Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kamilla

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-25 05:29:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kamilla +36701710760 122147 erotikus masszázs

duracell a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Kamilla hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonos egyeztetést gyorsan letudtuk. Elvileg vele kellett volna beszélnem, de számomra már ismerős volt a hang a fogadta a hívásomat. Tudtam hogy Ő nem lehet Kamilla, ezért nem mentem bele részletekbe. Alap dolgokat letisztáztuk. A helyszínen úgy is kiderül, hogy mi a pálya. Újbudán ezt így kell mostanában intézni
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Kondorosi ltp. Részletezzem?

Ismert benzinkúttal szembeni újabb építésű társasházak egyik lépcsőháza.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Szép emlékeket idéz ez a lakás nekem, ezért adtam bizalmat Kamillának is.

Előszobában van egy gyors üdvözlésre idő, majd a nappalit érintve balra el a kis szobába, ott folytatódott az érdemi egyeztetés. Kölcsönös megelégedésen túl szimpátia is benézett közénk, amit jó előjelnek értelmeztem.

Szoba egyszerű. Szivacs a szőnyegen, ventilátor a szekrényen, éjjeli lámpa a sarokban. Zene az telefonról szólt.

Fürdő használatához a nappalin át kellett menni. Az ott tartózkodó személyzet alkalmi bújóhelyre vonult erre az időre.

Vizesblokk nem új, látszik, hogy erős használat alatt van, de tiszta és jól felszerelt.
Kamilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kamilla fotói azon ritka esetek egyike, amikor a képek nem adják vissza a modellje igazi szépségét.

Manöken alkat. Hosszú lábakkal, vékony derékkal, közepes mellekkel. Utóbbiak plasztikázottak. Jól mutatnak, merész dekoltázst nyújtott már melltartóban is. Utána meg végképp lenyűgöző szépségben pompázott.

A beavatkozások nyomai még nem tűntek el, de ettől függetlenül Kamilla teste esztétikai értelemben egy igazi csoda.

Ehhez a bombasztikus alakhoz párosul egy nagyon bájos arcocska. Lágy arcél, vastag száj, csillogó szemek, bájos mosoly. Ezeket egy arisztokratikus testtartás és egy szigorú tekintet hivatott ellensúlyozni. Összességében különleges nő Kamilla.
1. Kamilla +36701710760 beszámoló Budapest 122147 erotikus masszázs
3. Kamilla +36701710760 beszámoló Budapest 122147 erotikus masszázs4. Kamilla +36701710760 beszámoló 2024-07-25 08:04:27 erotikus masszázs 1221475. Kamilla +36701710760 beszámoló 2024-07-25 08:04:27 erotikus masszázs 1221476. Kamilla +36701710760 beszámoló 2024-07-25 08:04:27 erotikus masszázs 122147
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs a szivacson zajlik és nagyjából 20 perci tart.

Leginkább őt masszírozzák a férfiak. Nem csak nekem, másnak is leesik az álla egy ilyen csinibaba láttán. Ezért a vendégek ezt az időt is kihasználják arra, hogy az érzékszerveiket feltöltsék ingerekkel. Ennek megfelelően én is így tettem.

Egyrészes cuccban fogadott, azt sem tudtam hol nyílik. Egy kis segítséggel levettem róla. Aztán a szivacson jól megmasszíroztam. Nem részletezném hogyan, mert voltam nagy szám, semmilyen szakmai elemet nem tartalmazott, amit csináltam. Nekem nagyon jól esett őt érinteni, simogatni, az biztos. A vége neki is nagyon tetszett, mert a foglalkozásom vége puncinyalás lett. Rózsaszín, illatos, punikáját amikor megízleltem, egyszerűen nem tudtam betelni vele, annyira finom és ínycsiklandozó volt. Az a fajta kagylócska, amelyiknek a szélei duzzadnak meg és nem pedig a csúcsa. Ujjazást - határozott kérésére - elnapoltuk, de anélkül is kellemesen érezte magát. Aztán helyet és feladatot cseréltünk.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Csók nekem most nem jutott, de azért kaptam puszikat nem keveset. Aki volt olyan szerencsés, az írja meg. Hiányzott nekem is, de ezzel együtt kell elfogadni szépséges Kamillát.

Vannak határai amiket megvonalaz előre. Ilyen például az is hogy nála nincs ujjazás és nincs tojásfestés ajakkal. Golyszikat sem szokta ápolgatni szájjal. Csak cumi van. Azt sem ragozza túl. Nincsenek az étlapján pornós elemek, látványos attrakciók, lihegés, nyálcsorgatás, vagy torkos csütörtök. Viszont van kellemes ütemű bólogatás, közepes szívóhatással és váltott kezezéssel. Ha valaki ilyen jó nő, mint ő, akkor bizony a vendége megelégszik elsőre ennyivel is. A látvány engem legalábbis most mindenért kárpótolt.

Illetve van NFVSZ , de az felár mellett. Én kihasználtam erre a lehetőséget. VSZ-t viszont maximálisan jól kivitelezve szervírozta. Ígéretes, ahogyan a befejezést elnyújtotta a szájában tartva a cerkámat. Gratulálok neki ez úton is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tetszik vagy sem előre elkéri. Letudtuk az elején, aztán nem beszéltünk róla. Ezzel együtt az üzleti jelleg a szeánsz alatt jelen volt, igaz próbálta háttérben tartani. Többé-kevésbé sikerült is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem nagyon ismerek hozzá hasonló fiatal szépséget most a kerületben. Annak ellenére, hogy a mellei szilikonosak, mégis természetességében egy lenyűgöző nő Kamilla. Arca, a fehér bőre, a haja, lapos hasikája, kis popsija nagyon esztétikus látvány volt.

Franciában nem diplomás, de amit csinál azt ügyesen teszi. Most még az emlékeim frissek, erősek, lebegek bennük. Aztán, hogy ha pár nap eltelik, ebből mi marad meg, azt majd az idő dönti el. Meglátjuk…

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kamilla erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-27 22:47:00
Nagyon informatív beszi, nekem tetszett. Szerintem sokaknak segíthet a döntésben. A néhány elütés picit zavaró, de jártunk már így többen is. Nem tragédia.

2024-07-27 19:55:11
Számomra nagyon hasznos beszámolót írtál. Kinézet, bavatkozások nyomai, vállalások, határok: így kell egy beszámolót mások számára hasznosnak tenni. Köszi szépen.

2024-07-27 14:11:52
Hú érdekes írás.⁉️ Körül tekintő, sok apró elemmel. Kérdések az élmény megítélésében vannak. Nehézen tudom elválasztani Kamilla teljesítményét és a szerző ezzel kapcsolatos dilemáit.🤔 Köszönöm a fáradozást!

2024-07-27 02:10:52
Hát jó, ha így is megy... köszi a beszit, nekem segített a választásban!

2024-07-25 21:14:05
Jól megírt beszi, minden lényegi információt tartalmaz, amire kíváncsi lehet az ember. A szerzemény érdemi részét nem rontva; nekem ez inkább egy kicsit megalkuvás szagú, mintsem egy kellemesen eltöltött, jó szájízzel távozós találkozó érzetét keltette.
Mutasd mindet