A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Liza

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-28 07:49:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Liza +36301012340 121917 szexpartner

bobinho a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Felnyitottam a notebook-omat és a böngészőben megpillantottam Liza hirdetését. Kétszer átfutottam és már hívtam is. Gyorsan ment az egyeztetés. Telefonban minden kérdésemre választ kaptam.
Megközelítés
Corvin bevásárló központ közelében van a címe. A mélygarázs a legjobb az autóval érkezőknek. Nem kell körözni a kis utcákban és a kocsi sem forrósodik át ebben a rekkenő hőségben.
Helyszín
Ezt írta a személyes bemutatkozójában: „ Egy nagyon szép, új építésű lakásban fogadlak a Corvin sétányon. Mivel én is igényes vagyok és a lakás is az…”

Helytállóak a szavai. Valóban szép lakás ahol fogadott. Igényekre szabottan berendezve, tisztán. Jelesül egy francia ágyas szobát kaptunk. Liza szexpartnerként hirdet úgy, hogy ehhez a foglalkozás űzéséhez dukál a hatalmasra szabott és kényelmes ágyikó.

Fürdőszoba ebből a helyiségből közvetlenül elérhető. Ezért teljességgel zavartalan akciózást folytattunk.
Liza külseje
Képsorozata annyira friss, hogy szinte még meleg, most jött ki a nyomdából. Ütősre sikeredett mondhatom. A legjobban az a fotója ábrázolja őt abban a leghitelesebben, amelyiken kék színű, hálós, flitteres bodyban nyújtózkodik a gardrób előtt. Nyújtózkodhat is, meg állhat lábujjhegyre is, mert aprócska lány. Nőies formákkal lett megáldva. Vannak cicik is és popsik is, amikre szerintem még büszke is lehet, annyira kívánatossá teszi őt. Csirke combjait még most is pontosan vissza tudom idézni.

Arca kifejezetten szép. Cicásra rajzolt, kék színű szemeivel olyan csábítóan tud nézni. Ízléses szemöldökkel és szőke hajtincsekkel pedig korabeli festmények idealizált portréit idézi vissza. Kora? Talán egy árnyalattal felette van a kiírtnak, de ez semmit sem von le a dekoratív megjelenéséből.
1. Liza +36301012340 beszámoló Budapest 121917 erotikus masszázs
3. Liza +36301012340 beszámoló Budapest 121917 erotikus masszázs4. Liza +36301012340 beszámoló 2024-06-28 15:52:12 erotikus masszázs 1219175. Liza +36301012340 beszámoló 2024-06-28 15:52:12 erotikus masszázs 1219176. Liza +36301012340 beszámoló 2024-06-28 15:52:12 erotikus masszázs 121917
Action
Kérdeztem, hogy jön-e velem fürödni, de udvariasan kitérő választ adott azzal, hogy ő már pár perce előkészült a fogadásomra.

Az ágy mellett állva várt.

Megengedte, hogy én csomagoljam ki őt a ruhájából. Köntöst gyorsan leoldottam róla. Utána a melltartót kapcsoltam ki és dobtam a fotelba. Ikreit jól megcsócsáltam, ami ellen nem emelt kifogást. Aztán a bugyijából is kibújtattam. Puncit is szemügyre vettem. Érett barack színű és szorosan záródó felekből áll. Eléje térdeltem. Az egyik lábát felrakta az ágyra és így kezdtem el kényeztetni. Alulról nyaltam, ő pedig nézte, ahogyan a nyelvemmel izgatom a csiklóját. Néha a hajamba túrt azzal finoman igazított az irányzékon és a mélységen. Remegett a lába, de elélvezni így nem tudott.

Felajánlotta, hogy menjünk fel inkább az ágyra és ott folytassuk tovább. Mélyüljünk el az erotika bűnös mocsarában. Amíg fészkelődtünk, kerestük a helyünket, hogy feküdjünk, ki hová. Ő olyan rafinált volt, hogy közben kitapogatta a dákómat, hogyan állok. Ellentmondást nem tűrő módon a farkamat a szájába vette és egy izgalmas oboa szólót mutatott be. Volt ott minden, ami szem szájnak ingere. Szívta, szopta, nyalta, köpdöste. Mogyoróimat sem hagyta nyugalomban, azokat is a szájába vette. Volt egy pillanat, amikor azt hittem, hogy kivégez, mert olyan élvezettel csinálta, de szerencsére nem tette. Jobb ötlettel állt elő. Dugjunk egy nagyot- mondta.

Az éjjeli szekrényről hozott egy steril gumit és gyorsan rám adta. Puncija már elég lucskos volt ahhoz, hogy simán betehessem neki. Először missziben csapattam neki. Minden lökésnél a mellei előre lendültek. Lábait a derekam köré fonta úgy húzott magába. Aztán a nyakamba vettem azokat a formás virgácsokat. Pontosabban vettem volna, ha felérnek odáig, de kinyújtva is csak a mellkasomig értek.

Póz váltás következett. Kutyusosban folytattuk. Jól adta formáját itt is. Pucsítással hidalta át az amúgy jelentős méret különbséget. Csattogás viszont egyre hangosabb lett. Pedig a szobában ment a légkondicionáló berendezés, nem izzadtunk le egyáltalán.

Pacizásra váltottunk. Született zsoké a kicsike. Hatalmas iramú vágtára késztetett. Úgy kevert a csípőjével közben, hogy már nem bírtam (nem is akartam) visszatartani és a gumiba élveztem.

Ekkor visszavett a tempóból. Inkább csak ringatózott rajtam, hintázott. Nagyon ráérzett arra, hogy mi esik ilyenkor nekem.

Aztán rám borult és egy percig így maradt.

Amikor fürödni mentem, újból megkérdeztem Lizát, hogy jön-e velem tusolni. Másodszorra már nem utasított vissza. Nagyon jó érzés volt egy ilyen szexi nővel együtt fürödni. Mindenhol letapiztam búcsúzóul.
Elszámolás
Extrákat most nem vettem igénybe. Elég volt az alap program is bőven. Az elején került szóba, hogy rendezni kellene. A szekrényre tettem és ott is maradt érintetlenül, amíg el hagytam a lakást.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Liza nem okozott csalódást. Hozta a szexi boszi formát. Nem is átlagos szinten. Nőies formájával, érettségével, szex tudásával pedig szebbé tette a napomat. Köszönöm Liza.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.