Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
szexpartner beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-04-20 12:25:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia drága!

Köszönöm szépen az ISTENNŐS beszámolót!
Örülök,hogy ellátogattál hozzám,hiszen én is nagyon jól éreztem magam veled. Remélem még látjuk egymást.
Sok puszi
Laura 😘

Beszámoló +36 117752

Dr_Würmer a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Előző nap délelőtt láttam a zöld jelzést, elsőre nem értem el, de pár perc múlva küldött egy diszkrét sms-t. Ismét hívtam és kedves hangján elmondta a lehetőségeket, fontos tudnivalókat. VTR-en is bejelentkeztem, pár perc alatt visszaigazolta. A címet is VTR-ből kaptam meg, bár telefonban is nyilván elmondta volna.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival, mint mindig, 150 méterre a háztól sikerült parkolnom. Drága övezet, készüljetek sok apróval! BKK is biztosan működőképes, ez esetben kis séta szükséges lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi gangosház, bejutás pofonegyszerű. Nagypolgári lakás, igényesen felújítva. Egyedül van benne, de legalább 3-an elférnének. :) Fürdő az egyik legszebb ahol ilyen céllal megfordultam, benne szauna, amit a legalább 90 perc időtartamra érkező vendégek használhatnak is, én nem éltem vele. 5-6 féle tusfürdő, szájvíz, dezodor, ropogós-friss törcsi, száraz kilépő a zuhanykabin előtt. A baszobában szobainas a ruháknak, a fényt egy hosszú ledsor adja, aminek a színét Laura a programhoz igazítja. Erotikus etapnál vörös, masszázsnál fehér a fény. A fénymennyiség optimális, mindent láthatunk, mégis van benne valami sejtelmes. Az akció ágyon zajlik, közvetlenül mellette 2 óriási tükör van a falnak támasztva, szóval lehet mozizni rendesen. 2 féle ásványvíz is be volt készítve számomra.
Laura külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arc nélkül hirdet, ez ugye mindig lutri, de senkit nem fog kellemetlen meglepetés érni. Kedves és szép arcú hölgy, a kiírt évek száma nagyjából megfelel a valóságnak. Haja rövidebb, mint a képeken, és szőkés, jól áll neki (frissen mosott illatos). Alkata a képeknek megfelelő. A cickók bombasztikusak, természetesek, és tökéletesen gömbölyűek, rajtuk szép bimbókkal, amik szeretik a törődést. Puncija simára gyantázott, csábító darab, öröm volt foglalkozni vele. Popsi kerek és kemény, elmondása szerint sokat sportol.
1.  +36 beszámoló Budapest 117752 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117752 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1177525.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1177526.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117752
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belépést, üdvözlést, bemutatkozást követően beszélgettünk kicsit, majd megszabadultam a ruháimtól. Zuhany és szájöblítés után a szobában találtam Laurát, ekkor még rajta volt a csipkebody, és a magassarkú amiben fogadott. Ölelkeztünk, puszilgattuk egymást, kezeink finoman simogatták a másik intimebb tájait, a rudim itt kezdett érdeklődni az események iránt. A textiltől megszabadítva elém tárultak isteni keblei, amik olyan szépek, hogy alig mertem hozzájuk érni. Laura határozottan rátette egyik kezem a mellére, jelezve, hogy ne szórakozzak, csöcsörésszem ki magam bátran. Az ágyra heveredtünk, felülről indulva megközelítettem punciját, amit olyan alaposan kinyaltam, mint koldus a tepsit. Ennek hatására Laura nagyon gyorsan és nagyon intenzíven élvezett el, szerencsés típus, rendkívül orgazmusképes. Pihegett 1-2 percig, majd hátamra parancsolt és ő is felülről indítva, mellbimbóimnál hosszan elidőzve elkezdte kényeztetni a farkam. Csodás technikája van, nyálcsorgatós, kézzel is izgatta, illetve változatosan nyelvelte a makkom. Mélytorok nincs, de nem is ígéri. Néhány perc után gumit húzott rám és nyeregbe pattant. Vehemensen kezdett dolgozni rajtam, közben bíztattam, "ez az, vedd el ami Neked jár, a farkam most csak a Tiéd". Hamarosan ismét hangoskodva lépte át a gyönyör kapuját, majd rám omolva lassan járatta magában a rudam. Annyira jó volt, hogy begórtam a lovak közé a gyeplőt, és alulról kicsit belemozogva én is teleküldtem a vegyvédelmet.

Ezután mellém bújt, beszélgettünk, simogattuk egymást, kellemesen feltöltődtünk. Mivel profi svédmasszőz, megkért feküdjek a hasamra, és boka-vádli-comb-hát-váll-nyak vonalon nagyon kellemesen átmasszírozott olajjal. Közben természetesen dumálgattunk, élveztem a társalgást. A masszázs végén a beolajozott cickókkal csúszkált rajtam, és a tarkómat pofozgatta velük. Ettől alélt kis barátom ismét duzzadni kezdett, jelezte, hogy jöhet a folytatás. Újra nyelvem végére kaptam Laura punciját ("annyira jól nyalod a puncim"), és ismét láthattam tőle egy orgazmust. Utána viszonozta ténykedésem, és jeleztem neki, hogy nagyon meg fogom rakni a punciját. A gumi hipp-hopp rajtam volt, és kutyusban kezdtem el pakolni Szépségemet. Lassan indítottam, fokozatosan emeltem az intenzitást. Pár perc múlva már teljes erőből, csattogva üzekedtünk, Laura a combjai közt benyúlva izgatta közben Zsákos elvtársat, illetve engem biztatott még nagyobb iramra. Közben a tükröt is aktívan figyeltem, jó kis mozi volt. Váltás misszibe és lassabb tempóra, közben az eszményi mellek markolászása, a bimbók morzsolgatása volt porondon. MIkor Laura lábait a nyakamba kaptam és úgy dugtam tovább, akkor pedig elkezdte nyalogani a mellbimbóit, miközben végig a szemebe nézett. Adta a látvány, maradjunk annyiban. Ja és nagyon sokat szopogattuk, harapdáltuk egymás ujjait, ez külön csúcs volt. A záró pozíció az lett, hogy Laura féloldalt feküdt egyik lábát felhúzva, én pedig állat módon dugtam a punciját. Ez nagyon tetszett neki, úgy helyezkedett, hogy láthassa amint a farkam ki-be jár a puncijában. Mikor jeleztem, hogy elfáradtam, kérte feküdjek a hátamra, lekapta a gumit, a lábaim közé feküdt, végignyalta a bránert, majd a szemembe nézve annyit mondott: "és most élvezz a számba!" Erőteljesen nekiállt a kivégzésemnek, de éreztem így nem fog sikerülni, bekértem magam a cicik közé. Hanyattfeküdt, összefogta őket, én meg dugtam mint a gép. A célszalagot arra a mondatára tudtam átszakítani, hogy "baszd meg őket keményen, élvezz rám!". Szép nagy adag spermával terítettem be, amit a farkammal kent szét a mellbimbóin. Kész voltam, mint a házi feladat... Annyit tudtam kinyögni, hogy "Ugye tudod, hogy szereztél egy új törzsvendéget?" Csak mosolygott, tudta ő ezt már az elején.

Zuhanyzés, lemosta a hátamról az olajat, öltözés, ajándékátadás, ölelések, és teljesen kifacsarva kiléptem az utcára. Totálisan kielégültem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
VTR-es, és visszajárós vendégeknek utólag, egyébként előre. Diszkréten kisborítékban, ahogy illik.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az utóbbi időben sok szuper csajnál volt szerencsém megfordulni, Laura közülük is kiemelkedik. Vehemenciája, szexéhsége Dóri26-ot, a kerület másik nagyragadózóját juttatta eszembe. És ha tippelnetek kéne, szerintetek Laura melyik lánnyal vállal édeshármast? Innentől már nem nehéz a megfejtés. ;)

Szevasztok!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura szexpartner beszámolójáról


2023-07-28 08:09:54
Mind a beszámoló, mind a reagálás tetszett.

2023-04-20 21:14:22
Nagy élvezet volt olvasni ahogy megörökítetted számunkra az élményedet. Laurának valóban kijár a lilia besorolás.

2023-04-20 20:49:05
Hibátlan itt minden kérem! A randi, annak megörökítése, jó humorral tüzdelve, tökéletesek. Alila csík dukál Laurának. Nagy gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 5db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.