Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
szexpartner beszámoló

Kingus és Bunny

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-10-04 19:09:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 111656

sztbali a 2021-10 hónapi randiján történteket írta meg Kingus és Bunny hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
felejthetetlen páros
pornós feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Több csatornán is folyt az egyeztetés. Telefonhívással kezdődött, amit mindkét lánnyal megejtettem. Utána volt néhány privát üzenet ezen az oldalon és végül jöhetett a VTR. Hamar elfogadták és minden flottul ment.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Bunny kuckója a célállomás, ami autóval és BKK járatokkal is könnyen megközelíthető. Villamos és busz is van, amelyek elég közel állnak meg. Parkolás megoldható és a közelben van egy elektromos autókhoz és egy benzin/dízel hajtású autókhoz töltőállomás. Igaz ezek ellenkező irányban vannak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bunny a házigazda, ahogy azt megszokhattam. Egy kis méretű garzon, de a célnak tökéletes. A fürdőre nincs panasz, mert minden van. Tusfürdő, szájvíz kis poharakkal és fogkefék fogkrémmel. Bunyy erre mindig ügyel. Törölköző is elég nagy és jó nedvszívó hatású; valamint frissen mosott. Terméstetesen szárazon kaptam meg és nem a mosógépből.
Az ágy elég nagy, mert szerintem négyen is elférnénk rajta. Most édeshármasban voltunk és nem tettük próbára az ágyszerkezetet.
Kingus és Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kingus és Bunny. Két nő akik észbontóan szexik. Mindkettőjüknél van sebészkési múlt, ami nem mutatkozik meg látásra és tapintásra sem.
Kingus helyes arcú lány átlagosnál nagyobb cicikkel rendelkezik és a teste inkább karcsú mint átlagos. Kerek ahol kell, de csak módjával.
Bunny nőies alkata mellet nagyobb cicikkel és popsival van megáldva. Arcra ő is helyes és sokan csak szuperlatívuszokban méltatják őt.
Mindkettejüket többször leírtam már, ezért nem tudom mi újat írhatnék még. A fogadóruci két szexi fekete darab volt.
1.  +36 beszámoló Budapest 111656 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 111656 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1116565.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1116566.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 111656
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és megmutattam mit kaptam a tombolajáték nyereménye kapcsán. Miután ez megvolt leöltöztem és Kingust invitáltam egy közös fürdőzésre; amit nagy bánatomra visszautasított. Lemostam az út porát magamról és elindultam a háló felé. odaérkezvén láttam, hogy a két lány éppen forrón csókolóznak. Tüzes egy látvány volt, ami nem hagyott hidegen és csatlakoztam hozzájuk az ágyon. Felváltva csókolóztam mindkét lánnyal. Később Kingus lejjebb csúszott és elkezdett franciázni és Bunny úgy helyezkedett, hogy az ikreit tudjam kényeztetni a nyelvemmel. Kingus gumit húzott rám és háttal lovagolt meg, míg Bunny a testemet csókolgatta. Kingus megfordult és rám feküdt és Bunnyval hármasban csókolóztunk. Gumi le és Kingus elfeküdt az ágyon. Bunny elkezdte nyalni a punciját én pedig a mellei fölé térdeltem és így franciázott nekem.újabb gumi és Bunnyval csináltam hátulról. Kingus mellette térdelt és csókolóztak én pedig a punciját simogattam és a fenekét paskolgattam. Után elkezdték a páros franciát; ami abból állt, hogy mindketten egyszerre nyalogatták és csókolgatták a velem egykorút. Az ágy mellé álltam és folytatták a franciát és végül a négy cicis befejezéssel ért véget az action.
Még beszélgettünk egy keveset erről-arról és utána elkezdtem visszavenni a ruháimat. Bunny mögé léptem és puszilgattam egy kicsit hátulról, de tudtam, hogy már lejárt az idő és ezért a cipőmet is felvettem és rendeztem a csokrot. Búcsúcsók Bunnynak és tipli Kingussal együtt. A házból egyszerre mentünk, de ő az egyik irányba én pedig a másik irányba indultam el, de csak azután miután neki is adtam búcsúcsókokat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A legvégén rendeztük és igazából szóba sem került. Egy ideje egyanaz a csokor, amit Bunny egy magasabb átlagként ír le. Szerintem is átlagos, de az élmény az felbecsülhetetlen. Mindegy milyen tartalmas vagy kevésbé az, mert a randi élménye garantált.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A mostani randink is tartogatott egyediséget. Náluk nincsen futószalag vagy megszokott sablon. Mindig az történik amit a helyzet hoz. Bunny inkább irányít, Kingus kicsit passzívabb én pedig hagyom magam sodorni az eseményekkel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus és Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.