Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Kloé  beszámolója
JÓ szexpartner beszámoló

Kloé

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-13 12:44:17



Beet szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Kloé +36303481549 121780 szexpartner

Beet a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kloé hirdetővel
Egyeztetés
Itt az oldalon találtam rá , könnyen sikerült elérnem . Mivel még nem ismertem először csak fél órát terveztem vele lenni .
Megközelítés
A megadott címre autóval mentem , nem vagyok jártas arra , igy mindent a navigációra bíztam . Egészen a kapuig vezetett . Parkolás könnyű volt .
Helyszín
Régi panelházban van a lakás . Igényeimnek tökéletesen megfelelt . Az alapvető dolgok tökéletesen rendben voltak . A lakásban abszolút rend van , és minden tiszta . Szobában masszív ágy , pakolásra van szék , fürdőben minden alapvető tisztálkodó szer megtalálható .
Kloé külseje
Alkata harmonikus , minden arányos rajta , teste feszes . Arca nagyon helyes , és mindig mosolygós vidám .Kloé 303481549  Beet beszámolója
Action
Annyira aranyos volt , gondoltam Én kezdem kényeztetni , bekucorodva a lábai közé. Nagyon szereti , ha Őt kényeztetik , ezt kis idő múltával igazolta is . Gyönyörű , ahogy élvezni tud. Üde , zsenge, tini-s a puncija van , mézédes íze van , nagyon kellemes élvezet , órákig el lettem volna. Igencsak izgatóan hatott rám ! Nagyszerű utazás volt a csiklója és a gátja között .
Miután elélvezett hagyta szusszanni egyet , aztán kértem, hogy ő kényeztessen. Nagyon ügyes volt , kézzel gyakorlatilag hozzám sem ért és majdnem teljesen torokra vett. Jó volt nézni , amint eltűnteti a farkamat , majdnem teljesen! Mondjuk Én átlagos méret vagyok. Amikor már teljesen felizgatott a szájával , gumit húztunk és missziben kezdtünk . Közben végig egy szemébe néztünk és csókolóztunk ! Nagyon jó érzés volt a szűk kis puncijában lenni, alig telt el néhány perc és már el is élveztem. Sajnos már csak egy rövid tusolásra maradt időm .
Elszámolás
Ezzel kezdtük az ismerkedést.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 15 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Végtelenül kedves vidám lány , Amit vállal abban tökélete.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kloé szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKloé legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.