Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-22 07:27:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 122114 szexpartner

Wolfdick a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
pornós feeling
Egyeztetés
Beszámolókon ragadta meg a figyelmem a hirdetése, csütörtök reggel felhívtam és másnap délelőttre villámgyorsan le is egyeztettük az időpontot a részletek tisztázása után.
Megközelítés
Borároshoz közeli kis csendes mellékutca merőlegesen a Soroksárira és a Mester utcára, a cím tűpontos, könnyű odatalálni. Tömegközlekedés kiváló de több szabad parkolóhelyeket is láttam a ház előtti utcán.
Helyszín
Kellemes, otthonos (itt lakik a hölgy) jól berendezett lakás, apró fürdővel ahol számos különböző tusfürdő és sampon várta az érkezőket illetve egy friss puha törölköző. A szoba tágas, rengeteg hely van benne a nagy franciaágynak, éjjeliszekrényeknek, fotelnak amire a ruhámat pakolhattam és két hatalmas tükörnek amik megfűszerezték a az ágyon és ágy mellett történő akció vizuális élményét.
Misty VIP külseje
Képeknek tökéletesen megfelelő karcsú, szilikoncicis, tetovált szexbomba. Magassága és súlya a valósághoz hűen van megadva, haja szőkére van festve és egy apró orrpiercing teszi teljessé a megjelenését. Pasztell színű fehérneműben és fehér magassarkúban fogadott a lakásba belépve - mindezektől hamarosan megszabadultunk.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 122114 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 122114 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2024-07-23 10:02:19 erotikus masszázs 1221145. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2024-07-23 10:02:19 erotikus masszázs 1221146. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2024-07-23 10:02:19 erotikus masszázs 122114
Action
A lakáshoz érve már nyílt is az ajtó és belépve puszival köszöntött a fehérneműbe öltötzött magassarkúban tipegő fantáziámat megmozgató jelenség. Egy gyors eligazítást követően, miután előre odaadtam a virágszálakat már fürödtem is majd innen visszatérve hozzáfogtunk egymás felfedezéséhez ami a kölcsönös simogatások és egy rövidebb csókolózást követően már át is csapott a már ekkor keményen álló farkam szopásába (ő az ágyon ült én pedig előtte álltam). Profi a hölgy, cuppogás, makk nyalogatás, egész szerszám végig nyalása, kis nyál ráköpése, zacsi nyali és közben azokkal az igéző barna szemeivel gyakori szemkontaktus tartása tette teljesssé a szopásomat. Kicsit később áttérdelt az ajtó melletti nagy tükör elé és ott folytatta nyelvvel és ajkakkal a kényeztetésem, nagyszerű élmény volt ahogy előttem bólogat és időnként hosszan a szemembe néz mindeközben ugyanezt oldalról és megfigyelhettem a tükörben. Egy időre a szopásomat felváltotta a kicsit határozottabb szopatása, a fejét finoman megfogva dugtam a száját és élveztem a szituációt. Innen átfeküdtem az ágyra és ő pedig az ágy mellett térdelve dolgozott rajtam tovább és miután tisztáztuk, hogy akár három lövés is beleférhet az órába nem haboztam tovább és a hozott négy napnyi spermámat a szájába, arcára és a mellére fröcsköltem majd kéjesen nyalogatta a farkam tovább egészen a lenyugvásomig. Egy gyors fürdést követően miután mindketten lemostuk az első kör maradványait az ágyon beszélgettünk egy rövidet de az egymás megkezdett simogatása nagyon hamar eredményt hozott és ismét a szájában voltam ahonnan a keményre szopott dákóm felgumizva már élvezhette is a puncija vendégszeretetét misszionárius pózban, diszkréten nyögdécselt és biztatott amit egy percig sem haboztam végrehajtani és rendesen megdugtam. Percekkel később felálltunk és a másik tükör előtt állva, vagányul bepuccsitva tettem magamévá. Végig imádott a tükörnek pózolni, mellét markolászni, fenekét csapkodni talán az egyik lepornósabb élményem ebből a szempontból. A következő póz az ágyra visszahátrálva és én hanyatt dőlve ő pedig a farkamba tövig beleülve következett, így guggolgatott rajtam egy ideig majd megfordult és lovagolt. Ennek a menetnek a vége a mellkasa fölé térdelve ért miközben ő a melleit összefogva biztatott azok megkúrására, ismét lefröcsköltem a mellkasát és a nyakát. Újabb fürdés majd egy hosszabb beszélgetés, utazásról, más kultúrákról, bulikról és a simogatás ismét szopásba csapott át és belevágtunk a harmadik körbe is ami egy rövidebb de nagyon intenzív menet volt, a végén az ágyon hasaló hölgyet guggolva farkalva élveztem el.
Elszámolás
Korrekt a telefonban megbeszéltekhez híven 45 ezer forintot fizettem az óráért, a popsi extra lett volna de mivel nem szóltam előre erre nem készült fel így az kimaradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Jó élmény volt, nagyon profi a hölgy és odateszi magát, hogy a vendég is élvezze a közös időt, ajánlott kategória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2024-06-10) : Közben simogatott és újfent masszírozta a farkam és heréimet. Menet közben hátat is fordított úgy csókolgattam a nyakát simogattam a melleit, ő pedig hátranyúlva folyamatosan izgatta a velem egykorút,

(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

felejthetetlen: 43db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 33db
(2024-09-05) : Élvezésig nyaltam ezután feltérdelt és a szájába vette nem kicsit merev farkam. Igazábol annyira kellemesen franciázik hogy nagyon kelett figyelnem nehogy elmenjek. Szerintem Misty is érezte hogy baj lesz ezért felszerelt védöeszközzel hanyat feküdt és ovatosan bevezetett szük puncijába.

(2024-05-02) : Újra egy isteni francia, barátnös, pornós felváltva, én a levegőt egyre jobban kapkodtam. Előkerült az óvszer, azt sem tudtam, hogyan került a megfelelő helyre, s Misty már rajtam is ült. Majd mozgott, egyre lendületesebben, mígnem elérkezett a vágta ideje.

(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

: 52db
(2024-08-01) : Megálltam az ágy előtt, elém térdelt és finom, lassú franciázásba kezdett. Hamarosan már bő nyálas, mélytorkos pornós szopásnál jártunk. Közben kértem, hogy nyúljon magához és a melleit fél kézzel masszíroztam. Utána a két hatalmas melle közé köptem, kértem, hogy jól nyomja össze a melleit miközben a farkamat közé tettem és megkezdődött a mellsex...

(2024-04-26) : Egy kis lovaglólecke vette kezdetét, nagyon profi módon. Ekkor már tudtam, hogy ebből szégyen lesz és vert seregként távozom majd. Gyorsan egy kis kutyust próbáltunk, továbbra is eszméletlen látvány mellett,

(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.