Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lili

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-07-11 22:40:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Thomasino!
Köszönöm, ezt a csodás beszit, melynek olvasása közben újra élhetem találkozásaink minden pillanatát.Mindíg meg tudsz lepni színes egyéniségeddel, jó humoroddal, kedvességeddel. Remélem még nagyon sokszor láthatlak.

Beszámoló Lili +36701696058 118641 erotikus masszázs

Thomasino a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon szoktam időpontot egyeztetni személyesen Lilivel. Telefonját ő kezeli, ezért nem mindig tudja fogadni hívásomat. Amint ideje engedi vissza szokott hívni, megcsörget. Amint tudom gyorsan visszahívom, és időpontot egyeztetünk. Eléggé be vannak táblázva a napjai így néhány nappal mindig előre jelzem mikor szeretnék menni hozzá. Kedvesen elcseverészünk és időpontot egyeztetünk, illetve megbeszéljük a welcome ruházatot. De erről majd később.....
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Autóval szoktam menni, parkolást egy utcával lejjebb az
Uzsoki Utcai Kórház előtt szoktam lebonyolítani, sajnos fizetős mint majdnem mindenhol. Innen 3 perc séta a cím. Elsőre kicsit nehéz megtalálni, mert elég sok kapu van egymás mellett. De telefonon segítséget lehet kérni Lilitől akinek nehézséget okozna az odatalálás. Másodszorra már rutinból megy minden. Néhány lépcső kell felmenni a rendelőbe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás Zuglóban, Nagy Lajos király útján található. Kicsi olyan mint egy stúdió apartman. Kicsiny fürdőszobával mellette külön WC- vel.
Fürdőben zuhanykabin két embernek épp megfelelő. Hogy miért kettőnek? Mert VTR foglalás esetén közös fürdés Grátisz, amit nem szabad kihagyni.
Szobában kanapé, masszázs pad és egy nagy matrac található, mellette nagy tükör a jobb rálátás érdekében.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lili egy nagyon csinos ápolt nő. Formás sportos alakja, selymes, illatos bőre, barna szemecskéi kedves mosolya engem mindig elvarázsol. És azok a cicik.....nem lehet velük betelni. A körte formájú keblek éppen, hogy elférnek egy méretes tenyérben melynek szétnyitott ujjai közül kikandikálnak a mellbimbók és a nagyobbacska udvarai. Szépen állnak és csak vonzzák a tekintet. Hozzá kell tennem, hogy van némi plasztikai rásegítés, de megmaradt a természetes forma és fogásra is telesen rendben van. Szemnek se bántóak a beavatkozás nyomai, sőt avatatlan még észre e veszi, hogy nem a természet ajándéka. Én nem vagyok híve a plastic-nak, de ez kifejezetten jól sikerült. Feneke alkatához mérten arányos, feszes. Puncija és annak kicsiny szirmacskái hívogatóan kínálják magukat egy kis nyalakodásra. Hirdetésben szereplő képei abszolút tükrözik a valóságot.
1. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 118641 erotikus masszázs
3. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 118641 erotikus masszázs4. Lili +36701696058 beszámoló 2023-07-12 09:10:48 erotikus masszázs 1186415. Lili +36701696058 beszámoló 2023-07-12 09:10:48 erotikus masszázs 1186416. Lili +36701696058 beszámoló 2023-07-12 09:10:48 erotikus masszázs 118641
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Megérkezésemkor mindig a kért ruhába szokott fogadni, amitől mindig én szoktam megszabadítani. Ezután némi simogatás és puszilgatás után közös tussolás. Ezt követően a masszázs szokott következni általában. Máskor a végére kerül valamilyen okból kifolyólag. Mivel már régi törzsvendége vagyok, így már kölcsönösen masszírozzuk egymást. Nagyon szereti ha finoman átmasszírozom. De itt senki nem az én tudásomra kíváncsi hanem Liliére, ezzel folytatnám.
Masszázsa alapos, kellemes, ellazító. Olajat szokott használni, de kérésre krémmel is végzi. Masszázs közben kellemesen elbeszélgetünk, jó beszélgető partner. Fordulást követően már erotikusabb rész következik. Itt már izgatóbb mozdulatok is vannak, először kis benyúlásokkal, majd átvált a rudazat kényeztetésbe, amit kézzel majd szájjal végez. Masszirozás közben olajos cici masszázs kapok, amiből az arcom sem marad ki. Na itt szoktam én is bekapcsolódni a játékba. eddig bírom tartani magam. Szájra puszikkal majd csókolózásba folytatjuk. Szép lassan lejjebb csúszik rajtam és farkincám is kap a jóból.
Levezetés
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Kényetetésnél mindkét kezét használja. Szépen masszírozza a zacsit és a golyszikat, míg a másik kezével makkomat szokta izgatni.
Én közben hol a cicikkel foglalkozom hogy a punciját simogatom. Egy idő után megkérem feküdjön a hátára, hogy én is kényeztethessem őt, meg persze én is élvezkedhetek rajta.
Beletemetkezem szirmai közé és szép lassan elkezdem birtokba venni punciját. Érzéki nyelvmunkával izgatom kívülről befelé haladva majd csiklójára összpontosítva lefetyelem és szívogatom kelyhecskéjét. Tempót fokozva egyre szaporább légzéséről tudom ,hogy munkám nem hiába való. Kezecskéit fogva érzem szorításából, hogy már nem sok kell neki a boldogsághoz. Persze nekem is boldogság, hogy munkám gyümölcs hamarosan beérik és egy ilyen gyönyörű nőt kényeztethetek. Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat. De ez az élvezettből semmit nem vesz el, mert Lili technikája nagyon kifinomult és érzéki. Ebből kifolyólag nem is kell sok a végső kapitulációhoz. Aléltan fekszem miközben mellém fekszik és összebújva pihegek mellette, közben kapok egy kellemes simogatást puszikkal fűszerezve.
Kell ennél több? Ha igen akkor még lehetőség van még egy levezetésre aki a hosszabb programot válassza és van még vér a farkába. Ha nincs Lili ezen is segít, mert isteni kezei között hamar megjön az inger a második menetre.
Kis csevegést követően ismét közös fürdés következik némi levezetéssel, kölcsönös szappanozással kellemes puszikkal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre az asztalkára teszem, kicsit megtoldva.
Rózsacsokor
Thomasino nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Személyében sikerült megismerne a kedves csodás alakú nőt. Mindig a kedvembe jár és barátnős szeretettel vár. Rendszeres vendége vagyok.
Ajánlom mindazoknak akik egy érzéki, lágy, erotikus nővel szeretnék eltölteni hosszabb, rövidebb időt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 21:42:44
Hangulatos, metaforákkal tele tűzdelt beszámoló.

2023-07-12 20:36:19
Gratulálok. Ez egy nagyon szépen megírt beszámoló. Sokan tanulhatnak tőled.
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 4db
(2022-12-21) : Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, a

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 8db
(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 4db
(2024-03-03) : Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza.

(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.