Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lili

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-12-21 23:08:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Bourges!

Örülök hogy megismerhettelek.
Köszönöm ezt a csodállatos beszámolót. Remélem mihamarabb újra látlak.

Beszámoló Lili +36701696058 116567 erotikus masszázs

Bourges a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Lilivel, aki már jó ideje a kedvenceim között volt, de csak most tudtam hozzá eljutni, korábban már beszéltem telefonon. A beszámolói mind pozitívak voltak és a telefonban is tetszett nekem a hangja, a stílusa. Ezért most már csak egy időpontot egyeztettünk másnap délre. Aznap szerencsém is volt vele, mert még így is első vendége lehettem, aminek viszont örültem, mert én szeretek lehetőség szerint aznap első vendég lenni, az adott hölgynél.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az M3 zuglói kivezető szakasza közelében található ez a barátságos szalon. Villamosok és buszok is elhaladnak a közelben. A megállóktól pedig nem kell sokat gyalogolni Lili búvóhelyéig. A parkolás azonban fizetős a kocsival érkezőknek! Ezt viszont érdemes komolyan venni. Még a nyáron történt, hogy a közeli, Postán volt dolgom és nem voltam elég körültekintő, mert csak két csekket akartam gyorsan befizetni, de mire végeztem a Mikuláscsomag már ott is volt az ablaktörlőm alatt!!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület kapujából felhívtam a leendő masszőzömet. Pontosan azt kell tenni amit mond, majd ezután pár lépcsőfokon fellépdelni a kezelőjébe! Most még nincs minden a helyén, csak nemrég óta rendel itt, de minden szükséges kényelmi, berendezési tárggyal jól felszerelt helyre érkeztünk! Egy tágas apartman lakás ez, ahol a nappali és jobbra a konyha is egy légtérben vannak. Ettől jobbra pedig a zuhanykabinos fürdő, akár két embernek is, tusfürdőkkel, szájvizekkel feltöltve, mellette pedig a toalett. Kényelmesen elfér itt a sötét színű bőrkanapé a ruháknak, középen a masszázspad, mögötte pedig egy széles, gondosan előkészített tatami. Mellette a falon egy nagyméretű tükör, amit kék színű, led lámpa füzérrel vettek körbe. Mindkét fürdésemhez tiszta, száraz törölközőket kaptam. A padlófűtéses, légkondícionálóval felszerelt szobánkban kellemes meleg volt. Ez tehát minden tekintetben ideális kuckó, egy masszázzsal egybekötött, erotikus kényeztetésre!
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtónyitás után döbbenetes hatást gyakorolt rám Lili. Ott állt előttem magas sarkúban, tanga alsó felsőben, egy kifejezetten szép arcú, csupa derű, bomba nő! Sokkal szebb élőben, mint amit a fotói, első látásra sugallnak! Csábos mosolya, nőies kisugárzása szinte letaglózott engem. A gyönyörű keblei pedig majd ki buggyantak a kosárból. Feszes bőr, formás kemény popsi, izmos lábak. Az életkora, súlya, magassága mind reálisak. A kellemes tapintású selymes finom bőrét jó volt simogatni, magamhoz húzni és megölelni őt. Ami viszont nem jön át a képeiről az a csupa derű bájossága, a gyönyörű szemei és a rendkívül barátságos természete! És még valami, ami a hozzám hasonlóknak esetleg fontos információ lehet: Lili valóban nem dohányzik!
1. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 116567 erotikus masszázs
3. Lili +36701696058 beszámoló Budapest 116567 erotikus masszázs4. Lili +36701696058 beszámoló 2022-12-22 09:04:10 erotikus masszázs 1165675. Lili +36701696058 beszámoló 2022-12-22 09:04:10 erotikus masszázs 1165676. Lili +36701696058 beszámoló 2022-12-22 09:04:10 erotikus masszázs 116567
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Amikor már túl voltam az első pozitív sokkon, amit a látványa okozott nekem, megfogtam mindkét kezét, a szemébe néztem és megkérdeztem tőle, hogy szimpatikusnak talál e engem és van e akadálya a kölcsönösségnek? Kedves mosollyal mondta, hogy igen, minden rendben van velem. A csók nála csak egy esetleges opció, ami meglehetősen személyfüggő.

Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, ami most kifejezetten jól esett nekem. A combjaimat, derekamat, hátamat alaposan átgyúrta, de a nyakamat, vállaimat, karjaimat sem hagyta ki. Eközben szinte folyamatosan diskuráltunk, mert ő nem mellesleg, remek beszélgetőpartner is.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A tatamira vonultunk át a folytatáshoz. Szerintem kellett nekünk az a fajta verbális petting, ami a masszázs alatt zajlott, mert most már sokkal fesztelenebbül csordogáltak az események. Oldalt feküdtünk és kölcsönös simogatásokkal, szájra puszikkal kedveskedtünk egymásnak. Először én indultam el, hogy felfedezzem Lili testét. A nyakát, fülét puszilgattam, majd a méretes ikreinél elidőztem egy keveset, mert öröm volt velük játszadozni, szopogatni őket. Végül a hívogató puncusánál kötöttem ki, ahol finom lassú nyelvelésekbe kezdtem. A reakcióit figyelve aztán ezt az intenzitást hol fokoztam, hol pedig visszavettem belőle. A tükörből sasoltam időnként a, hogy mi tetszik neki, miközben ő az ikreit cirógatta és egyre szaporábban sóhajtozott. Egyszer csak felerősödött a hangja, a fejemet az ágyékára szorította majd elreppent az én kis drágaságom.

Hagytam lenyugodni, miközben mellé feküdtem. Az én kis szeretetbombám hozzám bújt és úgy elkezdett velem smárolni, hogy alig kaptam levegőt. Majd lejjebb csúszott és beolajozta a kebleit. Egy olyan vérpezsdítő csúszka masszázst kaptam tőle, hogy a középső testrésem egyből haptákba vágta magát. A gyönyörű szemeivel mindeközben végig kontrol alatt tartott, mert érezte, hogy most azt tehet velem, amit csak akar. Nyúlt is egyből a gumiért, amit a szájával varázsolt rám egy szempillantás alatt és azzal a lendülettel elkezdte szopizta az ezredest. Nyílván natúrban jobban szeretem én is, de tudomásul kell venni, hogy nála ez csak így működhet. Változatos technikával tette mindezt, időnként teljesen elnyelt, miközben az olajos újaival a zsákomat morzsolgatta. Nyílván valóan ezt nem lehetett sokáig bírni és amikor újra mélytorkozott nekem telelőttem a kaucsukot. Most már kisebb intenzitással ugyan, de tovább cumikázott nekem mind addig, amíg elkezdtem puhulni. Gumi le, majd letörölgetett és ismét mellém bújt. Imádom ezeket a pillanatokat, amikor jól eső érzésekkel, kölcsönösen elernyedve, konstatáljuk, hogy szép az élet és sikerült egymást, ha csak egy kurta időre is, boldoggá tennünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A 1,5 óra tiszteletdíja * szálból álló rózsacsokor volt, extrákról pedig nem tudok. Ezt én így teljesen korrektnek gondolom!
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32, két órás randira 44 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Biztos vagyok benne, hogy mi nem most találkoztunk utoljára. Viszonylag ritkák ugyanis az ilyen jellegű szerencsés felfedezéseim, amikor egy hölgy így megérint engem. Lili ezúttal felejthetetlen élményekkel ajándékozott meg engem, ezért mielőbb szeretnék majd nála repetázni!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-16 12:40:14
Izgalmas írás egy nem mindennapi randiról.

2023-04-03 07:45:45
Ilyen egy jól megírt beszámoló egy tökéletes randiról. Se több, se kevesebb, minden benne van. Gratulálok. Lili már csak ilyen, ha megtaláljátok a közös hangot....
Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-01) : Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

felejthetetlen: 4db
(2023-07-11) : Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat.

(2022-11-05) : Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs?

(2022-09-28) : Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már.

nagyon jó: 8db
(2022-11-03) : Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni.

(2022-09-09) : Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is.

(2022-09-02) : Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak.

: 4db
(2024-03-03) : Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza.

(2023-10-27) : Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében

(2023-10-20) : Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.