Kiemelt
Tessza(38)
Budapest IX.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-29 19:52:17



Igor24 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121924 szexpartner

Igor24 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
A megadott időben telefonon hívtam. Pár csörgés után felvette és a cuki hangján bemutatkozott. Nagyon kedvesen tájékoztatott az időpontról, lehetőségekről. Mindent egyeztettünk könnyedén.
Megközelítés
Én gyalog mentem, mert nem messze volt tőlem. De BKV-val könnyű megközelíteni és a közelben lévő bevásárló központ parkolójában lehet helyet találni. Könnyű megtalálni ki van írva a bejárat felé. Odaérve pontos időben hívtam és megkaptam a bejutási utasításokat. A ajtóval kicsit türelmesnek kell lenni, nem nyílik azonnal, de nem kell kiszámítani. Aztán a lifttel a megfelelő emeletre érkezve könnyedén megtalálni az ajtót.
Helyszín
Az épület együttes viszonylag új építésű és jó állapotban van. A lakás tökéletesen tiszta, belépve a nappaliba érkezik az ember. Innen nyílnak az ajtók, mi Kirával a szemben lévő szobába mentünk be ahol szobainasra le tudtam tenni a ruhámat és kaptam egy friss törölközőt. A szobában található egy nagy ágy és egy masszázs ágy is. Tükrök vannak körben szóval lehet mozizni. Kellemes zene szól ha jól láttam pendrive-ról, ami nekem hatalmas plusz. Nem szeretek YouTube reklámokat hallgatni közben. :) A falon van egy nagy óra ahol lehet követni az időt. Van légkondi is ami ezen a meleg napon nagyon jól jött. A fürdőben kádban lehet zuhanyozni van kilépő is. Több féle tusfüdőből lehet választani és száj vízből is több féle van. Illetve vannak még illatosítók is több féle dezodor.
Kira külseje
A ajtó mögött állva várt. Egy vörös átlátszó mini ruhában várt, vörös bugyiban és tűsarkú cipőben. De még így is alacsonyabb volt nálam. Nagyon szép haja van csak a végén francia közben fogta össze addig ki volt engedve. Csillogó érdeklődő szemekkel és hatalmas mosollyal fogadott pedig először voltam nála. Igazi sportos alkata van tényérbe illő mellekkel és csodás feneke van. Igazából minden tetszett rajta, talán kiemelném a csodás lábfejet és lábujjakat. Szeretem a női lábakat. :)
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121924 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121924 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-30 15:04:51 erotikus masszázs 1219245. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-30 15:04:51 erotikus masszázs 1219246. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-30 15:04:51 erotikus masszázs 121924
Action
Megérkezéskor pusziva köszöntött és bevezett a szobába, ahol le tudtam vetkőzni és kaptam friss törölközőt. Beszélgettünk egy kicsit, nagyon jó vele beszélgetni. Rögtön megtaláltuk a közös hangot szerintem. Elmentem zuhanyozni lemostam az út porát, inkább az izzadságot. Visszamentem a szobába, ahol Kira várt. Egy pár percre még kiment és vissza is jött. Kábé két mondat után megcsókolt. Nagyon jól csókól, sőt annál is jobban. Igazi rendes a nyelvét is használja, érezni a szenvedélyt. Amikor csak lehetőségem volt, mindig visszatértem a szájához egy csókra. Simogatttam ahol csak értem csókolózás közben. Egy idő után lassan haladt lefelé és fergeteges franciába kezdett. Változatosan hol kézzel, hol kéz nélkül mély torkos elemekkel fűszerezve. Nagyon kitartó és nagyon ügyes. Egy idő után azért le kellett állítanom, mert szerettem volna még felfedezni. Megszabadítottam a ruháítól és az ágyra fektettem ahol visszatértem a csókokhoz és megpróbáltam a kedvére tenni. Gyönyörű puncija van és jó illatú. Egy élmény megkóstolni, közben simogattam a finom bőrét ahol értem. Remélem jól esett neki a ténykedésem, de nem juttatam csúcsra. Egy idő után javasolt missziót kezdésnek. Felhelyezte a védőfelszerelést, nagyon kellemesen kézzel. Nem használt plusz síkosítót. Ebben a helyzetben kezdtünk lassan, majd egyre gyorsítottam. Közben csókolóztunk, iszonyatosan jól csinálja nagyon izgató. Kira is simogatott és csókolt mindenhol. Tudja hogy kell a férfihoz érni, legalábbis hozzám biztos. :) Felhúzta a térdét, így elég mélyre is tudtam hatolni. Itt már az édes nyögései is hangosabbak lettek. Itt töltöttünk némi időt.
Aztán átkaroltam és felhúztam lovaglóba. Olyan könnyű, hogy még nekem is sikerült. :) De nagyon ügyesen érzi mit szeretnék. Felguggolva meglovagolt, úgy tűnt nagyon élvezi ezt a pózt. Mondjuk meglovagolás helyett, inkább azt mondanám megbaszott. :) De baromi jól csináltam. Volt hogy hanyatt feküdtem teljesen, de egy idő után felültem és összeöllelkeztünk. Folytattuk így, majd kértem a kutyus pózt. Azt a gyönyörű pópót, szép izmos háta van. Hatalmas élmény,kihagyhatatlan hátulról. Közben a tükörben lehet figyelni a tükörben. Úgy láttam, hogy Kira is vissza néz. :) Ezután kértem francia levezetés, mert olyan Istenien csinálja. Elfeküdtem és élveztem. Megfelelő mennyiségű nyállal és változatos technikával végül megkegyelmezett nekem. Óriásit élveztem a szájába, nem hagyta abba hanem az utolsó cseppet is kifacsarta belőlem. Majdnem agy károsodást kaptam az orgazmustól. A srácok szilviában fejezték be pályafutásuk. Utánna mellém feküdt és átölelt. Beszélgettünk, nagyon intelligens. Rápillantottam az órára, mert teljesen magával ragadott a randi. Megkérdeztem, hogy jól jár-e mert 5 percen maradt csak. Egy pillanatig nem sietett, nagyon kedves volt. Felöltöztem és indultam. Kaptam még egy csodás búcsúcsókot és vissza ki a hőségbe.
Elszámolás
A végén helyeztem a szobában lévő szekrényre, egyébként nem esett szó róla. Teljesen korrekt az elszámolás nincsenek rejtett költségek és kisbetűs rész.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 75 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Először voltam Kiránál, de biztos fogok még menni. Olyan érzés volt, mintha egy barátnődhöz felugranál. Annyi szenvedély van abban a pici testben, hogy kimeríthetetlen. Teljesen elvesztettem az időérzékemet, pedig ez nem szokott velem előfordulni. Szerintem Ő az első akire azt mondom, hogy egy óra kevés vele. Fantasztikus. Kira köszönöm az élményt, bearanyoztad a napomat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-07-01 17:18:26
Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatokat. Bravó

2024-06-30 22:43:56
Kissé sablonos, de informatív írás.
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-07-01) : Pózváltást kezdeményeztem, most Kira választott, a hátamra fekve beleguggolt az ágaskodó kéjrudamba és tempós vágtába kezdett, ő lovagolt, de inkább én kapaszkodtam, lelkileg is megterhelő ez a sok élvezet, nem tudtam mást tenni, magamra húztam,

(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

felejthetetlen: 3db
(2024-06-20) : Úgyhogy inkább váltottunk és ő is megkóstolt. A franciája nagyon érzéki, nekem nagyon bejött, nem is engedtem, hogy sokáig csinálja, mert nem akartam még elmenni. Gumit húztunk és kértem a lovacskás pozíciót.

(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

(2024-05-11) : Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

nagyon jó: 1db
(2024-06-27) : Majd ágyon folytatjuk, tűsarkú le ès lovaglás, egyik kezèvel mellkasomra támaszt, beleguggol ès mozgása, tempója kivègzős, mèg nem akarok elèlvezni, így hasonfekvős pózt kèrek, ezt a tükörből is tudom nèzni. A fülèt finoman be-bekapom az aktusunk alatt.

: 2db
(2024-07-02) : Állati finom franciával kezdett, aztán szintén egy-két perc után megjött a kedvem, hogy mélyebben is megismerjem ezt a csodás szájat. Azt mondta, ahhoz le kellene feküdnöm, mert valószínűleg csak úgy fog sikerülni, de mire a mondat végére ért, már tövig a torkában voltam, ültében.

(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .