Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-14 04:59:32



Bourges szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121789 szexpartner

Bourges a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
5
Sajnos az első időszakban, amikor még csak a hétvégéken dolgozott, nem tudtam hozzá eljutni. Amikor viszont már a hét elején is elérhető volt próbáltam vele felvenni a kapcsolatot és hamarosan szerencsével jártam. Mivel azonban a telefonját ő kezeli ezért legyetek türelmesek, mert időnként elfoglalt ez a pici leányka. A kommunikációja viszont tökéletes! A kislányos hangja mögött egy értelmes, intelligens és határozott hölgy lakozik, aki profi telefonközpontosokat megszégyenítő módon társalog az érdeklődőkkel. Nevén nevezi a dolgokat és ezért nem lehet ám őt zavarba hozni egy két pikáns kérdéssel, mert csípőből fog vissza tüzelni ez a drága szívtipró!!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Puskás Ferenc Stadion mögötti lakóparkban található a lakása. Itt a parkolás fizetős, de cserébe ezért könnyen találunk helyet magunknak. Akik viszont a BKK járműveivel jönnének, azok a Thököly út felől közelítsék meg a helyszínt ahol buszok és villamos is közlekedik és a sarkon van a megállójuk!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű, dupla liftes, csendes, modern lakóparkban vagyunk, ahol ennek megfelelően kívül és belül is rend és tisztaság honol. Az ízlésesen berendezett légkondis lakáson egy kolleginával osztoznak és nagyon jól zsilipelik a vendégeiket. A bal oldali kisebb szobába vezetett be. Egy masszázspad volt itt a jobb oldalon ahová most csak a ruháimat pakoltam, de a jövőben ennek a padnak majd komolyabb szerepet is szánok az együttléteink során! Előtte egy masszív, nagyméretű, tiszta friss lepedővel letakart francia ágy van. Mellette a falra egy hatalmas tükör lett felszerelve. Színes ledd csíkok teszik hangulatosabbá ezt a félhomályos rendelőt. A kádas, zuhanyfüggönyös fürdő is makulátlanul tiszta. A csap mellett pedig dezodorok, szájvíz, kis pohárkák vannak kikészítve. Száraz, nagyméretű tiszta törölközőt is kaptam a tusoláshoz.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kira a képeivel ellentétben egy apró termetű, törékeny alkatú, kék szemű, tini lányosan aprókeblű, mini magyar bombázó! Karakteres arcéllel rendelkezik, de amikor mosolyog, és ezt gyakran teszi, akkor olyan gyönyörű, címlapra illővé válik az arca. Hosszú sötétbarna haj, feszes has, szépen zárt és frissen borotvált a puncusa, a kiskamasz méretű, fokhagyma popsijáról viszont ódákat lehetne zengeni. A belépésemkor, a magas sarkú topánkájában még a mellkasomig ért a feje, de később amikor már kibújt belőle, egy szeretni való, picurka leányka lett belőle!
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121789 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121789 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-14 12:45:06 erotikus masszázs 1217895. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-14 12:45:06 erotikus masszázs 1217896. Kira +36702453750 beszámoló 2024-06-14 12:45:06 erotikus masszázs 121789
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Számomra már a fogadtatás is meglepetést okozott. Odalent megkaptam tőle a feljutáshoz szükséges instrukciókat és hamarosan már az ajtajánál álltam, ami a csendes folyosón az odaérkezésemkor, már résnyire nyitva is volt. Beléptem a félhomályos nappaliba, szemem éppen szokta a sötétséget, és elkezdem, nyílván csak idétlenkedtem, mert szemben a folyosó másik oldalán nem volt ugyanis ajtó, odabent a jobb oldalon keresni őt. Kira pedig balról, előlibben a becsukott ajtó takarásából az én legnagyobb ,, meglepetésemre”. Mivel most még elég magas volt átölelte a nyakamat, magához húzott és szájon csókolt. Hát engem bizony meglepett ez a nem mindennapi fogadtatás. Nyílván nekem sem kellett több és máris magamhoz húztam a leendő szeretőmet. Igazi smárolás volt ez a javából annak ellenére, hogy ezt megelőzően mi egy héttel azelőtt diskuráltunk úgy 12 percet. Most akkor én tényleg ennyire jó lennék? Nyílván nem, de ezek szerint korábban, vele talán sikerült elhitetnem, hogy én vagyok az ő álom pasija, aki majd ma, első vendégként, fehér lovon fog hozzá megérkezniJ))


Kibújtam a cipőmből és kézen fogva bevezetett a rendelőjébe. Egyébként egy hálómintás, fekete bodyban és egy magas sarkú cipőben fogadott. Odabent ismét folytattuk a hosszú, nyelves nyálcserét. Eközben kibújtattam a fogadó kis semmijéből, miközben fenekemet a padnak támasztottam és magamhoz húztam a pille könnyű testét. Ő pedig volt olyan vagány, hogy átkarolta a nyakamat, majd széttárt lábakkal az ölembe ült és az álló farkamon kezdett csúszkálni, úgy hogy még fel voltam öltözve! Atya világ, micsoda kezdés és én még nem is tusoltam! Erőt vettem magamon és egy villámgyors pancsi után már ismét egymással szemben álltunk az ágy előtt.


Egy hírtelen ötlettől vezérelve álló 69 javasoltam a házigazdámnak. Szeme sem rebbent és egyből rávágta, hogy igen, bár még sosem csinálta ezt. Gyorsan copfba kötötte a haját és a következő pillanatban már fejjel lefelé csüngött, két kezével a combomon támaszkodott, a dákómat tövig nyelve szopizta, én pedig a derekánál fogva tartottam a testét, miközben a punciját nyelveltem. Oldalt fordultam, hogy lássa magát is a tükörben egy pillanatra, majd tovább cumikázott nekem. Megfordult a fejemben, miután belefeledkeztem a látványba, hogy esetleg így kellene befejeznünk. De győzött a még megmaradt józan eszem és kis idő múltán, ezért lassan leengedtem Kirát a nyoszolyánkra.


Hanyatt döntöttem és a széttárt combjai közé ékeltem be a fejemet. Bal tenyeremmel a fokhagyma popsiját kiemeltem, míg a nyelvemmel az egyre nedvesebb ölét izgattam. A testbeszéde és a nyögések, mélyebb sóhajtások arra késztettek, hogy az újamat segítségül hívjam. Nagyon nedvesedett, a lábaival már a nyakamat is átkulcsolta, csípőjét kiemelte, talán ekkor sikerült őt elreptetnem.


Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni. No, itt volt egy malőr, mert az ujjaival csak úgy fel akarta rám görgetni a kaucsukot, ami ugye néha azért elég fájdalmas is tud ám lenni! Elmagyaráztam neki, hogyan tegye fel rám a védelmet, majd ezután szépen lassan már nyeregbe is pattant. Remek lovas ez a leányzó, aki szerintem a napokban, Kazahsztánban szabadon engedett őshonos vadlovakat, simán szőrén is megülné! Megnézett bennünket a tükörben is, majd előre hajolt és megcsókolt. Mivel azonban neki a paci a kedvence ezért később cseréltünk. Felém pucsított, a popsiját kiemelte, mellkasát és a fejét a lepedőre szorította, én pedig hátulról kezdtem őt, először csak gyengéden, majd egyre hevesebben megrakni. Jól bírta a kiképzést, néha rácsaptam a farára is, ez tetszett neki, ő is együtt mozgott velem. Gondoltam, hogy nekem most már hamarosan itt végem is lesz, és széttárt karokkal belegaloppozok majd a naplementébe! Álmaimban! Mert a szervezetem ezt most másként gondolta, ezért nekünk újabb megoldást kellett keresnünk.


Kérdezte is, hogy mit szeretnél, hogy csináljam neked? Lihegve hanyatt rogytam, megjegyzem még az elején 24 fokra állította nekem a klímát. Én pedig kértem tőle a hereszopizós franciáját. Ebben is tökéletes partnernek bizonyult. Beolajozta a brét és azt kézzel polírozta, míg a golyszikat torokra vette és elkezdte őket változó intenzitással szopizni. A fáradság legkisebb jelét sem éreztem rajta, sőt lelkesen igyekezett nekem segédkezni abban, hogy mielőbb a csúcsra érjek. Kirát ugyanis boldogsággal tölti el az is, ha lát bennünket kielégülni!! Ez a technika végül telitalálatnak bizonyult. Az utolsó perceket már magamnak csináltam, míg a gondos társam a tölténytáram karbantartásával volt elfoglalva. Jöttek is a csemetéim szépen sorban. Amikor a nedveimet magamra locsoltam ő ez alatt is rendületlenül szopizta a gyolyszikat, igaz most már kisebb intenzitással és nem sóhajtott fel, hogy no végre, hanem tette továbbra is a dolgát. Olyannyira velem volt a menybe menetelem alatt, hogy a legvégén még kivette a kezemből a cerkámat és az utolsó cseppeket már Kira fáradhatatlan érzéki ajkával szívta ki belőlem. Húúúh ez is nagyon jó vót!! Ezt követően hozzám bújt és heves csókcsatába kezdtünk. Csak ezt követően nyúlt a Szilviáért és tett tisztába bennünket.


Maradt még bő negyedóránk, ezt már csak a meghitt beszélgetéssel töltöttük. Szerencsém volt vele, kissé megnyílt nekem és bepillantást engedett az ő kis életébe. Rátok ebből most csak annyi tartozik, hogy nagyon eltalálta őt ez a munka illetve még az is, hogy az érettebb férfiak egy részét jobban kedveli, mert velünk, sokkal intenzívebb és mélyebb diskurzusokat is tud folytatni a köztes időszakokban!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A látogatásom hetében éppen akciózott így most az 1 órára 35 rózsaszálat kellett az elején letennem a kisasztalra. Van még három extrája, de nekem a fentiek ismeretében, erre most nem volt szükségem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Párját ritkítja ez a fajta hozzánk állás és ez a magas fokú szex kultúra, amivel az én egyébként ártatlan tekintetű, szolid, diáklányos kinézetű házigazdám rendelkezik! Egy új Csillag születésénél asszisztáltam most Zuglóban és szeretném ezt a felfedezésemet veletek is megosztani!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-06-14 14:19:36
Remek beszámoló egy klassz randiról és a nem kevésbé figyelemre méltó Kiráról. Annak ellenére, hogy csak relatíve rövid ideje van itt -nagy örömúnkre - rendre bizonyítja kivételes szexkulturáját és a vendégek iránti odaadását.
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-26) : Kira iszonyúan érzékien csókol és a nyelvjátéka is hihetetlen, ezen kívül kb ahol hozzámért egyből bizseregtem olyan energiái vannak .Így smároltunk egy ideig aztán kihámoztam a szexi fehérneműből és az ágyra feküdtem ahol is elkezdett egy nagyon komoly franciát

(2024-05-24) : Natúr francia végig szájba lenyeléssel- ezt kértem befejezés gyanánt. Ezt is extrában szolgáltatja, de megéri áldozni rá. Ebben a nyakatekert helyzetben nem vállalta összeszokottság hiányában, de az ágy szélére ülve simán teljesítette. Lobogott haja a hajrában ujjaival a dülmirigyet masszírozta közben. Amikor ejakuláltam persze lelassított

(2024-05-15) : Addig ő a farkamat kezelésbe vette és jól megcumikázta. Annyira jól csinálta a szlopálást, hogy még sem siettem azzal felgumizással. Érti a francia nyelvet ehhez kétség nem fér. Makkal és a rúddal is foglalkozik. Szemkontaktust is tartja közeben.

felejthetetlen: 3db
(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

(2024-05-11) : Olyan ütemes vágtába kezdett egyből az én erotikus zsokém, hogy nem győztem féken tartani. Azt sem tudtam, hogy az alma formájú melleit fogdossam, vagy a falatnyi popsiját tépjem meg. Szenvedélyes csókjai itt sem fogytak ki. Élmény volt amit művelt.

: 1db
(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .