Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

LARA

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-07-22 13:39:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló LARA +36302172337 118783 erotikus masszázs

Nabut a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Lara kedves, szép arca már régóta izgatta fantáziámat, így nem csoda, hogy fokozott figyelemmel kísértem eddígi tevékenységét. Természetesen itt főleg a beszámolókra tudtam hagyatkozni, melyek mind egy véleményen voltak. Lora remek partner. Szeretem a megbízható, korrekt, és nem mellékesen szép lányokat, így mikor láttam, hogy elérhető hívtam telefonon. És minden, mit véltem visszaköszönt beszélgetésünk alatt, bájos hang, kedves stílus, döntöttem.
Megjelöltem a számomra cirka egy hét múlva lehetséges találkozás napját, óráját, melyet kézségesen elfogadott, vtr-t
beüzemeltük, még egy üzenetváltás, flottul megbeszéltünk
mindent. Igaz,nem kellett sokat kérdeznem, hiszen adatlapja
teljes körű tájékoztatást nyújt, nagyon rokonszenves volt végig az egyeztetés folyamata alatt. Kedvelem, ha nincsenek bonyolítva a dolgok, mégis kialakul egy kezdeti bizalom, azt gondolom Lara ezt a vonalat képviseli, érett gondolkodás, és tisztelet mit tapasztaltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Puskás stadion az elődleges támpont, mi jól behatárolja hol fogad Lara vendéget, Zugló kedvelt, csöndes része, a Hungária krt, Stefánia út, Egressy út által határolt terület, számomra már ismert helyszín. Autóval érkeztem, parkolás a ház előtt, parkolóautómata pár lépésnyire, és bőséges hely az autó számára. Tömegközlekedést tekintve a Stadionok megállót vélem megoldásnak, pár perces sétára készülhetsz, de nem vészes. Jó hely, na!!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Máj jártam a helyszínet, úgy emlékszem két alkalommal, és pozitív élmények. A lakás csöndes utcában, egy modern stílusú liftes házban található, nem túl sokadik emeletén. Belépve kétszeres pozitív érzés hatott rám. A hangulat nyílvánvalóan utal a találkozás jellegére, berendezés, fények, illat és halk zene, és a tökéletes diszkréció. Igaz volt egy harmadik is, de arról a következő részben. A klasszikus értelemben ha vesszük szalon, de mégsincs az az érzés amitől én viszolygok. Igaz jelenleg Lara, csak a barátnőjével osztozik, csak vele találkoztam, csak az Ő hangját élveztem.
Hibátlan. Talán L alakú előszoba, viszonylag nagy lakás, az igazat megvallva nagyon körbe sem néztem itt, innen nyílik a nagyobbik, és Lara szavaival " jobb" szoba, hol élvezhettem társaságát. A szoba tipp-topp, minden eszközzel, és berendezési tágyal optimalizálva a " feladatokhoz". Szobába lépve jobbra nagy tatami, a szoba jobb felében impozáns masszázságy/ Vagy pad? Mi a helyes?/ , mellette nagy tükör,
a szoba bal oldalán egy kanapé, mellette parányi asztalka.
Ez így jó ahogy van, zene halk, sejtelmes fények, de még látszani és látni enged, és kellemes illat. Makulátlan fűrdő, zuhanyfülke, 8-9 féle tusfűrdő, 5 féle dezodor, 3 féle szájvíz, + apró műanyagpohár. Itt is tisztaság, kiváló minőségű törülközőt kaptam. Minden a legnagyobb rendben.....
LARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
.....ahogy Lara kűlső, és belső tulajdonságait is tekintve.
Szemtelenül fiatal érzést keltő tetőtől talpig megjelenés, igen érett gondolkodás, és remek adottságok. Akkor sorjában.
Nyílván való, ahagy nálam is, úgy nálatok is az első inger a nyitóképe. És a valóság pontosan, ami a képen látható, talán legnagyobb fegyvere Larának, nem is ragozom, mert minek.
Már sokszor megnéztétek. Az adatlapnak megfelelően a magasság és testsúly a valóságot fedi. Ebből logikusan következik, hogy Lara nem a vékony lány, viszont kerek formái iszonyú izgatóak. Álomszép bőr, de tényleg, soha nem találkoztam még ilyen finom bőrű lánnyal, enyhén szolizott, egyenletesen barnult, szinte tökéletes símaságú.
A popsi brilliáns, főleg mikor a tükörből látod, ahogy a masszázságy mellett áll, arról nem is beszélve, ha éppen térdel az ágyon, közben úgy helyezkedik, hogy a tükör okozta látványt a legjobban élvezhessed. Cicik izgalmasak, szép udvarral, a bimbók csókra büszkévé válnak.A fűrdőböl kijövet
megpillanva elégedetten nyugtáztam milyen kívánatos, és már vágytam is rá, hogy kicsit birtokolhassam.
Végére hagytam legintimebb részét. Ugye tudjátok!! Ennyire szép puncit ritkán látni, és érezni, tinis, és nem vagyok benne járatos, de talán nem borotvált, hanem epillált. Ezt abból következtetet, hogy egészen bársonyos a környező bőr, a szeméremdomb, pedíg márványszerűen síma. A tevedés jogát ismereteim hiányossága miatt fenntartom, az érzésem a Lauránál tapasztaltakból ered. És tökéletes higiéniát éreztem, mind nyakát csókolgattam, vagy épp kebleit, vagy a punciját. Illatos, ápolt, kívánatos mindenhol.Szép és ápolt fogsor, nem is kell hogy elrejtse, mosolya egyik fő erénye.
Nem is fukárkodik vele, lassan el is jutunk Lara belső tulajdonságaihoz, melyek remekül egészítik ki,amár előzőleg felsorolt erényeit. Mosoly, kedvesség, korrektség és nagyon őszinte viselkedés, hozzáállás,bővebb infó az összegzésben.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 118783 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 118783 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2023-07-24 09:30:29 erotikus masszázs 1187835. LARA +36302172337 beszámoló 2023-07-24 09:30:29 erotikus masszázs 1187836. LARA +36302172337 beszámoló 2023-07-24 09:30:29 erotikus masszázs 118783
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Időráfordítás:
5
Maximális egyetértés közepette megegyeztünk, hogy két kényeztetés között masszázs című lemezt tesszük fel. Nem aggódtam, nyílvánvaló volt, hogy ezt kisújjból menni fog, Lara pedíg teljes odaadásáról nyílvánult meg már az első percekben is.
Tehát túl voltam azon, amit a következő fejezetben fogok részeltezni, a masszázspadon, lepedő, a fejemnél a lepedő alatt kispárna a kényelmem miatt, hasrafeküdtem, a szép Lara pedíg hozzámkezdett. Kértem, hogy ha sorra kerül a vádlim, alaposan maszírozza meg. Fenekemre, lábaimra törülköző került és fentről lefelé haladva kezdett hozzá a maszírozáshoz. Hú, ne kérdezzétek, hogy krém vagy olaj, bár a kérdés felém megtörtént, válaszra sem emlékszem, még a program felvezetésének hatása alatt voltam, így gőzöm sincs. Annál határozottabban emlékszem, hogy nem csupán símogatás, már-már szakszerű, és lehet az is, amit Lara kezei okoztak. Hozzáteszem, amit sejtettem izmaim kötöttségéről, Lara egy mozdulat után tényként közölt.
Ennek megfelelően, a kényesebb pontokat fokozott gonddal
maszírozta" csuklyásizom", bárhol is legyen és bármit is jelentsen, Lara ezt a szót említette, majd ellátott néhány információval, így mondhatni" szakmai" beszélgetésbe elegyedtünk. Nagy gonddal, odafigyeléssel maszírozott, hátamnál kezdve, fokozatosan egyre lejjebb, comb, vádli, de még a lábfej és a lábújjak is sorra kerültek.Lara által nyújtott
masszázs, itt az érzéki világban, pont arányos és elegendő, mind időt, mind a minőség tekintetében. Éreztem jótékony hatását, de egy percíg sem feledve, hogy egy szép, fiatal mezítelen lány tesz vesz körülöttem. No persze vak sem vagyok, és a tükör jó szolgálatot tett, jó volt ez így, se több, se kevesebb nem volt, mint amire akkor és ott vágytam.
De az erotikus töltet ott volt, végig, így mint minden jónak, most a masszázsprogramnak is vége lett, újból az erotika lett a főszereplő.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Most ugrunk vissza az időben, úgy fél órát. Megérkezésem után üdvözlés, bemutatkozás, gyümölcsátadás, előszobában cipőlevétel, és irány a már régről ismert szoba. Voltam már itt, Lara örült is neki, hogy nem idegen számomra a hely, igaz azóta egy kis feújításon átesett a helység. Kanapéra leültünk kicsit beszélgettünk, elmondtam elképzelésemet a program
tekinteteben, " én fekszek, Te maszírozol" . Ez így kevés volt Larának! Bájosan, természetesen "egy vagy kettő" azért tudni akarta mire készűljön. Kétségem nem volt, hogy már csak a testének látványa képes kihozni belőlem a két orgazmust, így bólintottam az utóbbira." Ma fickós napom van!:
Fűrdés, szájápolás, némi sziszegőszappan és már suhantam is a szobába. A mezítelen Lara, ahogy a bővebb infóban is írja, .....ekkor már meztelenül várlak! Apropo! Fogalmam sincs miben fogadott, egyszerűen nem emlékszem, talán ezért is nem említettem a kűlső leírásában, ezért bocsánat , főleg Larától, de lehet a látvány elterelte a figyelmemet.
Beérkezve, törülközőt letettem és átöleltem Larát, Ő hátat fordított nekem, fenekét az akkor már büszke farkamhoz tolta, én melleit símogattam, kezével hátranyúlt és símogatta
említett testrészemet. Nem sokat vacakoltunk! Nekidőltem a masszázspadnak, félig fel is ültem rá, Lara pedíg elémhajolt, le is térdelt, szándéka nem volt kétséges. Olyan brilliáns franciában részesített, amiben rég volt részem. Mindezt tette olyan természetesen, mintha már régóta erre készülnénk, fesztelenül, teljes odaadással. Ez, így pont eleg volt ahhoz, hogy sokáig ne húzzam. De minek is, időnk mint a tenger, Lorán sem érzékeltem, hogy alibizik, a farkam pedíg főleg nem vágyott másra mint egy kiadós orgazmusra. Úgy érzem 10-15 percre volt szükségem így elsőre, igaz nem is bántam, hogy peregtek az események, hiszen a percek is.
Lara technikája igen változatos. Mondhatom azt, hogy bár nem kedvelem ezt a szót, de profi. Az erőssége számomra a megfelelő volt, nem kímélő, de nem is durva " beavatkozás", többször mélyen, tövig/ átlag paraméterekkel rendelkezem/, majd lágyabbra váltott, kicsit köpködős, cuppogós, ha van
" bájos szopás" akkor igen, ez az. És akarta, hogy élvezzem a mit nyújt, egyértelműen éreztem, hogy figyel, és éreztem azt is, hogy tudja, jól csinálja. Kezét keveset használja, annyira, hogy még változatossá tegye. Farkam töve, és a zacsik is
gondozás alatt, egyszóval egy kiváló felvezető franciás program részese lehettem. Persze eredmény sem maradt el,
megkért, a befejezéshez helyezzem magam kényelembe, a masszázságy fejrészét felhajtotta, így nemcsak komfort volt meg, hanem a látványt is élveztem. Talán kicsit hangosan, de kisvártatva elélveztem kezei között, még néhány puszi ideiglenes búcsúképp, majd tisztálkodás után lerogytam.
Király volt!

Masszázs! Az előző fejezetben írtam róla!

A masszázs befejező mozdulatai már izgatóbbak lettek, fenekét látványosan a tükör felé fordította, csókokat kaptam nyakamra, mellkasomra, egy-két puszi is összejött, kis ölelkezés és én is csókoltam illatos nyakát, kebleit, a cerka már ismét jelentkezett, hogy ő is beszállna. Lara nem volt rest, most bal oldalamon, abban az izgató pózban hajolt rám, fenekét pedíg úgy fordította, hogy puncija is látható legyen, ezzel is fokozza izgalmamat. Pozícióm az előzőek szerinti
felhajtott támlájú kényelmes helyzet, itt már én is aktívabb
lettem. Csókok elérhető tesrészeire, Ő mindíg nagylelkűen helyezkedett, közelebb húzódott, majd fél lábát a padra helyezte. Ez már a nagyon szexi pozíció, óvatosan érintettem punciját, a környékét is símogattam, combja belső felét és fenekét. És persze Lara ott szorgoskodott, úgy mint azt már
írtam előzőleg, amikor teljesen eltüntem szájában, szinte rám nehezedett, én pedíg mégjobban megmarkoltam az ágy szélét, és megfeszültem, ilyenkor csak a nyelvével játszott farkammal amit, ez bitan jó volt. Őszinte leszek ilyenben még nem volt részem. " Szabad adni puszit a puncinak?" kérdeztem. A válasz a mozdulata volt. Teljes kitárulkozás, úgy hogy most Ő feküdt az ágyra, a helyemre, én pedíg jobb oldalt,Ő széles terpeszben, de milyen széles terpeszben, ritka ez az odaadás amit tapasztaltam. Átöleltem fenekét, először a combja belső felét, lassan haladva a punci felé. Mint írtam egészen síma a puncit körülvevő rész is, szép , tinis, illatos és makulátlan. Jó ideig élveztem, hol mélyebben, igyekeztem óvatosan bánni Larával, ahogy Ő is tette mindeddíg velem.
És nem Ő mondta, hogy elég, miután kiélveztem szerencsés helyzetemet, ismét helyet cseréltünk. Lora rámvetette magát és hasonlóan az előzőhoz, csúcsra juttatott. Miután elélveztem nem kapkodott, hagyott lenyugodni, meleg kezeit fatmrkamon tartotta, mosolygott, látta elégedettségemet, majd felültem, átkaroltuk egymást és megköszöntem, hogy ilyen kedves és nagylelkű volt hozzám. Ő viszont!!!!
A szemben lévő órán láttam időnk végeztét, jeleztem, hogy öltözök, nyugtatott, hogy semmi kapkodás, így egy-két korty víz még, beszélgettünk, Ő tett vett a szobában, ajtóban sok puszi szájra, ölelés és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlap tartalmazza a tiszteletdíjat, kedvezményt vtr esetén, egyszerű művelettel számolható a boríték tartalma.
Én tovább egyszerűsítettem, de mindíg így szoktam, ha nem kerek öszeg a rózsák száma. Érkezésemet követően tettem le a kanapé melletti kis asztalkára, továbbiakban Larával foglalkoztam.
Viszont! Mivel pár szóban beszélgettünk ezzel kapcsolatban,
határozottan korrektnek érzem Larát, fontos neki a valóság közlése, mind a program tartalmi részét illetòen, mind az elszámolás tekintetében.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lara egy fiatal, kedves, mosolygós és nagyon szép lány!
Már az egyeztetes alatt sejtettem, hogy elveimet feladhatom,
és bár szemtelenül fiatal, nem lesz probléma. Jól döntöttem.
Persze ez főleg Lara érdeme, mert ahogy már többen írták, jól kezeli a korkülönbséget. Már elmúltam 25, így ez fontos szempont volt. Ezért óriási elismerés. Érett gondolkodás, szemlélete pozitív, hozzáállása példamutató. Mind az egyeztetés, mind a randi utáni kommunikációja kiváló, de randink alatt is figyelmes beszélgetőpartner(is) volt.
Harminc évvel ezelőtt, a hasonló típusú, és gondolkodású lányokra azonnal ugrottam, az egyéb adottságairól nem is beszélve, nagyon vonzó jelenség.A randi alatt végig jelen volt
mind mind fejben, mind testben, éreztem önzetlenségért, és nem éreztem az legparányibb önteltséget sem. És ez utóbbi
az egyik legfontosabb szempont nálam.
Írásom ajánlás felétek, Larának pedíg köszönöm a élményt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 08:16:56
Tényleg profi,de nekem nagyon hosszú,elfaradok míg elolvasom!

2023-07-24 22:21:04
Az ajánlást vettük, és mi is köszönjük az élményt! Zseniális lehetett, mint ahogy a beszid is az! 😊 Gratulálok Mindkettőtöknek!

2023-07-24 18:43:49
Remek vágykeltő írásoddal sokunknak meghoztad a kedvét egy látogatáshoz!!

2023-07-24 14:16:00
Pazar beszit rittyentettél, persze nem volt nehéz, volt miről írnod. Egészséges mértékig sárgulok! Élményednek örülök. Nagy gratula nektek!

2023-07-24 10:51:15
Már a nick neved nélkül is felismerném az írásaidat:)👍
Mutasd mindet

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

(2024-04-16) : És Lara már bele is csüccsent. Lágy kisebb mozdulatokkal dolgoztunk, fantasztikus csípő mozgást vitt bele Lara, ami fokozta a látványt és kellőképpen izgató volt.

felejthetetlen: 8db
(2024-04-23) : Én előtte álltam, majd gyengéden félig tátott szájjal előre hajolt és meg betettem a farkamat a szájacskájába. Azok a finom puha ajkai, a meleg nyála és a tekintet ahogy felnézett rám.... a szívem vadul zakatolt, majdnem kizuhant a helyéről.

(2024-03-24) : Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat.

(2024-01-29) : Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam.

nagyon jó: 5db
(2024-04-08) : Fordulást követően újabb franciát kaptam, ami nagyon jól eső volt, éreztem, hogy a határon mozogok, de csak ennyitől túl sokáig tartott volna még, hogy elmenjek. Kérésemre a zacskóval foglalkozott szájjal, miközben én is besegítettem kézzel,

(2023-09-05) : A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak,

(2023-09-03) : Nem tudom, hogy olajat vagy krémet használt, de nagyon jól csinálta. Ha valaki szeretné ha jól megmasszírozza, maximálisan ajánlott! Jó erős kezei vannak, ha kéred! Kb fél éve egy izmot edzés alatt meghúztam a jobb lapockámnál(amit zavaromban a balnak mondtam :D) olyan szintem kimasszírozta, hogy azóta teljesen rendben van.

: 7db
(2024-03-08) : Fordulás után ismét a szájában találtam magam és nagyon rövid idő alatt ismét kőkemény voltam. Annyira adta magát a a helyzet hogy a lovaglás következik. Szépen be igazította és hagytam hogy tegye ami jól esik:-)

(2023-10-12) : Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :)

(2023-10-05) : A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel.