Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-07-04 13:21:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 114851 szexpartner

vivalanocse1 a 2022-07 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb popószex
pornós feeling
Egyeztetés
Röviden:
Ő hívott, csörgetett vissza. Egy szűk sáv volt csak jó nekem vagy a 12:00-13:00 vagy a 13:00-14:00 utána munka várt. Megbeszéltük a 13:00-14:00-iget. Címet megkaptam, virágokat is tudtam extrák közül a popóra kérdeztem még rá. Hangja kedves, barátságos, megnyerő. Jól kommunikál telefonon.

Hosszabban:
Csütörtökön már elkezdtem hívni reggel 8:00-tól. Itt még nem jártam szerencsével. Pénteken reggel 8:00-tól próbáltam hívni, mert ekkortól már van az adatlap szerint, 9:00-ig ki volt kapcsolva. Később kicsörgött két próbálkozásomnál, de ennyi. Feladtam. Nem megyek senkihez. Aztán váratlanul ő hívott. Ilyenkor jó hogy nem "B" tervezek. Találtunk időpontot még aznapra, persze kedves volt és felajánlotta volna a jövő hetet, a hétfőt de magamévá tettem a mottóját: "amit ma megtehetsz azt tedd meg velem".
Úgy tapasztaltam hogy pénteken van a legtöbb esély elérni meg találkozni Mistyvel. Legutóbb is egy pénteken hívott vissza, csak akkor a délutáni időpont nekem nem lett volna jó.
Szumma szummárum: Misty a nehezen elérhető lányok közé tartozik, kell a kitartás, de megéri. Próbáltam segíteni mikor érdemes hívni, azért lett hosszabb az egyeztetés rész.
Megközelítés
12:01-kor metrópótló felvett a Határ útnál, Corvin negyedig azzal, 15 perc alatt megtette, 4,6-os egyikével Borárosig, és át a zebrán. Fél óra alatt ott voltam és volt még fél órám. Kánikula volt, behúzódtam árnyékba és elolvastam Misty összes új beszijét mióta visszatért. '59-kor hívtam, mondta a kódot emeletet azt is nem hallja a csengőt, lehet nem jót nyomtam meg, de ekkor épp jöttek ki az ajtón, bejutottam és felmentem az említett emeletre. Ahol semmi se történt, sehol nem nyitottak résnyire ajtót. Villámként csapott belém a felismerés: elb@sztam az utcát. Az egyel arrébbiben kéne lennem. Na egy Usain Boltos sprint és a jó helyen voltam csak 3 percet veszítettem. Természetesen bármennyit késem Mistynek odaadtam volna az egy órát. Emlékeztem mit kell nyomni kódot,úgyhogy nyomtam is, ebben a pillanatban hívott Misty is, a kaput megnyitotta a telót letette. Fellépcsőztem hozzá, végre megérkeztem több csavar nem volt a történetben.
Kánikulával indokoltam, de szerintem az zavart meg hogy régen 7-8 éve sokat "iparkodtam" lányokhoz picivel arrébb és most google térképen csak azt néztem hogy a régi utca előtt van az övé. Emlékezetből mentem hülyeség volt. Szerencsére Misty jó választásnak bizonyult.
Helyszín
Tiszta, rendes környezet semmi panasz nem lehet. Szobájában egy fizikával kapcsolatos könyv, az univerzumról szól, Hawking neve is a borítón, vitrinben egy újabb könyv hasonló témában. Megkérdeztem egyetemre jársz? Mondja nem, csak érdekli a téma. A tetthely szoba nagyon tágas, középen ágy és az ágy előtt is tükör meg az ágy mögött is tükör. Zseniális megoldás, de amiért igazán nagy köszönet Mistynek az a fényviszonyok: semmit se sötétített, nem árnyékolt így teljes nappali fényben volt látható minden, Ő is. A fürdőszobában álló tusoló van, elfér benne két ember, tesztelésre került a végén, közös zuhanyzás okán. Csapnál szájvíz, pohár kikészítve. Nagy törülközőt kaptam, kifogástalan állapotban.
Misty VIP külseje
Olyan gyenge, rövid külső leírásokat olvastam Mistyről hogy már attól féltem valami baj van, vajon mennyit változhatott a 4 év óta. A választ ajtóbelépés után megkaptam: semmennyit sem változott, ugyanaz a Misty fogadott mint 4 éve, semmit sem öregedett mint aki megállította az időt. Nem is tudnám lemilfezni, inkább lány, dögös csaj még mindig. Talán picit fogyott, vékonyabbnak tűnt de ez apróság, bár optikailag aktusban főnyeremény a látványa. Haja hibátlan, hosszú, festett. Szilikon melle van, legjobban a jelenlegi 8. képére hasonlít, szőke haj ennyi a különbség. Dögös ruhadarabokban fogadott, feketékben, bugyi meg ilyenek. Szexi combfixet megkérdeztem venne-e fel és mire visszajöttem tusolásból elállt a lélegzetem is,nem sima fekete combfix volt, egy dögösebb darab mely lyukasos szerkezetű volt. Mistynek szép arca van, szerintem smink is volt rajta. Alcímkének a gyönyörű arcot választottam. Szerintem nincs olyan sok tetkója, de annyi már igen hogy én is észrevegyem szóval a tetkós lányok táborát gyarapítja. A puncija szép szőrtelen, popó szintén, egyébként egész testéről elmondható ez, szép fiatal a bőre. Alacsonyabb lány, de nagyon formás. Végig kedves volt velem a tali alatt. A végén beszéltünk többet, az alapján inkább barátnő feelingesnek éreztem. De addigra túl voltunk egy komoly pornós feelingű talin.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 114851 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 114851 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2022-07-05 09:49:55 erotikus masszázs 1148515. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2022-07-05 09:49:55 erotikus masszázs 1148516. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2022-07-05 09:49:55 erotikus masszázs 114851
Action
Tusolásból vissza, látom a szexi ruhához hozzávette a combfixet, brutál Misty látványa, nem teketóriázunk, az ágy és a tükör között vagyunk állva, ő már fogja a farkam, én csókolom a nyakát majd száját, nyelves ahogy kell, Misty felső rucit leveszi, melleit is csókolom, szép szilikonok és utána Misty jön: letérdel és elkezd szopni, jól csinálja élvezet a szájában lenni, jó a szívóerő, nem mélytorok, de nem is igénylem. Nézi ő is tükörből, nézem onnan én is. Aztán farkam ki és leguggoltam hozzá és csókolóztunk majd vissza álltam és folytatódott a francia. Az ágyra ment ahol szemből franciázott, én a másik tükörből láttam a punciját, popóját és máris a popóján járt az agyam. Felmentem én is az ágyra, kölcsönös franciához úgy rendeződtünk hogy ő a másik tükörben nézhesse ahogy farkam a szájában, én pedig a popóját nyalhassam, nyálazhassam, mert hogy popózni készültem vele. KF után gumit hozta, nekem adta a körmei miatt és én húztam fel, kérdezte egyből popózni akarsz, mondom igen, még sikosítás és mehetett be, gyorsabban bent voltam mint képzeltem előzetesen, azért próbáltam óvatos lenni főleg az elején. Nem teljesen kutya póz volt, a hasonfekvéssel volt kombinálva, néztem magunkat, Misty arcát a tükörből. Pici szünetet kért a popó, így levettük a gumit és átváltottunk az ágyon franciára, itt folyatott nyálat, meg volt hogy nyalta kinyújtott nyelvvel a farkam, én vízszintesben voltam, majd újra húzhattunk/tam óvszert és popónak még adtam haladékot, új gumival puncitámadás következett.
Ő ágyon én mögé álltam, annyit mondott sikosítás után óvatosan, a puncija még szűkebb mint a popója,óriási mondat de az elején tényleg így is éreztem, jó volt benne lenni, közben megkértem hogy egyik ujjával hátranyúlva izgassa a popóját, csak a látvány miatt. Idővel engedélyt kaptam hogy én is ujjal izgathassam a popót, egy ujj, a hüvelykujjam ment a popójába, miközben farkam a punciját csodálta, majd átkértem magam popóba, újra popóztunk így hátulról ő ágyon, én mögötte állva. Azért érzékeltem hogy Misty popója alapjáraton gyors kivégzős és túl hosszan most ne, ezért még annyit akartam vele megvalósítani hogy meglovagol egy rövid ideig a popójával. Először szemből ült bele, néztem a tükörből a hátát meg ahogy popója elnyel, mondta a másik tükörből jobban látszódik, na erre forgás és nekem háttal ültettem popóba hogy ő lássa tükörből ahogy elnyel a popója, én meg moziztam magam elé nézve. De nem a popóban ért a vég, szétváltunk, gumi le és a másik extrájával fejeztük be ezt a nem hétköznapi élményt, azaz szájba élvezés nyeléssel következett. Ami közé beiktattam egy csókolózást, míg franciázott megkérdeztem benne van-e abban hogy élvezéskor nem nyeli le, hanem szájában van még és úgy csókolózunk, lelkesen visszakérdezett hogy úgy hogy át is folyassa? Mondom nem, csak sima csókolózás. Így is lett, csókolóztam a teleélvezett szájával, nyelvesen úgy hogy minden sperma az ő szájában volt,majd utána lenyelte a spermámat.
Aztán fürdőszoba, tisztálkodás majd második kör, itt megnyugtattam hogy nem lesz annyi idő mint az első kör, gyors leszek és már csak orál arcra élvezéssel amire gondoltam. Igent mondott rá, az arcra az alap, így kihagyhatatlan.Az ágy és a tükör közé álltunk, a szexis combfixe végig rajta maradt, leguggolt és egy durván jó franciát mutatott be, kézhasználat nélkülit,kérés nélkül igyekezett minél mélyebbre bevenni. Amikor éreztem jön, kivettem a szájából a farkam, az alsó arcához nyomtam hogy ne menjen szembe és így élveztem az arcára. Minden álmom megvalósult Mistyvel. Még az is amire nem is gondoltam, azaz a közös fürdés. A végén azt mondta eljön velem és tusoljunk együtt, ezzel felrakta a nagy I-re a pontot. Fürdőszobában mondta keres gumit, majd hozzátette nevetve nem olyat. Hajgumit keresett hogy felgumizza a haját.

Ottlét alatt youtube-ról végig zene szólt, végén rózsázás után érezte a ritmust a mozdulataival, majd halkított, azt gondolta nem jön be nekem a stílus, pedig de. Kértem nyugodtan hangosítsa vissza és visszahangosította, nagy kedvencem modern változata volt, egy kb 2000-res évek közepi szám Alex Gaudinótól. Aztán cipőhúzáskor jött egy maibb nagy kedvencem, miért pont akkor amikor lépek? Jó lett volna ezekre szexelni. Mistynek nagyon jó zenei ízlése van. Még felajánlotta visszamegy, megnézi milyen albumról megy, de mondtam ne, úgy se tudnám most megjegyezni. Ezt bizonyítva majdnem a táskám nélkül mentem volna, szerencsére szólt, és közben mutatta mostanában milyen két dolgot felejtettek nála és várja a visszajövőket. Jó volt Mistyt újra látni, úgy érzem óriási mákom volt hogy fogadott.

Goni14, halász barátom lököm az infót ahogy kérted, személyesen megkérdeztem Mistytől a híres barátnőt, nos ő nem masszőz, nem szexpartner mivel nem is hirdető lány, csak egy mezei lakótárs, szóval a párost mindenki felejtse el. Szerintem Misty amúgy is azt szereti ha csak vele foglalkoznak

A barátnőnél nekem érdekesebb infó volt a testvére, -akivel régen találkoztam - hogy már nem jön vissza, így az ő kettejük párosáról még fantáziálóknak ( pl. nekem) le kell tenniük erről a fantasztikus élményről.

Misty óriási név az oldalon, külön pozitív hogy az összes beszijét láthatóvá tette. Megvalósult a popó, a punci, a kf popó, arcra élvezés, szájba/nyelés, csók, spermás csók, arcra élvezés, natúr francia és rengeteg póz, ja és közös fürdés. Alcímkék: a spermás csók miatt a csodás csók, a popó miatt meg a legjobb popószex.
Elszámolás
Mivel telefonban csak a popóra koncentráltam ezért még a tali legelején rákérdeztem a popón kívűli többi dologra, mit jelentenek a bővebben telefonon-ok. (Szájba/lenyelés, kényszer és csók) Kiderült a jó hír, nem minden extra, csak a szájba/lenyelés meg a kényszer, de a csókja alap. Virágom két extráját is bírta, úgy készültem. Kényszert csak megkérdeztem, ami érdekelt az a popó, szájba/nyelés, csók és arcra élvezés valamint megengedte nekem a popója ujjazását, igaz csak a hüvelykujjamat tettem be, óvatos voltam. Az arcra is alap, ki is van írva. A popó ujjazás inkább hangulat, ezt senki se várja el, úgy korrekt, vagy megengedi vagy nem.
Én már tusolás előtt át akartam adni előre már nyúltam is hogy átadom, Misty azt mondta ráér, így végén ajándékoztam meg. Kézbe adtam a csokrot.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
2018-ban már találkoztunk, akkor nem volt popó nem volt beszámoló. Most 2022-ben bepótoltam mindent ami elmaradt és még többet is kaptam mint terveztem, a spermás csók rögtönzés volt, ott jutott eszembe. Kimondottan pornósra vettem a talit. Az előző beszik is pornósak voltak, enyém is az lett. De! Ez csalóka. A tali végén úgy éreztem Mistynek van egy barátnős oldala is amit eddig mindenki elhallgatott, erre utaltak a könyvek, hogy értelmes okos csajszi, a zeneimádata, a kedvessége hogy youtube videót megmondta volna, a humora, a végén beszéltünk igazából. Szerintem elég erős lenne barátnő vonalon, de senki se ezt az oldalát választotta eddigi írók közül. Ha még tudnék vele találkozni, az a tali nem lenne pornós, kipróbálnám a barátnős oldalát.
A címke nagyon jó, mert most az van, még csak "kölcsön" se tudok venni mástól egy rövid időre magasabbat, pedig Misty megérdemelné a felejthetetlent azért a popóért, meg hogy olyan sokáig odatette magát vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2023-06-20 15:56:30
Ha már szóba került a csókolózás itt egy nyelves csókolózás, spermás körítèssel ès vállalta, megcsinálta a múltban.

2022-07-10 15:47:45
Természetesen láttam, minden tudok Misty-ről;)
Vagyis csak majdnem mindent!

2022-07-10 11:59:05
Claudus, 4 Misty egymás után a top10-ben, láttad?

2022-07-08 10:38:46
Claudus, pontosan így kell csinálnod ahogy írtad. Én adtam egy tanácsot, most még fenntartom: pénteken nagyobb a sikered esélye.

2022-07-08 00:54:15
Majd meglátom!!
Hívom, ha felveszi jó, ha nem akkor tovább próbálkozom, de a nyomuláshoz nem nagyon értek, sok reményt nem fűzök hozzá, nem vagyok valami nagy szerencsejátékos!
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.