Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
erotikus masszázs beszámoló

Laura

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-04-27 01:15:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 113889

Főnök771 a 2022-04 hónapi randiján történteket írta meg Laura hirdetővel
perfekt alak
végig incselkedő
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon hívtam ,elsőre nem sikerült elernem. Később pedig visszacsorgott. Hívtam és tudtunk időpontot egyeztetni könnyen. Amit később vtr-n is megerositettem. Természetesen elfogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megkozeleti könnyű egyszerű tömegkozlekedest választottam. Sajnos rosszul. Ugyanis volt egy kis fennakadás körúton igy villamospótlora váltottam két megallot. Sajnos az késett igy természetesen jeleztem is vendeglatom felé, hogy csúszni fogok. Rugalmasan kezelte, és mondta semmi gond. Nincs fennakadás tökéletes megoldás a BKV jaratai.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Lakásban tökéletes tisztaság de nem szokásom annyira folmerni a terepet. De mindenhol rend volt megtalalható. Meg ,hogy késtem is igy nem ezzel voltam elfoglalva. Ajtón be cipő le, szobában pár mondat vetkozes közben közben és már indultam is fürdő iranyaba. Kádas zuhanyzó zuhanyfügönnyel megoldva. Túsfürdő választék megfelelő. Szajviz kis poharak, tik-tak, jól láttam mentolos cukorkák. Minden megtalalhato.
Laura külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Laura tökéletes testalkattal rendelkezik ezt láthatjuk a fotókon is, és élőben erezhetjuk is. Sőt élőben kedvesség a baj, kozvetlensege leírhatatlan. Tokeletes alakja van nem tudnék külön semmit kiemelni. Nem is szeretnék. Számomra tökéletes.
1.  +36 beszámoló Budapest 113889 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 113889 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1138895.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1138896.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 113889
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Gyors fürdés után szobaba be, törölköző le és kérte hogy fekudjek az ágyra . Kapok egy kis buntit :) késés miatt. Természetesen vállaltam büntetést ki tudna ellent mondani gyönyörű hölgynek. Bunti része keppen kicsit megyurta hatamat lábamat, olajat használt. Kellemes volt. De nem sokat időt szantunk erre a részre hogy többi lehetőségre is jusson kellő idő. Közben nagyon jól elbeszelgettunk poenkodtunk, ami a lényeg veszi a lapot!
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Olajjal masszirozott igy könnyen athidalta az etotikus elemeket. Arra lettem figyelmes, hogy gyönyörű melleivel csuszkal hátamon, föl a fejemig le fenekemig, ezt párszor megismetelte. Folcsuszott hátamon a fejemig és finoman fulembe súgta fordulj meg, most jön a büntetés többi része. Megpofozlak melleimmel. Nekem se kellett 2x mondani. Már fordultam is és vártam buntetesem. Csodálatos volt ahogy két gyönyörű kerek melleit az arcomba nyomta és finoman pofozott velük. Nem is kelett több, azonnal puszilgatni csokolgatni kezdtem az ikreket finoman. Hol az egyiket hol a másikat vettem a számba. Igy elvoltunk egy ideig aztan Laura délnek vette az iranyt, melleivel testével kenyeztetett. Kis idő mulva már finoman a szájában is voltam. Finom csodás francia leckeben volt részem, ami teljes mértékben mindenre kiterejedo volt. Később tükör felé fordult igy tudtam gyönyörködni ,fenekeben és hozzá is fertem, tudtam simogatni, a nedvesedo puncival együtt. Később kértem, szeretném viszonozni francia leckét, igy hát 69 be fordultunk. Igy elem tarult gyönyörű feneke punci számnál és már bele is kóstoltam finoman. Jelekből itelve tetszett neki. Bízom benne tudtam örömet okozni, de biztatott is kozbe most ne hagyjam abba. Időnk kevés volt igy visszatért franciahoz amibe kicsit besegitettem, igy közös munkával jutottam a csúcsra. Így is csodás volt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Korrekt módon a végén rendeztem a csokor méretet. Extrákat nem vettem igénybe, Lauranal nincs értelme külön extrát kérni Ő maga egészében extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tökéletesen éreztem magam. Újból nagyon kellemes élményekkel távoztam. Csalódás mentesen. Biztos visszatérek még. De már hosszabb időre és pontosan.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2022-04-16 15:21:04

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Laura erotikus masszázs beszámolójáról


2022-04-29 18:40:50
Problémám nincs vele, még azt se irtam, hogy " lehetne jobb", csak Laurát ismerve irtam egy véleményt.

2022-04-29 06:40:40
Tökéletes beszámoló👍Vándor nem igazán értem mi a problémád ezzel az írással..

2022-04-27 21:33:11
Röviden leirt történet, Laura ennél sokkal több, sőt még több. Korábbi beszámolókat ajánlom érdeklődők figyelmébe.

2022-04-27 16:19:54
Laura valóban ilyen ahogy bemutattad.Nem csoda ha akarsz vissza térni hozzá
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-09-11) : Hmmm... nagyon fincsi a franciája, szinte már Varázs Fuvola! :D Jó pár percig izgatott így és egyszer csak hopp felfeküdt hanyatt az ágyra és szétterpeszett lábakkal csalt szemeivel oda... Tudjátok!....Oda! :)))

(2023-07-16) : Viszont a franciája is kivételes, lábam széttárva, némileg elértem velük a helység szemben lévő falát, igy kicsit ki tudtam támasztani kezeim pedíg két oldalt széttárva. Kellett is, mivel Laura nem kis elánnal csapott le rám, úgy véltem, hogy ha nem fogom vissza magam,

(2023-06-08) : Ezután ő szeretgette meg a töppedt bögyöröm. Volt nyálcsurgatás, nyelvhez csapkodás amit a tükörből lehetett mozizni, bár érezni jobb. Kérdezte. 1 órában hányat lehet lőni? 1-et mondta.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-07) : Laura egyre hevesebben felváltva kezéve szájával igyekszik megadásra kényszeríteni ami rövidesen bekövetkezik a szájába kitárazom az örökítő anyagot.Diszkréten toalett papírban eltünteti engem is megtisztogat elnézést kér elfelejtette behozni a papírtörlőt.Nem volt gond mert a legtöbb anyag a szájában landolt.

(2023-05-23) : Többször megjegyezte , hogy most már ő jön , de én nem bírtam tétlen élvezetekbe merülni . Majd tovább haladtam lefelé , keresve a Kánaánt , sikerült is meglelnem . Sikeresen felfedeztem minden zugot , azt hiszem az ő megelégedésére is .

nagyon jó: 2db
(2023-09-06) : Tehát a hátamra heveredtem, Laura pedig a lábam közé ült, és határozottan kézbe fogott, illetve igen elszántan szívóhatás alá helyezte a makkom. Pont erre volt szükség, főleg, hogy a tükörben is mozizhattam, úgyhogy pár perc múlva meg is lett a hatás,

(2023-06-24) : Szobában ruhák le, irány a zuhany. Utána elkezdjük. Laura kis semmiségben várt, bugyi nélkül :) Felfedezni való, szerencsére hagyta magát. Hamar megkóstolhattam a finom puncikát.

: 6db
(2024-04-28) : Ezért rozzant testemnek a lovagló pozíció volt az ideális.Gumírozás után egy határozott mozdulattal egyszerüen ráült afarkamra. Teljesen magába fogadott forrón és szorosan.Gondoltam én majd finoman kezdünk, de nem, egyből vágtában csattogtunk( mint az Epsomi derbyn ).

(2024-03-23) : Férfiasságom már itt elkezd éledezni és harckészültségbe állni. Ezt követően ugyanez folytatódik az ágyon fekve, ahol köszönthetem a két gyönyörű mellbimbót is akik nagyon jól reagálnak a finom kényeztetésre.

(2023-09-03) : Rövid ifrancia és különböző pozíciókban a orgazmusig. Aztán jót beszélgettünk és együtt mentünk a szaunába.