Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kira

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-07-14 11:24:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kira +36701522401 122049 szexpartner

joz a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Kira hirdetővel
csodás cicik
csodás kézimunka
legjobb misszionárius
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr-en történt. Az első időpont jó volt mindkettőnknek.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Kocsival mentem, parkolóhely is volt a közelben, ami hétvége lévén ingxenes volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép, új lakás, fürdőben minden megvan ami kell. A szoba elég tágas, kényelme nagy ággyal mellette masszázs ággyal, mindkét ágy fölött fali tükrökkel.
Kira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek tökéletes fedig a valóságot. Mindene tetszik. Édi kis érzéki mellei, formás popsija, szép arca, aranyos mosolyai.
1. Kira +36701522401 beszámoló Budapest 122049 erotikus masszázs
3. Kira +36701522401 beszámoló Budapest 122049 erotikus masszázs4. Kira +36701522401 beszámoló 2024-07-14 19:11:01 erotikus masszázs 122049
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor örömünk és 1-2 röpke csókot követően frissítő zuhany, majd be a szobába ahol rögtön kaptam egy pohár vizet és nagyon finom csókokat. Ami már állva vált egyre intenzívebbé és nyelvesebbé miközben közösen lehámoztuk róla rózsaszin ruhácskáját és a masszázságyhoz araszoltunk. Édi melleit simogatva bimbócskái szépen és keményen jelezték tetszésüket :)
Ezt követően Kirámat felsegítettem a m. ágyra és levettem róla falatnyi fehér bugyiját is a rövidebb-hoszabb csókolózásaink közben. Itt Ő hanyat fekve átadta magát nekem, én pedig a csodálatos látványban való gyönyörködésemet és csókjainkat követően igyekeztem édes teste minél több pontját megismerni és puszijaimmal megismertetni. Aztán a gyönyörő, hívogató kelyhéhez érve és mellé térdelve szeretgettem, nyelvemmel kényeztettem közben kezemmel simogatva ahol értem. Közben figyelve Őt is úgy láttam ez neki is tetszett, örömére volt reakcióit figyelve, majd egy pillanatra átvillanva és el is feledve hogy gumefelhelyezést kérek teljesen belemerültem, hevültem Kedvesem kényeztetésébe, ami annyira kedvemre volt és élveztem, hogy nem tudtam abbahagyni... Így szinte csak jelekkel tudtam közölni - a váratlan és hirtelen "jött tényt" - hogy én a gyönyör csúcsára értem, amit Kedvesem oly gyorsan lereagált hogy ennek köszönhetően az Ő szájacskájában végezték gyönyöröm nedvei. Amik ott is maradtak.... :)
/ ja igen, megérkezésemkor a rózsaszálak átadása közben egy extrát kérve megbeszéltük a lenyelést /
Ezt követően az ágyra feküdtünk, egymást átölelve és csókolózva vezettük le a történteket,eközben én az élményem hatásától lenyugodva. Ekkor egy jó kis beszélgetésünk után felajánlott egy masszást amit nem lehetett elutasítani és nagy jó volt, jól esett, aminek viszonzását felajánlva én is adhattam egy masszást. Na hát ez dicsérete ellenére rövidke lett, mert annyira csábított édes teste látványa, popsilya, hogy puszikkal kellett elhalmoztom és vágytam már újabb csókjaira aminek az lett a vége, hogy én hanyat feküdtem, Ő pedig egy csodálatos franciába kezdett, ahol annak tárházát alaposan kimerítve volt mélyreható intenzív, bőnyálas és érzéki nyelves kényeztetése egyre jobban keményedőnek amit most már tényleg gumihúzással zártunk le! :)
És ekkor Kirám beleülve a velem egykorúba lovaglásba kezdett, felváltva feneke előre-hátra történő járásában közben én is segítve Őt mozgásommal, vagy popsija mozgatásával miközben olykor lehajolt 1-1 csók erejéig aminek a "következménye" az lett, hogy most Ő jutott el a csúcsra! :) majd kérte hogy cseréljünk poziciót és így missziben folytattuk. Itt már és is beleadtam olykor apait-anyait közben kikérve véleményét... csodálatos percek következtek főleg gyors tempónak köszönhetően és látva közben felém - kéjt és bátorítást - sugárzó mosolyait miközben csókok is elröppentek olykor. Ekkor jött javasolta, hogy kutyussal folytassuk, de mivel én már a fáradság jeleit éreztem a nfsz kértem befejezésül, ami egy őrült nagy és csodás orgazmusommal és édesemben "végződött"! :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt. Egy extrát vettem igénybe, ami kétszer is teljesült!!
Rózsacsokor
joz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 45, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A távozás nehéz volt, mert legszívesebben még maradtam volna. Örömmé varázsolta a napomat, aminek hatása még ma is tart.
Nagyon jól éreztem magam és felejthetetlen élményekkel távoztam.
Beszélgetésünk során pedig egy mindenre nyitott Kirát ismertem meg.
Édes Kirám, köszönöm! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kira szexpartner beszámolójáról


2024-09-12 05:22:16
VTR nagy barátod, azon kívül nem program egyeztetés? Merre mentél kocsival / oldal útvonal tervező mennyire pontos? Lágy episztola Kira magasztalásáról. Köszönet a megosztásért

2024-07-16 18:05:25
Legközelebb légy szíves az első három-négy fejezetbe is információkat sűríteni, engem például érdekel a megközelíthetőség bkk-val és autóval is, a környékről is lehetne pár szót ejteni.

2024-07-14 19:42:10
A leíró részek nem igazán sikerültek,de a Történet mesélés az annál inkább megy neked.
Mutasd mindet

FunkciókKira legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-07-31) : Hátamra fektetett, és lábam közé heveredve, időnként erotikusan a szemembe mélyítve gyönyörű tekintetét, szopni kezdett. Nem titkoltam előtte, hogy elsősorban a mélységeire vagyok kíváncsi, ezért már néhány bólintás után mélyre eresztett és hosszan lenn is tartott.

(2024-07-01) : Pózváltást kezdeményeztem, most Kira választott, a hátamra fekve beleguggolt az ágaskodó kéjrudamba és tempós vágtába kezdett, ő lovagolt, de inkább én kapaszkodtam, lelkileg is megterhelő ez a sok élvezet, nem tudtam mást tenni, magamra húztam,

(2024-06-14) : Most már én fordultam a hátamra és rövidke pihenő után Kira újfent bemutatta, a tanítani való francia tudását, amit folyamatos, szuggeráló szemkontaktus mellett, különféle intenzitásokkal, kéjes nyögések kíséretében végzett. Nagyon élveztem a műsort, de gumit kértem, mert szerettem volna már benne lenni.

felejthetetlen: 4db
(2024-08-27) : Most már értem, miért van az egyik polcon francia zászló: ezért a tudásért Macron helyében azonnali állampolgárságot adnék Kirának. Majdnem eljutottunk a mélytorokig, ami az én esetemben nem szokott sikerülni, így különösen tudom értékelni.

(2024-07-26) : Ajkain át behatolva úgy éreztem, mintha selyemmel simogattak volna odalent. Mindezt megfűszerzve a golyók kényeztetésével, és folyamatos szemkontaktussal. Egy darabig szemből csinálta, majd fordult úgy, hogy feneke a fejemtől jobbra legyen.

(2024-06-20) : Úgyhogy inkább váltottunk és ő is megkóstolt. A franciája nagyon érzéki, nekem nagyon bejött, nem is engedtem, hogy sokáig csinálja, mert nem akartam még elmenni. Gumit húztunk és kértem a lovacskás pozíciót.

nagyon jó: 3db
(2024-08-18) : Gumit húztunk, és missziben közelítettem, ő pedig csókokkal fogadott. Ebben a pózban hol teljesen összeölelkezve, hol pedig lábait fogva szeretkeztünk.

(2024-06-27) : Majd ágyon folytatjuk, tűsarkú le ès lovaglás, egyik kezèvel mellkasomra támaszt, beleguggol ès mozgása, tempója kivègzős, mèg nem akarok elèlvezni, így hasonfekvős pózt kèrek, ezt a tükörből is tudom nèzni. A fülèt finoman be-bekapom az aktusunk alatt.

(2024-06-13) : Tőle; a bőnyálas vadabb francia a szép, gyönyörű és csodálatos látvány mellett fantasztikus volt, de hamarosan kértem védő felszerelést. Kedvesem misszit javasolt aminek örültem.

: 8db
(2024-08-14) : Amikor már kifáradtunk legfőképpen ő, jött a Masszázs ágy kipróbálása, ő lefeküdt a masszázs ágyra háttal én szemből betettem neki először lassan majd egyre gyorsabban, ami hatására megjött a hangja🙂😚

(2024-08-11) : Erre fogta magát, és olyan módon rámsimult újabb smárfolyamban, hogy azt mondtam, akkor inkább végezzen ki orálban. Lejjebb csúszott és full érzékien végemet vetette. De nem akárhogy, mert amikor elért a vég, Kira még akkor is magában tartott

(2024-08-09) : Újból misszi, lovagló, majd ezt követően kipróbáltuk a masszázságyat is, meglehetősen egyedi pozíciókban:) Mivel még nem mentem el, Kira felajánlotta, hogy szájjal kivégez, amire nem tudtam nemet mondani. Egy fergetegesen jó franciát kaptam, nagyon közel voltam hozzá, hogy elmenjek, de a végén sajnos nem sikerült a második durranás.