Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Myira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-11 20:38:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Myira +36300999832 120356 erotikus masszázs

crashdummy a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Myira hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kedvem támadt egy masszázsra a karácsonyi szünet előtt. Új lánnyal nem akartam kísérletezni, ezért a már ismert, és nekem bevált hölgyeknél próbálkoztam. Egyiküket nem sikerült elérni, a másik nem tudott nekem megfelelő időpontot adni. Végül Myirát hívtam, aki elsőre felvette a telefont. Mivel már voltam nála, ezért a programról, árakról és a helyszínről nem kellett beszélnünk, csak időpontot egyeztetni. Sikerült is másnapra egy nekem megfelelőt találni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszínt már ismertem, így könnyű volt odatalálni. A Belváros legközepén van, pár perc sétára az Andrássy úttól és a Deák tértől. Az ünnep előtti nagy forgalomra tekintettel kicsit aggódtam a parkolás miatt, így hagytam is rá jócskán időt. De szerencsém volt, és szinte a ház előtt tudtam megállni, így még egy kávéra is maradt időm. A parkolás természetesen fizetős, és drága. Tömegközlekedésből, a troli kivételével gyakorlatilag minden lehetőség elérhető a környéken, metró, busz és villamos is.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
A randi helyszíne a már ismert, régi építésű, szépen felújított bérház. A bejutáshoz a ház elől hívtam és megkaptam a kapukódot, de mondta, hogy az emeleten most ne jobbra, hanem balra forduljak majd, mert máshol leszünk. Ez a lakás pont szemben van az általam már ismerttel. Myira utcai ruhában fogadott, és elmondta, hogy ez a lakás alapvetően nem masszázsra, hanem jógára és hasonló szeánszokra van, de a másikban teltház volt. Ennek megfelelően a berendezés is puritánabb . A nem túl nagy szoba falán itt is keleti textíliák voltak, a földön tatami, pakolni viszont csak két kicsi puff állt rendelkezésre. Reggeli időpont révén a fűtés is csak éledezett. A szobában ugyan meleg volt, hála a tatami mellé letett négy légfúvós melegítőnek, de az előszoba és a fürdő elég hűvös volt. Ez utóbbi semmi extra, zuhanyzó függönnyel. A melegvízre kicsit várni kell, a tusfürdő választék sem valami bőséges. A törölköző viszont szép tiszta, nagy és nedvszívó. Érkezésemkor csak ketten voltunk a lakásban, de később még jött más is, hallani lehetett a beszélgetést az előszobából, de nem volt zavaró.
Myira külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
4
Myira most utcai ruhában fogadott, puszival és öleléssel. Elég magas hölgy, átlagos alkatú, jó megjelenésű negyvenes MILF, karakteres arccal. A cicik közepes méretűek, és kellemesek. Szőkésbarna haja és kék szeme van. Elment átöltözni, és a masszázshoz egy színes kendőben és egy térdig érő, fehér cicanadrágban tért vissza, amik végig maradtak is rajta.
1. Myira +36300999832 beszámoló Budapest 120356 erotikus masszázs
3. Myira +36300999832 beszámoló Budapest 120356 erotikus masszázs4. Myira +36300999832 beszámoló 2024-01-12 00:55:56 erotikus masszázs 1203565. Myira +36300999832 beszámoló 2024-01-12 00:55:56 erotikus masszázs 1203566. Myira +36300999832 beszámoló 2024-01-12 00:55:56 erotikus masszázs 120356
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Amíg elment átöltözni én is kaptam egy kendőt, amit a derekam köré kellett tekerni, majd magamra hagyott, hogy felkészülhessek.
Nemsoká visszatért és kezdetét vette a kendő szertartás. A múltkori szent fa szeánsz most elmaradt, viszont az egymásra hangolódás kicsit hosszabb volt. Mondta, hogy szánjunk rá több időt, hogy kizárjuk a külső zavaró tényezőket. Először megkért, hogy álljak vele szembe. A kezét a mellkasomra tette, az övét meg az enyémre. Megkért, hogy nézzek a szemébe, hogy egymásra tudjunk hangolódni. Közben mondta, hogy hogyan irányítsam a légzésemet. Ezután megkért, hogy csukjam be a szemem. Az egész testemet körbe simogatta, a vállamtól a bokámig, miközben körbe járt körülöttem. Ezután a hátam mőgé állt, szorosan átölelt. Az egyik kezét a homlokomra tette, a másikat a mellkasomra, és így ringatott hosszasan. Őszintén szólva ez nagyon erotikus volt. Leoldotta rólam a kendőt, és azzal is körbe simogatott, majd megkért, hogy hasaljak a tatamira.
Leterített a kendővel, majd azon keresztül végig nyomkodta az egész testemet. A múltkori pávatollas folytatás pávatoll hiányában elmaradt, hanem áttértünk a masszázs részre, amihez forró olajat használ. Először a hátamon ment végig az alkarjával, ujjaival, öklével és a körmeivel, nem túl erős mozdulatokkal, kivéve azt a részt, amikor a gerinc mentén végig nyomkodta az akupresszúrás pontokat. Közben volt egy kis intermezzo, ugyanis a tatamin a lepedő alatt volt egy műanyag lepedő is, ami folytonosan zizegett, ahogy dolgozott rajtam. Ez nem csak engem, hanem őt is zavarta, így javaslatára tartottunk egy rövid technikai szünetet, és megszabadultunk a műanyag lepedőtől.

Ezután már zavaró tényezők nélkül folyt tovább a masszázs. Áttért a lábaimra, ami már inkább simogatás volt,. A lábfejem is kapott egy finom masszázst. A végén még egyszer végig simogatta az egész testemet, majd szólt, hogy megfordulhatok
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A folytatáshoz most a lábaim közé ült, a combjaimat az övére téve. Finoman simogatta a lában, combom és a hasam. A farkamhoz eleinte csak szinte véletlenül ért hozzá, és ez a játék folytatódott egy ideig, majd előkerült a meleg olaj és rátért a lingam masszázsra. Ezt finoman, lassan csinálja, fokozatosan emelve az izgalmi szintet. Közben igyekeztem használni a légzéstechnikát, amit ajánlott. Időnként visszatért a hasam, combom és mellkasom simogatására, majd újra a lingam masszázs jött. Ezek a körök ismétlődtek egy ideig.. Amikor érezte, hogy már a robbanás közelében vagyok, akkor ismét rákérdezett a magmegtartás lehetőségére, de én köszöntem szépen és maradtam a hagyományos befejezésnél. Lassan, érzékien, folytatta a lingam masszázst, aminek a vége egy hatalmas robbanás lett. Ezután letörölgetett, leterített a kendővel, majd kis pihenés után elment rendbeszedni magát, én meg fürödni. Távozáskor öleléssel és puszival búcsúztunk.
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
5
Nincsenek extrák, minden az alapban. Most két órát voltam nála (nettó 1 óra 45 perc), ami 35 rózsaszál volt. Ajándék utólag lehelyezve az ablakpárkányra (mert csak ott volt hely).
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismét jól éreztem magam, de nem volt akkora élmény, mint először. Gondolom, hogy az alternatív helyszín miatt volt ez. Kisebb szoba, szegényesebb felszereltség Limitált pakolási lehetőség, hűvös fürdő, zizegős lepedő és hasonlók. Ezzel együtt Myira egy ajánlható masszőz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Myira erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 08:30:10
Olvasmányos, stílusos, beszámolód vissza adja a randi összes fontos pillanatát.

2024-01-16 10:20:20
Ez egy jól sikerült dolgozat lett. Minden fontosabb információt kiolvasni belőle.

2024-01-12 12:11:17
Nekem nagyon tetszett a részletes,korrekt, alapos és kritikus értékelésed!

Fel is keltetted az érdeklődésemet Myira iránt.
Mutasd mindet