Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-10 21:20:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36301279899 118952 erotikus masszázs

duracell a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
A megadott mobilszámot felhívtam a látogatásom napján délelőtt. Délutánra beszéltük meg a randi kezdetét. A hosszát egy óra időtartamban rögzítettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Főváros egyik plázája mögötti részen van a lányok bázisa. Oda tömegközlekedéssel a legegyszerűbb érkezni. Autóval a környező utcákon, vagy a bevásárló központ mélygarázsában lehet leparkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Két, jól berendezett szobában folynak a gyógyító kezelések. Van még egy lefüggönyözött nappali és két fürdőszoba is az ingatlanban. Nincs lepukkanva a hely és nincs túl csicsázva sem a hely, de ami kell az minden meg van. Jó minőségben és méretben. Tükör, szivacs, hangulatfény, törölköző és tisztaság, ezek mind kipipálva.

Fürdőszoba is megfelelő. Bár ezen a helyiségen már enyhén látszottak a nagy volumenű napi használat nyomai, de itt sem találtam kifogásolható dolgokat.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lina csinos nő - kellemes meglepetés volt számomra. Elcsépelt azt mondani, hogy olyan, mint a képeken, de tényleg így van. Formában, súlyban, magasságban teljes egyezést éreztem a kiírt adatokkal. Ami legjobban tetszett az az arca volt. Fiatalos, bájos kerek arca van. Mosolygós és behízelgően kedves. Szemeivel olyan ártatlan szendeséggel tud nézni, hogy ha nem tudnám, hogy miben utazik, el sem hinném róla, hogy milyen perverz nőcike a szoba falai között. A szája érzékien húsos és szép formájú. Csábításban is nagyon ügyes, érti a csíziót. Nem unatkoztam mellette, nem kellett nógatni, nem szégyenlősködött. Kezdeményező volt végig. Beszélgetésben és gyakorlatban bemutatóban egyaránt.

A mellei azok fenomenálisak. Eredeti, feszes, nagy gömbök. A feneke sem kicsi. Azok is kőkemény, edzett idomok. Nőiesen dekoratív hölgy, de kis lányos nézéssel, ettől egyedi.
1. Lina +36301279899 beszámoló Budapest 118952 erotikus masszázs
3. Lina +36301279899 beszámoló Budapest 118952 erotikus masszázs4. Lina +36301279899 beszámoló 2023-08-11 09:09:42 erotikus masszázs 1189525. Lina +36301279899 beszámoló 2023-08-11 09:09:42 erotikus masszázs 1189526. Lina +36301279899 beszámoló 2023-08-11 09:09:42 erotikus masszázs 118952
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Amíg én lefürödtem, addig ő is lezuhanyozott. Hóna alatt körbe tekert törölközőben fogadott a szobában. Alatta már semmilyen ruhaneműt nem viselt.

Melírozott haja fel volt fogva. Egy-egy rakoncátlan tincsén és a vállán vízcseppeket láttam. Amiket lecsókoltam gyorsan annyira izgatóan szexi volt. Nyakát és csini fülét és megpuszilgattam. Tetszett neki és nekem is. Ez egyben azt is jelentette, hogy a masszázsrészt közös egyetértésben kioffoltuk. Egyből az ő kényeztetéséhez láttam.

Baba arcát és formás testét jól szemügyre vettem, majd szépen letapogattam. A melleivel hosszasan eljátszottam. Olyan formájú és méretű, amiket nem lehet egyszerűen egy puszival elintézni és cshá, megyek a puncira inkább. Nem. Ezeket az ikreket, mint valami turista útvonalat, többször is be kell járni. Van itt látni való, jó kilátás meg minden. Tucatszor végig kell rajta menni. Hosszú idő mire minden részletét kiélveztem, de megérte rászánnom az időt, mert ritka egy izgalmas szórakozás volt ez a cicikaland.

A vaginája, kagylóhoz hasonlóan normál állapotban összetapadt felekből áll. Vastag nagyajkak fedik a kéjbarlang szűk és húsos bejáratát. Nyalásra és ingerlésre jól reagált a terület és résnyire kinyílt . Vétek lenne kihagyni az ilyet. Itt is sok időt eltöltöttem. Mindkettőnk nagy örömére. A legszebb pillanatokba úgy rászorított a lábaival a fejemre, hogy a füleim a comb belsőjére tapadtak. Azokat a létre jött kisebb vákuum miatt, csak cuppantással tudtam leoldani róluk.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Csók: csak extrában érhető el. Nagyon finom és lágy. Odaadó és együtt működő közben. Nem megúszós, nem lebutított, sunyizós kivitel, hanem hosszú és nyelves.

Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett. A környékkel is foglalkozott. Nyálát és a nyelvét is használta. Intenzív terápiában részesített úgy hogy közben a szemkontaktust tartotta velem.

Natur francia végig szájba: Prémium minőségre, inger gazdagságra vágyó előfizetők ne hagyják ki. Szépen felvezeti, jól előkészíti a finálét, ahogyan azt kell. Rendesen megdugtam azt ár ártatlan száját. Csodálatosan befogadja a szájába a bránert és a végén a kéjmagot. Csak akkor ért véget a műsor, amikor már minden lecsendesedett a lávafolyam. Tökéletes produkcióval zárta az eseménysorozatot.

Mell szex: Ilyen méretű mellekkel én kötelezővé tenném a cicikkel történő ápolást. Szerencsére Lina ezt is biztosítja a vendégei számára. Csodálatos érzés és látvány, ahogyan a rúdat szorítja két oldalról. Vastagon párnázott biztonságos hely, de azért én a „Robbanás veszély!” táblát kitenném. Sose lehet tudni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szép nagy csokorral érkeztem hozzá, amit már az elején letettem a polcra. Diszkréten kezelte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Elképesztően jó élményem volt. Jól megírt forgatókönyv szerint teljesültek a dolgok. Udvarias és vendég centrikus kiszolgálásban kaptam. Randi ideje alatt végig azt éreztem, hogy én vagyok a figyelem középpontjában, csak én számítok. Minden az én igényeim szerint és a masszázs alkotta kereteken belül alakult. Barátnős feeling, kedvesség, fülledt erotika és jókedv - itt ezek mind az alapban vannak. A többi már csak hab a tortán...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-16 11:26:19
Egész jó, bár kicsit szokatlan, hogy a levezetésnél a vállalások így listázva vannak.

2023-08-14 09:13:39
Jól megírt lett a Te forgatókönyved is, tetszett az új, egyedi hangvétele a kilistázós/keresésbarát tagolással. Köszi, hogy megírtad!

2023-08-11 10:12:35
Pompásan, minden fejezet kidolgozva, írtad meg nagyszerű élményeteket. Nagy gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-07-20) : Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár.

felejthetetlen: 7db
(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-06-10) : Na ekkor kaptam egy kis plusz élményt is, ugyanis a randi elején megbeszéltük, hogy csinálnak egy kis leszbi showt is, amennyi belefér náluk. Két oldalról mellém térdeltek és elkezdtek fölöttem csókolózni és simogatták egymást. Na ilyet se láttam még élőben, és főleg nem testközelből!

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

nagyon jó: 3db
(2023-02-23) : Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

(2023-01-26) : A programot úgy beszéltük meg, hogy egy ismerkedő masszázzsal kezdünk, ezért hasra feküdtem a matracon. Ami érdekes volt, és ebben a szalonban eddig ilyennel még nem találkoztam, Lina talpig fehérneműben kezdett el masszírozni. Szokásom szerint egy lágy, simogatós masszázst kértem, ahol az ismerkedésen van a hangsúly.

: 3db
(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,

(2023-02-15) : Mosolyogva invitáltak a matracra. Gyorsan ledobtam a kezemből a törülközőt majd hasra feküdtem. A lányok határozott mozdulatokkal kezdték gyúrni a testem olajos kezükkel. Közben halkan beszélgettünk, nem váltottuk meg a világot, de az biztos, hogy a hangulat szépen oldódott hármunk közt. Mikor a hátamat is átgyúrták szinkron mozdulatokkal, Evelin a lábam közé helyezkedett és a fenekem kezdte erőteljesen masszírozni

(2023-01-26) : A hölgyek végül a matracra invitáltak, és elkezdődött a szeánsz. Mivel kicsit be volt állva a derekam/hátam így azért egy masszázst mégiscsak kértem (bár legszívesebben mint egy farkas felfaltam volna mindkét lányt). Ketrin gyúrta a hátam és a derekam (ha nem is tanulta a masszázst, hát biztosan nem kezdő benne), Lina pedig a lábamat, vádlimat, combomat vette kezelésbe.