Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-08-09 18:58:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36701567991 122282 szexpartner

huncutxxx a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
perfekt popsi
csodás csók
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Láttam hogy változott az elérhetősége a délutáni órákban, ezért semmit sem kockáztatva még aznap fel is hívtam. Mondta hogy valóban nyáron így lesz és picit tovább is tud fogadni. Megegyeztünk hogy következő héten hívom is konkrét időpontért. Így tehát, hét közben reggel 9 körül hívtam is. Nem volt bekapcsolva még. Majd még egyszer kicsit később újra próbálkoztam. 10 körül vissza csörgetett erre hívtam újra. Itt nem ő vette fel a telefont, de én tudtam már mit akarok, hiszen a részleteket előzőhéten megbeszéltem Lottival. Kértem egy délután 4-es időpontot az általam megszokott 1 órás időtartamra. Szerintem simán ment minden.
Megközelítés
A helyszín a Mester utca, a Kőrút felőli oldalához van közel. Ebből következik, hogy inkább BKV a jobb megoldás. Persze aki feltétlenül kocsival szeretne menni, arra is van lehetőség. Mivel hamarabb érkeztem felderítettem a környéket parkolási szempontból is. Találtam volna szabad helyeket, ha autóval mentem volna a Mester utcában, illetve a környékbeli utcákban is. Arra azért készülni kell, hogy minden hely automatás fizetős annak minden hátrányával. Azért annyival jobb a helyzet a xi és xii-höz képest hogy legalább az sms kódok nincsenek eltávolítva a parkoló automatákról. Így az sms fizetés feltehetően működik
Helyszín
Kőrút környéki bérházak egyike a helyszínen picit várnom kellett a bejutásnál ugyan de távozásnál sem, se az egész randi alatt nem éreztem semmi feszélyezőt. Szépen felújítva. A fürdőszoba teljesen rendben. Tálca nélküli zuhannyal. Így a kilocsolás veszélye nulla. Minden kellék, ami kellhet adott. Törölköző friss ropogós. Kilépő is száraz a fentiek miatt. Én csak a kis szobát láttam, de ketten voltak Lottiék a lakásban. A másik lánnyal nem találkoztam, de nem is érzékeltem a jelenlétét. Az ágy nagy franciaágy szépen kitölti a szobát, viszont kényelmes. További pozitívum hogy van két nagy párna is. Manapság a szobák a lányoknál párnával, igen gyengén vannak csak felszerelve.
Lotti külseje
Lotti egyike azon lányoknak, akik itt vannak már velünk a kezdetektől. Én kb 2017 óta vagyok regisztrálva de előtte is már pár évvel követtem az eseményeket. Azóta figyelem őt az oldalakon. Lányok jönnek mennek, de van ez a szűk réteg akik sok-sok éve itt vannak velünk, a mi boldogságunkra. Ez garancia arra hogy mennyire különleges élményt nyújtanak ők. Szóval a mi ismeretségünk régre nyúlik vissza, amit ő nem is tud, hiszen ezen az alkalmon kívül csak egyszer találkoztam vele még Kispesten, és az is évekkel ezelőtt volt. Viszont nagyon sok erekció írható a számlájára, ami képei nézegetésénél történt velem. Sajnos a kora délutáni időpontok egyszerűen nem tették lehetővé hogy láthassam, pedig Ő az a különleges adottságokkal megáldott lány, aki az évek múlásával csak egyre szebb lesz. Tényleg nagyítóval sem lehetne hibát találni rajta. Pontosan olyan külsőleg és belsőleg is, mint amilyen azelőtt is volt. Nem tudom hogy csinálja de tip top kis csaj. Ha minden férfit ilyen feleség várna otthon nem lennének boldogtalan férfiak. A képek nem hazudnak, bár itt ez nem a teljes repertoár, a kedvenceim nincsenek is közötte.
1. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 122282 erotikus masszázs
3. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 122282 erotikus masszázs4. Lotti +36701567991 beszámoló 2024-08-12 02:26:51 erotikus masszázs 1222825. Lotti +36701567991 beszámoló 2024-08-12 02:26:51 erotikus masszázs 1222826. Lotti +36701567991 beszámoló 2024-08-12 02:26:51 erotikus masszázs 122282
Action
Szóval emlékeimben egy nagyon jó kedélyű, cuki csaj élt, akivel a jó szexen túl, jól el is lehetett beszélgetni. Ö vele inkább barátnős randikat tudok elképzelni, kedvességben odaadásban nagyon ott van a toppon. Ez nem is változott semmit most sem. Fürdés után az ágyon beszélgettünk egy jót, míg simogattam, csókolgattam. Szeretem hallgatni ahogy csicsereg. Jól el is telt vele az idő amit nem bánok egyáltalán, közben újra felfedeztem tükörsima bársonyos bőrét, néha felemelkedve egy-egy csókért. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy szabad a csók is. Lehet hogy ez másoknak nem lesz egyértelmű. Illik ezt tisztázni az elején. Így jól elvoltunk még Ő is szólt hogy hogy mást nem szeretnék esetleg és hogy szóljak amit csak szeretnék. Szóval hamár így benne voltam a dologban gondoltam kicsit kényeztetem finom punciját. Sikert nem értem el de szerintem ha meglátogatom még egy párszor, siker fogja majd koronázni ténykedésemet. Váltottunk és átengedtem neki magamat. Kemény is lettem hamar, de csak élveztem tovább, amit csinál velem. Kívántam már nagyon puncija forró ölelését de még nézni akartam ahogy kényezteti férfiasságom. Franciája minden feszélyektől mentes nagyon barátnős. Amikor elkezdi tudod, érzed hogy itt nem lesz semmi gond nem kell izgulnod megérkeztél, jó helyen, jó kezekben vagy. Ügyes benne nagyon. Kértem is a gumit. Kicsit vanilliásan, misszibe kezdtük. Mivel be voltam rá izgulva rendesen, féltem hogy hamar végem lesz, de ennek az ellenkezője történt. Elég jól bírtam és ez nagyon felvidított. Igazi felszabadult, öröm szexben élveztem társaságát, faltam ajkait, ahogy összegabalyodtunk. Fel is bátorodtam és póz váltást kértem. Kutyusban akartam érezni tovább a tüzes kelyhét, de még előtte alaposan körbe jártam csodálatos fenekét. Számomra az övé a legtökéletesebb. Vannak nagyobbak de ilyen szép formás kerek, ami ennyire szexi a vékony derekával, nincs még egy lánynak. Egyértelmű, hogy mi a kedvenc testrésze számomra. Részben mert már kezdtem nagyon felizgulni, részben pedig mert az ágy picit alacsony volt nekem, így sajnos sokáig nem éveztem ezt a látványt és kértem hogy ő legyen felül. Szépen beleguggolt és már mozgott is rajtam. Magamhoz húztam, úgy csókoltam, majd hátra toltam testét hogy puncija jobban neki feszüljön a farkamnak. Így elvoltam egy darabig. Nagyon jó partner segített ha már közel kerültem a véghez. Így egy-két rohamot sikerült még kivédeni de jött a megkerülhetetlen és nagyot élveztem. Órára pillantva, konstatáltam hogy nem is olyan nagy baj ez. Még egy kicsit benne maradtam, majd szétváltunk. Pont még maradt idő egy zuhanyra és egy kis csevegésre. Majd fájó szívvel távoztam, pedig szívesen haza vittem volna vacsorára a drágát.
Elszámolás
Ahogy az adatlapon is megtalálható * virágszál az óra. Mindent vállal ami az adatlapján van, de én barátnős vanilla dolgokat kértem tőle csak. Szerintem benne lenne egy picit vadabb hancurban is, de ő leginkább, ebben a barátnős, szomszéd csaj dologban nagyszerű.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Picit dühös vagyok magamra hogy hogyan tudott eltelni ennyi idő anélkül hogy láthattam volna. Lotti vagy régebbi nevén Pami, nagyon jó nő, formás hibátlan teste van. A feneke valami fenomenális szép kerek. Mind a környezetére,mind a higiéniára is nagyon ügyel. Kedves odaadó, nagyon jó szerető. Tényleg szereti ha a partnere elégedett. Nála egy pillanatig nem lehet érezni hogy valami nem stimmel. Van úgy hogy érzed hogy nem szívesen látnak, vagy hogy nem őszinte az a mosoly, illetve hogy a beszélgetés picit erőltetett, mesterkélt. Nála minden természetes könnyed. Igazán eltudod magad engedni és pont ugyan ezt éreztem akkor is amikor először láttam. Nem kérdés hogy megyek még. Nagyon irigylem azokat akik ráérnek délelőttönként.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról


2024-08-31 14:28:20
Apró információ halmazával kialakított képek adják a beszámoló gerincét. Lotti bájainak elismeréséről a "külseje" fejezetben szó esik, de a fizikai szemlélés élményének leírására nem kerül sor. ( Nagy formák, szeme, illata? - pontozás hiányában egyéb viszonyitást sem kap az olvasó). Az akció leírás. Akció pózonként bomlik ki, ebből a részből hiányolom Lotti reakcióit. Az összegzés az ajánlást alaposan megerősíti. Kösz a megosztást. Gratulálok az élményhez a szerzőnek és az ihletforrásának.

2024-08-28 23:20:42
Kiváló beszámoló. Részletgazdag és vágykeltő, pont amilyennek lennie kell.
Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-06-01) : Melléfeküdtem, mert már szinte összekentem a lepedőt, annyira felizgultam. Mellémtérdelt, és a szájába vett. Finoman, de határozottan, jó ütemben szopogatta, és a látvány sem gátolta semmi. Extra mutatványokat nem csinált

nagyon jó: 1db
(2021-10-22) : Elsőre úgy döntöttem, szájában lesz vége a történetnek, ebben is partner volt, végig is vitte a műsort rendesen, megvárta, míg az utolsó katonák is elhagyják a lövészárkot, csak akkor nyúlt zsepiért. Kiment öblögetni, majd gyorsan vissza is jött. Kértem egy kis masszázat, melyet szakértelem nélkül, de kedvesen és jólesően adott elő, közvóben beszélgettünk.

: 15db
(2024-06-27) : Mivel közben amúgy is eléggé leizzadtam már és lihegtem is rendesen, kértem egy natúr franciás kivégzést. Na ebből is látszott mennyire a határon táncoltam már, mert mivel a francia ismét csúcszuper volt, alig pár másodperc kellett és lüktetve, kissé rángatózva és nyögve jó alaposan, sok lövéssel hosszan telespricceltem Lotti csodásan finom száját,

(2024-04-23) : kezdődhetett újra a nyalifali filncsi puncija beindított újra így gumi fel aztán megint szemből dug háttal milözben csókolóztunk lassan majd erőteljesebben csináltuk nagyon jó volt most hogy írom újra fel izgulok rá annyira jó csaj.

(2022-07-27) : Pami szépen játszadozott a farkammal, nem kellett be avatkozni, jó volt ahogy volt. Az idő azért szorított, védőeszköz aztán mondom üljön rám, és ezzel a lendülettel misszibe helyeztem, hiába semmi nincs kőbe vésve, és így szeretkeztünk. Szeretkeztünk, mert ez az volt kérem a nagybetűs szeretkezés, folyamatosan csókolózva, átölelve egymást.