Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Kira

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-05-26 22:28:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36702453750 121614 szexpartner

KovácsGeri8899 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
csókos száj
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr-en egyeztettünk egy esti időpontot , Kira elég gyorsan válaszolt is mikor jó neki így lefixáltuk a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A helyszínen kaptam útbaigazítást Kira nagyon kedvesen elnavigált :) mert közben kicsit benéztem a gps-t pedig amúgy egyértelmű a cím. Én az Azariah koncert miatt kicsit messzebb tudtam csak megállni de egyébként az utcában mindig van hely kivéve ha van valami a Puskásban. A parkolás viszont itt is fizetős. Tömegközlekedéssel szerintem a busz van a legközelebb vagy az 1-es villamos megálló a stadionnál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű lakásban voltunk tisztaság fogadott mindenhol, a tetthelyen egy franciaágy meg egy masszázspad is volt oldalt tükrök amik nagyon hasznosnak bizonyultak. Volt egy kis polc a cuccoknak is plusz egy kis zene meg hangulatfény. A fürdő is nagyon rendben volt, itt tiszta törülköző és mindenféle tusfürdők megtalálhatóak ,plusz szájvíz is.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kirától már az első percben leesett az állam , kis törékeny lány de kegyetlenül szép formás mindenhol, Homokóra alakja van és abszolút szexi tinilányos megjelenése , a tündéri szép arcáról nem is beszélve szép nagy szempillákkal de a kedvencem a mosolya meg persze a popsija volt :)
1. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121614 erotikus masszázs
3. Kira +36702453750 beszámoló Budapest 121614 erotikus masszázs4. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-27 02:23:27 erotikus masszázs 1216145. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-27 02:23:27 erotikus masszázs 1216146. Kira +36702453750 beszámoló 2024-05-27 02:23:27 erotikus masszázs 121614
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után Kirát meglátva már tudtam ,hogy a legjobb helyre érkeztem. Nagyon kedves és közvetlen személyisége van és csak úgy árad belőle a pozitív energia amit elég ritkán tapasztalni másnál.
Gyorsan odaadtam az ajándékomat aztán mentem is fürödni. Ezt gyorsan letudtam aztán már csak azon kaptam magam ,hogy az ágy előtt smárolunk , na ennél jobb csókcsatám még senkivel nem volt, Kira iszonyúan érzékien csókol és a nyelvjátéka is hihetetlen, ezen kívül kb ahol hozzámért egyből bizseregtem olyan energiái vannak .Így smároltunk egy ideig aztán kihámoztam a szexi fehérneműből és az ágyra feküdtem ahol is elkezdett egy nagyon komoly franciát .Kira ezt is nagyon érzékien csinálta közben néha fel nézett rám és találkozott a tekintetünk, mondtam is neki ,hogy én is szeretném megkóstolni Ezért javasolt egy 69-et . A legszebb látványban volt most részem ebben a pózban és Kira lent is maximálisan tiszta és illatos na meg sima volt :)
Ez után kértem ,hogy bilincseljen meg , ezt egy kacér mosoly kíséretében nyugtázta és elment előkereste nekem a bilincsét. Aztán felgumizott és úgy meglovagolt ,hogy azóta sem tudom melyik bolygón vagyok. Változatos tempóban csinálta közben folyamatosan csókolta a szám ,a nyakam meg ahol ért. Aztán elkezdte guggolva is és teljesen eltűntetett magában. Ettől a látványtól már simán el tudtam volna menni de még bírtam egy ideig . Nagy nehezen rávettük magunkat a váltásra közben lekerült a bilincs ,és most kutyusban folytattuk .Ez a látvány is nagyon izgató volt ,főleg a tükörből szemlélve magunkat. Itt is változatos ütemben nyomtuk a végére Kira teljesen benedvesedett. Aztán hasra feküdt és így is megcsináltam , de amit közben művelt a csípőjével az hihetetlen volt, néha rám szorított közben aztán tolta hátra magát ,kegyetlen jó volt ez is .Ezt követte egy kis misszi itt megint egy hosszabb csókcsata volt közben ,aztán kértem ,hogy forduljunk oldalra és így csináltuk egy ideig , közben moziztunk is a tükörben de ezt már nem bírtam és egy hatalmasat élveztem a gumiban. Kira hagyott lenyugodni ,majd adott zsebkendőt ,hogy letisztogassam magam. Ez után még egy kis lazítós levezető masszázst kértem , először én masszíroztam őt aztán fordítva is. Utána elmentem fürödni felöltöztem és elbúcsúztunk.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem kértem semmi extrát, kb minden az alapban van ami nekem lényeges.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kira egy angyal ,még az autóhoz érve is reszkettem annyira jó élmény volt vele, csak ajánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-05-27 16:03:35
Gratulálok Geri! Te is tudod hogy mi a jó és a nagyon jó között a különbség.Irasod igazi élménybeszámoló lett, minden mondatát értem mert átéltem.
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

(2024-05-24) : Natúr francia végig szájba lenyeléssel- ezt kértem befejezés gyanánt. Ezt is extrában szolgáltatja, de megéri áldozni rá. Ebben a nyakatekert helyzetben nem vállalta összeszokottság hiányában, de az ágy szélére ülve simán teljesítette. Lobogott haja a hajrában ujjaival a dülmirigyet masszírozta közben. Amikor ejakuláltam persze lelassított

felejthetetlen: 4db
(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

(2024-06-08) : Haját lófarokba copfozta, és szépen nyájat eresztett a farkamra és ismerkedős szopásba kezdett, de ez csak a kezdett volt egyre jobban belemelegedet szívta szopta, közben nyálban úszó golyóimat masszírozta.

(2024-05-15) : Addig ő a farkamat kezelésbe vette és jól megcumikázta. Annyira jól csinálta a szlopálást, hogy még sem siettem azzal felgumizással. Érti a francia nyelvet ehhez kétség nem fér. Makkal és a rúddal is foglalkozik. Szemkontaktust is tartja közeben.

: 1db
(2024-05-13) : Először néhány csókot nyomott a legnemesebb testrészemre , majd végignyalta és heves szopásba kezdett . - Nyalta - falta ahol érte .