Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2015-02-13 08:39:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Crampus! Örülök hogy a kedvenceid között vagyok, és hogy tetszettem! Bizony a tükör a gyengém sokan nem értik, meg azt mondják ez egyedi! Én szeretem nézni az aktust magát, ha kell egy kis perverzió nekem ez az egyik :)))) A látványt én is szeretem élvezni :P
Csók neked és köszönöm a szép beszid! ;) Remélem lesz foly.köv.!!!! :)

Beszámoló Misty VIP +36305476995 66507 szexpartner

Őtökisége a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Biztosra mentem, előző héten egyeztettünk sms-ben mert telefonon nem tudtam elérni de gond nélkül egyeztettük a mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egy laza séta a legközelebbi Metróállomástól, villamosmegálló a közelben, kocsival meg nem lehet probléma.
Indulás előtt csekkoltam a pontos címet a Google térképen, úgyhgy könnyen odataláltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű kultúrált társasház. A lakás modern, hangulatos, tetthelynek pont jó. Nem háztűznézőbe mentem de az alap dolgok adottak. A fűrdőben bőven van választék tusfürdőből, nappaliban az ágy mellett a falitükör szolgáltatja a FullHD élményt élő egyenes adásban. A tévében valami hangulatkeltőnek szánt pornó ment de baromira nem érdekelt (ott volt nekem Misty).
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már a felkerülése napjától a kedvenceim között van a leány, épp a külseje miatt. Mivel arccal hirdet, senkit nem érhet etéren csalódás - nekem kifejezetten tetszik. Még természetes cicikkel szerepelt az első képein, nekem nagyon bejött már akkor, most feltuningolva pedig méginkább. Abszolút a képeknek megfelelő.
Ami nem tetszett: szeretek a partnerem hajába túrni action közben de póthaj esetén ez nem túl kellemes érzetet kelt. A cickók nagyon szépek de úgy tűnik elég barbár volt a sebész a hegek alapján. Persze ez csak nagyon közelről látszik, nem feltűnő.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 66507 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 66507 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-13 08:39:12 erotikus masszázs 665075. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-13 08:39:12 erotikus masszázs 665076. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-13 08:39:12 erotikus masszázs 66507
Action
Videózás:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig, szájba:
4
Mélytorkos francia:
3
Kényszer francia:
3
Aktus:
5
Csók:
3
Popó:
5
Egy fekete ruciban fogadott frissen és ápoltan, megnyerő mosollyal invitált befelé. Tisztáztuk a részleteket aztán vetkőzés, törcsi, go zuhanyozni. Visszatértemkor már az ágyon várt éppen csábosan hámozta ki a ciciket a ruha alól. Hát... ilyen invitálásnak nehéz ellenállni úgyhogy egy kis bemelegítő simi meg egykét csók után már a szájában is volt a cerkám - nem voltak fölösleges körök.
Valóban élvezi amit csinál, folyamatosan tetszeleg magának a tükörben a farkammal a szájában.
Igyekszik nagyon csábosan csinálni, teljesen pornós élményt nyújtva. Ezután jött egy kitartó lovacskázás elölről majd hátulról - hát nem semmi a látvány, azt garantálom. Eléggé vad vágtát nyomott de mikor átváltottunk doggyba még nagyobb tempót követelt tőlem (igen, kiköveteli).
Mielőtt kiszenvedtem volna végkimerülésben váltottunk popóra - először finoman majd egyre gyorsabban, végig a tükörből bíztatott kéjes nyögésekkel. Az ágy egyre tempósabban nyikorgott, a matracok összevissza csúszkáltak de nem lassított az iramon. Az órát egy hosszú kitartó franciával fejezte be, de megintcsak minőségi módon: kezemet a tarkójára tette mintegy invitálásképpen a kényszerfranciára és bár nem tudta tövig benyelni a cerkát azért is bíztatott, hogy keményebben keféljem a száját. Néha átváltott kézimunkára de nagyon profin, két kézzel verte a farkam és végül a szájába élveztem. Az egész action alatt végig ügyelt, hogy necsak jó legyen amit csinál hanem extra látványos is, tényleg úgy éreztem mintha egy pornófilmbe csöppentem volna.Maximális teljesítmény, mint ahogy a leírásban állítja magáról. Extra jófej csaj mert csak az ágyban vad, előtte és utána nagyon aranyos és kedves volt velem. Mivel már felkerülésekor bekerült a kedvenceim közé nem a beszámolói motiváltak de abszolút alá tudom támasztani a kollégák véleményét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alap +2 extra amit igénybevettem átlag fölé teszi a lécet de Mistynél minden átlag feletti úgyhogy nincs panasz.
Rózsacsokor
Őtökisége nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Átlagon felüli szolgáltató, aki nagyon komolyan veszi a hivatását és a vendégért történik minden.
Hosszú kihagyás után mentem újra szolgáltatóhoz és nem akartam mellélőni - Mistynél bárki biztosra mehet aki profi szolgáltatást VÁR EL profi szolgáltatótól.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2015-03-05 17:27:43
Nem csak jó, hanem látványos is ! Hát ez csúcs, nagyon tetszik az egész hozzáállásotok

2015-03-02 14:11:40
Részletgazdag leírás,benne minden.

2015-02-16 01:11:38
Hasznos, korrekt beszámoló a hölgyről.

2015-02-13 17:30:12
Már régóta szemezgetem én is a hölggyel,még eddig nem sikerült elérnem...

2015-02-13 16:02:08
Misty valóban kivételesen szuper csaj. A sebész azonban nem volt barbár, szükséges volt úgy és ott alakítani. De ettől még nem lesz 5-ös alá Misty értékelése, ugye? :-)
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 51db
(2024-04-26) : Egy kis lovaglólecke vette kezdetét, nagyon profi módon. Ekkor már tudtam, hogy ebből szégyen lesz és vert seregként távozom majd. Gyorsan egy kis kutyust próbáltunk, továbbra is eszméletlen látvány mellett,

(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.