Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-23 21:38:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Laura +36300961985 121026 szexpartner

thomas235 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Régóta húztam halasztottam, hogy megírjam ezt a beszámolót, de úgy éreztem jól esne Laurának, ha kapna még egy “Istennő”-s értékelést a sok másik mellé. Előre kell bocsátanom, hogy ez a beszámoló nem egy látogatás, hanem három alkalom összesítése lesz.
Az egyeztetés könnyen ment, telefonon beszéltünk, ahol Laura nagyon kedvesen elmondta (a legelső alkalommal) milyen programlehetőségek vannak, majd időpontot egyeztettünk. Egyébként már az első beszélgetésünk is rendkívül közvetlen volt és nagyon tetszett Laura személyisége, ami egy nagyon jó találkozót ígért számomra.
Elképzelhető hogy nem mindig tudja egyből felvenni telefont, de olyankor nagyon diszkréten visszacsörget, amikor már alkalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Számomra teljesen megfelelő, a cím könnyen megtalálható, parkolás az utcán fizetős, eddig még relatíve könnyen találtam helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tökéletesen tip-top állapotú, tiszta, nagyon jól felszerelt, kényelmes ággyal, nagy fürdőszobával, ahol mindenféle tusfürdő, szájvíz, dezodor és minden ami kellhet megtalálható. Ezenkívül van még egy infraszauna is, hogy teljes legyen a Laurával töltött wellness-élmény.
Laura külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek számomra egy szőke hajú, elegáns, nagyon szexis alkatú, kívánatos hölgyet mutattak, gyönyörű cicikkel. A valóságban azonban ennél még sokkal de sokkal jobb az összhatás, Laura egy igazi tünemény, kék szemekkel, élénk tekintettel, huncut mosollyal (ez kifejezetten tetszik) és páratlan közvetlenséggel és természetességgel megfűszerezve, amellyel már az első alkalommal is olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást.
Alakja számomra a tökéletes kategória, igazi nőies, formás izmos lábakkal (sokat sportol ezt tudom), feszes fenékkel és gyönyörű, formás cicikkel, amelyek érzékenyek, jól reagálnak a kényeztetésre, gyakorlatilag mint a nagykönyvben.

Azt hiszem elmondhatom, hogy leveszi az embert a lábáról, ha meglátja. Engem levett az biztos.

Az öltözködéséről csak annyit, hogy eddig kétszer egy szexis mini ruhában és legutóbb csak egy törölközőben várt, biztos, hogy nagyon szexi lehet egyéb ruhákban is, de nekem a legjobban meztelenül tetszik… :)
1. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 121026 erotikus masszázs
3. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 121026 erotikus masszázs4. Laura +36300961985 beszámoló 2024-03-25 08:07:44 erotikus masszázs 1210265. Laura +36300961985 beszámoló 2024-03-25 08:07:44 erotikus masszázs 1210266. Laura +36300961985 beszámoló 2024-03-25 08:07:44 erotikus masszázs 121026
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amikor megérkeztem a ház elől hívtam, azonnal megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat és egy percen belül már Laura előtt álltam. Mindig nagy ölelést és puszikat kapok ilyenkor ez kifejezetten jól esik. Majd cipő le és be a szobába. Itt hangulatos fények, kellemes halk zene és egy tökéletes hölgy fogad, akivel mindig egy pár perces ráhangolódó beszélgetéssel indítunk, kivel mi történt az elmúlt időben stb. stb.
Majd kapok egy friss törölközőt és irány a fürdő, ahonnan egy gyors és alapos tusolás, szájvíz, dezodor kör után sietek vissza a szobába.
Általában ilyenkor állva egy nagy öleléssel, finom simogatásokkal, puszikkal kezdünk egymásra hangolódni. Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni.
Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre. Nagyon szeretem ezt a részt, imádom simogatni és puszilgatni Laura selymes, jó illatú bőrét, nyakát, a ciciket és bármilyét, amit érek.
Majd Laura ezután kissé széttárja lábait és én elindulok egyre lefelé, míg el nem érek a gyönyörök kapujához. Hibátlan és nagyon finom, érzékeny puncija van, amit élmény kényeztetni. Finoman kezdek hozzá, majd szép fokozatosan növelem a nyelvcsapások intenzitását, eközben Laura finom, halk nyögésekkel és lágy csípőmozgással jelzi, hogy jó úton kezdek járni. Kis idő múlva a hanghatások és a csipőmozgás fokozódik és Laura teste megfeszül, eléri a csúcsot. Ez szerintem gyönyörű látvány ilyenkor.
Majd pár perc pihenő és simogatások után viszonozza számomra is a kényeztetést. A francia tudása (is) fantasztikus és rettentő érzéki. Mindig finoman, lágyan kezdi majd fokozza egyre jobban, közben nem hagyja ki a golyók környékét sem. Más jelző nem jut eszembe, minthogy tökéletes, semmi pornós, mélytorkos dolgok csak a lágy érzéki szopás, hibátlan.
Majd gyorsan védőfelszerelést pattintunk merev bajtársamra, és ilyenkor jön a kérdés Laurától “hogy szeretnéd?”. Őszintén, vele bármit és bárhogy, mindenhogy tökéletes az élmény. A kedvencem amikor szemből meglovagol, mert ilyenkor tudom finoman csókolgatni a nyakát és a ciciket, illetve az oldalsó tükörben lehet mozizni is, ahogy tekergeti rajtam a csípőjét, amely csak fokozza az élményt. Majd pózváltás és oldalról egymásba fonódva, esetleg kutyapózban hátulról szoktuk folytatni, de első menetben itt már elélvezek és az utódokat a gumiba lövöm. Laura ilyenkor mindig hagy pár percig magában lenyugodni, semmi kapkodás, majd gumi le, törölközés.
Ilyenkor egy kicsit még egymást átölelve finoman simogatva fekszünk az ágyon és beszélgetünk.
Hosszabb programoknál ilyenkor van lehetőség szaunázásra, amit érdemes kipróbálni, nagyon jó, mintha egy wellness szállodában lennél.
Majd ezt követően Laura felajánl egy finom lazító masszázst, amit mindenképp megéri elfogadni, mert nagyon profin, közepesen intenzíven csinál, de érződik rajta, hogy nem csak simogatja az embert, hanem szakszerű hozzáértéssel masszírozza át az egész testet.
Ezután jöhet a második menet, amit az elsőhöz hasonlóan Laura egy fantasztikus franciával indít, majd gumi fel és szex több pozícióban.
Mindkettő aktus maximálisan barátnős hangulatú sok öleléssel, puszikkal extrázva, számomra tökéletes és mindig felejthetetlen élmény. A hátralevő időben egy kicsit még beszélgetünk, ilyenkor rá szoktam kérdezni, mennyi időnk van még, de Laura ezt mindig lazán kezeli, sosem szól érte, persze nem szabad ezzel visszaélni.
Befejezésként lehetőség van még egy gyors tusolásra, ezután öltözés és búcsú puszik, ölelések Laurával majd visszatérés a valóságba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás mindig diszkréten zajlik, extra az egészben Laura maga :).
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összességében nagyon örülök, hogy találkoztunk és hogy egy ilyen csodálatos, okos, intelligens, érzéki teremtéssel tölthettem immáron a harmadik randevút. Laura személyisége és hozzáállása egészen magával ragadó és egyedülálló. Engem teljesen levett a lábamról, és izgatottan várom a következő találkozókat.

A többi férfitársamnak természetesen csakis ajánlani tudom, de két feltétellel: 1. Kérek mindenkit, udvariasan, tisztelettudóan, igazi hölgyként bánjon Laurával, tessék maximálisan megbecsülni, hogy egy ilyen kincs van közöttünk. 2. Önző vagyok és időpontot csak úgy foglaljatok, hogy nekem is maradjon szabadon :).

Laura, minden eddigit hálásan köszönök, örülök, hogy ismerhetlek és remélem, hogy nagyon sok közös élményben lesz még részünk és a következő randinkat rövidesen megejthetjük.
Remélem, tudod ki vagyok :)
Webmesteri megjegyzés
Jobban örülünk konkrét randinak mint általánosságnak, de hordoz információt, ezért kitesszük.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2024-04-01 21:22:52
Korrekt, sok infót tartalmazó írás, eléri a szintet mely miatt jónak tekintem. De egy kérdésem lenne. Hogy hiányozhat mégis belőle a személyesség? Inkább olyan jópofi hangulat árad belőle. Ez nem lenne baj, de Laurát igy nem lehet 'elképzelni' ... Főleg ha ennyire óvód.

2024-04-01 10:45:20
Jól megírtnak értékeltem, mert a szövegezés hibátlan és az írásba "lett beletéve energia". De ez a több alkalmat összefogó, általános tartalom egyáltalán nem tetszett.

2024-03-26 17:19:14
Nagyon jó minden részletre kitérő beszit írtál.Nekem is eszembe jutott egy közhelyes mondat a másik oldalon szokták elsütni:"Nem ajánlom senkinek megtartom magamnak" én is megtartanám de ez nem így működik.

2024-03-26 08:31:12
Számomra hordozott fontos információkat az írásod és a stílusa is tetszett.

2024-03-25 22:04:03
Összegyűjtöm az összes elcsépelt közhelyet, és írok egy beszámolót, amibe beleteszem mindet. Csak még nem találtam meg a hirdetőt, akit "megtisztelnék" ezzel... max. elmegyek egy szexbabához.
Mutasd mindet

FunkciókLaura legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 4db
(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.

(2023-07-09) : A francia ágyon kaptam beszélgetés közben egy masszázst, majd bujálkodtam csodás keblein, testén. Rendkívül érzékeny, s jól reagáló az origója, csak a rendkívül finom bánásmód való neki. Orális kényeztetése fenséges! Ügyes is, figyel is rád, meg tényleg a kellemes finomságra törekszeik, amiben messze nem kezdő, mondhatni nagymester.