A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-28 20:40:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a hosszú és tartalmas beszámolót legalább olyan tartalmas mint a sex volt hehe... 🥰🥰🥰 csók várom a folytatást

Beszámoló Misty VIP +36305476995 118499 szexpartner

sokminden a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
Már egy ideje szemeztem Misty hirdetésével, de ritkán található meg, mint ahogy beszámolóm írásakor is most inaktiv az oldala. Telefonon történt meg az a délelőtti órákban egyeztetésünk, a leírtakkal ellentétben szinte rögtön ment minden, pedig ő vette fel, ahogy írta is. Röviden megbeszéltük a részleteket, majd megadta a címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Személy szerint BKV-zni szoktam. A helyszín közel helyezkedik el a Duna House-hoz, egy, a környékben található csendesebb utca sarkán található. Saját hibámból a csengő számát csak harmadszorra sikerült meghallanom, ezt leszámítva gond nélkül ment a bejutás, várni sem kellett, mondjuk szinte pontosan is hívtam. Hiába, rutinos, profi szolgáltatóról van szó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás viszonylag tágas, főleg a háló méretét emelném ki a kényelmes és hatalmas franciaággyal. A fürdőben a zuhanyzó függönyös, megfelelő mennyiségű és minőségű tusfürdővel felszerelkezve várja a hölgy vendégeit. A törülköző nagyon jó állapotú, száraz és friss. A higiéniára tehát nem lehet panasz. Szájvíz is található, csak én hülye, nem találtam a hozzá tartozó kicsi poharakat, innen is köszönöm a gyors navigációt. Ilyen, amikor az ember csöppet csőlátású. Még megjegyezném, hogy az ágy mellett tükör található, ami pluszban hozzáad a nem mindennapi élményhez.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Leírhatatlan, de azért megpróbálom :-) Elképesztően finom bőre, kedves és érzéki hangja van, frizurája ki volt bontva, nagyjából vállon túl ér. Egy világosabb, szexi fehérneműben fogadott, ami nem sokat takart formás melleiből. Emellé egy combfixszerű valami is társult, őszintén nem tudom meghatározni. A szemeiben el lehet veszni, már ha az ember képes tartani a szemkontaktust, nekem őszintén szólva nemigen sikerült. A punci - mint kiderült - tükörsima, sem borosta, sem semmi egyéb szőrzet. A testét itt-ott tetoválások díszítik, például mellei között is.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 118499 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 118499 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2023-06-29 08:47:53 erotikus masszázs 1184995. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2023-06-29 08:47:53 erotikus masszázs 1184996. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2023-06-29 08:47:53 erotikus masszázs 118499
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Enyhe domina:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A szobába invitálva lassan, de biztosan kezdtünk neki. Nos, mivel eléggé rossz voltam, egy kis nevelést kaptam a szívecskés pálcájával, amelyet egy nagyon lágy francia követett fokozatosan növelve a tempót, intenzitást. Ezt az ágyon térdelve végeztük, miközben engedte kicsit a kényszerfranciát is. Átlagosnak mondanám magam, de koppanásig lehetett tolni. Elfekvés után is folytattuk mindezt, majd ki kellett nyalnom, ahogy csak tudtam. Nem győztem eleget tenni a kérésnek, miközben a formás fenekét a hátát vagy éppen az isteni melleit markolásztam. Imádtam a lágy, suttogó, trágár biztatást, amit aztán kutyusban is folytattunk - időközben a melltartó és a bugyi is lekerült. Egy kis kebelszexet, majd gumihúzást követően partnerem egyenesen a tükörrel szemben helyezkedett, hogy minél jobb betekintésem legyen az események folyásába. Szerintem imádja nézni magát a tükörben, ahogy én is imádtam őt bámulni, felváltva a méterekre lévő alkalmatosságot, illetve a hátsóját. Így dugtunk egy darabig, hol a derekába, hol a fenekébe kapaszkodva, utólag sem értem, hogy nem sültem el kettő perc alatt. Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég. Ezután mindketten letakarítottuk magunkat. Eszement mennyiséget lövelltem ki, nem volt elég 1-2 törlőkendő, nem sokszor élveztem ekkorát az elmúlt években. A maradék időnkben sok közös témát találtunk, de főleg az utazásról, külföldről, nyári tervekről beszéltünk. Az időm lejárta után kis tusolás, és két puszi kíséretében elhagytam a tett helyszínét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Majdnem megfeledkeztünk róla, annyira belefeledkeztünk egymásba, utólag is bocsi :-). Ebből következik, hogy utólag rendeztünk, teljesen korrekt módon, annyi szálat, amennyit a telefonban előzetesen megbeszéltünk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hihetetlen értelmes, és amennyire ez elmondható rá beszélgetés alapján, annyira magas a szexuális kultúrája is. Igyekszem egy későbbi időpontban visszatérni hozzá, amennyiben elérhető lesz még. Bízom benne, hogy lesz folytatás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2023-10-11 12:00:45
A reag bárkinek, bármikor jól esik Misty. Nem tudsz mellè lőni. :)

2023-10-11 10:47:50
Valamiert nem tudok jol reagálni a beszikre telóról... rákattintok és nem is arra a beszire reagálok amire én akarok mi a fuck

2023-07-01 13:43:50
Bilentyűbetyárként igazán szuper kis beszit tettél elénk, Kellően részletes, dinamikus, és még az extra elemek megemlítésétől sem tartottál! Köszönet és gratuláció!

2023-06-30 00:35:49
Részletes és élvezhető beszámoló:D bízom benne, hogy mihamarabb újra elérhető lesz
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 49db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

(2022-10-07) : Csókoltam ahol értem, nyakát, melltartóból közben kiszabadított elképesztő kebleit, mindenét. Ezen gyors újfentismerkedés után, az ágy előtt (szemben tükör) térdelt elém

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.