Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-02 12:31:47

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Tiborpeter!
Köszönöm szépen a NAGYON JÓ beszámolót!
Érkezésedkor erősen feszült állapotban voltál,mely a kezdeti percekben hatással volt mindkettőnkre.
De az idő múlásával,sikerült ezt feloldani,és kellemesen eltölteni a számunkra rendelkezésre álló időt!
További szép estét kìvánok neked!
Puszi
Laura

Beszámoló Laura +36300961985 118876 szexpartner

Tiborpeter a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Laura elfoglalt, ettől függetlenül elérhető telefonban, VTR-en és üzenetben is, itt a portálon. Könnyű elérni, de nem könnyű időpontot kapni. A népszerűség átka -:) A hirdetését itt láttam, rugalmassága nem kérdéses. Abszolút kliens barát a kommunikációja. Beszéltem vele telefonon is, többször. Ha akarsz vele randizni, érdemes előre gondkolkodnod, vagy a szerencsére várhatsz, hátha felszabadul egy foglalt időpont.
Megközelítés
A cím tűpontos. Aki nem talál oda, nem érdemli meg a randit. 13. kerület, Váci úthoz és minden fontos közlekedési csomóponthoz közel. GPS odavisz, parkolás fizetős, BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de van busz és metró állomás is a közelben. A házat könnyű megtalálni, lehetetlen eltéveszteni a kapott címet. Annyit kell várni a ház előtt, amennyit felhívod Laurát és elmondja a kódot, amivel be tudsz menni. A tett helyszínére minimálisat kell gyalogolni, lift nem, lépcsőzés minimálisan kell hozzá, így a kevésbe kardióbarát kollégák is könnyen bejutást kapnak a tiszta szerelem fészkébe-:)
Helyszín
A lakás tipp-topp. A legjobb szerelem lak, amit eddig láttom. Tágas, modern, tiszta. Az ajtóból jobbra egy hosszabb folyosón keresztül gyalogolva érhető el a szerelem szoba. Az ajtóval szemben van egy valóban hatalmas fürdő és szauna, amelyet használni is lehet. A zuhanyzó egy modern, igen tágas fülke, talán ha már ennyire esztétikus és impozáns, akkor lehetne rajta üvegajtó és nem műanyag zuhanyfüggöny. Rengeteg féle tusfürdő, szájvíz, van minden. A törülköző tiszta és nedvszívó. Higiénia tökéletes. Baszobában sejtelmes fény és zene, nem nyikorgós nagyobb francia ágy és 1 párna. Szóval minden adott egy tökéletes randihoz. Az ajtóval srégen szemben van egy műanyag hölgyike. Meglepő módon még akár szexuális forgatókönyvek szereplője is lehet (értsd dugható), esetemben csupán passzív elszenvedője volt ottlétemnek. Laura sokkal, de sokkal jobban érdekelt -:)
Laura külseje
Laura nagyon szép NŐ. Illatos, izig-vérig csajszi, aki maximáis magabiztonsággal hozza a barátnő feelinget. Egyrészes szexis body-ban fogadott. Azonnal kiderült, hogy nagy cicis csaj, gyönyörű igéző szemekkel. Punciját többször kértem, hogy mutassa meg, szép pillangói vannak. Csókolózni és puncit gyalni nem akartam, de vele kapcsolatosan is nagy volt a kísértés ezekre. Mikor mondtam neki ezeket, csak szájon csókolt, de pusztán poénból -:) Talán egy picikét több husi van rajta, mint a képéken, de az összkép egy dögös MILF-et mutat, akit szopatni és baszni akarsz. Eddig Laura volt az, aki nekem a legőszintébben és leghitelesebben tudta eljátszani azt, hogy a vele töltött időszelet csak az enyém és hozta azt a fajta valódi barátnős érzést, amit erre a pár percre el is hiszel. Cirógat, puszilgat, bújik, simogat, csacsog. Tökéletes az illúzió. Elvarázsol. Úgy hiszem el, hogy tudom, hogy káprázat csak az egész. De elhiszem. És ez a lényege.
1. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 118876 erotikus masszázs
3. Laura +36300961985 beszámoló Budapest 118876 erotikus masszázs4. Laura +36300961985 beszámoló 2023-08-02 17:35:53 erotikus masszázs 1188765. Laura +36300961985 beszámoló 2023-08-02 17:35:53 erotikus masszázs 1188766. Laura +36300961985 beszámoló 2023-08-02 17:35:53 erotikus masszázs 118876
Action
Picit feszült voltam, érezte, zuhanyozást követően vissza a szobába és le a törülköző, az ágyra parancsolt. Masszírozás következik. 1-2 percig még rajta volt a body. Elkezdte a vádlimat masszírozni. Tud is, erős is, jól esett, de amikor megszabadult a body-tól, és láttam a csodálatosan meredező ciciket, picit beláttam a combjai közé is, akkor elkezdtem simogatni mindenhol. Főleg a punci környékét, de csak finoman érintettem. 5 perc múlva már álló farokkal fordultam a hátamra és puszilgattam mindenhol. Mellbimbó a számban, mindkettő, közben finoman simogatta a faszomat. Az ágy mellett van egy nagy tükör, amiben tudsz mozizni. Kértem, hogy szopjon. Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát. Az ujjaimat a szájába raktam, azt is szopta. Farok szopás közben remek hangokat ad ki, érezhetően szereti a faszt és a hangokkal emeli az egyébként is high end erotika színvonalát, ami egyben rettenetesen izgató is. Az órás session felénél kértem, hogy húzzon gumit a farkamra (a gumi spermaölő, ha esetleg kiszakadna) és messziben elkezdtem kúrni. Szépen, lassan, komótosan, nem akartam sietni. Simogatott mindenhol, rámnézett a gyönyörű szemével, tolta alám a csípőjét. A gumiban élveztem el, a puncijában. Utána mellém feküdt és elkezdtünk beszélgetni az élet nagy dolgairól. Laura nemcsak szenvedélyesen kiváló a szexben, de ugyancsak remek beszélgető partner. Okos, értelmes, kihívó. Sok-sok tapasztalattal a férfiak terén. Azt gondolom, hogy Laura tudja hozni a pornós formát is, de nekem erre nem volt szükségem.
Elszámolás
Nem kértem extrákat. Extra volt a vele töltött idő, Amit vállalt azt maximálisan hozta. Korrekt szolgáltatást biztosít.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Laura az eszményi illúzió. Bújós kismacska, aki a vele töltött időben a legnagyobb természetességgel és hitelesen teremti meg a szenvedélyt magát és a szerelem délibábját. Kifogástalanul (jó) nő. Öröm vele és benne lenni, és üdítő hallani a gondolatait is. Maradéktalanul ajánlott a vele szervezett randi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2023-08-03 00:56:56
Kicsit szabados, de jól megírt beszámolót kaptunk Laurával átélt élményedről.

2023-08-02 21:35:29
Pazar, mindenre kiterjedő írás. Köszönet érte!

2023-08-02 20:20:09
Novellaszerű beszámolód, rendkívül informatív. A külső leírása példás.
Mutasd mindet

FunkciókLaura legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 4db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-07-09) : A francia ágyon kaptam beszélgetés közben egy masszázst, majd bujálkodtam csodás keblein, testén. Rendkívül érzékeny, s jól reagáló az origója, csak a rendkívül finom bánásmód való neki. Orális kényeztetése fenséges! Ügyes is, figyel is rád, meg tényleg a kellemes finomságra törekszeik, amiben messze nem kezdő, mondhatni nagymester.