A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Lilith  beszámolója
JÓ szexpartner beszámoló

Lilith

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2016-12-12 00:35:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Inaktív hirdetők reagálásai prémium vendég előfizetéssel olvashatóak.

Beszámoló Lilith +36205782699 84807 szexpartner

kaioshin a 2016-12 hónapi randiján történteket írta meg Lilith hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hirtelen ötlettől vezérelve ráírtam (VTR), tudnánk-e találkozni. Simán ment, rövid egyeztetés után egy óra múlva már nála voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel megközelíteni gyerekjáték, metrótól kb. 5-10 perc gyalog, busszal is lehet eljutni. Parkolás szintúgy könnyen megoldható, fizetős. A navigálás picit trükkös, mert az épületegyüttes belső udvarába kellett bejutni, onnan fel lifttel, de nem volt vészes.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Marina-parti minőség, újépítésű lakás. A franciaágyas hálószobában a tetthely, az ággyal szemben kettő hosszúkás tükör állt egymás mellett. Fürdőszoba rendezett és tiszta, sok tusoló, szájvíz, törülköző adott. Kiemelném még az amerikai stílusú nappalit, ahol itallal kínált és letelepedtünk kanapéra csevegni ismerkedés végett.
Lilith külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Izgalmas, rózsaszínű köntösben fogadott. Arca teljesen okés, hétköznapi, amolyan szomszéd lány effektus. A természetes mosolya még szebbé tette. A testén levő fűzője kihangsúlyozta a nőiességét, kérésre szerintem levenné, de én így kívántam őt. Igen ajánlott az izmos, sportos testeket kedvelőknek, az izmok csak kihangsúlyozták a formás vádliját, combját és a fenekét. Melleit nem láttam nagyon a fűző miatt, de tapintásra normális méretűnek véleményezném.
1. Lilith +36205782699 beszámoló Budapest 84807 erotikus masszázs
3. Lilith +36205782699 beszámoló Budapest 84807 erotikus masszázs4. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-12 00:35:38 erotikus masszázs 848075. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-12 00:35:38 erotikus masszázs 848076. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-12 00:35:38 erotikus masszázs 84807
Action
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ágyon térdelve belekezdtünk az ismerkedős ölelgetésbe, simogatásba, smároltunk, amit odaadóan művelt, erre a lenti főnököm egyértelmű jelzéssel reagált. :-) Mások néha inkább visszahúzzák a szájukat, értem a célzást, nem mindenkinek jöhet be az ember, így általában nem is erőltetem, de ő nem fogta vissza magát, nyelves is volt és ez kedvemre volt. Rövid smárolás és puszilgatás után hátradőltem, belekezdett franciába, golyókkal is foglalkozott, amivel hamar készenléti állapotba hozta a fegyverzetemet. Miután kellőképpen felajzott, kértem, hogy húzzunk gumit, lovagló pózba kerültünk. Vágtázás közepette szenvedélyesen smároltunk, közben foglalkoztam a kemény, izmos popsijával, hol erősen belemarkoltam, hol simogattam, hol próbáltam minél jobban magamra húzni. Ebben a helyzetben biztosan elmentem volna, de szeretnék vele azért egyet és mást is kipróbálni. :-) Átváltottunk kutyapózba, közben figyeltem magunkat a tükörben, sóhajai élvezetesebbé tette a látványt. Na itt elvesztettem a fonalat :-) A sorrendek ettől fogva összekuszálódtak az emlékeimben. :-)
Azt hiszem, misszionárius pózban akartam folytatni, viszont annyit bénáztam az "összeillesztéssel", hogy ott lent eltűnt a keménység és a szűk bejáratát csak kellően acélos szerszámmal lehet bevenni. Ezért visszatértünk a franciára, majd rövidesen kértem, hogy mellém telepedve kényeztessen, eközben simogattam a popsiját, lábát. A feje másik felére igazítottam a haját, hogy lássam, miképpen ügyködik a lenti főnököm újraélesztésén. Később finoman megfogtam a fejét, diktálva az ütemét, a nem mindennapi látvány fokozta a vágyamat, ahh, a falloszomba kezdett visszatérni az élet. Eszembe jutott, hogy szeretném megízlelni az ő gyönyör forrását, így 69-es pózba kerültünk. A puncija zamatos volt, örömest nyalakodtam, közben kitartóan kényeztette a férfiasságomat, egyre keményebbé vált. Ismételten kutyapóz következett, kisvártatva oldalfekvésbe helyeztem őt, a felül levő térde felhúzva, így hatoltam beléje, majd áttértünk másik oldalra is.
Később szóltam neki, meghódítanám a popsiját is, ánusza igazán szűk volt, néhány lökés után attól tartottam, hamar eldurranok, ezért inkább váltottam. Gumicserét kértem, misszionárius pózba kezdtünk, picit magamra húztam, a popsija a combomon támaszkodva, kezemmel időnként megtámasztottam a combját, tehát félig-meddig saroküléses pózban hatoltam belé. E helyzetben fenséges látvány tárult elém, ahogy ajkába harapva, halk sóhajok közepette a mellei föl-le mozognak, megfogtam a lábát, illatát mélyen beszívtam, ettől kanosabb lettem. A szűk puncijától elvesztettem az önuralmat, minél beljebb igyekeztem, annál szűkebb volt. Ellenállhatatlanul tövig toltam, utolért a végzet. Eredetileg arcára szerettem volna élvezni, de nem bírtam visszatartani, kipróbáltam volna a popó izgatást is, de sajnos elrepült az idő. Sebaj, majd legközelebb. :-)
Még volt hátra kb. 10 perc, felajánlotta, hogy megmasszíroz, megköszöntem a figyelmességét, de inkább pihenéssel töltöttük ki az időt. Letelepedett mellém, kellemes társaságnak bizonyult, az egészséges életmódról folytattunk eszmecserét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt volt, kérésére a végén, színes boríték formájában történt. Értékben kedvező, főleg annak fényében, hogy széles kínálat van az alapban, bevállalós csajszi.
Rózsacsokor
kaioshin nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nagyszerű, odaadó, értelmes partner, szolgálatkészen teljesítette az óhajaimat. Külön szimpatikus a részletes bemutatkozása, így aztán a kellemetlen meglepetés kizárva. A kiszolgálás első osztályú, nála szívesen látott vendégnek éreztem magam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lilith szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLilith legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2016-12-27) : A felejthetetlen bőnyálas, kézmentes, a csillagó barna szempár kontrollja mellett végzett csodálatos francia nyelvleckétől kezdve a változatos csókcsatákon át a nagy kedvenc 69- én keresztül egészen az aktusig.

(2016-11-10) : A csodálatos kézmentesen, szemezős, bőnyálas francia nyelvlecke, a rendkívül erős izomzattal rendelkező, a mennyekig repítő szűk, finom, érzékien ,jól reagáló punci..

(2016-10-03) : Először csak körbepuszilgatta , majd belekezdett a franciába. lejjebb kalandozva következett a tasak kényeztetése, ami igen jól esett, majd még lejjebb a popó is sorra került.

nagyon jó: 8db
(2017-01-22) : merev farkamat finom franciában (khmm, szopásban) részesítette. Így elsőre az volt a benyomásom, hogy nem egy virtuóz, hanem inkább egy visszafogottabb barátnő, aki azért mindent megtesz az üdvösségért.

(2017-01-03) : Ezek után helycsere, és hip-hop máris a szájában voltam. Finoman, mélyen bevette, kicsit megfogtam a fejét is, így diktálva az ütemet, de semmi durvulás :) Ezek után misszibe váltottunk, annyira finom és szűk volt,

(2016-12-18) : Földöntúli gyönyörben volt részem, hol gyengéden, hol intenzívebben csillogtatta meg francia tudását. Most is beleborzongok ha visszagondolok rá, ahogy a makkom ott lüktetett forró nyelvecskéjén,

: 12db
(2017-03-21) : Majd az ágy mellett kis simik és puszik mellett oldódtunk kicsit fel. Egyáltalán nem rohant, nem siettette a dolgokat. Aztán az ágyon folytattuk a kirándulást ahol én nyalogathattam igazán finom puncikáját

(2017-03-06) : Felhúztuk a védőfelszerelést, majd újabb helycsere, missziben kezdtük az akciót. Ezalatt már hangosabb tetszésnyilvánításokat kaptam, és folyamatosan puszilgattuk egymást.

(2017-02-19) : Rövid smárolás után elkezdte kényeztetni legkedvesebb szervemet. Kézzel, szájjal, mindenhogyan. Rettentően jól csinálja! Mindenképp a Top 3-ba van nekem a franciája.