Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

MANNA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-21 23:04:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló MANNA +36300701334 117772 erotikus masszázs

somelier a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg MANNA hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Reggel, már "nyitáskor" hívtam. Akkor nem tudta felvenni, de később megcsöngetett, hívtam és rögtön tudtunk egyeztetni. Szerencsére már aznap "ebédre" megkaphattam. Mivel nem először találkoztunk, sok információra nem volt szükségem, csak az időpont egyeztetésére.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Bp. nagy sportlétesítményeihez közel, a katonai rangok övezetében található a szentély. Mindig van szabad parkoló, de tömegközlekedési csomópont is található 2 sarokra, így a tömegközlekedéssel érkezők sem szenvednek hátrányt. A parkoló fizető övezeti, de elviselhető árfekvésű. A cím könnyen megtalálható, GPS sem téved, a kapu jól látható, egyértelmű számozással bír.
A kaputól induló telefonos navigáció pontos, minden könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A ház és a lakás is egyszerű, csendes, tiszta. A fürdőben hatalmas sarokkád, tusfürdők széles választéka. A szentély ízlésesen berendezett, masszázspaddal és tatamival egyaránt felszerelt. Mi ugyan csak az előbbit használtuk. Mindig kellemes zene szól a helyzethez illő dallamokkal, visszafogott hangerőn. Mannán kívül más is rendel itt, de sosem futottam össze senkivel, s más zavaró hatással sem találkoztam. Kellemes ide bejönni!
MANNA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Manna a Tantra gyönyörű főpapnője! A képek nem hazudnak. S ami azokon nem látszik, az is mind varázslatos. Nagyra nyílt, őszinte szemekkel lát is, nem csak néz, s benne van a nyitottság a világra, a vendégre. Külsejében tükröződik az adni vágyó személyisége gyönyörű köntösbe csomagolva. Aki nem lát mélyebbre sem fog csalódni, mert szépséget, finom vonalakat fog látni. Huncut kis ruhában fogadott, ami mutatott is meg takart is pont annyira, hogy kellően izgató és csábító legyen. Picit vizes haja most különleges keretet adott arcának, majd a masszázs során pedig speciális hideg/meleg érzést nekem.
1. MANNA +36300701334 beszámoló Budapest 117772 erotikus masszázs
3. MANNA +36300701334 beszámoló Budapest 117772 erotikus masszázs4. MANNA +36300701334 beszámoló 2023-04-22 10:43:30 erotikus masszázs 1177725. MANNA +36300701334 beszámoló 2023-04-22 10:43:30 erotikus masszázs 1177726. MANNA +36300701334 beszámoló 2023-04-22 10:43:30 erotikus masszázs 117772
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Negyedszer találkoztunk, így már ismerősként váltottunk puszit, s csevegtünk, amíg én vetkőztem. Zuhany után hasra dobtam magam, s elkezdődött a csevegős masszázs. Minden alkalom más és minden alkalom egyre jobb. A masszázsban is. Alapos és számomra kellemes erősségű a művelet. A lábfejemtől a kisújamig minden részem átgyúrta, miközben megvitattuk az elmúlt hetek történéseit, s közelgőterveink. Már elsőre is "egy húron pendültünk", s ez mindig tudott még fejlődni. A mindenre kiterjedő gyúrás közben is el-eltéved a keze a tekék közötti völgybe, az alatta ágaskodó vesszőhöz -ami most még beszorulva várja sorát - s a közbülső zacsi sem marad ki. Egy-egy kis puszika is előre vetíti a második félidő finomságait. A masszázs olajjal, aromaoljjal együtt folyik a bőrön, s lazítja az izmokat, s a lelket. Azután eljön az a pont, amikor a gyúrás elsimul, s a terület is fókuszáltan középre kerül, s elfogynak a szavak. Eljön a tantrikus erotikus masszázs kezdete!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Fordulj meg kérlek! Megemelem a pad támláját, s kapsz egy párnát a fejed alá. S valóban, félig ülve, mint egy uralkodó várom a kényeztetést. Itt már csak egy tanga takarja Manna testét, így a látvány is a kényeztetés részévé válik. Néhány pillanat alatt elvarázsol, s játszik rajtam, mint egy mesteri zenész a hangszerén. Kezével ajkával, néha egész testével siklik rajtam, hogy a beteljesülés kapujáig vigyen, majd kis pianóval folytatja, hogy a határon lebegve még tarthassam magam tovább, majd ismét crescendo következik, de éppen csak a határig, hogy nehogy idő előtt végezzünk. A mostani alkalom, még ezen a játékon is túl tudott mutatni, s sikerült kettős beteljesülésig röpítenie. Először egy kitörés nélküli beteljesülést hozott, majd engem is meglepve, néhány perc múlva egy ősrobbanást. Még sosem volt részem ebben a csodában. Miután magamhoz tértem, el is meséltem ezt a különlegességet. Közben ő óvatosan letörölgetett, s csendben mosolygott a sikeres adományozó szerepében.
A névválasztás az ő esetében tökéletes. Manna, az isteni táplálék, ami erőt ad és átsegít a nehézségeken. Tegyük hozzá, gyönyört is ad, hatalmasat!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ami a menün, az a valóságban is elérhető. Bár még nem mentünk együtt végig az étlapon, de haladunk vele :-) Extrákat nem kértem, nem is kellt külön számolni így. De ő maga az extra!
Rózsacsokor
somelier nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindig csodálatos megnyugvást és felfrissülést érzek egy-egy vele töltött óra után. Minden alkalom kielégítő és mégis más. A tantrikus elemeket olyan szinten alkalmazza, amelyet sehol máshol nem tapasztaltam! Van még hová lépnünk a találkozóink során, van még a tarsolyában újdonság. Biztosan nem ez volt az utolsó randink!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés MANNA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-06 11:02:57
"A tantra gyönyörű főpapnője" - rendkívül egyedi és érdekes hasonlat.

2023-06-06 10:20:28
kellemes stílus, nagyon örvendetes az összhang, de némi további infó hasznos lett volna. Ettől függetlenül is köszi

2023-04-22 12:56:38
Gratulálok a munkádhoz. Ez egy remek írás lett. Bravo

2023-04-22 12:02:37
Nagyon jól írsz, összhangban a stílusod a mondanivalóddal. Ez egy finom és érzékeny találkozó volt, amit ehhez illően mutattál be.
Mutasd mindet

FunkciókMANNA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-05-28) : Sokadik találkozónk már „családiasan” indult. Beszélgettünk, közben vetkőztem.. Megtisztulásom után kezdődött a masszázs. Már említettem, hogy sosincs ismétlés Mannánál. Most is alapos volt, mindenre kiterjedő, finom, de mégis más, mint korábban. Lábujjamtól kisújjamig mindenhol járt a hátamon, végtagjaimon, s közben most is el-eltévedt a keze

(2022-08-30) : A masszázs padon kezdtük a ténykedést egy valóságos masszázzsal , ami nagyon jól esett a hátamnak . Mondhatnám jól át dolgozott . Masszázsa jó közepes erősségű , nem tört össze de minden érintése jól eső volt , oly annyira , hogy egyre nehezebben feküdtem hason .

(2022-03-29) : Talán számítottam erre, mert a törölközőm már a földön hevert. Heves és mély nyelves igazi csókolózás vette kezdetét, Mannát kőkemény popsija alá nyúlva húztam magamhoz, hol erősen, hol gyengédebben ölelkeztünk szenvedélyesen és izgattuk egymást mindenfelé. Végül is egyfajta kölcsönös csúszkamasszázsba ringtunk, ami egyre izgatóbbá vált. Ennek egyértelmű jeleit mindketten éreztük, Manna falatnyi tangája már nedves volt, betévedő középső ujjam könnyedén siklott a szétnyíló szeméremajkak közé, Manna is érezte, hogy valami keményen közénk állt. Mindkét kezem mutató és középső ujjait a tanga pántjaiba akasztva kissé leguggolva lecsúsztattam bokára a textilt lassan, nem elmulasztva az utamba eső cickók és a már csillogó kelyhe megnyalintását.

nagyon jó: 2db
(2023-05-22) : Tudni kell hogy jól massziroz kellemesen ,nem roppant szanaszét ,látszik is hogy elmondása alpján szeret masszirozni mert nagyon profi módon de ugyanakkor kellemesen csinálja el birnám viselni órákig e ténykedését ha lehetne.alapos hátmasszás nyak és a karok se maradtak ki kellemes meleg olajjal a fenék vádli semmi sem maradt kezeletlenül.

(2022-05-01) : Manna a hátán feküdt a maszzpadon. A jobb lába lelógott a szőnyegre, a balt pedig, enyhén felhúzott állapotban a padra helyezte. Én a pad elé térdeltem, bugyiját félretoltam és minden tudásomat bevetettem, hogy orális örömökben részesítsem. Az, hogy jól esett neki, azt sejtem, de azt, hogy a végén elélvezett-e, azt nem állítom.

: 2db
(2023-04-28) : hasra feküdtem, de nem igazán tudtam a masszázsra gondolni, ugyanis Manna látványa annyira izgató volt, hogy nehezen tűrtőztettem magam... Nagyon ügyesen használta a kezeit, jólesősen masszírozott, közben cseverésztünk mindenféléről. Szinte tetőtől talpig átnyomkodott, majd jött a várva várt fordulás...

(2022-12-21) : Tanult mozdulatokkal pont megfelelő erővel hogy ellazuljak a második felvonásra. Ez idő alatt jót beszélgettünk. Ahogy kezdett lejárni a masszázsra szánt idő egyre gyakoribbak lettek az érzéki simogatások és benyúlások, és szép lassan szinte minden ruha lekerült Mannáról.