Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-07-23 10:38:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36701522401 122125 szexpartner

Gépontos a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
Telefonon próbáltam, hogy halljam a hangját is, de nem sikeredett. Valószínűleg nem megfelelő időben próbálkoztam, de a VTR mindenre is megoldás. Ott gyors visszajelzést kaptam, így az egyeztetés gördülékeny lett. A Viva által írt beszámoló késztetett arra, hogy ilyen élményt Nekem is ki kell próbálni.
Megközelítés
Mint mindenhová autóval közelítettem meg a helyszínt, nekem nem okozott gondot a pontos cím. Teljesen egyértelmű, pontos cím. BKV-val ha megcélzod a Récsei Centert akkor nem tévedhetsz el. Thököly úti buszjáratok megfelelhetnek, vagy Keletitől egy bemelegítőnek is betudható sétával. A bejutás sem tartalmaz 3 adatnál többet, így eltévedhetetlen a megfelelő ajtó megtalálása.
Helyszín
Nem háztűznézőbe mentem, de amit láttam az tetszett. Nappali- konyha- előszoba egy légtér, két külön szoba. Tisztaság és kellemes illat fogadott az előtérben. Fürdőszobában szükséges felszerelések az frissüléshez. Tusfürdő sorozat fogad a kád szélén, poharakkal tarkított szájvizes kínálat a megfelelő kis szekrényen. Dezodorok, spray-k is vannak, ha illatozni akarsz. Tiszta türcsibe tudod magad csomagolni tisztálkodás után. Szobában csak a szükséges bútorzat, hancúrnak megfelelő méretű ágy, komód, kiegészítve egy masszázsággyal. Az ágy megfelelően kemény, nincs süppedés.
Kira külseje
Nyílt az ajtó és egy kis tündér fogadott. Meglepett a magassága, pedig az adatok megfelelnek a leírtakkal, de valamiért ezt figyelmen kívül hagytam. Rögtön kaptam egy simulós ölelést, majd egy fél csókot, meg is lepett. A csók többi részét a szobában kaptam meg. Na de milyet. Olyan barátnőset, már vártalak vagy oda vagyok érted érzőset. Olyan volt mintha egy barátnőmhöz érkeztem volna. Tetszett a mosolya, a vidám kisugárzása. Egy kis lenge ruhácskában fogadott, mely alól kilátszottak csinos lábai, na meg az a tűsarkú…
1. Kira +36701522401 beszámoló Budapest 122125 erotikus masszázs
3. Kira +36701522401 beszámoló Budapest 122125 erotikus masszázs4. Kira +36701522401 beszámoló 2024-07-23 13:46:24 erotikus masszázs 122125
Action
A másfél órás randit sikerült lerövidítenem 1 óra 15 percre késés miatt, de sem rózsaszálban sem időben nem raboltam a megbeszéltek felett semmit. Kissé zaklatottan érkeztem, de az a Kira által nyújtott nyugodtság, mosoly visszazökkentett a megfelelő dimenzióba. Öleléssel és csókokkal folytattuk a fürdés előtti egypillanatos ismerkedést, közben elhangzottak a vágyak és ki mit szeret egyeztetés is. A csókok abbamaradtak, mert kényelembe helyeztem magam az ágyon és következett az a szembenézős igazi SZOPÁS. Mintha padlógázzal indultunk volna, nem gyors, de nyelvpörgős, kellemes ritmus, és folyamatos szemkontaktus. Váltogatta a mélytorkot a makk ingerléssel, gyors és lassú ütemben. Olyan élményt kaptam, melyet viszonoznom kellett, hát kértem is erre lehetőséget. Hátára fordulását követően csókkal indultam a felfedező útra. Felváltva csókoltam a ciciket, bimbótól bimbóig. Enyhe szívások után látszott az arcán, hogy ez nagyon bejön neki, megváltozott és enyhe lihegésbe tért át a légzése. Itt már elérkezettnek láttam az időt, hogy a puncit is efféle kényeztetésnek vessem alá. Kérésének megfelelően barlangtól a csiklóig kellemes tempóban járattam a nyelvem, néha több kört megtéve a csiklón. A tempót a csípője diktálta, én nekem csak követnem kellett a ritmust. Csúcsra nem sikerült juttatnom, de megnyugtatott, hogy jól van ez így. Védőfelszerelésbe bújtatta a farkam és lágyan beleült. Mozgott a csípő, derék, mozogtam és is így gyorsan megtaláltuk a megfelelő tempót. Lehajolt csókot lopni, majd folytatta a csípőkörzést. Az események felgyorsultak, amikor guggolásra váltott kérésemre. Innen már kapaszkodtam a popsijába és húztam magamra, nem kis erőfeszítést kellett tegyen hogy ennek ellendolgozzon. Pillanat alatt csattogós lett a hangulat, mely pár perc után robbanással és rángásokkal ért véget. Kivégzett. Pihenésképpen mellém simult mint egy barátnő és kellemes beszélgetés vette kezdetét. Néha megcsókolt, cirógatta a mellkasom. Egy ilyen csók után javasoltam a hatvankilences műveletet. Az a punci mely fölém keveredett és résnyire nyílt, hát kényeztetni kellett. Meg is tettem, mialatt Ő a szerszámomat fényezte elejétől a végéig. Aztán befordult a lábam közé és olyan végkifejletet adott az együttlétünknek, mint az augusztus 20.-i tűzijáték. Előtte volt olyan mélytorok, hogy az már mandulavizsgálatnak is megfelelt, még próbáltam jelezni, hogy mélytorkot nem kértem, de válaszként benntartotta. A végén még bent tartotta, játszott egy kicsit a farkammal, majd tisztogatás következett.
Szeánszunk egy gyors fürdéssel ért véget. Majd időben kiléptem az ajtón széles mosollyal az arcomon. Tökéletes randi volt.
Elszámolás
Elszámolás az elején történt. Az akciós másfélórás rózsaszál összeget a komódra helyeztem és végig ott maradt. Az elszámolás összege megfelelt a megbeszélt rózsaszálak összegével. Többet kaptam mint amit vártam, így teljesen elégedetten távoztam.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 45, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kirától többet kaptam mint amit elképzeltem, igazi barátnős együttlét kerekedett ebből. Olyan érzésem volt az együttlét alatt, mintha 20 éves lennék. Korrekt és határozott személy Kira, bízom benne, hogy ilyen is marad. Őszinte visszajelzéseket ad, nem játssza meg a pillanatokat, mégis maximálisan figyel és adja amit vártam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-07-23 20:34:59
Epikus mű. Olvasmányos leírás... gratulálok hozzá
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-31) : Hátamra fektetett, és lábam közé heveredve, időnként erotikusan a szemembe mélyítve gyönyörű tekintetét, szopni kezdett. Nem titkoltam előtte, hogy elsősorban a mélységeire vagyok kíváncsi, ezért már néhány bólintás után mélyre eresztett és hosszan lenn is tartott.

(2024-07-01) : Pózváltást kezdeményeztem, most Kira választott, a hátamra fekve beleguggolt az ágaskodó kéjrudamba és tempós vágtába kezdett, ő lovagolt, de inkább én kapaszkodtam, lelkileg is megterhelő ez a sok élvezet, nem tudtam mást tenni, magamra húztam,

(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

felejthetetlen: 5db
(2024-08-27) : Most már értem, miért van az egyik polcon francia zászló: ezért a tudásért Macron helyében azonnali állampolgárságot adnék Kirának. Majdnem eljutottunk a mélytorokig, ami az én esetemben nem szokott sikerülni, így különösen tudom értékelni.

(2024-07-26) : Ajkain át behatolva úgy éreztem, mintha selyemmel simogattak volna odalent. Mindezt megfűszerzve a golyók kényeztetésével, és folyamatos szemkontaktussal. Egy darabig szemből csinálta, majd fordult úgy, hogy feneke a fejemtől jobbra legyen.

(2024-07-14) : És ekkor Kirám beleülve a velem egykorúba lovaglásba kezdett, felváltva feneke előre-hátra történő járásában közben én is segítve Őt mozgásommal, vagy popsija mozgatásával miközben olykor lehajolt 1-1 csók erejéig aminek a "következménye" az lett, hogy most Ő jutott el a csúcsra! :)

nagyon jó: 3db
(2024-08-18) : Gumit húztunk, és missziben közelítettem, ő pedig csókokkal fogadott. Ebben a pózban hol teljesen összeölelkezve, hol pedig lábait fogva szeretkeztünk.

(2024-06-27) : Majd ágyon folytatjuk, tűsarkú le ès lovaglás, egyik kezèvel mellkasomra támaszt, beleguggol ès mozgása, tempója kivègzős, mèg nem akarok elèlvezni, így hasonfekvős pózt kèrek, ezt a tükörből is tudom nèzni. A fülèt finoman be-bekapom az aktusunk alatt.

(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

: 7db
(2024-08-14) : Amikor már kifáradtunk legfőképpen ő, jött a Masszázs ágy kipróbálása, ő lefeküdt a masszázs ágyra háttal én szemből betettem neki először lassan majd egyre gyorsabban, ami hatására megjött a hangja🙂😚

(2024-08-11) : Erre fogta magát, és olyan módon rámsimult újabb smárfolyamban, hogy azt mondtam, akkor inkább végezzen ki orálban. Lejjebb csúszott és full érzékien végemet vetette. De nem akárhogy, mert amikor elért a vég, Kira még akkor is magában tartott

(2024-08-09) : Újból misszi, lovagló, majd ezt követően kipróbáltuk a masszázságyat is, meglehetősen egyedi pozíciókban:) Mivel még nem mentem el, Kira felajánlotta, hogy szájjal kivégez, amire nem tudtam nemet mondani. Egy fergetegesen jó franciát kaptam, nagyon közel voltam hozzá, hogy elmenjek, de a végén sajnos nem sikerült a második durranás.