Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-09 07:52:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lara +36306923942 122799 erotikus masszázs

bobinho a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Lara hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Hétfőn délelőtt hívtam fel. Nem volt még bent Lara, ezért a kolléganőjével sikerült lebeszélnem a délutáni találkozót.
Megközelítés
VIII. kerületi ismert pláza utcájában van a palotájuk, ahová gépkocsival tilos a behajtás. Egyirányú keskeny utcácskák övezik a térséget, ahol elszórtan találhatóak szabad parkolóhelyek. BKV eszközei közül a metrót vagy a villamost ajánlanám.
Helyszín
Utolsó lakás a folyosó végén balra. Azon belül a legjobb felszereltséggel rendelkező szobában voltunk. Ebben az volt a legjobb, hogy a fürdéshez nem kellett kimenni a helyiségből. Saját bejáratú zuhanyzója van. Tusfürdőkből volt választék elég nagy.

A szoba egyébként a fényeivel és tükrökkel nagyon kellemes hangulatot árasztott. A nagy ágy volt nekem legszimpatikusabb, az mindent vitt.

Lazuláshoz és erotikus hancúrozáshoz tökéletes.
Lara külseje
Lara harmincas évei küszöbén álló, jó kedélyű, mosolygós, vörös hajú, kék szemű, sportos alkatú, intelligens lány. Az óra végére kiderült, hogy nem csak jókat lehet vele hancúrozni, hanem magasröptű beszélgetésekhez is jó partner.

Cicik nem átlagosak, nagyobbak, szép formájúak és ruganyosak. Bőre, selymes, illatos. A puncikája simára borotvált, fincsi, keskeny nyílás. Popsija egyszerűen fenomenális. Arc kitakarás csak a diszkréció miatt lényeges.
1. Lara +36306923942 beszámoló Budapest 122799 erotikus masszázs
3. Lara +36306923942 beszámoló Budapest 122799 erotikus masszázs4. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-10 10:15:36 erotikus masszázs 1227995. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-10 10:15:36 erotikus masszázs 1227996. Lara +36306923942 beszámoló 2024-10-10 10:15:36 erotikus masszázs 122799
Erotikus masszázs
Kezdésnek egy kellemes masszázst mutatott be. Nem volt profi, ezt nem is vártam tőle. Finom barátnős nyomkodás volt, ami közben szépen eldumálgattunk. Kommunikációból is jelesre vizsgázott. Irányítható volt, figyelt rám végig. Szerencsére nem nyújtotta hosszúra a testkezelést, hagyott időt a szenvedélyesebb tartalmakra is.

Megköszöntem a masszázst és az erotikus programról érdeklődtem. Tájékoztatott, hogy vannak extrái, szép számmal. Volt, amikre jegyet is váltottam. Ezek után kezdődött el az erotikus foglalkozás.
Levezetés
Fekete színű szexi együttesében már az ajtóban elnyerte a tetszésemet. Ahogyan illeget-billeget előttem, alig tudtam a szemkontaktust vele tartani. Tudja magáról, hogy jó nő, de azért nincs elszállva magától.

Masszázs után segítettem levetkőzni neki. Igazi sportos, feszes, nőies formákkal találkoztam. Addig simogattam, puszilgattam, amíg a combjai közé nem kerültem. Ott egy különleges látvány tárult elém. Intim nyílása csak úgy vonzza a tekintetet. A csókolózásnak és a kézimunkámnak hála a rózsaszín klitorisza addigra már eperszem formájúvá duzzadt. Szinte a csókomért, a nyelvem érintésért könyörgött. Nem is várattam tovább, azonnal a számba cuppantottam a kis édest és hosszan kényeztetni kezdtem. Lara felemelte a csípőjét, tekerte, forgatta. Látni akarta a nyelvemet, ahogyan a punciján ficánkol. Feneke alá nyúltam és úgy tartottam a magasban. Így nyaltam és ujjaztam addig, amíg a csúcsig nem ért.

Helyet cseréltünk. Hosszú csók csatánk közben Lara a farkamat kitapogatta és vigyázzba állította. Kérdés nélkül indult franciázni. Amit, akkor bemutatott, az nagyon komoly, szép ívű produkció volt. Először csak finom mozdulatokkal ismerkedett a brémmel. Nyálazta, simogatta, puszilgatta. Aztán a makkot bekapta. Szívogatta és körbe nyalintotta párszor. Majd a dákóm oldalán folytatta a kényeztetést. Lejjebb is ment a mogyoróimhoz az ajkaival. Szopkodta őket felváltva.

Visszatért a rudam tetejéhez és ütemes bólogatással színezte a cumizást. Ez idáig az egyik keze mindvégig a farkamat szorongatta. Most azt elvette onnan így a szájával egyre mélyebbre tudott lemenni. Ebben kicsit kifáradt, pihenés idejét smárolással töltöttük ki. A keze azonban addig is erőteljesen dolgozta a falloszomat.

Orális kényeztetésem csúcsa az volt, ahogyan újra a szájába vett és majdnem koppanásig leengedett ott. Ez volt aztán a csúcs érzés. Olyan izgató volt minden, a melleivel a kezemben. A látvány ahogyan púcsitva szopizik, az érzés, ahogyan majd a torkáig leérek ez robbanásra késztetett. A forró láva szájába tört fel. Lassú mozgással várta meg amíg teljesen lenyugszom.

Tisztálkodás után itallal kínált meg.

Az ágyon térdelve percekig kortyoltam a vizemet. Lara közben előttem hempergett meztelenül. Addig helyezkedett, forgolódott nekem, amíg ismét a lábai közé nem kerültem. A feje alá párnát tett és emelgette a csípőjét felém. Lábait széles terpeszben, talajtornászokat idéző módon emelgette. Kapcsoltam, hogy ő még kényeztetésre kínálja fel a puncusát. Megadtam neki, ami járt.
Elszámolás
Ajándékbontás az elején esett meg. Rutinnal intéztük. Extrák miatt nem mondanám szerény méretűnek, de a kapott minőség ismeretében nagyon is korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem tudom, hogy eddig hol és mit csinált Lara, de most megérkezett. Most van jó helyen. Olyan természetességgel mozog ebben az erotikus közegben, mintha mindig is ide vágyott volna. Rendelkezik minden olyan külső adottsággal (cicik, popsi, szép arc, vörös haj), amivel sok férfinek az ideája lehet.

Kommunikációja és intelligenciája is elég erős ahhoz, hogy vonzóvá tegye magát a legtöbb vendég számára. Az erotikában nagyon jó volt, magasra tette a lécet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lara erotikus masszázs beszámolójáról


2024-10-16 14:04:53
Szenvedélyes lírai írás✍️. Minden mező érdemben tájékoztatℹ️. Igen csak kedv csináló😃 ajánlás.🙏
Mutasd mindet