Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Linett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-30 19:22:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Linett +36306793729 119720 erotikus masszázs

kisp91 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Linett hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ez úgy kezdődött, hogy a lány akihez előre bejelentkeztem, a randi napján lemondta a talit. Így gyorsan keresnem kellett valakit. Közben előjöttek azok a rémképek, hogy korábban, amikor ilyen helyzetbe kerültem, a hirtelen összehozott randik katasztrófálisan sikerültek. Ekkor még délelőtt volt, úgy volt, hogy a szállásomat csak 14 órakor foglalhatom el, így elindultam , hogy keressek egy diszkrét helyet, ahonnan érdeklődhetek. Végül a kedvenceim közül két lányt próbáltam elérni (egyikük Linett volt). Elsőre egyikük sem vette fel. Az elsőt kicsit később újra próbáltam, elértem, de nem voltam biztos, hogy az ajánlott időpontra oda tudok érni, úgy döntöttünk, hogy most nem találkozunk. Felhívtam a szállásadómat, hogy esetleg előbb elfoglalhatnám-e a szállásom, pozitív választ kaptam, indultam is. Közben eszembe jutott, így oda tudnék érni az első lányhoz, ismét hívtam, nem vette fel. Talán szerencse is, hogy így alakult. Elfoglaltam a szállásom, épphogy csak lepakoltam, Linett megcsörgetett. Azonnal visszahívtam. Érdeklődtem, hogy aznapra van-e még szabad időpontja, volt. Könnyen meg tudtuk egyezni. Kevesen elmondta a lehetőségeket, az egyéb tudnivalókat, a címet is megkaptam.
Fontosnak gondoltam ezeket az előzményeket is leírni, eléggé meg tud borítani, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztem. (ez mindenre igaz, nem csak az itteni dolgokra)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ha a Google térképen is megnézed könnyű megtalálni. Villamos, busz és vasúti megállóhely is van a közelben. Én a XI. kerületből villamos, metró, busz és egy kis séta kombinációjával érkeztem a helyszínre. Mivel 15 perccel hamarabb értem oda még sétáltam egy kicsit az utcában. Hangulatos hely. A parkolásról annyit tudok, hogy fizetős, amúgy nem figyeltem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Linett egy kisebb társasházban rendel.
A foglalkoztató szoba meglepően nagynak tűnt nekem. Volt benne egy tatami, egy masszázságy (mi most csak ezt használtuk), egy fotel és egy zenegép. Kellemes relax zene áradt utóbbiból. Jó volt hallgatni masszázs közben és szerintem illik vendéglátóm stílusához.
A fürdőszobában kád, többféle tusfürdő és szájvíz. A kád előtt nincs függöny, így könnyen mellé lehet locsolni a vizet (sajnos egy kicsit nálam is ment mellé, pedig próbáltam vigyázni).
A zuhany a kádba való integrálásának módja különösen tetszett.
Linett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ezt mindig nehezen tudom megfogalmazni. Igazából a program vége felé esett le, hogy Linett milyen gyönyörű. Szép arc, aranyhaj, simizni való popsi. Számomra volt egy nagyon elegáns kisugárzása. Azt nem tudom felidézni miben fogadott, de a program alatt egy fekete fehérneműszettben volt. Ez végig fent is maradt, így a ciciket nem láttam szabadon illetve a puncit sem láttam, de nincs bennem hiányérzet emiatt, ott, abban a pillanatban ez így volt jó.
A program után, öltözködés közben alig tudtam levenni róla a szemem annyira tetszett. Kicsit zavarba is jött miatta. Bocsi.
1. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 119720 erotikus masszázs
3. Linett +36306793729 beszámoló Budapest 119720 erotikus masszázs4. Linett +36306793729 beszámoló 2023-10-31 09:14:00 erotikus masszázs 1197205. Linett +36306793729 beszámoló 2023-10-31 09:14:00 erotikus masszázs 1197206. Linett +36306793729 beszámoló 2023-10-31 09:14:00 erotikus masszázs 119720
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
A masszázsra két kényeztetés között került sor. A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem. Keveset beszélgettünk (annyi azért kikívánkozott belőlem, hogy elmeséltem, hogy jutottam el végül is hozzá), inkább élveztem a ténykedését. Fordulás után a hasam és a combjaim elkalandozott a keze, utána rátért a lingam masszázsra.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kb. 15 perccel korábban értem a helyszínre, a hátralévő időben sétáltam egyet az utcában. A megbeszélt időben csörgettem és bebocsátást nyertem.
Beengedett, bemutatkoztunk, puszi puszi. Cipő le, be a szobába. Átadtam csoki jellegű ajándékomat. A fürdőszobában ledobtam ruháim, gyors, alapos tisztálkodás.
Visszatérve a szobába egyedül találtam magam. Hamarosan megjelent a fentebb említett fekete fehérneműszettben. Nem beszéltünk meg semmit, hogy hogyan legyen a program, de pontosan úgy alakult a randi menete, ahogy az egyeztetés óta eltelt néhány órában elképzeltem.
Hozzám lépett, én továbbra is a masszázságynak támaszkodva félig álló, félig ülő pozícióban. Simogattuk egymást, csókolózni kezdtünk. Nálam itt, ez alapján dől el milyen lesz a randi (olyan lányhoz nem is megyek, akiről biztosan tudni, hogy nem vállal csókot, extrában sem). Linetté nagyon finom, nyelves. Élveztem, ezt szóvá is tettem. Kicsi én is feléledt tőle és követelte a vele való foglalkozást. Linett kezét ráirányítottam. Hamarosan lejjebb ereszkedett, a szájába vette. Finoman, barátnősen szopott. Kezét is használta közben, néha a zacsit is nyalta, egy ujjával a popsim is izgatta. Nemsokára ő is érezte, hogy közeleg a vég, a mellkasa felé irányított. Gyorsan rákérdeztem szájba szabad e. Egyszerre bekapta és itt ért a első vég. Kiszaladt felfrissíteni magát és ezután kezdődött a masszázs rész.

A lingam masszázs során több féle mozdulattal izgatta kicsi ént. Voltak mozdulatsorok, amik nagyon erős ingereket közvetítettek az agyamba, voltak amik lágyabbak voltak. Ez utóbbiak során tudtam figyelni, hogy csinálja, ahogy koncentrál, figyeli amit csinál. Ez volt az a rész, ahol elkezdtem rájönni milyen csodálatos nő Linett. Többször is az élvezés határán voltam, de nem engedte még az élvezést, úgy is az elnyújtott orgazmus a cél nem az ejakuláció. Végül azért megkegyelmezett és az hiszem a kezében lett végem. Az hiszem ekkor jött még a talpmasszázs.

Elmentem ismét zuhizni, felöltöztem, rendeztem a rendezni valót, utamra engedett. Annyira a hatása alatt voltam még, hogy az épület ajtaján próbáltam lenyomni a kilincset, amit nem is lehet csak egy kicsit húzni kell és nyitva van. A kapunál meg kellett két perc, hogy rájöjjek, a ház falán a gomb az a kapunyitó gomb. Nincs kiírva, hogy az.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondottak a helyszínen sem változtak. A program után rendeztük a rendezni valót. Nem tudom vannak-e extrái.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogy fentebb is írtam, a végére jöttem rá milyen jó nő Linett. Visszaadta reményt számomra, hogy egy hirtelen (lényegében tűzoltásképpen) összehozott randi is lehet jó. Persze az is hozzájárulhatott, hogy eleve a kedvenceim között volt. Terveztem, hogy valamikor meglátogatom. Remélem még találkozunk valamikor.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Linett erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-04 16:40:52
Ez egy teljesen jó beszámoló. A besorolás pedig: pont ahogy kisp91 írja. (Nem összetévesztendő az ő nickneve és az enyém...)

2023-11-01 18:03:26
Kedves Takácsúr! A besorolás eredménye a beszámolóim mennyiségének, az oldal beszibesorolási szabályainak és a korábban megírt élményeimhez való szubjektív viszonyításom metszetét jeleníti meg. Béke!

2023-10-31 10:45:48
Csak egy sima jó besorolás kapott?? Pont a Linett?
Aki a város egyik legjobb nője...
Na,ne már..!
Mutasd mindet

FunkciókLinett legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-10-04) : Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó...

(2023-08-31) : Linettet, pedig kértem, hogy üljön a számra. Ezt meg is tette, arccal a farkam felé. Naná, majd kimarad a medveölés látványából? Kis levegőhöz jutva hörögtem, hogy most fogok elélvezni. Na, akkor megyek osztozkodni, mondta Linett.

(2023-06-25) : Hát uraim, ez a francia tudás veleszületett érzék vagy tehetség. Finom, lassú technikával kényeztetett és nem csak a farkamat, hanem a golyókat és gát környékét is. Bátran mondhatom, hogy életem egyik legjobb perceit éltem át.

felejthetetlen: 20db
(2023-09-07) : Finoman forrón, pont jó közepes erősséggel franciázott, nem vadulós köpködős mélytorkos. Ügyesen kéz nélkül is hátra tudta vetni a haját, lássam is alaposan mi történik. Ez nem a szembecsukós alkalom, itt látni kell mint nyelvét pörgeti majd újra és újra eltünteti a makkot.

(2023-03-10) : Linett elvezetett a tatamira, ahol tovább tudtuk folytatni a simogatásokat, illetve itt további rengeteg csókot cseréltünk, köröztünk a nyelvünkkel egymás szájában. Ezután a csodás házigazda lentebb kezdett kacsintgatni, el is ért a nemesebb testrészemhez.

(2023-03-09) : A masszázs, mert sort kerítettünk alapos, szakszerű masszázsra is, kb a félidőben került sor.A lányok tökéletes összhangban, szimbiózisban működnek, egy pillanatra sem hagytak "magamra",minden perc, amit velük tölthettem óriási élmény volt.

nagyon jó: 14db
(2023-11-20) : Masszázsa nagyon kellemes levezetése volt a kölcsönös kényeztetésnek. Hasamra fekve Linett a tarkómtól a talpamig végigment a testemen, nagyon jól esett, ahogy átdolgozott. Én általában szeretek beszélgetni a vendéglátómmal, főleg, ha intellektuálisan is partner

(2023-09-19) : Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is.

(2023-09-11) : Ügyesen bánik a kezével, most itt ne valami svéd-masszázsra kell gondolni, inkább képzeld el azt, hogy egy modern kori gésa van melletted aki lágyan-közepesen gyúr, foglalkozik a testeddel, egy cm2-sem kihagyva.

: 12db
(2023-10-20) : I found Linett in erotic underwear in the massage room we spent many minutes standing caressing each other kissing real languorous frechkiss kisses on the neck on the ears the chest lots of eroticism and caresses.

(2023-07-11) : I immediately told her that I wanted to pamper her and take care of her pussy. So we started with the erotic part and ended with a back massage on the massage table which is at the level of a Californian massage done by a professional.

(2023-06-09) : Relax masszázzsal kezdtünk. Nem beszéltünk sokat, szerettem volna a kezeire koncentrálni. Nagyon finom az éintése, de azért tisztességesen végiggyúrt. Szép lassan elindult az alsóbb régiók felé, majd a könnyebb hozzáférés érdekében a hátamra fordított. Vagy inkább fordultam 🙂

egyeztetési probléma: 1db
(2022-09-21) : Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot