobban tetszet, mint Nórinak. Tágas, jó elosztású igen nagy. Az akció szoba hatalmas és volt ott minden. Ágy, kanapé, fotel, három ajtós tükrös szekrény és még egy két dolog, de így is keríngőzhetünk volna a szobában. A fürdőszoba is rendben volt valamint a tisztaság jelemezte a helyet.
NÓRI külseje
A képek valamint a megadott méretek teljesen megfelelnek a valóságnak. Magas, vékony, szép nő. Sőt, Nóri arcal is hírdet és ott se történt hírtelen változás:D. Nem más, nem idősebb, nem súlyosabb. Tehát azt kapod amit látsz. Ráadásul köpenyben fogadott ami nekem a gyengém. Ami még tetszet, hogy Nóriból sugárzik, hogy magabiztos és könnyen ellehetett vele kezdeni beszélgetni valamint megtervezni a következő egy órát.
1. NÓRI +36305786042 beszámoló Budapest 120929 erotikus masszázs
3. NÓRI +36305786042 beszámoló Budapest 120929 erotikus masszázs4. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-03-13 07:53:23 erotikus masszázs 1209295. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-03-13 07:53:23 erotikus masszázs 1209296. NÓRI +36305786042 beszámoló 2024-03-13 07:53:23 erotikus masszázs 120929
Action
A fürdőből vissza séta a szobába ahol Nóri már meztelenül várt. Beálltunk a tükör elé és simogatni kezdtük egymást. Nóri ezt nagyon kellemesen csinálja amivel hamar felhúzott. Közben megnéztem magunkat a tükörből is. Szerintem nagyon jól néztünk ki :) Aztán az ismerkedős simi után Nóri szólt, hogy menjünk az ágyhoz. Nem igazán kellett kétszer mondani. Hanyatt vágtam magam és Nóri szép lassan rám ereszkedett. Ha eddig felvoltam húzva, akkor most jött a ráadás. Kaptam puszikat a fülemhez, nyakamhoz és így a farkamig mindenhova majd jött egy olyan francia aminek az emlékétől még napokig bemerevedtem. Amikor már éreztem, hogy ez így nem fog egy óráig kitartani, akkor kértem, hogy forduljunk egy kicsit én is tudjam kényesztetni. Ekkor vettem először észre a harisnyát a lábán. Én nem tudom eddig hol állt a fejem. Széttárt gyönyörű hosszú lábaira is adtam egy két puszit, majd hamar a puncijához siettem és elkezdtem nyalni. Itt először úgy éreztem kicsit elnyújthattam volna a felvezetést, de végül megjött a hangja Nórinak, sőt szavakkal is biztatott. Amikor fel fel néztem egy elégedetten mosolygó Nórit láttam, így folytattam, majd amikor már úgy éreztem mindketten várjuk a folytajtást, akkor gumit kértem. Először kérésemre kutyusba kezdtünk. Amióta ajtót nyitott azon gondolkodtam, hogy de jó lesz kutya pózban Nórival. Nem tudom miért ragadt be ez a kép, de amikor megtörtént, akkor az pont úgy volt ahogy elképzeltem. Finoman lassan kezdtünk aztán egyszer csak Nóri hátranyúlt megsimogatta a lábamat és ezt én egyfajta jelnek vettem vagy csak annak képzeltem, de elkezdtem fokozni a tempót. Itt úgy érzem megjött kettőnk között a kémia és mindketten elkezdtük még jobban élvezni a jelenlétet. Nagyon élveztem közben Nórit simogatni és figyelni ahogy mozog a teste a farkamon. Itt egész sokat elvoltunk aztán Nóri ismét szólt , hogy feküdjek hanyatt. Most se kellett kétszer mondani. Ő ezután rám ült és elkezdett lovagolni rajtam. Nem igen vagyok ennek a póznak a híve, mert valamiért itt főleg felgumizva, bajba szoktam kerülni. De Nóri nem hagyta, hogy eluralkodjanak rajtam a sötét gondolatok és igen komoly tempoban meglovagolt amit láthatóan élvezett. Volt egy baromi nagy óra a falon amire ránéztem és láttam, hogy már nincs sok idő. Lehet ő ezt az oldalra pillantást észrevette egymásra néztünk és annyit mondott " most már elmehetsz". Én tudtam, hogy gumival hanyatt fekve ez nekem nem fog menni. Ezért feltérdeltünk ő újra cirogatott és a mellbimbómat nyalta a farkamat meg hol ő, hol én , hol együtt vertük. De ez már csak kb egy percig volt így a látvány az érintés és a nyalás együtt egy orbítális nagy elélvezésben merült ki. Egy darabig még csukott szemmel térdeltem, majd felálltam Nóri mellé aki ekkor már hozta a papírtörlőt nekem is és szólt, hogy nézek a tükörbe. Oda néztem a tükrös szekrényre és azt láttam, hogy fülig ér a szám úgy mosolygok :)
Elszámolás
Nóri azt hiszem kiírja az árakat. 35 a rózsák száma amit mindenféle extrákkal lehet emelgetni. Ez az elején elvan mondva, sőt matekozni is lehet, hogy akkor mennyi a vége. Az elszámolás az elején megtörtént. Amit teljesen természetesnek tartok, hisz mi nem ismertük egymást. Bár gondolom máskor se lenne másképpen.
Rózsacsokor
jean-pierre nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nekem nagyon tetszet Nóri közvetlensége ami miatt hamar oldódik az ember. Ő egy olyan nő akivel tök szívesen elmennél bedobni két sört vagy pár pohár bort, jó sokat beszélgetnétek, majd haza mennétek és dugnátok egy nagyot. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NÓRI szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNÓRI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-05-17) : Nóri a lábamra ült és light-osan masszírozott, inkább csak, hogy meglegyen a hangulat. Viszonylag sokat beszélgettünk olyan dolgokról, amik a kínálatban szerepelnek, nagy részéről el sem tudtam képzelni, hogy valaki tényleg ennyire fájdalmas dolgokat kérjen, de megint tanultam...

nagyon jó: 1db
(2022-05-18) : Csókolgatta a fülemet, nyakamat, melleimet. Szeret harapgálni, nyom nélkül tette ahogy kértem. Kicsit fájt, jó érzés volt. Szemkötő lekerült, szolid húgycső tágító pedig előkerült és szépen belém nyomta, mozgatta.

: 10db
(2024-02-28) : Így franciával kényeztetett, nekem csak hanyatt kellett dőlnöm és élveztem puha ajkait, ahogy mélyre beveszi a farkamat a szájába. Hmm.... nagyon finom kényeztetést kaptam, kellően erős és határozott volt hogy hadirendbe álljak.

(2023-10-20) : Eszközparkja kifejezetten széles, azokat nagy gyakorlattal használja is. A szeánsz közben van lehetőség a kommunikációra, menet közben mindkettőnk részéről jöttek újab és újabb ötletek. Ha valami sok volt, kérésemre azonnal visszavett az intenzitásból

(2023-05-30) : Kezem, lábam kikötözte az ágyhoz és rá ült az arcomra, itt volt popsinyalatás, ami igazából klasszikus értelemben is jó. Ellég szorosan ült az arcomon, levegőt sem tudtam venni. Azt mondta, amikor már kellene levegő, kapálózzak.