Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
szexpartner beszámoló

Kingus és Bunny

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-04-01 20:03:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 113690

sztbali a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Kingus és Bunny hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
felejthetetlen páros
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS és VTR segítségével egyeztettem Bunnyval ő pedig Kingussal. Igazából egy picit hosszúra nyúlt dolog pár előre nem várt fennakadás miatt, de végül csak találtunk egy megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKK számos járata képviseli magát errefelé, de a kötött pályás járatok megállója van legközelebb a házhoz. Én is ezt használtam. Parkolás is megoldható, akár a ház előtt is vagy kicsit távolabb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bunny kuckója, ahol már jártam. Ugyanaz az egyszobás garzon. Az amerikai konyhás nappaliban kanpé és fogas és innen van leválasztva a háló rész és van egy ajtó, ami egy tiszta fürdőszobát rejt, amiben minden megtalálható. A háló részben kényelmes nagy ágy. ami teljesen alkalmas egy édeshármashoz is.
Kingus és Bunny külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Kingus és Bunny. Ki ne ismerné legalább egyikőjüket. Aki ismeri őket, az tudja, hogy róluk csak jókat lehet mondani és a jelzőket is szuperlatívuszok formájában használhatjuk.
Bunny egy csodálatos kebelcsoda, ahol járt már sebészkés. Ugyanakkor a hatás nem érződik és a nőies formák határozzák meg az alkatát. Arcra helyes, ami jó pár képén látszik. A nőies formái a kedvencem. Szexi fekete ruciban nyitott ajtót.
Kingus egy picit fiatalabb lány, mint Bunny. Nála is járt a szike, de picit kisebbek az ikrek. Nőies ő is, csak egy kicsit más formában. A diszkréció nála kiemelten fontos, ezért nem látni az arcát, ami nekem bejön. Nála is fekete textil volt a fogadóruha.
1.  +36 beszámoló Budapest 113690 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 113690 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1136905.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1136906.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 113690
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Megérkezésemkor csevegtünk egy keveset az eltelt időről, mert eltelt az idő az utolsó találkozásunk óta. Eközben levetkőztem és utána lemostam magamról az út porát a fürdőben. A zuhany után a hálóban folytatódott a randi. Mindhárman az ágyra telepedtünk és elkezdtem felváltva csókolózni a lányokkal. Később Kingus elkezdett franciázni és én addig előszedtem Bunny melleit és azokkal kezdtem foglalkozni. Utána Kingus fölé térdeltem, hogy tovább tudjon kényeztetni és addig Bunny elkezdte kényeztetni Kingust. Elővettem Kingus cicijeit és azokkal is foglalkoztam egy keveset. Utána háromszög alakban helyezkedtünk el az ágyon. Kingus engem szopott-én Bunnyt nyaltam-Bunny ingerelte Kingust. Váltottunk és a fordított felállásban én nyaltam Kingust és ő kényeztette Bunnyt; amíg Bunny mélytorkozott nekem. Így csináltuk egy darabig, majd gumit húztunk. Kingussal kezdtem missziben. A lábait felemeltem és azokat kényeztettem, míg ezalatt Bunny melléfeküdt és csókolóztak. Később Bunny elkezdte Kingus melleit kényeztetni és én tovább folytattam a munkát egyre hevesebb tempóban. Váltottunk és egy gumicsere Bunny val kezdtem el foglalkozni a kedvenc pózában. Kingus kényeztette az ikreket én pedig Kingust simogattam ahol értem. A tempó fokozódott és Bunny elkezdett biztatni. Kissé kifárasztott a menet, ezért pihenésképp gumi le és egyszerre franciáztak. Bunny hamar megunta az egyoldalú kényeztetést és az ujjaimat kérte. Elkezdtem ujjazni és utána újabb vegyvédelmi eszközt kaptam. Kingus hanyatt feküst Bunny őt kényeztette én pedig Bunny mögé helyezkedtem. Hátulról csináltuk egy darabig; majd egy utolsó csere a "munkaruhával és Kingussal lovaglóban foglalkoztam. Bunny vele csókolózott és utána az ikreit a számba adta. éreztem, hogy közel a vég és az ágy mellé álltam és egy kevés francia után a négy cicire élveztem. Bunny még egy kicsit játszott a velem egykorúval, vagy ahogy ő mondta " rajzol".
Bunny frissítővel kínált és csevegtünk még egy keveset. Kingus elvonult tisztálkodni és utána utcai ruhában jelent meg előttünk. Én is visszahúztam a gönceimet és utána rendeztem a csokrot. Felvettem a cipőimet és búcsókok majd ölelés mindkét lánynak végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és szóba sem került. A bővebb info mindent tartalmaz, de ez Bunnynál olvasható.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 120 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon felemelő élmény volt ismét találkozni velük. Kissé sok időbe telt ismét összehozni egy randit, de ez mindig az én hibám volt. Legalábbis a tényezők, amik közrejátszottak ebben, azok engem terheltek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus és Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.