Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Kiara

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-07 15:57:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia édes!💋 köszönöm a beszit örülök hogy jól érezted magad, én is!🤗😘 Várlak vissza sok szeretettel!❤️ Addig is puszillak mindenhol!💋

Beszámoló Kiara +36306797288 118603 szexpartner

Webster a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Kiara hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Szembe jött velem Kiara hirdetésé, láttam, hogy VTR bejelentkezés is van nála ezért. úgy döntöttem ,ez egy remek lehetőség kipróbálni a VTR-t. Előző nap küldtem neki egy választott időpontot. Üzenetben javasolt egy későbbi időpontot ami számomra is jó volt, majd még leírtam, hogy szeretném ha fekete fehérneműben várna engem. Picit izgultam mert későn láttam meg a reakcióját, és a viszont válaszomat csak a rendelési idő után tudtam csak megírni, hogy persze jó a későbbi időpont is. Másnap kora reggel visszaigazolta, hogy minden ok várni fog :)
Megközelítés
VTR-nek hála pontos címet kaptam ( tök jó, hogy nem telefonba eldarálva kell felírnom ), így a GPS pontosan oda vitt. Parkoló hely volt bőven délelőtt, de szerintem 100m-en belül tutti lenne még hely délután is. A parkolás fizetős, 450ft/h helyi valutát kérnek cserébe. BKV-s metró is elérhető közelségben van.
Helyszín
Új építésű ház, könnyű megtalálni. Már szinte bevonzottam, hogy valaki pont akkor ér oda mikor telefonálok a bejutásért, és majd ott fog állni a kapuba. Hát tessék pont előttem volt egy csinos fiatal lány :D A legszebb az volt, hogy ugye most hallottam Kiara hangját a vonalban, szegénykém meg halló-hallózik , én meg magamba, most mégse mondhatom azt, hogy ,,én vagyok a 11:00-ás vendéged,, miközben előttem nyomkodja valaki a kapukódot. . Ezt leszámítva pofon egyszerű a bejutás. A lakás kulturált, 2-en rendelnek benne. A kollegina már csak akkor érkezett mikor már benn voltam a baszobában. Zuhanyzó teljesen korrekt van vagy 5 féle tusfürdő. Külön tetszett a világítós zuhanyfej ,kell otthonra is egy ilyen. Maga a szobában, hangulat fény, lágy nyugis zene, tükör ( a mozizásnak hehe ) és aktuális vendéglátóm fogadott.
Kiara külseje
A képeknek megfelel, magas, sportos nőies, egyből felismertem, hogy ő az. Ajtónyitás után a kért fekete fehérneműben várt, illatosan, vidáman. Van cicis, illetve puncis kép, így szerencsére nem kell a fantáziátokra, illetve írói vénámra hagyatkozva elképzelni bájait.
1. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 118603 erotikus masszázs
3. Kiara +36306797288 beszámoló Budapest 118603 erotikus masszázs4. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-07-07 21:53:02 erotikus masszázs 1186035. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-07-07 21:53:02 erotikus masszázs 1186036. Kiara +36306797288 beszámoló 2023-07-07 21:53:02 erotikus masszázs 118603
Action
Szerencsétlenségemre pont előző nap esett ,így pont jártamkor ahogy kisütött a nap iszonyú pára volt+ még rám jött egyfajta izgulás is mert még nem voltam magas lánnyal. No de sebaj, bejutásom után nyílt az ajtó, majd belépve a szobába az ajtó mögül elbújt alkalmi partnerem is. Szerintem látta rajtam, hogy van bennem egy kis drukk, a profizmusának hála egész jól kezelte a helyzetet , miközben én meg mondtam mindenféle hülyeséget :) . Gyorsan levetkőztem, kaptam egy pohár frissítőt, majd mentem lemosni az út porát.
Visszatérve becsukódott mögöttem az ajtó, és azzal együtt minden gondom-bajom tovaszállt. Kutyaharapást szőrivel, Kiara gyorsan elkérte tőlem a törülközött, oda lépett hozzám majd váltottunk pár csókot. Nyelves csók nincs ( írja is az adatlapján ) ettől függetlenül egész jól csókol :) Gyorsan megszabadítottam kis falatnyi ruhadarabjaitól ,majd javasoltam, hogy az ágyon folytassuk egymás felfedezését. Kiara kezdeményező, nem kell noszogatni vagy bátorítani, szinte egyből rácuppant akkor még csak éledező farkamra. Ügyesen, technikásan éleszti fel a velem egykorút, majd hirtelen észrevettem a tükröt, és kértem forduljon popsival a tükör felé, hogy mozizhassak egy jót :) Észrevette, hogy ettől bekeményedtem, és rákérdezett, hogy legyen-e az első végig szájba. Olyan jól csinálta, hogy rögtön rávágtam, hogy igen. Ekkor hevesebben bekapta a farkam, és kíméletlenül elkezdett cuppogni rajta. Ahogy a tüneményem dolgozott rajtam, elkapott a vágy, hogy inkább benne élveznék el ezért gyorsan kértem is egy kis gumit, majd a sokat megregélt ,,Kiara pózt,, volt alkalmam kipróbálni. Röviden, aki nem ismerné, ez úgy nézz ki, hogy picit felül az ágyon majd a combjaid alá teszi a lábait, és háttal lovagol meg. Nagyon élvezetes volt nekem ez a póz, és a tortára a kis gyümölcsöt az adta, hogy időnként hátra-hátra pillantott. Az első körbe így is lett végem. Hagyott lenyugodni magában, majd a gumi lehúzás után letisztogatott.
Felajánlott egy frissítő masszázst amivel éltem is. A lágy zene, illetve vendéglátóm üdítő jelenségétől teljesen átmentem relax üzemmódban. Beszélgettünk az élet nagy dolgairól ki mit csinál mik a hobbik etc…. Egy kis idő után rákérdezett, hogy szeretnék-e egy második menetet. Rábólintottam, és már újra a csodás szájában voltam. Ekkora már kiismerte a reakcióimat, és ha lehet számomra még izgatóbb volt ahogy csinálta. Volt mélytorok, golyó nyalogatás, fel-le cikázás, egyszóval minden. Újra szólt a kisördög, hogy jó lenne hátulról is magamévá tenni, ezért engedve a csábításnak, védőpáncél felhelyezése után hátulról hason fekve szexelve élveztük egymás testét. Hátra fordult, hogy csókolózzunk, ezzel varázsolva egy nagyon jó barátnő feeling érzést a dolognak. A végére egy szájbaélvezzésel tettünk pontot a randink végére. Hagyott lenyugodni, nem kapkodott, majd kiszaladt egy pillanatra. Sajnos időnk lejárt ezért egy gyors zuhany, és már azon vettem észre magam, hogy robogok haza.
Elszámolás
Korrekt volt, minden lényeget a ,,bővebb infó,, lekérdezéséből tudtam meg. Csak az alapmenüt kértem, az 1db NFVSZ-ba benne volt az alapban :) Tartozásom a végén helyeztem el a polcon.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
VTR bejelentkezés nekem bevált, kényelmes volt, máskor is ki fogom próbálni. Azt kell, hogy mondjam, jól éreztem magam vele. Pici lányokhoz vagyok hozzászokva, így nekem mindenképpen újdonság volt egy 170cm fölötti lány. A kezdeti bizonytalanságomat Kiara kedvessége, profizmusa, hozzá állása feloldotta, amitől sikerült teljesen átszellemülnöm. Másoknak is bátran ajánlom :) !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kiara szexpartner beszámolójáról


2023-07-26 21:54:00
Webster! Szellemes, kellemes jegyzet. S persze jeles.

2023-07-08 10:10:09
Egy jó írás egy jól sikerült óráról. Bőséges kínálat amit megfelelően ecseteltél elénk, köszi szépen.
Mutasd mindet

FunkciókKiara legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-26) : Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége.

(2023-10-03) : testemet puszilgatva lassan elém guggolt és finoman bekapott. Gyengéd, káprázatos élményű franciás kényeztetést kaptam, kezét csak az első mozdulatoknál használta, utána azokat a combjaimra és a fenekemre tette

(2023-03-06) : Gyengéden kézbe vette a farkamat, simogatta, puszilgatta, majd pár nyalintás után lassan bekapta és akkor a puha ajkai által elöntött ott lent valami forró és isteni finom melegség. Két kezét oldalt a combjaimra téve húzott magába és egy fenomenális franciába kezdett.

felejthetetlen: 34db
(2024-03-19) : Letérdelt, levette rólam a törölközőt és elkezdett simogatni. Aztán a szájába vette. Én meg méterekkel a föld felett jártam. Szinte semmi kéz, szinte teljes hoaszában eltünteti. Én meg sóhajtozva hol néztem, hol csukott szemmel élveztem a pillanatot.

(2023-12-18) : Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon,

(2023-11-01) : Bekent finoman es jol betorzsolte, roppant kellemes majdnem be is aludtam. Van egy tapasztalt menuje ami alapjan jol erzi magat a vendeg, ez se surun mondhato el mas hirdetoknel.

nagyon jó: 32db
(2024-03-13) : Fél óra, úgyhogy ágyra megyünk, hátamra fekszem, ő nekem szemből franciázik, majd 69-be kérem, készséges, nagyon isteni a puncija, majd elhangzik a kérdése, jöhet a gumi?

(2023-12-19) : valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.

(2023-12-17) : Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat.

: 29db
(2023-07-13) : Kiara és bekapja a farkam . Lassan és ütemesen csinálta , érdeklődött nekem hogy jó és mi tetszik . Utánna az ágyra ültem , elém térdelt és folytatta , csak úgy nyelte a farkam , hol lassan hol gyorsabban .

(2023-05-05) : Kis pihenő, beszélgetés, értelmes, kedves és figyelmes lány, ez is élmény volt vele :) Lassan újra harcra kész leszek, puszilgatni kezdi , majd vadítóan szopni kezdi a farkam, miközben ujjazom őt. Veszélyes a technika, de érzem, hogy most tovább bírom, ezért védőfelszerelést kérek. A "Kiara pózzal" kezdünk, hát ezt meg kell énekelni, hihetetlen szexi a csinos, feszes popója, a néha határozott, néha lágy mozgása, csipőkörzése

(2023-04-26) : Felállítás szájjal, újabb nagyszerű élmény. Belefogtunk a gumizás után, élveztük is, de lejáróban volt az idő és magam sosem lennék bunkó, hogy túlhuzzam, így én javasoltam a befejezést, másodikra tehát nagyon nem rajta múlt, de nem ment spricc a gumiba.