Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-08 09:14:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 117607 erotikus masszázs

Bourges a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
gyönyörű arc
csodás kézimunka
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Volt már szerencsém máskor is ehhez a népszerű és méltán közkedvelt intézményhez. Napközben egy udvarias, rutinos és kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező hölgy kezeli a lányok telefonját. Másnap első vendégnek jelentkeztem be Linához, amit reggel még meg kellett sms erősítenem.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
A Corvin Pláza közelébe kell eljutnunk a VIII. kerületben. Egyébként sűrűn járnak erre a BKV különféle színű járatai is. A fizetős parkolás ellenére a környéken meglehetősen kaotikus a helyzet, viszont a Pláza alatti mélygarázsban mindig találhatunk magunknak helyet, ahonnan rövid sétaútra van csak a cél objektumunk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű, modern lakótömb X-ik emeletén található a rendelő. A szépen rendben tartott környékén mindenhol tisztaság van. A házszámok pedig jól láthatóan vannak a bejárati üvegportálokon feltüntetve. Odafent a lifttől jobbra található a hangulatos búvóhelyünk, ami a célnak tökéletesen megfelel.

A lakáson belül balra, egy nagy függönnyel van leválasztva az a tágas helység, amely mögött a lányok a szabadidejükben tartózkodnak. Mi most az L alakú folyosó végén jobbra eső, tágas nagyszobába voltunk. Nagyméretű és vastag ágybetéten zajlik itt a masszázs és a kényeztetési folyamatok. Az ettől balra és jobbra lévő falra is tükrök vannak felszerelve, a forróbb hangulatok fokozása érdekében. A színes falak, egy nagyobb modern bőrkanapé, szobainas, komód a zenegépnek és más apróságoknak, teszik hangulatossá ezt az amúgy is barátságos, kellemesen illatos helyet. A mellette lévő, modern, világos zuhanykabinos fürdőben pedig bőséggel található minden féle tisztálkodási eszköz, amire nekünk itt szükségünk lehet.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Akiknek a képeken látható, hosszú szőke hajú, dús keblű, feszes fehér bőrű, kis pocis, enyhén farosabb, kemény popsis, izmos combú, ropogós formájú lánytípus bejön, az a helyszínen sem fog majd csalatkozni. Az imádni való kerek, kislányos pofija, az érzéki húsos ajkai, fehér fogai, a tutajos zöld szemei látványától a belépésed után egészen egyszerűen már képtelenség volt szabadulni! A természetes, vidám, értelmes és barátságos személyisége, kissé nőiesebb testalkata biztos garancia volt arra, hogy én itt ma jól fogom érezni magamat!
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 117607 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 117607 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2023-04-08 10:21:12 erotikus masszázs 1176075. Lina +36306923931 beszámoló 2023-04-08 10:21:12 erotikus masszázs 1176076. Lina +36306923931 beszámoló 2023-04-08 10:21:12 erotikus masszázs 117607
Erotikus masszázs
Az ajtó takarásában, egy halványkék színű, tanga-melltartó szettben állt előttem a házigazdám. Gyönyörű látvány volt ez a 20 év körüli, bájosan gyönyörűséges, kissé gömbölyded tini lány, akinek a látványától majdnem gyökeret eresztett a lábam. A cipőm levétele után követtem őt a szobánkba. Itt azonban, számomra őszintének tűnő sajnálkozással, szomorú hírt közölt velem. Az előző nap ugyanis kissé feltöltötték az ajkait, amik most még nagyon érzékenyek, olyannyira, hogy ő is csak szívószállal tud folyadékot inni. Ezért a legnagyobb sajnálatára ma nem tud velem csókolózni és franciázni sem nekem illetve pár napig még másoknak sem! De korrekt volt, mert az egyik új üstökös kolléganőjét, Amandát ajánlotta fel nekem maga helyett. Én azonban, bár kissé lehangolt ez a nem várt helyzet, őt választottam.

Így hát először én kezdtem el olajjal, lágy érzéki mozdulatokkal, néha erősebb fogásokkal a feszes bőrű, kívánatos testét masszírozni. Szokásom szerint most is a bokáktól indultam lassan felfelé. A vádliját, combjait, kemény fenekét alaposan megdolgoztam. Persze azért be-be csusszant a kezem a combjai közé is és finoman megérintettem a családi ékszerét. Nem akartam ugyanis, hogy esetleg még bealudjon ott nekem és elhíresztelje rólam, hogy a karjaim között milyen jót lehet szundizni! Persze a hátát, vállait, karjait is jól meggyúrtam. Amikor a fülébe súgtam, hogy megfordulhat már nyílt volna a szája, hogy megcsókoljon, de félúton megálljt parancsolt magának. Én viszont, miközben a kebleit gyúrmáztam, apró csókokkal halmoztam el az arcát, nyakát, füleit. A sajátos Yoni masszázs technikámmal pedig a frissen borotvált, zárt nuniját kezdtem el izgatni.

Mindeközben kiváló társalkodó partnerre leltem benne, akinek határozott, elképzelései vannak a bennünket körülvevő világ ügyes bajos dolgairól belföldön és a nagyvilág tekintetében is. Meglepett a lexikális tudásával, a korát meghazudtoló érett, sokszínű gondolkozásával. A civil életét pedig egy abszolút nem női pályán képzeli majd el. Természetesen ezt most nem fogom veletek megosztani. Tessék szépen hozzá elzarándokolni, kiérdemelni a bizalmát és akkor majd ti is titok gazdák lehettek.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Azt már az első érintéseim alkalmával konstatáltam, hogy az én kis gyönyör forrásom kelyhének nagyon tetszik ez a fajta babusgatás. Mindkét olajos kezem ujjait használtam a nagyajkak és a csiklója stimulálásához. Az addig cserfes vendéglátóm ajkát most már az egyre szaporább sóhajtások hagyták el. Persze nem tudtam megállni, hogy ne merüljek alá és a nyelvemet is segítségül hívva, a nőiességével kezdtem el beszélgetést kezdeményezni. Ezt viszont már ő sem bírta sokáig és az egyik kezét a szájára szorítva, fejemet a combjai közé fogta és így reppent el a drága. Ugye alap esetben ilyenkor a szünetben, forró csókokkal és simogatásokkal szokták a hölgyek megköszönni ezt a fajta figyelmességet, gyengédséget. Ebből nekem most csak az utóbbi maradt.



Persze nem panaszkodhatom. Lina ugyanis alaposan beolajozta a méretes ikreit, engem hasra fordított és egy fergeteges csúszka masszázst kaptam tőle keresztbe és hosszában is. Eközben a kacsói sem tétlenkedtek és a zacsit, a popsimat, a rudamat is folyamatosan simogatta, izgatta. Amikor megfordultam, azzal kezdte, hogy a mellét a számba nyomta. Miközben én csüngtem az emlőin, ő a dákómat vette kezelésbe. Nagyon érdekes köröm, újbegy, tenyér mozdulatokkal kezdett bele a finiselésbe. És eközben a kérésemre, a fülembe sóhajtott olyan izgatóan mocskos, pornós, buja szavakat aminek a hatására, rövid időn belül kapituláltam. Nagyon rutinosan nem nyúlt azonnal a szalvétáért, hanem türelmesen kifejte belőlem a jövő nemzedékét. Csak ezt követően tett engem tisztába és törölgette meg magát is. Ezután mellém bújt, simogatta a mellkasomat és meghitt beszédbe elegyedtünk.

Az mondjuk jól esett volna, ha legalább egy apró ráutaló magatartást tesz annak érdekében, hogy még egyszer boldoggá tegyen engem. De ez most sajnos elmaradt. No, legközelebb majd ezt is behajtom rajta.

A következő randinkra, a megértő, rugalmas viselkedésem miatt magától, kárpótlást ígért nekem, amit én megköszöntem és elfogadom majd az ajándékát, legyen az bármilyen csekélység is.

Éppen a cipőmbe bújtam bele, amikor az én szendének tűnő, szőke boszorkám, egy hírtelen ötlettől vezérelve megkérdezte tőlem, hogy szeretném e látni, a függöny mögött lévő kolléga nőjét, a Vandát? Róla korábban már olvastam és tudtam, hogy egy kiművelt, világlátott, több nyelvet beszélő, laza, vagány csajszi. Aki azután pár másodperc múlva már ott is állt előttem és a meztelen testét csak egy törölközőbe tekerte be komótosan a szemem előtt, amit a keblei fölött rögzített! Tudtommal, ők ketten már egy olyan 4 kezes, leszbis műsort is prezentálnak, amire alkalmasint majd én is vevő lennék! Ez a random, pár perces, vidám, inkább erotikus ,,szakmai” beszélgetésünk, nagyon hamar forró hangulatúvá vált és én ennek hatására azt éreztem ott a csajok előtt, hogy ismét elkezdtem merevedni! Aminek azután hangot is adtam. Erre viszont a gyakorlatias gondolkodású, rutinos Vanda a direkt marketing lehető legjobb formáját választva odalépett hozzám, miközben kajánul mosolyogva felnézett rám, ráfogott a farkamra és lecsekkolta azt! Ezzel kvázi meghívót kaptam tőle, egy jövőbeni hármas hancúrra! Nekem viszont ezt követően, a legnagyobb sajnálatomra, álló cerkával kellett beszállnom a liftbe!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A mai kissé szordínósabb lehetőségeim okán, sajnos nem vehettem igénybe a két extrája egyikét sem. Ezért a 1,5 óra így kissé felkerekítve most csak 30 rózsaszálat kóstált.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy intelligens, bikavadító tekintetű, bújós, kislányosan gyönyörű arcú Nővel randiztam, aki engem máris az újai köré tudott csavarni.

Vissza kell majd hozzá térnem, mielőbb mert szeretném én is alaposan kiélvezni, a már sokak által megénekelt mézédes csókját és a fergeteges francia tudását!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-15 02:01:33
Kiváló írás. Szerintem kevesen tudták volna helyesen kezelni e váratlan helyzetet. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a hirdetőknek még a randi előtt kéne figyelmeztetni a vendéget az esetleges változásokról.

2023-04-13 17:23:41
Ügyes lányok, jó marketing, jó ajánlólevél. Köszi, hogy megírtad!

2023-04-10 20:14:55
Bocs a kifejezésért, bitang jó ajánlólevél író vagy, aki ráadásul egy "vesztesnek" induló taliból is kitudja hozni, amik számára élményszerűen fontosak.
Először csak addig olvastam, "itt ma jól fogom érezni magamat!", majd rögtön nyomtam a jól megírtad értékelésem. Köszönöm szépen.

2023-04-08 21:58:05
Abszolút korrekt módon reagáltad le, hogy nem tájékoztattak előre a szűkített étlapról, valamint a másfél órában egyszeri élvezkedési lehetőségről. Igaz, előbbi eset miatt lett volna másik jelentkező teljes szervizlistával, a kétszeri lehetőségre pedig rá sem kérdeztél. Mindezt a történetet jól megírtad, jogos a prémium nap és a helyszíni kárpótlás is, ha felmerült a lehetősége.

2023-04-08 15:32:30
Amikor egy nem várt esemény merül fel egy kedves vendéglátónál. Tankönyvbe illő módon kezelted a helyzetet. Tanítani kellene ahogy viselkedtél ebben szituációban. Gratulálok a randihoz és a beszidhez. Jó volt olvasni minden lényeges benne van. Ebben a marketingben már nekem is volt részem itt, csak más szereplőkkel. Ez a hely specialitása ami a kedves vendégeknek jár. A viszontlátás garantált lesz, ahogy kivettem soraidból, mindkét részről. Nem lesz benne kivetni való, ebben megnyugtatlak. Megérdemled a VIP fogadtatást. Már várom a négykezes beszidet
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 7db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

nagyon jó: 4db
(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

(2023-01-26) : A programot úgy beszéltük meg, hogy egy ismerkedő masszázzsal kezdünk, ezért hasra feküdtem a matracon. Ami érdekes volt, és ebben a szalonban eddig ilyennel még nem találkoztam, Lina talpig fehérneműben kezdett el masszírozni. Szokásom szerint egy lágy, simogatós masszázst kértem, ahol az ismerkedésen van a hangsúly.

: 5db
(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,