Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-10-21 22:52:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm!Várlak szeretettel vissza:)
Puszillak

Beszámoló Leóna +36702683024 119644 szexpartner

Lali68 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
A randi előtt pár nappal hívtam,nem vette fel de írt sms-t és ezután már csak így értekeztünk.Nagyon rugalmas és türelmes volt mert kétszer is módosítottam az időponton,de Ő alkalmazkodott Hozzám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem a III. kerületbe,a GPS odavisz,kis keresés után találtam parkolót.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panelház,a lakásban rend és tisztaság,fürdő viszonylag kicsi,de minden van amire szükség lehet. A szobában jó nagy franciaágy,kellemes félhomály,a TV-ből zenecsatorna szól.
Leóna külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képeken kétséget kizáróan Ő van.Magas, jó alakú nő,szép nagy szilikon mellekkel,a punci fazonra igazított.Fekete fehérneműben fogadott ami hamar lekerült Róla.Szerettem a bársonyos testét simogatni mindenhol.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 119644 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 119644 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-10-24 09:39:49 erotikus masszázs 1196445. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-10-24 09:39:49 erotikus masszázs 1196446. Leóna +36702683024 beszámoló 2023-10-24 09:39:49 erotikus masszázs 119644
Action
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Érkezésemkor puszival fogadott,gyors vetkőzés,fürdő és ott álltunk szemben egymással.Szenvedélyes csókolózással kezdtük a randit,Leóna úgy csókol, de úgy.Teljesen átadja Magát az élvezetnek,átölelt,húzott Magához.A fenekét simogattam először majd átöleltem úgy csókoltam.Kihámoztam a kis fehérneműjéből és a melleit is kezelésbe,kézbe vettem,majd a punciját simogattam és ujjaztam.A csókcsata közepette Ő is rátalált a farkamra és azt markolászta,jó kemény lettem tőle.Megfordult lehajolt és a fenekét hozám nyomta,megfogtam a derekát és a péniszemet a popsijához nyomva mozogtam.Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.Aztán felült az ágyra úgy folytatta,majd kért,hogy feküdjek az ágyra,mellém térdelt és szopott tovább.Behajolt a combom közé a zacskómat nyalogatta és a golyóimat is bevette a szájába, majd a makkot szopogatta.Én meg csak néztem,hogy mi van és a fenekét és a hátát simogattam közben, na meg a puncit is elértem időnként.Fordultunk és Ő került a hátára,Én meg a combjai közé,széttette a lábát és elém tárta a vagináját.Fazonra igazított,kicsit borostás punci,szép nagy csiklóval.Öröm volt nyalni,el is időztem is itt jó sokáig,ujjaztam is,de ezt nem nagyon szereti ezért nem erőltettem.Gumihúzás után így szemből hatoltam Belé,kért,hogy az elején finom legyek aztán már mehet bátrabban,hát Én bátor voltam.Elé térdeltem és szép lassan mozogtam Benne aztán fokoztam a tempót és jó nagyokat löktem Rajta.Húzott,magára így teljesen ráfeküdtem és csókolóztunk,vadul,szenvedélyesen ,hú de jó volt!Aztán a lábait a nyakamba vettem úgy dugtam,majd megfogtam a bokáit és széthúztam őket,néztem ahogy a farkam jár Benne.Lovaglás közben a fenekét fogtam és húztam Magamra,nagyokat sóhajtott,azt hittem elélvez de sajnos nem.A melleit is maszíroztam közben aztán a számba vettem és szopogattam őket.Feltérdelt az ágyon Én pedig mögé és hátulról folytattuk,talán most ez volt a legjobb póz.Simogattam a popsiját, és járattam Benne a szerszámomat,megfogtam a derekát és Őt mozgattam Magamon.Kértem,hogy hasaljon le és így is csináltuk egy kicsit,simogattam a fenekét ,a derekát,a nyakát csókoltam.Lehúztuk a gumit a hátamra feküdtem és ismét orális játékba kezdet de most nem ez volt a jó pozíció.Fordultunk és Ő került alulra,mellé térdeltem így adtam a szájába a játékszert.Ő közben csiklóját izgatta,majd Én is besegítettem.Nagyot élveztem a cickókra,mire Leóna megjegyezte"jó sok volt Benned,Nekem tartogattad?".Hát igen.Meztelenül kisért az ajtóig,meölelt,megsimogattam a fenekét,kis csók és eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órát voltam,extrát nem kértem,mert Ő maga az.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Leóna egy aranyos, kedves nő de ha belelendül tud nagyon szenvedélyes és vad is lenni.Én nagyon jól éreztem Magam,titkon remélem,hogy egy kicsit Ő is!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-07-12) : Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte. Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek,

: 21db
(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.

(2023-07-04) : A franciája valami csodálatos! Ahogy a szájával kényeztette a farkam, azt tanítani kellene a fiatalabbaknak. Teljesen beveszi, az egész farkamat kényeztette, nemcsak a végét. A mélytorok valóban az. Átlagnál picit nagyobb a méretem, de simán eltüntette a szájában a teljes farkamat.