A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
erotikus masszázs beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-12-04 19:24:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia drága :)

Nagyon szépen köszönöm a felejthetetlen élménybeszámolót !
Mint mindenkinek,magán üzenetben ìrom meg az átélt élményeket :))

Puszi
Laura

Beszámoló +36 116383

Gabinho24 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Találkozásunk előtt kb. egy hónappal lettem figyelmes Laura hirdetésére. Képei, adatai és beszámolói alapján szimpatikusnak tűnt, de mindig közbe jött vmi, amiért nem tudtam korábban meglátogatni. Majd láttam, hogy a randik napján elérhető lesz, így egy nappal előtte VTR-en kértem tőle időpontot. Megadtam, hogy mikor szeretnék vele találkozni, melyet szerencsére elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A masszázs helyszíne – melyet VTR-en keresztül kaptam meg – a Széll Kálmán tér közelében található – a térképen szinte a pontos hely van bejelölve, nincs messze tőle. Tömegközlekedéssel mentem: a közelben tesz le a metró, illetve a villamos is. Én most a metrót választottam, melytől kényelmes tempóban 10-15 perc sétára található a lakás. Aki villamossal megy, annak kevesebbet kell sétálnia, alig 5 perc alatt a helyszínen lesz.
Autóval érkezőknek – meglátásaim szerint – nagyon nehézkes lehet a parkolás - szinte lehetetlen -, talán a kisebb mellék utcákban találni egy-egy üres helyet. Ha jól láttam, akkor a parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy újabb építésű társasház. A lakásban érve egy kis folyóson találjuk magunkat, ahol a cipőnket és a kabátunkat tudjuk lerakni. Innen nyílik a fürdőszoba és a hálószoba is, ahol a ruhánkat egy nagy kanapéra tudjuk lepakolni (a kanapén egy meglepetés vendég is jelen volt, de erről többet nem árulhatók el, majd Laura előbb-utóbb megosztja mindenkivel ezt az információt).
Mindenhol rend és tisztaság uralkodik. A fürdőben volt szájvíz, többféle tusfürdő és dezodor/parfüm is megtalálható. Fürdéshez száraz törölközőt kaptam a masszázs elején és a végén is. A hálószobában található a kanapén kívül egy nagy franciaágy (ahol a masszázs és a kényeztetés is zajlik). Az ággyal szemben található egy nagy tükör, ahol franciázás közben Laura csodás fenekét lehet meg-meg pillantani :). A jövőben várható, hogy masszázságy is megtalálható lesz a hálószobában.
Laura külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Eszméletlenül Csinos, Szexi és vonzó Nő! Képek a valóságot tükrözik! Bőre selymes, kellemes tapintású! Fantasztikus cicik, gömbölyű formás popsi. Laura arc nélkül hirdet, de mindenkit megnyugtatok, nem kell félni az arckitakarástól – csodás mosolya van.
Mivel nem a megszokott módon történik a bejutás - egy kis rács választ el minket a randi helyszínétől -, így egy kabátban fogadott a bejáratnál :). Persze, mire bejutottunk, már lekerült róla a kabát, és egy csodás fekete fehérnemű szettben fogadott, melytől a kényeztetés előtt én szabadítottam meg - persze ezt kérte is tőlem :).
1.  +36 beszámoló Budapest 116383 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 116383 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1163835.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1163836.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 116383
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Másfél órára mentem. Miután levetkőztem, a fürdőszobába mentem: a fürdéshez finom, puha törölközőt kaptam. Visszatérés után egy felvezetéssel kezdtük, majd egy egész testes masszázst kaptam - a masszázshoz olajat használ -, majd következett a levezetés. Felvezetés után először a lábamat kezdte el masszírozni – boka, vádli, majd a combom következett –, majd szépen fokozatosan haladt felfelé, jött a derék, illetve a hátmasszázs. A masszázst szakszerűen végezte, néha kicsit erősebben - állítása szerint még erősebben is tudja csinálni -, de kérte, hogy ha fáj, szóljak, mert akkor gyengédebben fogja a kezelést végezni. Én nem állítottam le, hiszen annyira jól átgyúrt, hogy utána teljesen feltöltődtem. A masszázst jobban szereti masszázs ágyon végezni - az ágyon nem tud úgy hozzáférni a testedhez, és kényelmetlen is -, ezért a jövőben tervben van egy masszázságy "beszerzése". Masszázs közben sokat beszélgettünk, mindenről lehet vele beszélgetni, illetve folyamatosan érezteti, hogy nem csak egy egyszerű masszázsra jöttél, hanem erotikusra - a masszázshoz a szép ciciket is bevetette a végen, ezzel is jelezve, hogy egy újabb kényeztetés következik.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ahogy a masszázs részben is említettem, fürdés után a felvezetéssel kezdtük az ismerkedést. (Fürdés után kérdeztem, hova rakjam a törülközőt, melyet nyugodtan ledobhattam a földre. Zavaromban ezt megköszöntem, melyen ő jót mosolygott :)). Finom csókkal kezdtük, majd hátat fordított nekem, és a kezemet a mellére helyzet, miközben fenekével a farkamhoz húzódott. Finoman elkezdtem csókolni a nyakát, a melltartó is lekerült közben, majd kezemmel szépen felfedeztem csodás testét. Mikor már felforrósodott a levegő, az ágyra helyezkedtünk, kérte, hogy csomagoljam ki. Szépen fokozatosan haladtam a szájától lefelé, kezelésbe véve a ciciket is, mire a végén csodás kelyhéhez érkeztem. Elég nedves volt már, így nem várattam tovább és nyelvemmel kezelésbe vettem. Csípőjét forgatva élvezte minden mozzanatát nyelvem tevénykedésének, melynek fokozatosan meg is lett az eredménye, hatalmasat élvezett - beleremegett az egész teste. Hagytam lenyugodni, miközben apró puszikat még elhelyeztem finom punciján. Miután lenyugodott, a hátamra "parancsolt" és ő vett kezelésbe. Feltérdelt velem szemben, szépen fokozatosan testemet puszilgatva haladt lefelé, míg el nem ért a célhoz. Nagyon finom franciája van, néha a kezével is kezelésbe vette kemény szerszámomat. Hol lassabban, hol gyorsabban franciázott, melynek meg lett az eredménye, és első körben az utódok a szájában végezték.
Masszázs után következett a levezetés, mely hasonló menetrendben zajlott, mint a felvezetés. Először ismét én juttattam el a csúcsra nyelvemmel, melyet követően finom csókolózásba kezdtünk. Egy idő után kérte, hogy forduljak meg, mert megint ő szeretne kivégezni. A második menet hosszabb ideig tartott, de kitartó volt, és nem adta fel. Minden praktikát bevetett, még a cicijét is, de a végső kielégüléshez a puncija vezetett. Szépen fokozatosan testével felém fordult, így elérhettem csodás punciját, melyet kért, hogy kezdjem el simogatni - még mindig nagyon nedves volt, minden percét élvezte a kényeztetésnek. Eme tevénykedésnek köszönhetően még jobban izgalomba jöttem, egyre gyorsabban ténykedett odalent, kezét is elkezdte használni, majd közeledett a vég számomra, melyet csodás testére lőttem ki. Finoman letörölgetett, vízzel kínált, majd kis pihenő után a fürdő felé vettem az irányt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén helyeztem el, a meglepetés vendég fehérnemű szettjébe. A virágszálak mértéke az új pesti átlag, de az élmény és a Hölgy bőven átlagon felüli.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Végtelenül szexi, figyelmes, kedves Nő, aki varázsolt nekem egy fantasztikus délutánt - testileg és lelkileg feltöltődve, kielégülve jöttem el Laurától. Ahhoz képest, hogy először voltam nála, úgy érzetem, mint ha már régi vendége/ismerőse lennék, aki minden héten meglátogatja. Biztosan vissza fogok menni még hozzá, nagyon várom már a következő randinkat!
Ajánlom mindazoknak, akik szakszerű masszázsban és egy felejthetetlen élményben szeretnének részt venni, egy gyönyörű, érett Hölgy társaságában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura erotikus masszázs beszámolójáról


2022-12-06 03:30:36
Megdolgozott klasszikus értelemben ez szép novella

2022-12-05 20:03:58
Nagyon jó írás egy kitűnő randiról! Amit az összképben írtál az tökéletesen bemutatja Laurát.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 5db
(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.

(2023-08-02) : Fantasztikusan szop. Kézzel, kéz nélkül, érezhető a professzionalizmusa. Szerettem volna látni a punciját, simogatta magát, széthúzta, maximális erotika. Közben puszilgattam a combját és azt a kezét is, amivel kielégítette magát.