Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

LARA

Törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-07 19:27:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága! Köszönöm, hogy ismét meglátogattál❤️❤️

Beszámoló LARA +36302172337 121728 szexpartner

Nabut a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
legszebb punci
csodás csók
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Nekem Lara az első! Na nem úgy ! Ő az első lány akivel masszőrkén ismerkedtem meg, a következő találkozásunk már a bővített változatról szólt. Adott ez egy kis fűszert az érzésnek, kivételes lehetőség, tuti, hogy megfordult a fejemben a masszrandink alkalmával, hogy "mi lenne ha?" És lám! Lara kegyes gesztusa, a kategóriaváltás, valóra is váltotta titkolt
vágyamat! Üzenetben ki is fejeztem örömömet, és biztosítottam arról, hogy szándékomban áll erről az oldaláról is megismerni Őt! Válaszul jött a "bármikor várlak szeretettel"
Hívtam, mikor is a "most hívhatod" villogott. Jó ég!
Elképesztően kedves hangja van Larának, bár némi emlékem még volt, de teljesen elbűvölt. Még jó, hogy nem felejtettem el, miért is hívom. Megbeszéltük a részleteket, vtr küldés, hamarosan válasz rá, kedves szavak kíséretében. A randi napján reggel küldtem egy sms-t, melyben biztosítottam érkezésemről a megbeszélt időpontban, válasz kisvártatva érkezett.
Lara a bemutatkozásában kér megerősítést , ezért függetlenül a vtr foglalástól, eleget tettem ennek is.
Rend a lelke mindennek!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az útvonalterv jól mutatja hol találod Larát, pontos cím ismeretében eltéveszthetetlen. Aki úgy dönt, hogy tömegközlekedik Népstadion metrómegálló és netovább. Pontosabban még 2-3 perc séta. Ha úgy teszel mint én, hogy autóval érkezel az sem gond, parkoló nagyeséllyel a házelőtt, de közelben lévő mellékutcában is bőven találsz helyet, ami persze fizetős. A ház falán jól látható a házszám, egyébként egy jó állapotú polgári hangulatú házat képzelj el, rendezett belső rész és lift.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Lifttel pár emelet, onnan kilépve két lépés ,résnyire nyitott ajtó jelezi, hogy megérkeztél. A diszkréció tökéletes. Belépve előszoba, csöndes nappali, egy erre a célra kialakított és optimalizált lakás. Lara nem egyedül dolgozik, de senkit nem láttam, senkit nem hallottam. De nem is szalon, a szó klasszikus értelmében, negatívumot nem tudok mondani.
Cipőt levéve, a tágas nappali bal oldalán lévő nagy szobába mentünk, aminek a berendezése több mint megfelelő. Nagy franciaágy, kanapé, szobainas, egy kétszemélyes "puff" azt hiszem ez a neve, a szoba távolabbi sarkában pedíg egy asztalka. Világítás mesterséges, hangulatos, az ágy jobb oldalán igen tekintélyes méretű tükör a falon. Tisztaság és rend mindenhol. A fürdő szintén tágas, kádas tusolási lehetőség , zuhanyfüggönnyel ellátva. Tusfürdőből jelentős választék, én a sorban elsőt, rexona és kék színűt választottam. Szájvíz két féle, műanyagpohár mellette, dezodor 3-4 darab, törülköző kifogásatalan minőségű és tisztaságú.
LARA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Vajon mit változott Lara a majd egy évvel ezelőtti, akkor még masszázsrandink óta. Semmit!! Vagy mégis? Az impulzus, amit tapasztaltam sokkal intenzívebb. Változatlanul tökéletes bőr, barna és selymes tapintású, a fotón látható , emlékeimben is élő gyönyör. A fenék, de ezt már sokan megírták, az egyik legformásabb, legszebb az ismert univerzum
általunk oly kedvelt szegletében. Csodás arc, de ezt láthatjátok fotón is, szép, ápolt, hosszú fekete haj.
A randink alatt kerestem, majd távozásom után meg is találtam a megfelelő szót, bár nem bonyolult, de röviden és jól jellemzi Őt. Lara ragyog !! Egy nagyon harmonikus komplex érzést keltett bennem, amikor megérkeztem azonnal lágy érintés mosollyal kísérve.
Egy vékony szatén, megnemmondomaszínét köntös volt "csupán" öltözéke fogadásomkor, elöl lazán megkötve, ami sejtette testét látszani.Elegáns, szexi, öleléskor hol a textilen keresztül, hol pedíg az alatt símogattam Larát. A cicik, melyek szemtelenül és éppen csak mutatták magukat, de a rásímuló selyem engedett fatáziálni, randink elején pár csók esett üdvözlésül, szemem lentebb tekintett, nem kihagyva, hogy vágyam okozza izgalmamat.
Lara szép lány, természetes és egzotikus, csodás fenékkel és fantasztikusan szép bőrrel, és tökéletes higiéniával. Randink alatt nagy hansúlyt fektettem a vizuális élvezetekre, persze nem hanyagolva a fizikai kontaktust sem.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121728 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121728 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-09 01:07:42 erotikus masszázs 1217285. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-09 01:07:42 erotikus masszázs 1217286. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-09 01:07:42 erotikus masszázs 121728
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Megérkezésem után közvetlen csókkal üdvözöltük egymást, mozdulataiból áradt azonnal az érzékiség.
Régen láttuk egymást, de mintha tegnap lett volna, olyan közvetlenséggel fogadott Lara amihez fogható ritka. Csók és ölelés, hozzámsímult, majd bevezetett a szobába. Kanapéra ültem, Ő elémállt, csodáltam és dícsértem szépségét, majd az ölembe ült, pár pecet beszélgettünk, gyorsan elmentem fürödni majd újból a kanapé, Lara megszabadult a köntösétől, de tette ezt úgy, hogy teljesen felhúzott. Tudtam, nem elég mindenre az egy órás randi, de szó szerint mindent akartam. Csókolni, látni, érezni minden szervemmel, létezni kívül-belül, hallani és illatát beszívni és még sorolhatnám.Lara kivételes hozzáállása ,lelkesedése viszon lehengerlő. Szinte olvasta vágyimat. A kanapé az egyik kedvenc helyszínem, enyhén széttártam lábaimat, Lara elém térdelt, és kényeztetni kezdett.
Szemkontaktus, sóhajok, kezei combomon, de volt hogy combjaimat is csókolta, feljött hozzám, érzéki csókváltás, majd vissza. Lara franciája kiváló, csak szájjal történik, kezeit csak az élmények fokozására használja, ahogy említettem a combomat símogatta.
Minden mozdulatában a tenniakarás és a cél, hogy elégedett legyek. Majd átmentünk az ágyra. Na de mindez hogy történt!? Hatos kép meg van? Ahogy fellépett fenekét felémfordítva felkínálta számomra a lehetőséget, amivel éltem is. Tehát "hatoska"!
Ugyan az a látvány, de képzeljétek el minden zavaró textil nélkül, és Larának gyönyörű puncija van. Ezt már sokan megírták. Ő az ágyon térdelt, én az ágy mellől lehajolva megfogtam két oldalt fenekét, és elkezdtem kényeztetni. Tolta rám fenekét, én pedíg csókoltam punciját és ahol csak értem. Bal oldali tükörben láttam testének ívét, és ahogy hátra tekint, ez még nagyobb izgalmat okozott. Hátrafeküdtem az ágyon, még egy kicsi csókolózás, franciázás majd kértem folytathassam élvezkedésem úgy, hogy Ő hanyattfekve széttárja lábait. Igen ám, de ahogy elhelyezkedett jött egy ötlet. Csodás volt Lara, így szélesre tárt lábakka, előtte térdeltem, megkértem símogassa magát és puncijával is játszon. Szeretem nézni, ha a lányok ezt csinálják, közben én is részt vettem benne, lehajoltam és a már nedves punciját óvatosan símogattam, majd lehajoltam és nyelvem is besegített Lara élvezkedéséhez.Tökéletes higiénia
tökéletesen síma punci és nagyon szép formájú apró pillangók, rózsaszínű , az elején még zárt, ekkorra már szépen kitárulkozva. Újból vissza az ágyra, Lara okozott még meglepetést. Aktusunk előtt egy kis francia, de úgy, hogy Ő jobbomon térdelt feneke a fejem közelében, kezével lábai között hátranyúlt és újjazta magát. Na itt már teljesen kész lettem,mintha a gondolatomat olvasta volna, mi a gyengém. Ekkor már potens állapotom a csúcson, kèrtem is Larát, hogy akkor legyen szex. Gumi nem tudom hogyan és miként került fel, lábait széttárta, közben rámhajolt és ahogy rámereszkedett, még csókolóztunk is.
Egészen kivételes odadás! Lassú mozgással kezdett, majd ütemesen mozgott kicsit gyorsítva, közben az elmaradhatatlan csók, szemkontaktus, mosoly és kéjes hangok. Csak ez a póz történt, hiába a kor és az évek, és persze a szex kivételes felvezetése hozta a várt eredményt. Hamarosan éreztem, hogy közeleg orgazmusom, így a végső megoldásként a vtr által elérhető extra mellett döntöttünk. Gumi le, Lara jobbomon, tükörben láthattam testét, majd szájával gyorsan a gyúcsra juttatott. Nem tudtam mennyi idő telt el, viszont azt igen, mindent megkaptam, amire vágytam és ami e rövid időből kihozható. De Lara még felajánlott egy kis masszázst, talán a vtr +15 perc lehetett még időnkből. Örömmel fogadtam és kértem, hogy a vádlimat maszírozza meg. Nagyon jól esett, Lara nem felejtett el maszírozni, mondtuk is egymásnak, de egyéb dologról is szót ejtettünk, sőt olyanokra is emlékezett, amiről egy évvel ez előtti beszélgetésünk szólt. Időnk lejárt, Lara még mindíg
kedves, búlyós közvetlen és mosolygós, öltöztem majd egy csók, ölelés és fenéksímogatás emlékül.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlap és bővebbinfó! Ebből mindent megtudsz, a napi ajánlatban rendszeresen olvasható a vtr plusz 15 perc, illetve ilyen esetben tartalmazza az extrát is.
Korrekt ajánlat, ha a szolgáltatás színvonalát nézem, akkor kifelyezetten előnyös. Borítékba tettem, majd megnemmondom mikor a randi alatt elhelyeztem az alkalmas helyre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Larát már mint ismerős látogattam meg, kategória megváltozása miatt fokozottan különleges randi volt. Talán nem mondok újdonságot, és nem csak én vagyok vele, ha masszázsrandira megyek a kisördög ott bújkál. Mi lenne ha? És ez most megtörtént.Ritka alkalom az ilyen! A hozzáállása nem változott, sőt!!
Lara tökéletes hangulatot teremt lényével, az első perctől az utólsóig figyelme középpontjában voltam.
Stabil, megbízható partner, tervezhető, az aktuális elérhetőségét folyamatosan kiírja, a napi aktuális is nagy segítség, a szabad időpontokat is gyakran lehet olvasni. A "most hívhatod" funció gyakran villog, ha ilyenkor hívod a telefont felveszi biztosan. Üzenetre rövid időn belül reagál, sőt egy-egy kedves gesztust is tapasztaltam. Stílusa lehengerlő, a barátnő érzés maximális, báj és kellem!
Hálás köszönet a felejthetetlen élményért Lara!
Urak felé pedíg ajánlásként is szánom a beszámolót.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


2024-06-11 11:20:35
Megkaptad masszőzkènt majd idővel megkaptad szexpartnerkènt is. Ez tetszett.

2024-06-11 00:15:18
Látom izgatta a fantáziád, hogy a volt masszőz lány hogy tud a puncijával masszírozni. Az ilyet olvasni is érdekes, nem hogy átélni. Grat….

2024-06-09 12:47:12
Egy nagyszerű randi, pazar megörökítésben. Élvezet volt olvasni is! Gratula nektek!

2024-06-09 11:30:13
Ott a pont Nabut! Kétségkívül.

2024-06-09 09:45:22
A kétség kívül pedíg kétségkívül oli!
De azért köszi!🤣
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 12db
(2024-06-06) : simi, puszi, csókok, még állva. Azt hiszem akkor szabadítottam meg a fekete hálóingjétől majd nekem háttal fordult és nekem simult hátulról markolásztam a cickókat.

(2024-05-24) : Négykézláb az ágyra helyezkedett én aza ágy előtt álltam és elkezdett szopizni. ohhh atyég a tükörben mindent frankón lehetett látni, hogy egy ilyen kis szexi baba a répámmal a szájában .

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

nagyon jó: 10db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

(2024-04-26) : Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény.

: 10db
(2024-06-14) : Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam.

(2024-06-07) : Idővel itt is erotikus irányba fordult a dolog, hamar felállt a zászló árbóc, majd roppant jó francia következett. Közben már én is viszonoztam hol cici, hol punci simogatással vagy popsi markolászással. Lara franciáját a végsőkig is el tudtam volna viselni és nem csak ha fegyvert fognak a fejemhez :-)

(2024-05-26) : Ezután Lara kezdett kényeztetni, újra isteni franciába kezdett, majd kértem húzzunk gumit. Lara rám helyezte a szájával, majd kényelembe helyeztem magam. Lara széttárta a lábait és óvatosan rám ereszkedett. Ha van barátnős lovaglás szeretkezés, akkor most ez következett.