Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-09-17 19:24:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 119305 szexpartner

sagara21 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
tényleg élvezi
pornós feeling
Egyeztetés
Régóta vágyakoztam utána, de nem fővárosi révén nehezen találtam megfelelő időpontot. Egy péntek esti magányomban végül is rácsörögtem, már a nap záró idöpontjához közel, hogy szombatra egyeztessünk egy randit, ha neki is megfelel. Sexy hangján közölte, hogy ő most is ráér ám. Elregéltem neki a földrajzi helyzetemet és hogy már nem érnék oda hozzá. Mire ő: Nem baj, várlak! Nekem se kellet több, kocsiba be és ami a csövön kifér.
Megközelítés
Ha Kelet-Magyarország felöl érkezel akkor 4-es, M0, M3 bevezető és szinte már ott is vagy. Pofon egyszerű, eltévedni nem lehet. Ebben a késő esti órában is találtam szinte közvetlen a ház előtt helyet, illetve az időpont miatt mar nem sasoltam fizetős-e az utca vagy sem. Az időpont előtt érkeztem egy munkás járattal együtt, akik pont a lépcsőháza bejárata előtt parkoltak le és kezdtek tracspartiba. Reméltem, hogy eltűnnek mire nekem kell csengetnem. Végül így lett, én pedig az időközben megkapott pontos címmel bejutottam a házba.
Helyszín
Újabb építésű ház, így persze a lakás is az. Az előszobába bejutva jobbra a tisztálkodó szerekkel megfelelően felszerelt fürdő, balra pedig a tettek szobája található. Szemben gondolom a nappali, ahova a kis kedvence volt bevackolva a randink idejére. Amúgy rend és tisztaság mindenhol.
Jázmin külseje
Hát, mit mondjak, wow. Legeltettem a szememet és még ha akartam se tudtam volna hibát találni. Tökéletes feszes, bomba alak, egy gramm felesleg nélkül, körzővel rajzolt popsi és cici. Volt néhány tetkó is, de nem zavaró helyeken. Az összbenyomás? Mint amikor megelevenednek azok a pornó filmek, amikben a legdögösebb sztárok szerepelnek.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 119305 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 119305 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2023-09-18 20:14:05 erotikus masszázs 1193055. Jázmin +36707423697 beszámoló 2023-09-18 20:14:05 erotikus masszázs 1193056. Jázmin +36707423697 beszámoló 2023-09-18 20:14:05 erotikus masszázs 119305
Action
Puszival fogadott egy dögös egybe részes, mell kivágásos, combfixes fehérneműben, lábán platform tűsarkúval. Kértem, hogy ne is vegye le ezeket. :) A szobában nagy francia ágy és egy alkalmatosság alkotja a fő berendezést, ahova le lehet pakolni a ruhát. Míg készülődtem beszélgettünk és közben megköszöntem a időpont beli rugalmasságát. Kaptam egy száraz törölközőt és elvonultam rendbe tenni magam. Mire vissza értem, már halk zene szólt, ő pedig egyből hozzám simult. Mit is akarok én akkor itt most? - Kérdezte, miközben kacéran pislogott fel rám a hosszú szempilláival. Eközben egyik kezével a törölközőn keresztül hol simogatta, hol markolta a farkamat. Elhebegtem, habogtam miért is jöttem, de nehezen jöttek a számra a szavak, mert a kis dög a szájával be-be tapasztotta a szólásra nyílt számat. Akkor most az enyém vagy - mondta és lehúzta rólam a törölközőt. Mélyen hevesen smárolni kezdtünk a keze pedig a farkamon járt. A csókcsata után elém térdelt és végre a szájában voltam. Úgy kezdett bólogatni, mintha az élete múlna rajta, én pedig egy centivel a föld felett lebegtem. Kis idő múlva feltérdelt négykézláb az ágyra én pedig elé álltam úgy vett torokra. Kéjesen gyönyörködtem a pucsító hátsójában, a háta felett előre hajolva a két gerezdett markoltam, benyálazott ujjammal a punciját simogattam. Ki-ki egyenesedtem, hogy megcsodáljam a munkálkodását, időnként lebuktam hozzá csókot lopni. Nagyon megkívánta a nyelvem a punciját, így a hátára feküdt én pedig nekiálltam őt kényeztetni. Bele adtam apait anyait, hogy vissza adjam azt a gyönyört amit tőle kaptam. Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem. Ezután újra én következtem, féloldalasan feküdve az ágyon szívta újra a szájába a farkam, miközben én a sarkamon ültem ( térdepeltem?) Így is ért a vég, az utódok félig a szájában, félig az arcán landoltak. Kéjesen néztem, ahogy még játszott egy kicsit a farkammal, aztán kifulladva dőltem az ágyra. Megtörölgetet, bár nem nagyon volt mit, aztán elment rendbe tenni magát. Mikor visszajött simogatós masszázsba kezdett és közben beszélgettünk. Sok vicces sztorit mesélt főként a házsártos szomszédjáról. Sok minden kiderült a számomra, például, hogy karakán és vicces csaj aki nem most jött le a falvédőről, hogy egy a zenei ízlésünk és hogy egy városból származunk. Közben az idő haladt, de nem éreztem úgy, hogy felkészültem a második menetre. Már az első is sokáig tartott, szóval elégededt voltam, így magamhoz vettem a törölközőmet és elmentem fürödni. Az időt egy kicsit még túl is lépve eredtem az utamra.
Elszámolás
Franciás együttlétet kértem arcra befejezéssel. Nem maradt bennem semmilyen hiány érzet. Nem hiába van a legjobbak között itt az oldalon. A virág szálak száma annyi amennyit egy ilyen kaliberű lány elkérhet.
Rózsacsokor
sagara21 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tökéletes volt az együtt létünk, a hangulat, a kisugárzása, a hozzáállása, fehérnemű amit felvett. Tényleg mint egy pornó filmben. Erre vágytam, meg is kaptam maradéktalanul.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2023-09-19 15:05:34
A beszámoló tetszik de az ajándék mértékét hiányolom. Nem lett volna nagy dolog odabiggyeszteni.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 80db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

(2022-09-08) : Elsőre lágyan kezdte szopni, közben kéjesen nyögdécselt, és ahogy tekergett, pucsított az valami fergeteges: a kemény ciciket simogattam, a bimbói csak úgy meredeztek, közben látni ahogy a vékony dereka, majd a gyönyörű kerek popsija meredezik előttem, hát az szép volt.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.