Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Lili

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-12-01 05:10:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Kalandór!

Nagyon köszönöm ezt a gyönyörű beszit. Én is nagyon jól éreztem magam veled. Remélem még sok felejthetetlen randink lesz. Szeretettel várlak bármikor.

Beszámoló Lili +36701696058 120037 erotikus masszázs

kalandor_ a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lili már nagyon régóta szerepel a kedvenceim között, de sokáig halogattam a meglátogatását. A halogatás okát így utólag visszagondolva talán az életkornak megadott 39 év, illetve a natúr francia hiánya okozhatta.

Első alkalommal egy hirtelen ötlettől vezényelve hívtam fel Lilit, aki kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és megtörtént az ismerkedős randi.
Az ismerkedés annyira jól sikerült, hogy rövidesen sor került az ismétlésre is. Ez a beszámolóm a második randinkról szól.

Villogott a szabad jelzés amikor felhívtam Lilit.
Röviden elmondtam, hogy nemrégen már találkoztunk, szerencsére emlékezett rám, ami nyilván nagyon jól esett. Megállapodtunk egy másnapi korai időpontban, annyit kért, hogy reggel 9-ig sms-ben erősítsem meg szándékaimat, amit meg is tettem.
Lilivel az egyeztetés egyszerű és zökkenőmentes.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
A GPS ismeri a címet, parkolás a ház mögötti utcában könnyen megoldható.
Elég frekventált hely, így a megközelítés tömegközlekedéssel is könnyen megoldható.

A házba történő bejutás viszont elég fura, az első alkalommal egy kicsit meg is tréfált.
A megadott házszám egy bejárati ajtó fölött van, de bemenni nem ott kell, hanem egy érdekes megoldással a bejárati ajtó mellett van egy másik ajtó is, ahol nincs kaputelefon sem.
Amikor felhívtam Lilit, hogy megérkeztem már nyitotta is az ajtót, a lépcsőn felfele menvén már nyílt is az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lili birodalma egy a célnak tökéletesen megfelelő pici garzonlakás.
Belépve mindjárt a tetthely tárul elénk. Egyterű kis lakás, a nappaliban a masszázs számára egy komoly és stabil masszázságy, az erotikának egy matrac található, amely mellett egy jól elhelyezett tükör van, ami jelentősen fokozza az élményt.
A szobában az öltözködés céljára és a ruha elhelyezésére egy kanapé található még.

A fürdőszobában szerencsére nem kád, hanem tusolófülke van, amely szintén elég kicsi, de egy személy számára pont megfelelő.
4-5 féle tusfürdőből és két különböző flakon Listerin szájvízből választhat a vendég.
A törülközőre külön kitérek mert ilyen nagy méretű és kiváló minőségű és nedvszívó képességű törülközővel még nem találkoztam. Annyira jó minőségű, hogy a második tusoláshoz sem kell új törülközőért könyörögni.
Mindenhol rend és tisztaság, Lili a higiéniára is nagyon ügyel.
Mind a lakás, mind a berendezés a célnak tökéletesen megfelel.

Viszont utólag rájöttem, hogy elkövettem egy elég jelentős hibát azzal, hogy nem használtam Vtr-t. Ugyanis Vtr. használat esetén Lilinél a közös fürdés az alapban van.
Na most egy ilyen 80×80-as méretű tusolófülkében egy közös fürdés Lilivel, az nem lehet semmi.
A szűk hely miatt elkerülhetetlen a vizes testek teljes összesimulása és szoros érintkezése, amely kiegészülve a kezek egymás testén és erogén zónáin történő játékával alaposan felspannolhatja a vendéget.

Lehet, hogy valaki azt gondolhatja, hogy ez már maga a mennyország, de biztosítom, hogy ez még csak a kapuja. Az igazi gyönyör még hátra van
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem szokott különösebb kívánságom lenn a fogadóruházatot illetően, de Lili fogadóruházata most egyszerűen lenyűgöző volt.
Beléptem lakásba, becsuktam az ajtót, felnéztem és megláttam, hogy Lili teljesen meztelenül várt. Nem semmi látvány volt!
Mezítláb /azt elfelejtettem leírni az előző fejezetben, hogy padlófűtés van/, meztelenül a maga teljes természetességében, mosolyogva várt rám egy gyönyörű nő.

A fotói nem sokat árulnak el róla, de élőben egészen lenyűgöző látvány nyújt Lili.
Nagyon szép és mosolygós arca van, ami nekem nagyon fontos.
Tökéletes alak, se nem vékony se nem telt, pont úgy jó ahogy van.
Feszes, sima és nagyon finom tapintású bőr, nekem ez is a gyengém, már csak a finom bőrének a simogatását is nagyon élveztem.
A mellei külön fejezetet érdemelnek. Állítólag történt némi beavatkozás, de én ennek sem látványra, sem tapintásra nyomát sem tapasztaltam. Úgy szép ahogy van, a barna bimbóudvar és a bimbók is tökéletesek.
Az adatlapon megadott adatok teljes mértékben fedik a valóságot, Lilinek nincs semmi takargatnivalója.

Ez alól egy kivétel viszont van, ez pedig az életkor!
Az adatlapon 39 év szerepel, mellette a „valós, ellenőrzött” felírat. Erre az adatra a beszámolóm végén külön kitérek.
1. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 120037 erotikus masszázs
3. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 120037 erotikus masszázs4. Lili +36701696058 beszámoló 2023-12-01 08:59:14 erotikus masszázs 1200375. Lili +36701696058 beszámoló 2023-12-01 08:59:14 erotikus masszázs 1200376. Lili +36701696058 beszámoló 2023-12-01 08:59:14 erotikus masszázs 120037
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Egyéni igények:
5
Hasra feküdtem a masszázságyon.
Az idő rövidségére tekintettel azt kértem, hogy csak a hátamat masszírozza meg. A rendelkezésre álló rövid időben is szakszerűen építette fel a masszázst.

Simító, lazító fogásokkal kezdte, utána következett a gyúrás, amihez megkérdezte milyen erősséggel szeretném? Azt válaszoltam, hogy járok gyógymasszőrhöz is, ezért szeretem az erős masszázst.
És mit ad Isten, tényleg úgy csinálta. Ezen egy kicsit meg is lepődtem, mert nagyon sok lány megkérdezte már tőlem, hogy milyen erősen szeretném, és azt szoktam válaszolni, hogy csinálhatja jó erősen. De ez kimerül abban, hogy pár percig erősebb simogatást kapok.
Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

Lili masszázsa abszolút szakszerű és bizton állíthatom, hogy nem libárért cserélte a svéd masszázstanfolyam elvégzéséről szóló oklevelét.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Belépve az ajtón az üdvözlő puszik és egy kis beszélgetés után letettem a polcra rezsihozzájárulást, majd a fürdőszobába távoztam.
Lili kedvessége és fogadóruházata nagyon felspannolt, aminek a fürdőszobából kijövet látható jelei is voltak. Az egy órás masszázs programoknál minden alkalommal a masszázst szoktam először kérni, hogy mire vége a masszázsnak a kellő hangulatba kerüljek.

Kiléptem a fürdőszobából és megláttam Lilit nem bírtam ki, odaléptem hozzá. Kölcsönös simogatás és puszilgatás közben rádöbbentem, hogy én most olyan idegállapotba kerültem, hogy kínzás lenne ha felfeküdnék a masszázságyra. Ezért azt javasoltam, hogy a matracon kezdjük a programot.
Lili szerencsére nem egy keményvonalas masszőz, aki ragaszkodik tudományának rajtam történő prezentálásához, - volt már ilyenhez is szerencsém -, elmosolyodott és igent mondott. Valószínűleg világcsúcs körüli időt értem el a „hanyatt fekvés matracra” elnevezésű sportágban, olyan gyorsan vágtam le magam a matracra.

Lili finom simogatásokkal kezdett a kényeztetésemhez, majd a testem különböző erogén zónáinak puszilgatásával folytatta.
Kapott a jóból a nyakam, a vállam és a hasam is. A mellbimbóim nyalogatását, puszilgatását és finom szopogatását annyira élveztem, hogy többször is repetát kértem.

Miután kellően kiélveztem a program ráhangoló részét, az olajos flakon után nyúlt és beolajozta magát és engem is. Ebben az áldásos tevékenységben én is segítettem neki, de természetesen nem magamat olajoztam hanem Lilit, főleg a melleit.
Amikor már kellően olajosok voltunk a stratégiai pontokon elkezdte a csúszkáját. Leginkább a melleit használta, járt vele mindenhol. Időnként feljött a számig is ilyenkor visszaadtam a kölcsönt és én puszilgattam a két gyönyörűséget, ami a bimbik érdeklődését is felkeltette, mert megkeményedtek és kíváncsian kikandikáltak az udvarból. Én nagyon élveztem ezt a
tevékenységet, és úgy tűnt Lilinek sem volt ellenére.

Azután fokozatosan egyre lejjebb kerültek a cicik és Lili elkezdte a szerszámomat kényeztetni a cicikkel. Simogatta, ütögette, a makkot dörzsölgette a bimbókkal, betette a cicik közé és kicsit ott is megjáratta. Ezt fantasztikusan csinálta, amit meg is jegyeztem neki, és erre azt válaszolta, hogy volt vendége, aki már a csúszkájától elélvezett.
Szerencsére én nehezebb eset vagyok, így jól viseltem ezt a megpróbáltatást.
Egyszer csak látom Lili oldalra nyúl egy óvszert vesz a kezébe, felhelyezi a szerszám végére és szájjal felgörgeti. Én meg csak néztem a tükörben, nem semmi látvány volt.

Az igen erotikussá sikeredett művelet után megkezdte áldásos tevékenységét. A franciája abszolút finom, lágy és barátnős, minden pornós elemet nélkülöz.
Igen változatos, a nyelvével különféle varázslatokat végez, amit részletezni nem tudok, mert nem láttam, csak éreztem.
Az ajkaival valahogy a makkot is stimulálja, időnként jó mélyen is beveszi, a kezeit csak a tartáshoz használja. Annyira finom volt ez a lágy francia, hogy szinte folyamatosan remegtem. Ezt nagyon ritkán tapasztaltam eddig, főleg ilyen hosszú ideig.

Ezt a remegős, csúcsközeli állapotot órákig el tudtam volna viselni, de csak egy órás volt a program és éreztem, hogy most már csúcstámadásnak kell következnie. Az első randinkon megkértem Lilit, hogy a keze legyen a serpám, aki segít majd feljutnom a csúcsra.
Ilyen serpával nagyon élvezetes volt a csúcsra jutás már akkor is, de most úgy gondoltam megpróbálom serpa segítsége nélkül is bevenni a csúcsot.

Ezért a csípőmmel finoman el kezdtem mozogni és szerencsémre Lili szavak nélkül is azonnal megérezte, hogy mit szeretnék. Felvette a ritmusomat a szájával, és így a közös mozgással repített a csúcs felé.
Na ez így együtt már bőven elég volt és hatalmasat élveztem. Volt némi hangoskodás is, de ez itt senkit nem zavart.
Az élvezetemet és a jólétemet Lili azzal fokozta, hogy még hosszú percekig a szájában tartott és finoman levezetett.

A sikeres csúcstámadás után néhány percig aléltan feküdtem és Lili odafeküdt mellém.
Ekkor gondolkodóba estem, hogy a hátralévő 10-15 percet így egymás mellett fekve töltsük el, vagy sor kerüljön a program elején elmaradt masszázsra. Végül némi hezitálás után úgy döntöttem, hogy nem fosztom meg a hátamat Lili jótékony kezeitől, ezért felmásztam a masszázságyra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Úgy tudom Lilinél nincsenek extrák, szokásom szerint az elején tettem le.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Aki még nem unta meg és eljutott idáig az olvasásban, az azt hiszem választ kapott a beszámoló elején leírt fenntartásaimra.

Életkor
Lili adatlapon szereplő életkora 39 év, amit adminék ellenőriztek is.

Először is szeretném leszögezni, hogy egészen biztos vagyok abban, hogy Lili nem egy afrikai országból származó labdarúgó.
Az okmányaiban lehet, hogy 39 év van feltüntetve, de aki személyesen találkozik vele az megállapíthatja, hogy ez egy erősen eltúlzott szám, a tényleges életkor az max. 30 lehet.
Az afrikai labdarugók esetében ez éppen fordítva van, a papírjaik szerint 30 évesek, a valóság pedig inkább 40.
Lili azért ellenőriztette az életkorát, mert nincs titkolni valója.
A megadott életkorához képest kb. 10 évvel fiatalabbnak látszik. Ezt köszönheti egyrészt a genetikának, másrészt a rendszeres edzéseknek. A Covid előtt edzőterembe járt, most otthon végzi az edzéseket, szemmel láthatóan átütő sikerrel.

Javaslom, hogy azon kollégák, akik életkor szerint szűrnek és +35-öt állítanak be, mert a tapasztaltabb korosztályt és az ehhez tartozó külsőt kedvelik, nagy ívben kerüljék Lilit.
Ha valaki szeret szép húsos pocakot simogatni és puszilgatni, esetleg imádja a kissé már gravitáló mellek himbálózását, vagy ha esetleg arra indul be, hogy a méretes és puha popsikat apró ütögetésekkel remegtetni tudja, azok Lilinél rossz helyen járnak, mert ilyen irányú vágyai biztosan kielégületlenek maradnak.
Én szóltam.

Óvszeres francia
A bevezetőben azt is írtam, hogy kicsit tartottam attól, hogy az óvszeres francia nem ad olyan élményt, mint a natúr. Ez a feltevésemet Lili alaposan megcáfolta, mert az általa nyújtott élményt egyáltalán nem csökkenttette a gumi. Sőt!
A "sőt" az én esetemben azt jelenti, hogy csak a NFVSZ-t vállaló lányokhoz járok, és az általában plusz * virágszálat jelent. Azért választom ezt opciót, mert engem borzasztóan frusztrál, ha a francia közben arra kell figyelnem, hogy időben szóljak majd, és nehogy akaratlanul is elélvezzek. Ez a frusztráció nálam nagyban rontja az élményt.

Lilinél ilyen gond nincs, addig remegtem és húztam el az élvezést amíg csak tudtam, majd szinte önkívületben élveztem a gumiba.
Ráadásul még hosszan, egészen a teljes megnyugvásomig a szájában tartott.
Lilinek egészen kiváló a technikája én semmilyen hátrányát nem éreztem az óvszernek. Viszont sokkal biztonságosabb.

Mivel Lilinek eddig még nem volt Istennő besorolása, arra jutottam, hogy ezt a hiányosságot ezen beszámoló megírásával pótlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-14 19:35:22
Nem untam el, mert jó és gördülékeny a stílus, plusz infótartalom is van bőven. Köszi, hogy megírtad!

2023-12-14 17:41:04
kurvajó beszámoló. Van benne szubjektív élmény, és sok a tényszerű leírás. Jó a kommunikáció a szolgáltató-kliens között. érzelmileg is jól hangolódik. csábító leírás ösztönzött.

2023-12-03 07:26:31
Nagyon jól, részletesen megírt lila beszámoló. Lili egy különleges hölgy.Valóban megérdemli ezt a szép írást a randit okról. Az életkora? :-) 30 múlt, de ezt mindenki döntse el maga, aki meglátogatja, mert nem szabad kihagyni. Gratulálok a randitokhoz, remélem lesz folytatás

2023-12-02 20:20:19
Kimeritő írás, gratulálok az átélt élményhez! Életkor kipipálva, gumis francia szintén, a Hölgy *valamit* tud....

2023-12-02 17:40:05
Szerintem is kicsit túlkomplikáltad ezt az életkor kérdést.
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

nagyon jó: 8db
(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 3db
(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

(2022-03-11) : Masszázs közben jól elbeszélgettünk, oldódott -ha volt egyáltalán- a feszültség. Sok mindent megtudtunk egymásról. A kezei ügyesek nagyon. Nem sportmasszázs erősségű, de a hátamon és lapockánál lévő letapadásokat jól tudja oldani. Derekamnál és vállamnál is többet időzött. A vádlimat sajnos szinte teljesen kihagyta volna, de külön kérésre természetesen visszatért oda is.