Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-02-22 17:34:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm eme kedves sorokat! Jó társaságba bizony repül az idő de én úgy gondolom nálunk sex-el telt el a java te is kitettél magadétt! Persze ha szeretnél két menetet elsőre ne folytsd vissza magad vagy gyere több időre

Beszámoló Misty VIP +36305476995 99780 szexpartner

Zsoller87 a 2019-02 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefon kerestem. Elsőnek a barátnője vette fel a telefon majd egyeztettünk egy időpontot hogy mikor keressem újra amikor már Misty-vel tudok beszélni. Vele nagyon könnyen ment minden. 2 napra rá kaptam is egy időpontot ami nekem is megfelelt
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XI kerület jól megközelíthető része. Parkolás a ház előtt kicsit nehézkes de 1 utcával arrébb könnyen lehet találni több helyet is . Parkolás ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakópark. A lakás is ennek megfelelő. A célnak tökéletes, a fürdőszoba zuhanyzós és szerintem vagy 30 féle tusfürdő közül lehet választani. A szobában 1 nagy francia ágy és sok hangulatfény és tükrök mindenhol.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek tökéletesen vissza adják a valóságot. Nem fog senkit meglepetés írni, max annyi hogy a képeken nem látszik de van pár tetoválása amik nekem nagyon bejöttek. Ha jól emlékszek egy pink egyrészes fehérneműben fogadott és magassarkú cipőben. Már ajtóban tudtam hogy jó helyen járok :)
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 99780 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 99780 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2019-02-23 10:33:50 erotikus masszázs 997805. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2019-02-23 10:33:50 erotikus masszázs 997806. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2019-02-23 10:33:50 erotikus masszázs 99780
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Bementünk a szobába ahol röviden átbeszéltük a dolgokat meg le vetkőztem és elmentünk fürdeni. Már a vetkőzés folyamán elcsattant néhány csók amik nagyon kellemes barátnős csókok. A fürdőben folytattuk ezt és közben jól átmostuk egymást mindenhol , majd egyszer hirtelen azon kaptam magam hogy kapok egy kis izelítőt a francia tudásából a zuhany alatt. Gyorsan megbeszéltünk hogy menjünk is be és ott folytatjuk . Rátérdelt az ágyra míg én az ágy mellett álltam és direkt úgy fordult hogy én is lássak mindent a tükörbe ami nagyon bejött. Utána és is lefeküdtem az ágyra és folytatódott a francia lecke. Néhol gyengéden néhol erősebben de valami fantasztikus volt. Nem sokra rá kértem is hogy nem bírok magammal és legyen 69 aminek eléggé megörült ő is :) Ebbe a pózba elvoltunk egy kis ideig majd mikor már mind a ketten éreztük hogy itt az ideje jött a védőfelszerelés és Lovaglóba kezdtük meg repertoárt. Nagyon jó mozog benne , nem csak fel és le hanem oldalra és csavarja a csípőjét ... Hát én azt hittem hogy rögtön végem lesz de erőt vettem magamon és sikerült a holt ponton átlendülni :D Mikor elkezdett fáradni úgy voltam vele hogy most én jövök és Missi-be fordultunk ahol nem finomkodtam . Kifejezetten szereti a kicsit erősebb menetet így megpróbáltam mindent beleadni. Utána jött a kutya póz ahol szintén lassabban kezdtük majd szépen gyorsítottuk a tempót. Tőle is jöttek szépen a nyögések majd néha mikor kezdtem fáradni és érezte hogy egy halk hang tőle hogy : "Dugj meg jól" ha ettől új erőre kaptam és folytattam a kemény menetet. A végén oldalra fordult és felhúzta az egyik lábát ami nekem elsőre kicsit furcsa volt de hamar megtaláltuk a közös formációt :) Legvégül kértem hogy váltsunk vissza lovaglóba ahol szintén hatalmas vágtát diktáltunk. Amikor már Ő is elfáradt én alulról segítettem és diktáltam a tempót majd így is lett végem majd rám simult és így maradtunk pár percig amíg mind a ketten lenyugodtunk :) Utána beszélgettünk mindenféléről amivel el is szaladt az idő :( kérdeztem hogy egy második menetre van-e idő de akkor már csak 6 perc volt hátra. Ez őt nem zavarta és alatt kaptam megint egy isteni franciát de mivel nekem ennél több idő kell és nem akartam a kedvességével visszaélni elmentem fürdeni és könnyes fájó búcsút vettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A legelején rendeztem és odaadtam neki. Pesti átlag felett egy kicsivel talán. De amit kap az ember az átlag feletti .
Rózsacsokor
Zsoller87 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hihetetlen élmény volt és megbeszéltünk hogy első találkozó volt de tuti nem az utolsó :) Fogok még menni hozzá az tuti :) Sztem törzsvendég leszek az tuti :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 51db
(2024-04-26) : Egy kis lovaglólecke vette kezdetét, nagyon profi módon. Ekkor már tudtam, hogy ebből szégyen lesz és vert seregként távozom majd. Gyorsan egy kis kutyust próbáltunk, továbbra is eszméletlen látvány mellett,

(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.