Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Kira  beszámolója
JÓ szexpartner beszámoló

Kira

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-09-20 19:36:21



zealous szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Kira +36701522401 122640 szexpartner

zealous a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Már többször voltam nála, így a gyors VTR egyeztetést alkalmaztam. 3/4 órán belül el is fogadta, én meg örültem, hogy ez gyorsan ment és sikerült még a hosszabb szünetre vonulása előtt még találkozni vele.
Megközelítés
A Récsei center szomszédságában található az ojjeltum. Parkolóhely van bőven, most is a bejárattal szemben sikerült leparkolnom. A cím teljesen egyértelmű.
Helyszín
A lakás nem most épült, de a célnak tökéletesen megfelel. Nagy előszoba, balra a fürdő, arra már ráférne egy kis felújítás, szemben a 2 szoba, most a jobb oldaliban voltunk, az egy kicsit tágasabb.
A szobában van egy franciaágy mellette a falon tükörrel, van egy masszázs ágy is. Ruháknak van hely.
Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, egy külön polcon a szájvizek, tusfürdők.
Kira külseje
A képekhez képest kicsit vékonyabb, vagy inkább a képeken tűnik a valósághoz képest husibbnak. A valóságban nekem tökéletesen elnyerte tetszésemet. (Különben minek mentem volna hozzá többször is? 🤷🏻‍♂️)
Vékony ajkaival eszméletlen módon csókol, kis vámpír szemfogai kivillantja, mikor édesen mosolyog, szemei megbabonázzák az embert, vékony hosszúkás arcát, hosszú sötét haja keretezi. Az én kis Pocahontasom. 😊
Tenyérbe illő cicik és formás kis fenék között lapos has és karcsú derék tapintható.Kira 701522401  zealous beszámolója
Action
Megérkezésem után, a szokásos ajándékok átadása, cipő le, nagy öröm a viszontlátásra, aztán a szobában gyors vetkőzés, hogy mielőbb élvezhessem társaságát a zuhanyzás után.
A szobába visszatérve ölelkezés , csókolózás, kölcsönösen simogattuk egymást, itt-ott, aztán miután kezeivel érezte, hogy egyre nagyobbra nőtt az érdeklődésem, levette rólam a türcsit és megkérdezte megkóstolhat-e, majd leült az ágy szélére, és egy érzéki, de határozott franciázásba kezdett. Mélytorok ugyan most nem volt, de az egyik randin megmutatta, hogy a kicsi én sem akadály számára. Nyalta-falta, szopta, elég vehemensen, nem kicsit húzott fel vele, így mondtam, hogy most jön a revans és feküdjön a hátára.
Levettük a fekete fehérneműket és a szájától hosszú csókkal indulva testén letelepedtem a puncijánál, melyet hosszasan kényeztettem, a reakciókból ítélve nagyon is tetszett neki, de a szalagátvágás elmaradt, majd gumírozást követően missziben dugtam, ezt követően javasoltam feküdjön fel a masszázspadra és úgy dugtam elég hosszasan, míg nem telelőttem a gumit.
A romok eltakarításában nagyon segítőkész volt, szinte all inclusive ellátás.
Ezt követően a második körre való rápihenésként az ágyon egymás mellett fekve kezdtünk beszélgetni, majd mikor érzésre eltelt kb. 10 perc rákérdeztem hogy állunk idővel, mire jött a kijózanító válasz, hogy az sajnos lejárt.
Így szomorúan megejtettem egy újabb zuhanyt és a mielőbbi viszontlátás reményében jöttem el.
Elszámolás
Extrákat nem vettem igénybe, Kira önmaga az extra. A végén adtam át a virágszálakat.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Kevés ilyen kisugárzással és szexuális étvággyal megáldott lánnyal találkoztam eddig, pedig a múltkor számolgattam, hogy kb fél ezres a reprezentatív felmérési minta.
Kedves, odaadó, intelligens, már várom a visszatérést és az újabb randit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-31) : Hátamra fektetett, és lábam közé heveredve, időnként erotikusan a szemembe mélyítve gyönyörű tekintetét, szopni kezdett. Nem titkoltam előtte, hogy elsősorban a mélységeire vagyok kíváncsi, ezért már néhány bólintás után mélyre eresztett és hosszan lenn is tartott.

(2024-07-01) : Pózváltást kezdeményeztem, most Kira választott, a hátamra fekve beleguggolt az ágaskodó kéjrudamba és tempós vágtába kezdett, ő lovagolt, de inkább én kapaszkodtam, lelkileg is megterhelő ez a sok élvezet, nem tudtam mást tenni, magamra húztam,

(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

felejthetetlen: 5db
(2024-08-27) : Most már értem, miért van az egyik polcon francia zászló: ezért a tudásért Macron helyében azonnali állampolgárságot adnék Kirának. Majdnem eljutottunk a mélytorokig, ami az én esetemben nem szokott sikerülni, így különösen tudom értékelni.

(2024-07-26) : Ajkain át behatolva úgy éreztem, mintha selyemmel simogattak volna odalent. Mindezt megfűszerzve a golyók kényeztetésével, és folyamatos szemkontaktussal. Egy darabig szemből csinálta, majd fordult úgy, hogy feneke a fejemtől jobbra legyen.

(2024-07-14) : És ekkor Kirám beleülve a velem egykorúba lovaglásba kezdett, felváltva feneke előre-hátra történő járásában közben én is segítve Őt mozgásommal, vagy popsija mozgatásával miközben olykor lehajolt 1-1 csók erejéig aminek a "következménye" az lett, hogy most Ő jutott el a csúcsra! :)

nagyon jó: 3db
(2024-08-18) : Gumit húztunk, és missziben közelítettem, ő pedig csókokkal fogadott. Ebben a pózban hol teljesen összeölelkezve, hol pedig lábait fogva szeretkeztünk.

(2024-06-27) : Majd ágyon folytatjuk, tűsarkú le ès lovaglás, egyik kezèvel mellkasomra támaszt, beleguggol ès mozgása, tempója kivègzős, mèg nem akarok elèlvezni, így hasonfekvős pózt kèrek, ezt a tükörből is tudom nèzni. A fülèt finoman be-bekapom az aktusunk alatt.

(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

: 9db
(2024-09-17) : Megszabadítva a törülközőtől, leült az ágy szélére és elkezdődött a franciája. Kellemes érzés volt, ahogy próbálta a mélytorkost, kezével tövénél támasztotta az egykorút. Nem szeretek csak kapni ezért a hátára fektetve feltérképeztem a punciját. Kislányos, enyhén borostás, kellemes illatú és ízű.

(2024-08-14) : Amikor már kifáradtunk legfőképpen ő, jött a Masszázs ágy kipróbálása, ő lefeküdt a masszázs ágyra háttal én szemből betettem neki először lassan majd egyre gyorsabban, ami hatására megjött a hangja🙂😚

(2024-08-11) : Erre fogta magát, és olyan módon rámsimult újabb smárfolyamban, hogy azt mondtam, akkor inkább végezzen ki orálban. Lejjebb csúszott és full érzékien végemet vetette. De nem akárhogy, mert amikor elért a vég, Kira még akkor is magában tartott