Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Lilla

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-12-21 01:13:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lilla +36707873241 116545 szexpartner

gwachar a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Lilla hirdetővel
csodás cicik
brutális kényszerfrancia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lilla hirdetésével már régóta szemeztem, a kollégák mélytorkos élményei után rajta volt a bakancslistámon. Pár hete Kelenföldön volt dolgom és dél környékén akadt kb 2 szabad órám, gondoltam hasznosan fogom eltölteni. :) Lilla elsőre felvette a telefont, egyeztettünk, és kb 40 perc után már nála voltam.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolásról nem tudok nyilatkozni, az utcák szombat révén elég üresek voltak, feltételezem nem okoz problémát. Én BKV-val érkeztem, a legújabb metrónktól kb 5-8 perces sétával megközelíthető a helyszín. A cím amit adott pontos, nincs szórakozás a szembe oldallal, másik utcával, mint ami más lányoknál előfordul. A bejutás kissé problémás a diszkréció miatt, de Lilla telefonon támogatott ebben is, előre kinyitotta az ajtót és a megfelelő pillanatban be tudtunk surranni.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
A "lakás" nagyon nagyon pici, gyakorlatilag egy 3x3 méteres szoba-konyha és egy apró fürdő. Szerencsére az ágy kényelmes volt, a fürdő pedig funkcionálisan használható, de nem egy palota. Kissé hideg volt bent, de nagyon gyorsan fel tudtuk melegíteni a közeget. A tisztaságra nem lehet panasz, leginkább ilyen semmi extra kategória. Beszélgetésünkből kiderült, hogy a hölgy itt is lakik, amint az látható is volt a személyes tárgyaiból.
Lilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
3
Arc:
5
Egyszerű, szomszédlányos szettben fogadott, macinaci, pulcsi. Szerencsére ez gyorsan lekerült és előbuggyantak a méretes, de nagyon finom és puha mellei, érzékeny bimbókkal. Egyébként Lilla sok tekintetben hozza a szende szomszédlány típusát, akit nem biztos, hogy megnézel, de miután hallottad a falon át, hogy mire képes, róla álmodsz. :) Egyébként a képek nem hazudnak, kerek popsi, finom bőr, a mostani divatos csontkollekcióknál jobban párnázott mindenhol. Ajkai finomak és puhák, alul és felül is. :)
1. Lilla +36707873241 beszámoló Budapest 116545 erotikus masszázs
3. Lilla +36707873241 beszámoló Budapest 116545 erotikus masszázs4. Lilla +36707873241 beszámoló 2022-12-21 10:22:48 erotikus masszázs 1165455. Lilla +36707873241 beszámoló 2022-12-21 10:22:48 erotikus masszázs 1165456. Lilla +36707873241 beszámoló 2022-12-21 10:22:48 erotikus masszázs 116545
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A vetkőzés, kötelező körök, higéniai látogatás után Lilla az ágyon ülve várt rám bugyiban és köntösben. Pár óvatos csók közben kézzel már rámart a farkamra és még néhány csók után már indult is, hogy a szájával kényezetessen. Meglepődtem a direktségén, de nem mondhatnám, hogy nagyon zavart, ahogy az ágyon ülve először finoman, majd egyre akaratosabban nyelte el a merevedő szerszámot. Egyáltalán nem jelentett neki problémát a fejének fogása, ellenkezés nélkül, saját magát húzta rá a farkamra, nem kellett erőlködni a kényszerfranciához. A teljes harckészültség (és merevség) elérése után is simán lenyelte torokig, itt már segítettem neki lent tartani és diktáltam a tempót. Nem finnyáskodott, folyt a nyála, először csak a combjaira, amikor már kisebb tócsa gyült össze a papucsán és a földön, szóltam neki, hogy ez nem fog jót tenni a parkettának, de nem zavartatta magát. :) Köpködés mentes, de öklendezős igazi pornós torokdugást rendeztünk, elég nagy benne a megfelelési kényszer vagy igazán élvezi, ha használják a száját, nem igazán tudtam eldönteni. Közben elfoglaltam a másik kezem is, a mellei simogatásával és markolászásával, néha két kézzel tartottam a fejét a megfelelő szög eléréséhez.

Kb 5-8 perc után úgy éreztem rátérhetünk a következő fogásra, kis csókolózás után nyelvemmel kényeztettem az ekkor már enyhén nedves punciját. Azt hiszem ezt kevésbé élvezte, mint a szopatást, mert elég hamar felajánlotta a gumihúzást, amivel némi nehézségem támadt az említett nyálas-nyálkás szopás után. Szerencsére a hölgy elég segítőkész volt, hamar áthidaltuk a problémát és missziben kezdtük el a játékot. Finom, fiatalos, szűk puncija van, néhány lassabb mozdulat után már komfortosan mozogtam benne és Lilla is biztatott, hogy nem kell annyira óvatkoskodni. Aktus közben szeret csókolózni, kellően érzékenyek a mellei és a nyaka is, nem lehet rossz helyre nyúlni. Relatív gyorsan fordultunk kutyusba, ő az ágy szélén pucsított és tartott ellen, én állva adtam neki. (Itt többször figyelmeztetett, hogy a hangos beszédet, nyögést, nagyon csattogó dugást próbáljam meg kerülni, mert a falak papírvékonyak (farost vagy karton lehet) és nem csak mi voltunk az épületben.) Mivel eddig is elég alkalmazkodó vagy éppen szubmisszív volt, nem éltem a pacigolás lehetőségével, ismét misszibe helyezkedtünk és itt ért el benne, mélyen a vég. Hagyott lenyugodni, nem kapkodtunk, majd papírtőrlővel közösen megoldottuk a romok eltakarítását.

Felajánlotta a második lehetőséget, de nem éltem vele, kellően intenzív élmény volt a torka és a puncija fél órán keresztül. Beszélgettünk pár percet, meséltem, mesélt, majd egy gyors tisztálkodás után kikísért és puszikkal váltunk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Alap csomagot választottam. Először gondolkodtam a popsin is, de miután belemelegedtünk a dologba és megmutatta mire képes a szájával, nem merült fel bennem az extra gondolata. A régi pesti átlag, előre kérte, végig a hűtőn maradt, egyikünk sem csinált belőle ügyet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 15 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összességében őszintének éreztem a reakcióit, egyáltalán nem az a megjátszós, lihegős lány, de azt hiszem nem sikerült igazán kielégítnem. Egyébként folyamatosan ad visszajelzést, hogy mit szeret, mi az ami jól esik neki, de erősen igényli, hogy a partner vezessen és irányítsa őt is. Szerencsére teljesen alkalmazkodó, az adatlapján szereplő dolgokat hibátlanul vállalja és teljesíti, nem maradt bennem hiányérzet. Kellemes élmény volt, egy amolyan igazi szende szomszédlánnyal, akiből az ágyban kibújik a szubmisszív faszimádó nőstény. Talán egy nagyobb vagy másik lakhely előnyös lenne, hogy ne kelljen spórolni a hangokkal.

Ettől függetlenül azt hiszem nem leszek visszajárója, minden ilyen élmény után (ami bár rettenetesen élvezetes volt) rájövök, hogy jobban szeretem a kezdeményezőbb nőket. De aki egy jól dugható torokra vagy egy kellemes, őszinte, tiszta szub lányra vágyik, annak bátran merem ajánlani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lilla szexpartner beszámolójáról


2022-12-22 07:38:14
Leraktad a névjegyedet az asztalra. Remek írás egy remek randiról.

2022-12-21 19:17:36
De vártam már egy adekvát módon készült regényt, és megkaptam

2022-12-21 15:00:45
Első beszinek egy remek írást rittyentettél ide, gratulálok ! Ahogy Lilla, úgy te sem finyáskodtál,remekül visszaadtad a tali hangulatát. Öszinte soraidat köszönjük. Írj máskor is...
Mutasd mindet